Helt fantastisk, vi har haft vandskade pÃ¥ et rÞr og kan kun varmt anbefale dem. Specielt Michael der fandt udspringet og Fayes der har brudt noget af gulvet op og har svejset nyt stykke pÃ¥. Virkelig p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ved et fald uheld i vores brusekabine, knuste bagruden i kabinen. Anmeldte skaden til vores forsikring, og fik hurtigt hjÊlpðð GoBo Byg A/S henvendte sig hurtigt til os og fik afmonteret hurtigt den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
GoBo Byg A/S har, i forbindelse med en vandskade hos os, udfÞrt forsikringsdÊkket malerarbejde af vort stueloft. Samtidig fik vi malet et mindre loft i kÞkkenet for egen regning. Alt meget flot udf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores noget besvÊrlige rÞrskade er lige afsluttet, og vi er fuldt ud tilfreds med arbejdet. Vi har haft stÞrst kontakt med Michael fra VVS og han har bÃ¥de brÊkket op flere steder, fundet de utÊtte rÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GoBo Byg A/S er en innovativ og kvalitetsbevidst entreprenÞrvirksomhed, der udfÞrer opgaver for private, kommuner og erhvervskunder, men med speciale i håndvÊrkstaksering og udbedring af forsikringsskader. Virksomheden blev grundlagt for 25 år siden og beskÊftiger i dag omkring 60 professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere indenfor fagene tÞmrer-, murer-, maler- og vvs.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Forkert montering!
Har igennem mit forsikringsselskab haft dette firma til at foretage en mindre reparation.
Dette arbejde har medfÞrt vandskade/skimmelsvamp!
Man fralÊgger sig ansvar for montering af forkert produkt. Man tager for 4 stk. men har halvere 2 stk.
Find et andet selvskab, som giver kunde en korrekt betjening.

GoBo Byg A/S ããã®åç
Der blev mÞdt til aftalt tid !
Der blev mÞdt til aftalt tid og opgaven blev lÞst trods heftig regn. Der blev ryddet pÊnt op, og vi havde en rigtig god kommunikation. Jeg er meget tilfreds med GoBo Byg og kontakten med kontoret.
Inga Wagner

Fantastisk gennemfÞrt og opfulgt
Fantastisk gennemfÞrt og opfulgt. Det kostede mig samlet 5 min så var det hele klaret inden jeg overhovedet havde opdaget det.

Meget professionel udfÞrelse
Kan varmt anbefale Gobobyg. Alt lige fra den indledende snak med Mikkel, men også Allan og Jonas vil jeg specielt fremhÊve for deres kvalitetsarbejde. Resultatet af deres arbejde er perfekt.

TÞmrerarbejde nydeligt udfÞrt
TÞmrerarbejde nydeligt udfÞrt
Mathias og Victor = kvalitetsarbejde og venlighed er kendetegnede for begge håndvÊrkere. Absolut en god oplevelse.

Overholdt aftaler
Overholdt aftaler, pÊnt arbejde af håndvÊrkerne

GoBo Byg A/S ããã®åç
Hurtig behandling og god service.

kan anbefales
Hurtig lÞsning. Flot arbejde. God kunde service.

Firmaets VVSer Marco var grundig ogâŠ
Firmaets VVSer Marco var grundig og skarp pÃ¥ lÞsningerne i en grad man sjÊldent ser, og vi fÞlte os i trygge hÊnder! Tilmed god til kommunikation. Ham kan vi anbefale til at klare VVS-opgaverneâŠâŠ

GoBo Byg
Henrik og Oscar fra GoBo Byg gik i silende regn en hel dag men ikke et kny og ryggen rank og vi skal vÊre fÊrdige med opgaven - de skal have et kÊmpe skulder klap og de stÞrste anbefalinger - dem vil vi gerne se en anden gang.

GoBo Byg A/S ããã®åç
VeludfÞrt arbejde og super flinkeâŠ
VeludfÞrt arbejde og super flinke medarbejdere

Flot arbejde :-)
Stor tak til Jens Hansen og Bo JÞrgensen fra GoBo Byg for maler- og tagarbejde på vores sommerhus i NordsjÊlland. Fagligt perfekt arbejde, og en virkelig god service oveni. Kan absolut anbefales!

GoBo Byg A/S ããã®åç
Super kompetente og kan klart anbefales.
Vi oplevede meget svagt vandtryk i vores nye hus og havde andre VVS*er ude som ikke kunne hjÊlpe med at finde fejlen.
GoBo Byg derimod, lokaliserede hurtigt fejlen og hjalp os med at udbedre den. Ved udforudsete problemer vedr. gamle rÞr og vores blÞdgÞringselement, ankom Dennis med det samme med stor viden og udbedrede hurtigt disse.
De er meget professionelle - og Simon, som kom ud for at udbedre rÞr i indkÞrslen, var en redningsmand. Han var meget behagelig og kÊmpede virkelig for, at vores vandtryk skulle komme tilbage.
Super god oplevelse og en kÊmpe anbefaling herfra!

GoBo Byg A/S ããã®åç
Vi er meget tilfredse med det arbejde
Vi er meget tilfredse med det arbejde, der blev udfÞrt. Alle aftaler og tidsplaner blev overholdt til punkt og prikke, og da der dukkede uventede forhindringer op på dagen, hvor vinduet skulle skiftes, tog de sig af det på stedet og fandt en lÞsning.

GoBo Byg A/S ããã®åç
Som sÊdvanligt en meget fin service
Som sÊdvanligt en meget fin service. Arbejdet blev udfÞrt meget tilfredsstillende. Kommunikationen med firmaet var meget professionel fra start til slut.

RedningsmÊnd!
Efter 4 Ã¥r i et helt nybygget hus, forsvinder vores vandtryk pludseligt en lÞrdag eftermiddag. Efter en snak med forsikringen, er det ikke muligt at fÃ¥ en VVS'er ud fÞr mandag ð£
Vi bliver ringet op af GoBo Byg, som fortÊller at vi kan fÃ¥ en mand ud om onsdagen. Efter at have forklaret dem alvoren af skaden, og at ingen vand i nÊsten 5 dage, med en 2-Ã¥rig uden mulighed for bad, vaskemaskine etc. sÃ¥ forbarmede Thomas Bonde sig og var sÃ¥ venlig at kÞre forbi os, da han alligevel var ude og kÞre. Han fik hurtigt lokaliseret problemet og sÃ¥ gik der ellers pegen-fingre fra forskellige forsikringsselskaber ð©
Til sidst endte det med, at vores egen forsikring tog sagen, hvilket betÞd at Thomas Bonde vendte tilbage med sin kollega Dennis, som efter blot 15-20 min. kunne konstatere byggesjusk, da rÞrfÞringen op til vandmÃ¥leren aldrig var skruet korrekt pÃ¥ ð€Šð»ââïžð³
Da det vidste at vÊre en mere kompliceret opgave i forhold til, at rÞret ikke var muligt at nÃ¥, var udsigterne til at flytte hjem til weekenden lange. Lige ind til, at Thomas Bonde endnu engang trÃ¥dte til og fik brugt sin magi og store ekspertise og kompetance til at hamre og banke lidt. Og efter en lille times tid, sÃ¥ havde Thomas sÞrme fÃ¥et krÊnget det satans rÞr op og monteret det korrekt og sÃ¥ var der sÞrme vand i det lille hus igen ð° og vi kunne flytte hjem til weekenden igen! ð¥³
Thomas, tak for din store indsats ðªð» Du reddede os simpelthen, hvor vi allermest troede vi skulle bruge endnu en weekend i et sommerhus ðð»ð

GoBo Byg A/S ããã®åç
OpfÞlgning pÃ¥ aftaler og professionelâŠ
OpfÞlgning på aftaler og professionel behandling under lÞbende kontakt i forlÞbet både telefonisk og besÞg fysisk inden opstart af udfÞrelsen af arbejde
Yderst hÞflig og fagligt kompetent medarbejder der kom og udfÞrte arbejdet

Forsikringsskade hos Êldre dame
Forsikringsskade hos Êldre dame.
Lod forsikringen håndtere vandskaden med GoBo byg, og det var positivt.
Anmeldt dag 0, og dag 5 blev vi kontaktet af GoBo. Dag 6 inspektion, og dag 11, fÊrdigt arbejde, og pÊnt.
Gode folk, som taler med og ikke ned til kundenð
Vil selv kontakte dem ved eventuel egen skade.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã