Go Gember レビュー 245

TrustScore 5段階評価の4

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Na de 5+3 actie van GoGember te hebben geprobeerd, wil ik niet meer terug naar de standaard gembershots uit de supermarkt. Dit sap is 100% puur en dat proef je direct; het is veel krachtiger en ge... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sinds ik Go Gember gebruik, merk ik echt een positief verschil in mijn gezondheid. Ik voel me energieker en fitter in het dagelijks leven. Het product is bovendien supermakkelijk te bestellen via de... もっと見る

5つ星のうち2の評価

企業情報

当該企業による記述

Jouw Gezondheid is onze #1 prioriteit: Bij Go Gember draait het om jou. Niet om trends of om verkoopaantallen. Om echte mensen. Mensen die druk zijn, moe wakker worden, weinig tijd hebben – maar wel het beste voor hun lichaam willen. Onze missie is simpel: jou elke dag ondersteunen met krachtige, verse en 100% puur & natuurlijke gembershots die écht werken. Koudgeperst, zonder toevoegingen, vol smaak en gemaakt met liefde in Nederland. We weten hoe het voelt om uitgeput wakker te worden. Om in een hectisch leven jezelf steeds op de laatste plek te zetten, maar we geloven ook dat het anders kan – met kleine, dagelijkse keuzes die een groot verschil maken. Wij zijn op een missie om de wereld gezonder te maken. Niet alleen via onze producten, maar ook door terug te geven. Daarom doneren we een gróót deel van elke bestelling aan het Nationaal Gezondheidsfonds.

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Zeer jammer

Op 31 maart besteld en meer dan 3 weken later is het nog steeds niet verstuurd. Ik kan dat zien via Shopify. Geen tracking code. Ik heb me ook moeten afschrijven van hun mails omdat de marketing veel te overdreven is. Maar blijven proberen om meer te verkopen terwijl de klant op zijn pakje wacht. Het minste dat ze kunnen doen is die slogan: "Vandaag besteld en morgen in huis" zo snel mogelijk verwijderen. Dat kunnen ze niet. Ik zet deze slechte review liever niet, en hoop dat ze hun problemen kunnen oplossen.

2026年4月24日
5つ星のうち2の評価

valse beloftes op site qua levertijd

ik hoop dat ik mijn review kan aanpassen als ik het product effectief ontvang en dat de smaak zo lekker is als er wordt beloofd. Besteld op 18/04/2026 en bericht gekregen dat ik het in de week van 20/04 zou ontvangen. Ondertussen een nieuw bericht gekregen met de boodschap "De allerbeste kwaliteit wordt nu klinisch getest, gefilterd, schoongemaakt en daarna klaargemaakt om met liefde in te pakken en naar jou te verzenden" en dat het 30/04/2026 zal worden geleverd. Wel staat er nog steeds op de website "vandaag besteld, morgen geleverd". Ik verwacht niet dat mijn bestellingen de volgende dag geleverd worden. Ik verwacht wel eerlijke communicatie. Als men zou aankondigen "levertijd 5 tot 10 werkdagen zou ik daar geen probleem mee hebben".

2026年4月18日

Verzending 3 keer uitgesteld en nog steeds niets ontvangen

Go Gember heeft het steeds over vertrouwen in hun mails, nou komt ie: 1 1 april besteld en zou volgende dag geleverd worden. Op 12 april mail ontvangen dat de voorraad op was en dat de verzending zsm komt. Op 17 april update ontvangen dat de verzending plaats vind in week van 20 april. Op 23 april (vandaag) gemaild dat de verzending nogmaals wordt uitgesteld met 8 dagen. Je wordt als klant niet gecompenseerd en je krijgt geen antwoord op vragen in je mail. Heel slecht. Ik wacht dus nog steeds op mijn bezorging en antwoorden op vragen van mijn mails. En wat betreft vertrouwen, dat verdwijnt zo wel heel snel.

2026年4月11日
5つ星のうち5の評価

Mijn pakketje was bij de bezorging…

Mijn pakketje was bij de bezorging kwijtgeraakt. Super vervelend natuurlijk, maar daar kon Go Gember zelf niks aan doen. Wat ik wel heel sterk vond: ze hebben het netjes opgepakt en zonder gedoe een nieuw pakket opgestuurd. Dat gaf me echt vertrouwen. En toen ik het eenmaal binnen had was ik ook nog eens heel positief over de smaak. Dus uiteindelijk alleen maar extra tevreden.

2026年4月16日

Volgende dag in huis

Volgende dag in huis, nou bijna 2 weken verder en nog steeds niet in huis, steeds als je mail, krijg je een bericht van het is onderweg, en dan weer 1 week later en nu zelfs 2 weken later, voordat het bezorgd wordt zijn we een maand verder, nou geloof er niks van.

2026年4月8日
5つ星のうち1の評価

Zeer opdringerig bedrijf dat ongevraagd blijft mailen

Heb een keer bijna iets besteld, proces afgebroken en sindsdien krijg ik bijna elke dag een mailtje van dit bedrijf! Er staat NERGENS in de mail een mogelijkheid om je af te melden. Dus naar de site gegaan. Ook geen optie om je af te melden. Nu maar via contactformulier geprobeerd maar ik vrees het ergste.

2026年4月17日
5つ星のうち1の評価

Meer marketing dan doen wat ze schrijven

Ok levering was inderdaad snel,
maar shotglas wordt niet geleverd want er geen voorraad van en moet jezelf om vragen hoe dat zit
Cadeau is een aanbieding met een kortingscode … hoezo cadeaux
Receptenboek is een online digitaal boek terwijl een boek wordt beloofd
Gratis bescherming … is een vol reclame staande onderzetter
Gratis appel gember flesje …. Die is niet op voorraad dus sturen ze maar iets anders
En dan gratis verassing….. geen idee wat dat is
Heel bijzonder dit

2026年4月11日
5つ星のうち5の評価

Ik ben zeer tevreden over de gember…

Ik ben zeer tevreden over de gember shot ze helpen mij goed daarom een tweede bestelling gedaan voel mij niet zo uit geput en ik heb minder last om naar toilet te gaan en het verteert u eten goed heb nu de appels citroen gember erbij genomen om de kijken welk effect dat geeft de granaat heb ik ook geprobeerd ben van alles zeer tevreden ik raad het aan voor mensen die goede vitamines willen die problemen hebben met toilet of het verteren van eten ik neem smorgens vroeg een shotje en voor mij is dat voldoende je kan er ook savonds nog een lekker theetje met maken en je hebt een recepten boek waar je veel gember kan in gebruiken

2026年4月6日
5つ星のうち5の評価

Ik heb ooit zelf gember geperst omdat…

Ik heb ooit zelf gember geperst omdat ik dacht dat dat “beter” was. Nou, dat heb ik precies drie keer gedaan. Hele keuken vies, handen plakkerig, apparaat schoonmaken… en dan was het ook nog bedorven in een paar dagen. Dit is gewoon het fijne eraan zonder al het gedoe eromheen. Dat gemak alleen al maakt het voor mij de moeite waard.

2026年4月3日

Trustpilot エクスペリエンス