Godesko.dk レビュヌ

1,881
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ekstremt god service og vejledning samt fodtÞj af hÞj kvalitet. Vi har en datter med sÊrlige krav til fodtÞj grundet hypermobilitet . Og Linda har ydet en sÊrlig god rÃ¥dgivning med detaljeret rÃ¥d og v... もっず芋る

Meget trygt og nemt at handle ved Gode Sko. Jeg kunne uden det store hurlumhej og blot ved kÞb notere hvilke sÊrlige behov, mit barn har, og sÃ¥ ville de kontakte mig, hvis det par sko jeg valgte ikke... もっず芋る

Virkelig godt udvalg af sko til de sÊrlige behov vi havde til vores hypermobile barn. Beskrivelserne af skoene var gode og passede. Vi havde behov for at fÃ¥ vurderet om de passede korrekt undervejs, o... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 靎屋

Godesko.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Godesko.dk er en specialiseret online butik, der siden 2004 har arbejdet med at levere sko til bÞrn med behov for ekstra stÞtte til deres fÞdder.

Vi forstår vigtigheden af, at bÞrns fÞdder er sunde og i god stand for at stÞtte deres generelle udvikling og livskvalitet. Vores mål er at sikre, at bÞrn med sÊrlige stÞttebehov ikke udelukkes fra at kunne deltage i leg og fysiske aktiviteter, fordi de har brug for sko, der er specielt designet til deres behov.

Vores specialsko er designet til at imÞdekomme en bred vifte af udfordringer, herunder platfod, hypermobilitet og mange andre tilstande. Vores sortiment omfatter sko, der er fremstillet i materialer af hÞj kvalitet som giver optimal stÞtte til bÞrns fÞdder og kan hjÊlpe med at forbedre deres gangart og balance.

Vi samarbejder med sygehuse, ortopÊder, fysio- og ergoterapeuter samt andre fagpersoner på området for at holde os opdateret med den nyeste viden og teknologi i udviklingen af vores specialsko - og for at vidensdele omkring, hvad vi kan hjÊlpe med, og hvilke sko der fungerer til bestemte behov. Vi mener, at det er vigtigt at samarbejde på tvÊrs for at sikre, at vi altid kan levere den bedst mulige rådgivning og service til vores kunder.

Hos Godesko.dk tilbyder vi gratis personlig rådgivning for at sikre, at vores kunder finder de rette sko til deres bÞrns behov. Vi tror på, at vores sko skal vÊre både praktiske og Êstetisk tiltalende for bÞrnene, og derfor er vores sko designet til at ligne de sko, som alle de andre bÞrn også bruger.

Vi er stolte af vores evne til at levere sko, der har en positiv indvirkning på bÞrnenes liv ved at give dem mulighed for at udforske verden med stÞrre selvtillid og frihed. Hos Godesko.dk er vi dedikerede til at gÞre en forskel i bÞrnenes liv og sikre, at de har sunde og glade fÞdder, så de kan deltage fuldt ud i deres daglige aktiviteter.

優良

すべおのレビュヌ

(1,881)

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Dyre sko som ikke helt lever op til dens beskrivelsen.

De fÞrste par sko, som vi kÞbte var virkelig i dårlig kvalitet. Den blev bl.a. solgt som, at den var vandtÊt. SelvfÞlgelig ikke som gummistÞvler, men kunne holde til meget sagde kundeservice. Skoene kunne ikke engang holde til at gå igennem vådt grÊs, så havde mit barn våde tÊr. Det var hverken muligt at få rabat eller lignende ved nÊste kÞb. Har kÞbt nogle nye par sko, som så skulle holde mere tÊt. Det er i lÊder og er så stive, at selv efter at have smurt skoene i lÊderolie for at blÞdgÞre dem, så har mit barn fået skrabesår på begge hÊle. Min dreng nÊgter at have dem på, da de er ekstremt stive. Ved at skoene er hÞje ved anklen til ekstra stÞtte, idet han er platfodet, går han mÊrkeligt da han ikke kan bÞje foden.

2025幎6月22日

Hej Vibeke
Tak for din feedback - vi har også har talt sammen på telefon og skrevet i mail.
Der findes forskellige membraner, som burde gÞre skoene vandtÊtte (i forskellige grader). Jeg kender ikke selv i detaljer, hvordan dialogen har vÊret omkring skoene, der ikke var vandtÊtte, men er der fejl i skoene, er det naturligvis noget, vi tager hånd om.

Det er korrekt, at det er kraftig skind den nye sko er lavet af for bedst mulig stÞtte - og ankelstÞtten er med til at korrigere fodstillingen. Som jeg også har skrevet i den seneste mail til dig, tror jeg, der er gået noget galt, da I har målt fodlÊngden - og en for lille sko er svÊr at gå i, og vil genere foden.
Men alt det får vi styr på - vi er jo ved at finde et par andre sko til jer :-)
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

Virkelig god vejledning fra Linda fra

Virkelig god vejledning fra Linda fra GodeSko! Hun svarer hurtigt både når man ringer og mailer.
Vi har kÞbt sandaler for fÞrste gang i år til vores datter, og hold op hvor er det fantastisk så stor en forskel det har gjort for hende!

2025幎6月15日

KÊre Sophie
1000 tak for den sÞde anmeldelse. Dejligt at hÞre, I kan se forskellen for jeres datter. Vi ser frem til hjÊlpe jer med nye sko igen en anden gang.

Meget tilfreds med kÞbet

Meget tilfreds med kÞbet, min sÊn elsker de nye sko der gÞr at han ikke får ondt i anklen mere.

2025幎5月8日

KÊre Carmen
Hvor er det dejligt at hÞre!! 1000 tak for at dele!

Godt udvalg

Godt udvalg og dejligt at alle sko er målt for at sikre, at de passer barnet.
Hurtig ekspedition

2025幎4月14日

Hej Line
Tak for din feedback. Vi har gennem årene netop erfaret at målene på skoene har stor betydning. En stÞrrelse er bestemt ikke vare en stÞrrelse ;-)

Den bedste vejledning

I har sko man ikke kan finde andre steder.
Min datter har lÞse led, og jeg kender kun til jer der kan give den rigtige vejledning til sko.

2025幎4月16日

KÊre Lene
Dejligt at hÞre! Vi gÞr os også altid meget umage!
Men vi må vist stramme os lidt mere an, så vi kan gÞre os fortjent til den sidste stjerne også ;-)
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

Rigtig god service som altid

Rigtig god service som altid. Guides igennem fra start til slut. Man er altid sikker på ens bÞrns sko passer inden de tages i brug.
Klart den bedste anbefaling til og kÞbe sko hos Godesko

2025幎3月30日

KÊre Tina
Tak - Tak - Tak for din sÞde anmeldelse!!
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

Gode sko med den rigtig dårlige service!

Jeg bestiller et par sko til min sÞn i blÃ¥, men modtager dem i brune. Jeg kontakter dem pr. mail og de beklager den skete fejl og vi aftaler jeg sender dem retur og det gÞr jeg, men de kan ikk sende den rigtige farve fÞr de har modtaget den forkerte farve retur selvom det er dem der har lavet fejlen! Det resulterer i, at jeg ingen sko har til min sÞn fordi de i en hel flok har vÊret rundt pÃ¥ deres hyggelige lager og fundet den forkerte farve sko og sendt til mig🀊🏜‍♀.

Det kunne vÊre de i en flok skulle lÊse lidt om, hvad god kundeservice er.

2025幎4月9日

Hej Nuran
Det er super uheldigt, at vi har fået sendt den forkerte farve sko til dig. Det beklager jeg meget. Jeg kan forstå, at du allerede har vÊret i kontakt med min kollega - og der er aftalt omkring ombytningen.
Vi arbejder altid med den gode kundeservice for Þje, men det er mennesker, der pakker bestillingerne - og i den store forårstravlhed, er der set forkert på farven. Det er bare super Êrgerligt - men heldigvis er den rette på vej til dig allerede på vej til dig, så I kan komme i forårsskoene.
Mange hilsner Malene / Godesko

De bedste sko og den bedste service!

Jeg har handlet ved godesko.dk siden 2023, og efter jeg kÞbte det fÞrste par sko til min datter kunne hun endelig gå! Hun er voldsomt hypermobil, og jeg sendte en mail til Malene, som guidede mig og sendte links til de sko, der passede bedst til min datters stÞttebehov. Kan til enhver tid anbefale dem, jeg er endda begyndt at kÞbe sko til min sÞn også der.

2025幎4月2日

KÊre Sissel
Århh for en fin anmeldelse. 1000 tak!
Det betyder så meget for andre forÊldre i samme situation, så vi er meget taknemmelige for, at du deler!
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

God personlig service og råd omkring stÞtte

KÞbte et par sandaler og et par sko til min datter efter at have fÃ¥et af vide til en neo-kontrol at hun var MEGET BLØD og havde brug for ekstra stÞtte.
Jeg skrev via hjemmesiden og fik hurtigt svar på mail fra dem med svar på mit spÞrgsmål og efterfÞlgende besked om at måle min datters fÞdder samt sende billeder ind til dem så de kunne vurdere hvilke sko ville vÊre gode til hende.
Rigtig god og hurtig service og min datter er super glad for sine flotte Aurelka sandaler og Babybotte sko.

2025幎2月21日

KÊre Ditte
1000 tak for din fine anmeldelse. Det er en stor hjÊlp for andre forÊldre, der står i samme situation.
Vi håber at se jer tilbage på shoppen til nÊste skokÞb!
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

God hjÊlp både på mail og telefon

God hjÊlp både på mail og telefon. Håber det afhjÊlper mit barns gener.

Kommer helt sikkert til at handle der igen

2025幎2月27日

KÊre Lenette
1000 tak for at dele - I skal vÊre så velkommen tilbage!
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

Altid god service, god vejledning i at finde rette sko og hurtig afsendelse.

2025幎2月9日

KÊre Dorthe
1000 tak for din feedback - det glÊder os meget.

Super oplevelse

Jeg bestilte et par sko til min datter der for det fÞrste kom virkelig hurtigt. Derefter var jeg i tvivl om de sad korrekt og sendte derfor en mail med billeder af skoene på, hvor jeg fik et rigtig godt og fyldestgÞrende svar.
Det kan kun anbefales at kÞbe herfra.

2025幎1月22日

KÊre Malene
Det er en sand fornÞjelse at lÊse din anmeldelse. 1000 tak for stjerner og sÞde ord - og forhåbentlig på gensyn!

Virkelig gode stÞvler

Virkelig gode stÞvler, hvor str. guiden var god at bruge

2024幎12月23日

Hej Iben
Dejligt at hÞre! Tak for din feedback. Vi håber at se jer tilbage hos Godesko.dk igen en anden gang.

Hypermobilitet og platfodet

Vores sÞn var lÊnge om at gå og egen lÊge henviste os til fysioterapi som kunne konkludere hypermobilitet og så var han oven i hatten platfodet. Vi fik anbefalet at kÞbe sko med ekstra stÞtte på godesko. Det var heldigvis nemt, at finde ud af hvilke sko han skulle have, hvordan vi skulle måle korrekt osv. kÊmpe tryghed, i en ellers lidt sårbar situation. Vores sÞn fik skoene på, både ude sko og inde sko. Efter prÊcis 9 dage, rejste han sig op og gik, som om han aldrig havde lavet andet. Nu er han 2 år, og har stadig sko med ekstra stÞtte, og igen kÞbt på godesko. Fordi: det er bare nemt og overskueligt - og ikke mindst trygt. KÊmpe anbefaling, til andre som har brug for fodtÞj til deres bÞrn med ekstra stÞtte.

2024幎11月8日

KÊre Eline
1000 tak for din skÞnne og uddybende feedback. Det er en stor hjÊlp og tryghed for andre forÊldre med samme udfordringer. Tak for at dele - og dejligt at hÞre, skoene har gjort en forskel for din sÞn!
PÃ¥ gensyn hos Godesko.dk
Mange hilsner Malene

easy to order

easy to order - the item corresponds to the description and fast delivery

2024幎11月12日

Dear Kirsten
Thanks for your feedback. I'm very pleased to see, that you had a good experience shopping with Goesko.dk
Best regards Malene