レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige reis gehad met goede planning en hotels enz, in korte tijd was alles goed geregeld, super reis gehad mede doordat alles goed geregeld was. GoAmerika is echt gespecialiseerd. 32 dagen en ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We hebben een prachtige reis geboekt via Great Lakes Travel - Go Amerika. Gestart in Boston, door naar New England en geëindigd met de drie steden New York, Philadelphia en Washington DC.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alles is naar wens verlopen, ook de voorbereidingen vwb vragen zowel per mail als telefonisch werden zeer kundig gegeven. Tevens het uitzoeken van de vluchten zoals door jullie gedaan niets dan lo... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ
  2. クルヌズ代理店
  3. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  4. 旅行代理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Om te beginnen, stellen wij ons graag voor als ervaringsdeskundigen! Wij zijn overal in Amerika geweest, wij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Wij hebben overnacht in dat speciale hotel in New York, beren gespot in Grand Teton National Park, gefietst in San Francisco en wij hebben genoten van de muziek in het diepe Zuiden.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Rondreis Westcoast

In juli een geweldige rondreis gemaakt langs de Westcoast (San Francisco, Monterey, Pismo, LA, Zion, Bryce en Las Vegas). Goed advies gekregen over hotels en wat er te doen is. We hebben een hike naar het Hollywood-sign via Bikes & Hikes geadviseerd gekregen en dat is ook echt een aanrader!

2025幎7月17日

Perfecte reis Eastcoast USA

Corrina heeft onze wensen perfect ingevuld: de steden bezoeken i.c.m. natuur. De reis is heel goed geregeld: vluchten, huurauto, treinreis, hotels & motels.

De reis met ons gezin was daardoor efficient, haalbaar en we konden veel zien en ervaren binnen een relatief korte periode. Hierdoor merk je dat het reisbureau veel kennis van de omgeving heeft.

De hotels en motels waren gelegen op centrale locaties waardoor de reisafstanden relatief kort waren.

Kortom: zorgeloos op vakantie, een echte aanrader!

2024幎7月19日

Fantastisch reisbureau

Gisteren hoorden we het slechte nieuws. Heel erg jammer! Drie fantastische reizen via jullie gemaakt. Altijd alles perfect in orde. Ook toen het vorig jaar allemaal anders liep hebben we alle hulp gehad die nodig was. Veel dank aan Olivia, maar ook aan Bart. Volgend jaar wilden we weer een reis boeken bij jullie. Wordt nog een hele zoektocht waar we die nu moeten boeken. Veel succes allemaal !

2019幎9月17日

GoAmerika.nl からの回答

Beste mevrouw van Bokhorst, bedankt voor uw mooie woorden. Per 17 september is de merknaam GoAmerika overgenomen door Style in Travel. Wij vonden het merk/product van GoAmerika te mooi om verloren te laten gaan. GoAmerika is nu onderdeel van Style in Travel. Wij hebben ons eigen team verstrekt met Corrina Flink en kunnen daarmee oude en nieuwe GoAmerika reizigers op dezelfde enthousiaste manier helpen met hun Amerika-reis. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen op een van onze reizen.

Goodbye GoAmerika

Vele malen bij Goamerika onze vakantie naar Amerika geboekt. Altijd was alles prima geregeld, met name dank aan Olivia, en hebben we telkens weer genoten van een heerlijke reis. Helaas vandaag moeten constateren dat GoAmerika failliet is. Heel jammer want het voelde altijd zeer vertrouwd.

2019幎9月1日

GoAmerika.nl からの回答

Beste heer Korff. Bedankt voor uw bericht. Per 17 september is de merknaam GoAmerika overgenomen door Style in Travel. Wij vonden het merk/product van GoAmerika te mooi om verloren te laten gaan; GoAmerika is nu onderdeel van Style in Travel. Wij hebben ons eigen team verstrekt met Corrina Flink en kunnen daarmee oude en nieuwe GoAmerika reizigers op dezelfde enthousiaste manier helpen met hun Amerika-reis. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen op een van onze reizen.

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekend geholpen bij het maken van de route van onze rondreis door Amerika

Uitstekend geholpen om een rondreis door Amerika te maken, alles tot in de puntjes goed geregeld en geen enkele verrassing. Mooi routeboek en de wifi hotspot werkte perfect. Alle hotel voldeden aan de verwachtingen en GoAmerika heeft ervoor gezorgd dat wij de mooiste reis van ons leven hebben meegemaakt.

2019幎8月30日

Jammer!!

Ontzettend jammer dat jullie failliet zijn. 2 geweldige reizen met jullie gemaakt. Heel veel sterkte allemaal!!

2019幎8月29日

GoAmerika.nl からの回答

Geachte mevrouw Bink. Bedankt voor uw reactie. Per 17 september is de merknaam GoAmerika overgenomen door Style in Travel. Wij vonden het merk/product van GoAmerika te mooi om verloren te laten gaan; GoAmerika is nu onderdeel van Style in Travel. Wij hebben ons eigen team verstrekt met Corrina Flink en kunnen daarmee oude en nieuwe GoAmerika reizigers op dezelfde enthousiaste manier helpen met hun Amerika-reis. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen op een van onze reizen.

5぀星のうち4の評䟡

Rondreis San Francisco - Denver (o.a. N.P's.)

We hebben een geweldige, goedgeorganiseerde (hulde Olivia!) reis gemaakt waarbij tot kort voor vertrek nog aanpassingen werden voorgesteld die sterk in ons voordeel waren (b.v. directe vlucht i.p.v geboekte vlucht via Frankfurt). Ook de accomodaties waren voor een gemiddelde prijs prima al waren de beide cabins duidelijk minder maar ook goedkoper. We hebben vooraf onze wensen/route in grote lijnen kenbaar gemaakt en zij heeft dat vervolgens prima uitgewerkt.
Er was echter in de voorbereiding één minpunt, vandaar geen 5 sterren, en dat was het routeboek met beschrijvingen en suggesties. We ontvingen het pas 3 dagen voor vertrek zodat er van "inlezen/voorpret" weinig tot niets terecht kwam. Bovendien zat het rommelig en niet logisch volgens de reisroute inelkaar, wat wel was toegezegd. Het ons van tevoren toegestuurde wifi-apparaat was geen succes en heeft in geen van de 9 bezochte staten gefunctioneerd.
Desalniettemin kunnen we reislustigen voor de USA GoAmerika zeker aanbevelen.

2019幎7月31日

Hel handig forum

Hel handig forum. En goed geregeld omdat wij een fly and drive hadden en mallelijk contact hadden met Go Amerika
Gr Maria en Henk Zeevat

2019幎7月28日

Maatwerk

Zeer tevreden over het maatwerk wat GoAmerika voor de klant kan bieden. 3 keer gebruik gemaakt van hun expertise waardoor wij 3 zeer mooie vakanties en dus herinneringen hebben mogen beleven.
Indien je op zoek bent naar een reis op maat dan zit je bij GoAmerika goed.

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben weer een fantastische reis ge...

Wij hebben weer een fantastische reis gemaakt dankzij GoAmerika. Zij hebben een van hun reizen op ons verzoek een klein beetje uitgebreid zodat wij ook familie konden bezoeken. Alle overnachtingen, de tickets voor bezienswaardigheden en de huurauto waren perfect geregeld. Bedankt!

5぀星のうち4の評䟡

Goede service. Toen ik vroeg of de aangeboden reis met een paar dagen verlengd kon worden, dachten ze goed met me mee. We hebben een fantastische reis gemaakt en alles was prima geregeld. Wel had ik de reis anders ingedeeld als ik het nog eens over zou doen, maar al met al dik tevreden!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。