Apparaat werkt NIET. Meerdere keren contact gehad met het bedrijf waarbij ze 'tips' gaven en aangaven dat ik door moest gaan met de behandeling, ondanks uitblijven van resultaat (in de handleiding sta... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb een aantal maanden geleden voor mijn vriendin het IPL-apparaat aangeschaft en de resultaten zijn echt onwijs goed te zien! Door het opgestelde programma van Go-Smooth te volgen heeft ze na een... もっと見る
企業が回答しました
Mijn laserapparaat ging laatst helaas plotseling kapot. Melding van gemaakt en een compleet nieuwe kit gekregen. Erg blij mee. Ontzettend vriendelijke, snelle en vooral ook goede service! Niks geen mo... もっと見る
企業が回答しました
1 apparaat gekocht als verjaardagscadeautje op dinsdag 1 juli. "Volgende dag in huis". Zaterdag 5 juli nog geen verzend bevestiging, dus ik vroeg per mail waar het bleef en wanneer ik het kon ve... もっと見る
企業が回答しました
GoSmooth is een toonaangevend merk op het gebied van IPL ontharingsapparaten, ontworpen om thuis professionele haarverwijderingsresultaten te bieden. Met een missie om innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren, stelt GoSmooth mensen in staat om op een veilige, efficiënte en betaalbare manier afscheid te nemen van ongewenst haar. Het merk combineert geavanceerde technologie met een focus op comfort, waardoor het een populaire keuze is voor vrouwen die streven naar een gladde, haarvrije huid.
Ir. Lelyweg 14H, 2031CD, Haarlem, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

GoSmooth からの回答
Prima! Onze bestelling was super snel en makkelijk bezorgd. Goede communicatie en product voldoet geheel aan de verwachtingen! :)

GoSmooth からの回答
Ik heb dit aparte zondag bestel en maandag had ik het ontvangen daarom was ik tevreden!

GoSmooth からの回答
Gelijk de volgende dag na het bestellen binnen. Netjes geleverd in een mooie doos waar alles in zit. Nu twee keer geflitst en het werkt erg makkelijk. Kan nog niet heel veel verschil zien maar dat duurt natuurlijk wel eventjes. Tot nu toe helemaal tevreden en ik kan niet wachten op deze ‘haarloze’ zomer!!

GoSmooth からの回答
Ik ben er zeer blij mee. Ik ben al op me 5 de week. En ik begin echt resultaat pas te zien. Door het langzamer groeiende haren. En sommige plekken al minder. Vooral dunne haartjes zijn al weg. Alleen de dikke haren nog niet. Ik denk dat ik de resultaat echt na aantal maanden ga zien

GoSmooth からの回答
Ik heb het IPL apparaat besteld en had het met een paar dagen in huis. Wat ik ook fijn vind is dat je met Klarna achteraf kunt betalen.
Tenslotte moet je tegenwoordig altijd maar afwachten of de producten binnen komen.

GoSmooth からの回答
Ik heb de go smooth pro, dat is echt een fijn apparaat! Ik ben nu 2 maanden wekelijks aan het flitsen en merk echt een verschil. Sommige delen hebben wat meer tijd nodig merk ik, maar op mijn benen zie ik echt een stuk minder haargroei. Zo blij mee!
Hopelijk ben ik aankomende zomer volledig haarvrij.
Echt een aanrader, je moet wel wat geduld hebben en consequent blijven flitsen.

Na 400 flitsen geeft de Gosmooth Pro storing aan COOL

GoSmooth からの回答
Verbaast over de resultaten. Top!
Ik heb het PRO model en binnen 8 weken bijna haar vrij. Wat een verrijking !

GoSmooth からの回答
Snelle levering en het product (IPL Kit Pro) was erg mooi verpakt. Duidelijke omschrijving hoe je het apparaat dient te gebruiken. Ik heb het apparaat nu 1 keer gebruikt en ben erg benieuwd naar het resultaat straks!

Snelheid van leveren.
De werking van het apparaat kan ik nog niets over zeggen daar je dit pas na paar weken kan zeggen

GoSmooth からの回答
De aankoop was makkelijk te plaatsen. De verpakking was mooi en het kwam op tijd binnen. Alleen 1 scrub van de scrubset was al geopend.

GoSmooth からの回答
Paar jaar geleden aangeschaft. Na een half jaar bezig te zijn geweest geen enkel resultaat, dan tijdsverschillen. In de tussentijd contact gehad met klantenservice en moet eerst van 1x per week naar 2x per week op hoogste stand en toen van 1x per plek flitsen naar 2x flitsen. Ook ik had helaas geen voor foto gemaakt en kom er dus helaas niks mee.
Waist of money and time!

GoSmooth からの回答
Het eerste apparaat wat ik kreeg functioneerde niet goed en moest na 2 pulsen 30 seconden koelen. Kon kosteloos het apparaat retourneren na contact met een snelle en kundige klantenservice. Kreeg een nieuwe toegestuurd (met twee extra aloe vera tubes) en ben tot nu toe erg tevreden! Helemaal nu ik ontdekt heb dat hij vanzelf doorflitst als je de pulse knop wat langer ingedrukt houdt

GoSmooth からの回答
Nu meerdere keren gebruikt. Apparaat wordt alleen telkens heel warm waardoor hij niet verder flitst. Ik vind het dus geen aanrader!!

GoSmooth からの回答
Fijn product, de gosmooth ipl classic. Met de korting zeker betaalbaar en het apparaat is er niet minder door. Een vriendin heeft de pro maar de flitsen van de classic zijn ook redelijk sterk. Zit nu aan mijn zevende behandeling en tot nu toe ben ik erg tevreden. Het apparaat verminderd mijn haargroei best goed en daar is die voor :) Hopelijk helemaal geen haargroei meer aan het einde!

GoSmooth からの回答
Veel getwijfeld of ik dit product wel moest kopen, maar uiteindelijk toch gedaan in begin november. Ik ben super tevreden over het product en de werking ervan. De haartjes zijn op veel delen al minder gaan groeien. De gosmooth ipl pro zelf is van goede kwaliteit en het is ook handig dat de hulpartikelen ook erbij zitten. Naarmate ik verder kom in het traject zal mijn haagroei nog minder moeten worden, maar voor nu ben ik al helemaal tevreden. Ik kan het iedereen aanraden

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。