Scamföretag Sedan över 7 mÃ¥nader tillbaka har vi försökt sÀga upp avtalet dÃ¥ vi har flyttat!! De fortsÀtter att skicka fakturor till den gamla adressen som ej kommer fram och skickar sen dy... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
JÀttenöjda! Vi fick GodEl anvisat genom att hyresbolaget hade det till att börja med. Vi hade aldrig hört talas om det tidigare. NÀr vi kollat upp elbolaget insÃ¥g vi att vi inte kunde fÃ¥ ett bÀttre a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har haft god el som el leverantör i mÃ¥nga Ã¥r nu Àr mycket nöjd med dom, och att vinsten dom gör gÃ¥r till vÀlgörenhet finns ett antal alternativ att vÀlja pÃ¥ dit du vill att vinsten pÃ¥ din el ska gÃ¥, m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skulle aldrig nÃ¥gonsin byta bort GodEl mot ett annat elbolag pga att överskottet gÃ¥r till vÀlgörenhet. Dessutom Àr mÃ¥nadskostnaden lÃ¥g i jÀmförelse med vÀnners vid ungefÀr lika stora boenden. MÃ¥nga ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
2005 startade fyra framgÃ¥ngsrika företagare stiftelsen GoodCause. MÃ¥let var att under stiftelsens flagg starta och driva företag och samtidigt göra vÀrlden till en bÀttre plats. De bestÀmde att den vinst som i vanliga bolag gÃ¥r till privata Àgare istÀllet ska delas ut till ideella organisationer som arbetar för en bÀttre vÀrld. Och dÃ¥ snackar vi inte en del av vinstkakan, utan hela kakan â Ã¥rligen. GodEl, som Àr stiftelsens första bolag, har sedan starten delat ut 92 miljoner kronor till vÀlgörenhet och idag Àr vi ett av Sveriges största elbolag. GodEl rankas Ã¥r efter Ã¥r som ett av elbolagen med högst anseende och som har nöjdast kunder. Vi har alltid ett av marknadens lÀgsta mÃ¥nadsavgifter. Oavsett om du vÀljer rörligt avtal eller timprisavtal fÃ¥r du ett riktigt schysst elavtal. Alltid utan bindningstid. Vi sÀljer förnybar el frÃ¥n sol, vind och vatten, mÀrkt med Bra Miljöval â marknadens tuffaste miljömÀrkning.
LandsvÀgen 50A, 172 63, Sundbyberg, ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
BÀsta elbolaget. Bra pris och pengarna går till en bra sak

GodEl ããã®åç
Har andelar i solivind sedan lÀnge, det har varit ett antal olika aktörer som skött fakturering mm genom Ã¥ren. Tycker det fungerar ypperligt med GodEl som partner! Ãr h(elnöjd). ð

GodEl ããã®åç
GodEl - Jag har bara 100% positivt att sÀga om detta elbolag och det kÀnns riktigt bra att kunna vara med och bidra till en bÀttre vÀrld genom att vÀlja rÀtt elbolag såsom GodEl!

GodEl ããã®åç
Jag får alltid bra information från GodEl med förÀndringar som pris och utveckling på el marknaden
Uppskattar också att jag bidra med pengar till olika vÀlgörenhetsorganisstioner
LÀtt att vÀlja GodEl ,trots förfrågningar från andra elbolag

GodEl ããã®åç
Ni lever upp till mina förvÀntningar.
Ert ekonomiska stöd till hjÀlporganisatiioner Àr vÀrdefull.

GodEl ããã®åç
Mycket bra att man sjÀlv styr vart "utdelningen" tar vÀgen.

GodEl ããã®åç
Kort vÀntetid i tlf kön,bra bemötande, svar på alt. Lång och god erfarenhet av GodEl redan från nuvarande bostad.

GodEl ããã®åç
Att inte stora, vinstdrivande bolag får Ànnu mer pengar och att överskottet går till olika hjÀlporganisationer kÀnns rÀtt i hjÀrtat, det Àr den enskilt största orsaken till att jag Àr kund hos GodEl. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och jag Àr glad över det jag kan bidra med nÀr det i detta fall Àr så enkelt. Billig el, bra service och en vÀl fungerande app för spotpris Àr för mig en bonus.

GodEl ããã®åç
God El Àr ett bra företag. Det har inte varit några strömavbrott. Man kan följa varje dag och timme hur elen ligger. Det Àr bra om man ska köra diskmaskinen eller tvÀttmaskinen.

GodEl ããã®åç
Bra priser och framförallt att erat överskott går till vÀlgörenhet, MYCKET BRA! TÀnk om flera företag skulle ha denna instÀllning, då skulle vÀrlden se mycket bÀttre ut!!!!!

GodEl ããã®åç
Jag upplever GodEl som kundvÀnlig, lÀtt att nå och med bra priser :-)

GodEl ããã®åç
Inga onödiga avgifter och Àrligt och rakt. Tackar för det!

GodEl ããã®åç
Ãppna. LÀtt att förstÃ¥. Bra app dÀr man kan följa sin förbrukning.

GodEl ããã®åç
Riktigt nöjd med er just för att allt fungerar jÀttebra , så åren bara rullar på som nöjd kund,,

GodEl ããã®åç
Elbolaget som gör det lilla extra för sina kunder-vinsten går till min favoritvÀlgörenhet LÀkare utan grÀnser!!! Kan det vara bÀttre eller enklare?

GodEl ããã®åç
Har varit kund hos God El sedan de startade. Det kÀnns så bra med helt fossilfritt el-alternativ och att vinsten går vidare till dem som behöver det!

GodEl ããã®åç
Bytte till GodEl för många år sedan och Àr såå nöjd! Tryggt och sÀkert, prisvÀrt och enkelt att påverka med timpris. BÀst av allt: jag vet att all el Àr miljömÀrkt och att överskottet går till vÀlgörenhet! Jag kan alltså både hjÀlpa naturen och medmÀnniskor, utan några nackdelar alls!

- KaponjÀrsvÀgen 116 Marstrand. BostadsrÀtt
-Ãspelunden 16. 457 51 Bullaren / HÀllevadsholm Tanums Komun
: Eget företag ðð±
Fritidshus ( Àn så lÀnge) jag Nils-Erik Fredriksson har ett Aktivt företag : ( blaTrÀdgårdTomtarbetetrÀdputs
Skall skriva mej dÀr !
- FjÀllhalsen /Bydalen - Hallen / JÀmtland
Timmerstuga med El/bastuagg

GodEl ããã®åç
BÀsta elbolaget jag upplevt. Inte bara billigare Àn de andra jag haft, dessutom miljövÀnlig el och man bidrar till valbar vÀlgörenhetsorganisation.