Helt fantastisk, vi har haft vandskade pÃ¥ et rÞr og kan kun varmt anbefale dem. Specielt Michael der fandt udspringet og Fayes der har brudt noget af gulvet op og har svejset nyt stykke pÃ¥. Virkelig p... ãã£ãšèŠã
Ved et fald uheld i vores brusekabine, knuste bagruden i kabinen. Anmeldte skaden til vores forsikring, og fik hurtigt hjÊlpðð GoBo Byg A/S henvendte sig hurtigt til os og fik afmonteret hurtigt den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
GoBo Byg A/S har, i forbindelse med en vandskade hos os, udfÞrt forsikringsdÊkket malerarbejde af vort stueloft. Samtidig fik vi malet et mindre loft i kÞkkenet for egen regning. Alt meget flot udf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores noget besvÊrlige rÞrskade er lige afsluttet, og vi er fuldt ud tilfreds med arbejdet. Vi har haft stÞrst kontakt med Michael fra VVS og han har bÃ¥de brÊkket op flere steder, fundet de utÊtte rÞ... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GoBo Byg A/S er en innovativ og kvalitetsbevidst entreprenÞrvirksomhed, der udfÞrer opgaver for private, kommuner og erhvervskunder, men med speciale i håndvÊrkstaksering og udbedring af forsikringsskader. Virksomheden blev grundlagt for 25 år siden og beskÊftiger i dag omkring 60 professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere indenfor fagene tÞmrer-, murer-, maler- og vvs.
StenhÞjvej 4, 3650, Ãlstykke, ãã³ããŒã¯
- gobobyg@gobobyg.dk
- gobobyg.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Har lige haft besÞg af 2 flinke tÞmmereâŠ
Har lige haft besÞg af 2 flinke tÞmmere til montering af 1stk vindu og de har leveret et flot stykke arbejde + oprydning så jeg kan ikke vÊre andet end meget tilfreds. Hilsen JÞrgen Jensen GrÊsted.

GoBo Byg A/S ããã®åç
Jeg har lige sendt vores VVS-konsulentâŠ
Jeg har lige sendt vores VVS-konsulent fra GoBo Byg nedenstående og jeg synes ved Gud, det fortjener at blive delt her også:
Vi har lige modtaget (og betalt) regningen fra jer.
Vil vil afslutningsvis skrive og sige tak for en god handel men frem for alt, vil vi gerne foreslå, at I på nÊste personalemÞde fremhÊver jeres svend, som var hos os for at udfÞre opgaven (vi har desvÊrre glemt hans navn) og gÞr ham til årets medarbejder. ;-)
SpÞg til side.
Vi vil bare sige, at han var i absolut sÊrklasse: dygtig, velinformerende, pålidelig og virkelig rar og hÞflig. Både du og hans professionalisme og trovÊrdighed er de primÊre årsager til, at vi bestemt vil anbefale jer til andre og ikke mindst gÞre brug af jer ved fremtidige projekter.
Tak for en helt igennem god oplevelse som kunder hos jer.

FÊrdiggÞrelse af toilet
Michael gjorde mit toilet fÊrdigt. Lavede et megaflot fugearbejde. Var virkelig imÞdekommende og hjÊlpsom ud over det sÊdvanlige ð

Super service
Super service, hurtig udrykning og kompetente folkâŠ.
Well done ! ð

Enkelt og smidigt
Enkelt og smidigt
Flot håndvÊrk
En rigtig god oplevelse

GoBo Byg A/S ããã®åç
Kompetent, omhyggelig, pålidelig og service-minded
Perfekt reparation af utÊt rÞr - forsikringsskade. Vi havde besÞg af Michael, som fik lavet en fin udskiftning af den utÊtte del på et noget besvÊrligt sted. Han kom til aftalt tid - trods sne og is. Klarede arbejdet hurtigt, og svarede lige på på et par ekstra VVS spÞrgsmål fra mig. Der var fuldt ryddet op og ingen spor efter arbejdet bagefter. Super fin service. Top anbefaling her fra.

Super god service!
Takker for super hjÊlp og vejledning ifbm skift af vores toilet! Det praktiske er jo som det er, men at vÊre imÞdekommende og svare pÃ¥ kundens 1000 spÞrgmÃ¥l og samtidig âbede om hjÊlpâ af det lille barn i hjemmet, gÞr at service lige fÃ¥r et lille ekstra! HÃ¥ber ikke at fÃ¥ behov for ekspertisen igen, men ellers ved vi hvem vi skal kontakte!

Super tilfreds! Tommel op, Michael
Michael dukkede op dagen efter skaden var blevet godkendt - han lÞste problemet, satte toilettet pÊnt på plads, og spÊndte også vores toiletbrÊt efter, så det sad så godt som det kunne (gammelt toilet). Super tilfreds med arbejdet! Tommel op, Michael

BÞvlet og trÊttende proces
GoBo Byg har vÊret ude via vores forsikring for at udbedre en utÊt samling til vores gulvvarme. Det startede godt med at få lokaliseret fejlen. Herefter gik det hele nÊrmest i stå. Jeg skulle selv agere bygherre mellem de forskellige håndvÊrkere. Der var utrolig dårlig kommunikation og ingen vendte tilbage som lovet. Hver gang der skulle en ny håndvÊrker ud måtte jeg selv tage fat i taksator fÞr der var nogen der tog action på opgaven. Udover det, så skulle både maler og vvs opgaven laves om, da det var lavet så sjusket. Det har nu taget lÊngere tid at fikse end da vi fik bygget nye badevÊrelser. Lige nu kÊmper vi så selv med at rense malingrester af vores nye gulvfliser, da maleren ikke mente det var nÞdvendigt at afdÊkke. Jeg har ikke en gang magtet at tage fat i GoBo Byg omkring dette.
Opgaven blev sådan set lÞst til sidst, men det har godt nok vÊret en bÞvlet og trÊttende proces.

Kommunikation fremmer forståelsen.
De kom med et tilbud - takkede Ja - men vendte aldrig tilbage. DesvÊrre tilknyttet Bauta, så også nyt forsikringsselskab på vej. TrÊls oplevelse.
Nu rykket op på 4 stjerner idet der er kommet hul igennem. Den 5. må vente indtil håndvÊrkerne har vÊret her

RÞr/vandskade
Vi har i dag haft besÞg af tÞmrer Marcus i forbindelse med en forsikringssag efter rÞr/vandskade i badevÊrelse. Marcus skiftede forskellige lister på toilet og gulv i gang. Fint og dygtigt arbejde fra Marcus og alle de håndvÊrkere fra GoBo Byg, der efterhånden har besÞgt os. Nu mangler vi blot lidt malerarbejde, så skulle denne forsikringssag forhåbentlig snart vÊre afsluttet Jeg kan kun anbefale GoBo Byg.

GoBo Byg A/S ããã®åç
Gobobyg er fuldstÊndig ligeglad medâŠ
Gobobyg er fuldstÊndig ligeglad med folk og deres tid. Vi har nu ventet på at få lavet vores badevÊrelse siden februar hvor vi fik vandskade. De svare ikke på henvendelser, vender ikke retur og kommer ikke som aftalt. Vi har nu snakket med forsikringen omkring at anvende et andet firma, der gÞr at de lukker kommunikation ned. Det tilbud der ligger på at genetablere indeholder langt fra se ting som skal genskabes, vi står derfor i en situation hvor vi kommer til at betale for at genskabe vores badevÊrelse og vÊgge ude foran rummet, fordi det ikke er med i prisen.
Det sejler for gobobyg og det eneste de gÞr er at tage telefonen mellem 8-15 hvor der sidder nogle damer ved telefonerne og siger de nok skal ringe tilbage. Det er simpelthen uanstÊndigt.
Total mangel på kommunikation...
Total mangel på kommunikation...
Der bliver ikke svaret på hverken mails eller sms beskeder, og der ringes ikke tilbage uanset om man indtaler besked på tlf.svarer, eller ringer til kontoret og beder om at blive ringet op af projeklederen. Samtidig er styringen af projektet utrolig dårlig, hvilket medvirkede at der sammenlagt var 5 uger hvor ingen foretog sig noget på vores forsikringssag. Hvis jeg får en anden forsikringssag, vil jeg forlange at de sender en anden håndvÊrker.

Skuffelse
Ingen kommunikation.
Uvished om der nogensinde
Vil kommen nogle håndvÊrkere.
Ikke fÊrdig gjort arbejde.

GoBo Byg A/S ããã®åç
Godt arbejde og sÞde og venligeâŠ
Godt arbejde og sÞde og venlige håndvÊrkere.

effektivt og godt håndvÊrk
UdfÞrelsen vedrÞrene udskiftning af vores trÊloft var effektiv og godt håndvÊrk

Super service
GoBo Byg har nu hjulpet os ved to forsikringsskader, en sidste år og så igen i år. Alle aftaler og tider blev overholdt. Venlige håndvÊrkere. Super fint arbejde. Kan kun anbefale GoBo Byg!

GoBo Byg A/S ããã®åç
Godt håndvÊrk og god service
Skadet parketgulv fjernet og nyt lagt - TÞmrer Allan kom som aftalt, var meget prof. og effektiv, og samtidig forstående for Þnsker til nyt gulv - alt kÞrte efter en "snor" og nyt gulv lagt helt håndvÊrksmÊssigt korrekt
og udfÞrt i meget hÞj faglig kvalitet.
Fin oprydning og rengÞring, sluttelig div. mÞbler sat på plads. Totalt en super god oplevelse.

GoBo Byg A/S ããã®åç
Jeg kan ikke anbefale Go-Bo-Byg tilâŠ
Jeg kan ikke anbefale Go-Bo-Byg til nogen.
Stort ser ingen kommunikation og mangelfuldt ufuldendt arbejde som jeg på 3. måned venter på at få gjort fÊrdigt.
Jeg har en svamp og rådskade i et rum som kun er blevet forvÊrret efter dårlig afdÊkning af taget hvilket bevirkede der trÊngte vand ind under tagpap og har spredt sig videre og beskadiget alle mine ting jeg havde til opmagasinering. Efter min 1. anmeldelse her, kom de prompte og lage tagpap på og sagde de ville tage fugtprÞver. Men så har jeg intet hÞrt efterfÞlgende. Meget dårlig stil og dårlig service. Man kan ikke lade vÊre med at tÊnke på om det er fordi man er enlig og kvinde og de tror man ikke har begreb om noget. Så pas på med at bruge dette firma.