Modtog hurtigt og nemt min bestilling, sokkerne er i lige sÃ¥ god kvalitet som jeg husker det. De er dejligt tykke, og skal bruges som "sutsko" her i vinteren, og dutterne ovenpÃ¥ er perfekte nÃ¥r man er... ãã£ãšèŠã
Det er bare de eneste sokker der ikke glider ned på bÞrn. Elsker dem. Og leveringstiden var super - alt fungerede ubeklageligt
Jeg blev lokket ind af et godt tilbud pÃ¥ Instagram, men tilbuddet var allerede udsolgt, sÃ¥ det var lidt trÊls, men jeg kÞbte en omgang strÞmper til vores datter alligevel. Gode strÞmper, som kan hold... ãã£ãšèŠã
Ich habe zwei Krabbel-Leggings ohne FÃŒÃe bei GoBabyGo bestellt und bin total begeistert! Die QualitÀt ist super â weich, elastisch und perfekt verarbeitet. Die Anti-Rutsch-Noppen auf den Knien geben m... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GoBabyGo er et Dansk firma som laver kravle strÞmper til bÞrn fra 6-18 mdr. Vores produkter styrker barnets motorik og balance, og gÞr dem stabile på alle slangs overflader når de skal lÊre at kravle og gå. Vi har selvfÞlgelig tilfredshed eller pengene retur og god personlig betjening. Find os desuden på facebook www.facebook.com/GoBabyGo.dk og på instagram @gobabygo_dk
Kronprinsensgade 13, 4th., 1114, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- info@gobabygo.dk
- gobabygo.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Stylisch und tolle QualitÀt
Stylisch und tolle QualitÀt! Passen perfekt und unsere Jungs lieben die Socken! Brauchen unbedingt mehr davon.
Lieben die Socken sehr
Lieben die Socken sehr. Die einzigen die bei meinem Kind halten.
Henvendte mig med en reklamation klâŠ
Henvendte mig med en reklamation kl 10:43, kl 12:11 fik jeg besked om at jeg fik pengene tilbage. Det er god service nor kvaliteten ikke lige kunne den dag. Udover det er gobabygos strÞmper en kÊmpe anbefaling og de holder altid pas formene og de skridsikre dutter holder. Mange tak
LÊngere leveringstid
LÊngere leveringstid. Bestilte torsdag og idag tirsdag er varen ikke pÃ¥ vej endnu, dog kun oprettet ved gls. Er spÊndt pÃ¥ at se hvordan varen er ððœ
Kanon produkt og hurtigâŠ
Kanon produkt og hurtig leveringsservice! Min datter er nu oppe pÃ¥ knÊene, og har snart knÊkket koden til at kravleðªðŒ
Super gode strÞmper og strÞmpebukser
Super gode strÞmper og strÞmpebukser.
KÊmpe anbefaling herfra!!
Derudover er deres produktion i Europa- kÊmpe stjerne herfra. Bliv endelig ved med det. ðð Jeg kÞber helt sikkert de nÊste par stÞrrelser fra gobabygo!!
Gode strÞmper
Min fÞrste ordre. Virker som virkelig gode strÞmoer, sidder godt fast om foden, min baby har svÊrt ved bare lige at hive dem af, uden de strammer for meget.
Efter min baby har fået sokkerne på er han begyndt at komme mere op på knÊene og skubbe bedre fra pga dutterne som er oven på foden. Er glad for jeg både kÞbte strÞmpebukser og flere strÞmper. Derudover kom pakken virkelig hurtigt.
Fantastisk behandling
Fantastisk behandling, da jeg ikke fik fri fragt, som der stod på hjemmesiden. Jeg blev ringet op, problemet blev lÞst og bare en rigtig god behandling. Jeg handler gerne der igen.
Perfect Merchandise (Baby Socks)
Perfect Merchandise (Baby Socks) , perfect ordering, quick delivery - we will buy our baby needs in the future always at go baby go
KÊmpe anbefaling!
Det er fÞrste gang, jeg har handlet hos Gobabygo, men bestemt ikke sidste. StrÞmperne lever op til forventningerne og stÞtter min mindste arving i hendes motoriske udvikling. Jeg tÊnker, at nÊste kÞb bliver strÞmpebukserne.
Super Passform, Baby 6 Monate
Super QualitÀt, gute Passform und rutschen nicht vom Beinchen. Passen perfekt und die Farben sind super sÃŒÃ.
Mein Baby mit 6 Monaten trÀgt GröÃe 6-12M.
We love the Merino wool tights
The Merino wool tights with the anti-slip function are super soft, comfortable, and provide great support for little ones learning to walk. I will definitely order again!
Great products
Great products, which really keep our babyâs feet warm â€ïž
SÞd Êske
Hurtig levering. SÞd Êske varen blev leveret i.
Online shopping made easy
Online shopping made easy. Processing and delivery was speedy, excellent quality of goods, can thorougly recommend.
Tolle Farben
Die Lieferung war schnell und die Farben sind toll!
Super QualityYe
Very Cute socks and good quality.
Very Cute socks and good quality.
I love using merino wool for my baby
I love using merino wool for my baby, so I was delighted to find merino wool socks with grips! Baby is crawling and pulling up on furniture so slips easily. Perfect solution with grippy socks, and still keeping his feet warm. Ordering more in cotton and alpaca!
Shipping was surprisingly very fast.
Wir haben die Socken und StrumpfhosenâŠ
Wir haben die Socken und Strumpfhosen mit Noppen bestellt. Ganz tolle QualitÀt und auch schon super praktisch fÌr die ganz Kleinem zum drehen und robben Ìben.