Godesko.dk レビュー

1,881
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ekstremt god service og vejledning samt fodtøj af høj kvalitet. Vi har en datter med særlige krav til fodtøj grundet hypermobilitet . Og Linda har ydet en særlig god rådgivning med detaljeret råd og v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget trygt og nemt at handle ved Gode Sko. Jeg kunne uden det store hurlumhej og blot ved køb notere hvilke særlige behov, mit barn har, og så ville de kontakte mig, hvis det par sko jeg valgte ikke... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig godt udvalg af sko til de særlige behov vi havde til vores hypermobile barn. Beskrivelserne af skoene var gode og passede. Vi havde behov for at få vurderet om de passede korrekt undervejs, o... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 靴屋

Godesko.dk について

当該企業による記述

Godesko.dk er en specialiseret online butik, der siden 2004 har arbejdet med at levere sko til børn med behov for ekstra støtte til deres fødder.

Vi forstår vigtigheden af, at børns fødder er sunde og i god stand for at støtte deres generelle udvikling og livskvalitet. Vores mål er at sikre, at børn med særlige støttebehov ikke udelukkes fra at kunne deltage i leg og fysiske aktiviteter, fordi de har brug for sko, der er specielt designet til deres behov.

Vores specialsko er designet til at imødekomme en bred vifte af udfordringer, herunder platfod, hypermobilitet og mange andre tilstande. Vores sortiment omfatter sko, der er fremstillet i materialer af høj kvalitet som giver optimal støtte til børns fødder og kan hjælpe med at forbedre deres gangart og balance.

Vi samarbejder med sygehuse, ortopæder, fysio- og ergoterapeuter samt andre fagpersoner på området for at holde os opdateret med den nyeste viden og teknologi i udviklingen af vores specialsko - og for at vidensdele omkring, hvad vi kan hjælpe med, og hvilke sko der fungerer til bestemte behov. Vi mener, at det er vigtigt at samarbejde på tværs for at sikre, at vi altid kan levere den bedst mulige rådgivning og service til vores kunder.

Hos Godesko.dk tilbyder vi gratis personlig rådgivning for at sikre, at vores kunder finder de rette sko til deres børns behov. Vi tror på, at vores sko skal være både praktiske og æstetisk tiltalende for børnene, og derfor er vores sko designet til at ligne de sko, som alle de andre børn også bruger.

Vi er stolte af vores evne til at levere sko, der har en positiv indvirkning på børnenes liv ved at give dem mulighed for at udforske verden med større selvtillid og frihed. Hos Godesko.dk er vi dedikerede til at gøre en forskel i børnenes liv og sikre, at de har sunde og glade fødder, så de kan deltage fuldt ud i deres daglige aktiviteter.

優良

(1,881)

過去12か月のレビュー数: 33件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Dårlig vejledning omkring skoene mål

Dårlig vejledning omkring skoenes mål. Noget passer i hvert fald ikke. Jeg måler fødderne efter forskrifterne.
Vi modtager så et alt for lille par. Jeg returnerer (og betaler selv for returomkostninger) for så at bestille størrelsen større. De passede så i to måneder. Jeg fik en professionel i den lokale skobutik til at måle efter for at sikre, at det ikke var mig, der ikke kunne finde ud af at måle.
Da jeg henvendte mig omkring fejl i størrelsesvejledningen fik jeg et tilbud om 10% rabat på næste ordre. Ret frækt, synes jeg.

2025年11月3日

Hej Astrid
Jeg har kigget mailkorrespondancen igennem, for at se, hvad der er sket i denne sag - og jeg kan forstå, at du ikke er enig i de mål, vi angiver på den bestilte sandal.
Lige præcis den model, du har bestilt, sælger vi utrolig mange af - og har gjort i flere år. Vi oplever ikke, at der er udfordringer med fejl i målet. Tværtimod.

Vi ved godt, det kan være svært at måle fødderne. Jeg kan også se, at du er kommet frem til forskellige mål. Enkelte børn bliver endda også længere i foden, når de korrigeres i fodstillingen og for det støttende fodtøj på. Vi ved, at vores mål er korrekte - og er der andet der spiller ind, så anbefaler vi altid, at man tager et foto af fødderne i fx sandalerne, når man får dem hjem, hvis der er usikkerhed om, at de passer - eller der er noget, der ikke går op med mål. Så har vi mulighed for at se præcis, hvordan foden står i modellen.

Når man bruger sko med ekstra støtte, er det vigtigt at voksetillægget ikke er for stort, for at de fungerer mest optimalt. Hvis barnet ikke har været meget på fødderne før - eller først begynder at være oprejst og måske gå lidt, når de støttende sko/sandaler kommer på fødderne, ser man ofte, at det hele strækkes mere ud - og det derfor er nødvendigt at skifte str. hyppigt i starten. Det aftager ofte, når barnet bliver lidt større - men her kan du også opleve, at fødderne pludselig tager et ryk. Derfor skal du være forberedt på, at med støttende sko og mindre voksetillæg, vil du naturligt opleve hyppigere skift.

5つ星のうち5の評価

Det var en nem hjemmeside og…

Det var en nem hjemmeside og produkterne var præcist det jeg har købt før hos en anden forhandler. Hurtig levering.

2026年2月10日

Hej Maiken
Dejlig at høre! Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det betyder meget for andre, at de kan se de positive kundeoplevelser.

Fantastisk vejledning.

Børnesko er svært at finde rundt i og jeg havde allerede lyst til at give op, da en fysioterapaut kom med en masse ekstra jeg skulle forholde mig til. Jeg skrev til Godesko.dk som gave en omhyggelig og god vejledning til at hjælpe lige præcis min søn. Jeg er meget taknemmelig og vil gerne anbefale Godesko til alle. Jeg kommer i hvert fald til at benytte dem fremover.

2026年2月2日

Kære Caroline
Det kan nemlig godt være en jungle med børnesko - og endnu mere, når der er behov for lidt ekstra til fødderne. Selvom vi primært er en onlinebutik, bruger vi meget tid på personlig vejledning - og det glæder os meget, at I har fået det, I havde brug for til fødderne. På gensyn til næste skokøb :-)

5つ星のうち5の評価

tusind tak for hurtig hjælp og…

tusind tak for hurtig hjælp og betjening, da de gamle sko pludselig gnavede

2026年1月29日

Hej Mia
Velbekomme - det skal jo gerne fungere med fodtøjet ;-)

5つ星のうち5の評価

Altid gode sko til barn m skinner

Altid gode sko til vores barns ortopædiske ankel fod skinner. Har handlet her i årevis. Altid god vejledning.

2026年1月5日

Hej Stig
1000 tak for din feedback. I er altid meget velkomne - og dejligt, du deler, at I bruger sko med skinner, så det også kan give andre forældre en tryghed i disse køb.

Gode sko anbefales

Vi fik Godesko anbefalet af vores søns fysioterapeut på sygehuset. Det er betryggende at de beder om barnets fodlængde i cm, så de kan dobbelttjekke at man har bestilt rigtig størrelse. Og det er et kæmpeplus at skoene er mega fede. Hurtig levering.

2025年12月22日

Hej Cecilie
Vi har heldigvis mange fysioterapeuter og sygehuse, der kan pejle forældre i retningen af Godesko.dk, når der er behov for ekstra støtte til fødderne. Det er vi glade for! Og vi vil meget gerne have, at det skal være en tryg oplevelse at handle hos os - så det glæder mig ekstra, at I har haft en god oplevelse. Forhåbentlig på gensyn en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Vi har haft bestilt to par sko til…

Vi har haft bestilt to par sko til vores dreng. Begge gange har vi fået yderst god vejledning og følt os trygge i processen, selvom det hele har været via mail og online. De har været hurtige til at besvare vores mails med spørgsmål til størrelser m.m. Vi har ligeledes kun oplevet hurtig levering.
Selve skoene er af god kvalitet og de har hjulet vores dreng rigtig meget ift. hans behov for støtte.

2025年12月10日

Kære Rikke
Din feedback glæder os meget! Det er lige præcis sådan en købsoplevelse, vi ønsker at give. Trygheden i denne proces er meget vigtigt - og vi er meget bevidste om de mange spekulationer og bekymringer for sit barn, man som forældre kan have - også ifm skokøb, når der er behov for noget ekstra til fødderne. Dejligt, I kan se, det har hjulpet jeres dreng!

Fantastiske sko!

Fantastiske sko!
Vi kan se at de støtter meget bedre end de andre med "hård" hælkappe såsom Ecco som vi brugte tidligere.
Pengene er det hele værd og fra nu af og indtil fødderne er rettet op vil vi handle hos jer 😊
Tusind tak for jeres vejledning 🙏🏻

2025年11月24日

Kære Ayla
1000 tak for dine søde ord - og uddybende feedback. Den er jeg sikker på, også giver andre forældre ro i maven!
På gensyn til næste skokøb :-)

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kyndig vejledning ved…

Fantastisk kyndig vejledning ved Godesko.dk. Klar anbefaling herfra.

2025年12月1日

Kære Camilla
1000 tak for din fine anmeldelse og anbefaling. Det sætter vi stor pris på - og det giver samtidig tryghed til andre forældre, der skal til at finde støttende fodtøj til deres børn.

100% anbefalelsesværdigt

Jeg er SÅ glad for, at jeg opdagede Godesko.dk! Jeg har efterhånden købt mange sko, støvler og sandaler herinde til min søn, der er hypermobil, og det er en KÆMPE hjælp at kunne finde godt og støttende fodtøj herinde. Er man i tvivl om størrelse eller andet, kommer der hurtig hjælp retur på mail.
Kan kun anbefale 🙏

2025年11月12日

Kære Janne
Vi er også glade for, at du fandt Godesko.dk!! Mange tak for din skønne anmeldelse. Det er lige sådan, vi ønsker at det skal være hos os ;-)

Super service :-)

Har nu handlet 2 gange hos godesko. Begge gange har vi fået super god vejledning ud fra de beskrivelser og billeder vi har sendt på mail og når vi efterfølgende har lagt en ordre, er den hurtigt kommet frem.

Jeg kommer bestemt til at handle her igen :-)

2025年10月17日

Super søde

Super søde, altid behjælpelige
Finder de sko som passer til min datters fods opbygning
Har kun fået ros fra sygehus, dagpleje og fys.
Min datters fod har ændret sig lidt til den gode side, og falder faktisk mindre
Har kun købt 1 par indesandaler indtil videre, men ja, er tilfreds hvert fald. Nu mangler vinterstøvler

2025年10月7日

Kære Michelle
Sikke en sød anmeldelse. Det glæder os meget, at vi kan hjælpe din datters fødder på rette vej.
Du giver bare lyd, når vi skal finde vinterstøvler til hende også :-)

5つ星のうち5の評価

They always answer mails and any…

They always answer mails and any questions you have, and check if the shoe is the right one for your child.

2025年9月20日

Dear Liv
Thanks for sharing!!
Our main mission is to help most children getting the right footwear for their neads - and we know its not always that easy figuring out what to choose. Therefore we always take the time to guide parents finding the perfect fit :-)
BR Malene / Godesko.dk

5つ星のうち5の評価

God og effektiv service, samt hurtig levering

Jeg fik hurtigt forslag på sko og størrelse efter at have sendt billeder af min datters fødder og hvad de målte. Modtog dem dagen efter, og de passer perfekt til hende.

2025年9月3日

Kære Christina
1000 tak for din skønne feedback - og dejligt at høre, at det hele gik planmæssigt!
På gensyn en anden gang!
Mvh Malene / Godesko.dk

Virke god telefonisk vejledning

Jeg havde først købt et par sko, som ikke var gode til foden. Jeg ringede til godesko og fik rigtig fin vejledning om, hvilke sko der ville være bedre. Det var præcis det par, jeg fik anbefalet mest, som jeg endte med at beholde. Jeg køber sko hos godesko igen næste gang, der er behov for nye sko!

2025年9月9日

Hej Camilla
Dejligt at høre, I fik det rette til fødderne. Det har stor betydning. Vi glæder os til at se dig tilbage hos os igen en anden gang :-)

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og rådgivning

Rigtig god service og rådgivning! Samt hurtig levering. 📦

2025年8月18日

Hej Andreas
Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive - og for de finde ord. Det er loge præcis, sådan det skal være :-)

5つ星のうち5の評価

Fik god vejledning og gode sko

Fik god vejledning på mail. Har købt der fra tre gange nu, og det er virkelig gode sko der giver min søns føder den nødvendige støtte.

2025年8月12日

Kære Kirsten
1000 tak for din feedback. Dejligt at høre - og tak for at dele!

Altid tilfredse

Tror det er 10. par sko, vi køber gennem Godesko.dk
Altid hurtig levering, god vejledning og rigtige gode sko (😜)
Vores datter har behov for ekstra støtte, og der er stort og flot udvalg.
Vi er glade og tilfredse og anbefaler med glæde godesko.dk

2025年7月3日

Kære Veronica
Det glæder os meget, at I finder jeres gode sko hos os ;-)
Og vi glæder os til at hjælpe med par nr 11 næste gang!
Rigtig god sommer - og tak fordi, du tog dig tid til at skrive!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。