Ekstremt god service og vejledning samt fodtÞj af hÞj kvalitet. Vi har en datter med sÊrlige krav til fodtÞj grundet hypermobilitet . Og Linda har ydet en sÊrlig god rÃ¥dgivning med detaljeret rÃ¥d og v... ãã£ãšèŠã
Meget trygt og nemt at handle ved Gode Sko. Jeg kunne uden det store hurlumhej og blot ved kÞb notere hvilke sÊrlige behov, mit barn har, og sÃ¥ ville de kontakte mig, hvis det par sko jeg valgte ikke... ãã£ãšèŠã
Jeg handler her fast, når jeg har haft spÞrgsmål har jeg spurgt både over mail og telefon, og får altid god og hurtig service!
Virkelig godt udvalg af sko til de sÊrlige behov vi havde til vores hypermobile barn. Beskrivelserne af skoene var gode og passede. Vi havde behov for at fÃ¥ vurderet om de passede korrekt undervejs, o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Godesko.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi forstår vigtigheden af, at bÞrns fÞdder er sunde og i god stand for at stÞtte deres generelle udvikling og livskvalitet. Vores mål er at sikre, at bÞrn med sÊrlige stÞttebehov ikke udelukkes fra at kunne deltage i leg og fysiske aktiviteter, fordi de har brug for sko, der er specielt designet til deres behov.
Vores specialsko er designet til at imÞdekomme en bred vifte af udfordringer, herunder platfod, hypermobilitet og mange andre tilstande. Vores sortiment omfatter sko, der er fremstillet i materialer af hÞj kvalitet som giver optimal stÞtte til bÞrns fÞdder og kan hjÊlpe med at forbedre deres gangart og balance.
Vi samarbejder med sygehuse, ortopÊder, fysio- og ergoterapeuter samt andre fagpersoner på området for at holde os opdateret med den nyeste viden og teknologi i udviklingen af vores specialsko - og for at vidensdele omkring, hvad vi kan hjÊlpe med, og hvilke sko der fungerer til bestemte behov. Vi mener, at det er vigtigt at samarbejde på tvÊrs for at sikre, at vi altid kan levere den bedst mulige rådgivning og service til vores kunder.
Hos Godesko.dk tilbyder vi gratis personlig rådgivning for at sikre, at vores kunder finder de rette sko til deres bÞrns behov. Vi tror på, at vores sko skal vÊre både praktiske og Êstetisk tiltalende for bÞrnene, og derfor er vores sko designet til at ligne de sko, som alle de andre bÞrn også bruger.
Vi er stolte af vores evne til at levere sko, der har en positiv indvirkning på bÞrnenes liv ved at give dem mulighed for at udforske verden med stÞrre selvtillid og frihed. Hos Godesko.dk er vi dedikerede til at gÞre en forskel i bÞrnenes liv og sikre, at de har sunde og glade fÞdder, så de kan deltage fuldt ud i deres daglige aktiviteter.
SolrÞd Byvej 15, 2680, SolrÞd Strand, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@godesko.dk
- godesko.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Utrolig god og hjÊlpsom service.
Dyre sko som ikke helt lever op til dens beskrivelsen.
De fÞrste par sko, som vi kÞbte var virkelig i dårlig kvalitet. Den blev bl.a. solgt som, at den var vandtÊt. SelvfÞlgelig ikke som gummistÞvler, men kunne holde til meget sagde kundeservice. Skoene kunne ikke engang holde til at gå igennem vådt grÊs, så havde mit barn våde tÊr. Det var hverken muligt at få rabat eller lignende ved nÊste kÞb. Har kÞbt nogle nye par sko, som så skulle holde mere tÊt. Det er i lÊder og er så stive, at selv efter at have smurt skoene i lÊderolie for at blÞdgÞre dem, så har mit barn fået skrabesår på begge hÊle. Min dreng nÊgter at have dem på, da de er ekstremt stive. Ved at skoene er hÞje ved anklen til ekstra stÞtte, idet han er platfodet, går han mÊrkeligt da han ikke kan bÞje foden.

Godesko.dk ããã®åç
Virkelig god vejledning fra Linda fraâŠ
Virkelig god vejledning fra Linda fra GodeSko! Hun svarer hurtigt både når man ringer og mailer.
Vi har kÞbt sandaler for fÞrste gang i år til vores datter, og hold op hvor er det fantastisk så stor en forskel det har gjort for hende!

Meget tilfreds med kÞbet
Meget tilfreds med kÞbet, min sÊn elsker de nye sko der gÞr at han ikke får ondt i anklen mere.

Godt udvalg
Godt udvalg og dejligt at alle sko er målt for at sikre, at de passer barnet.
Hurtig ekspedition

Den bedste vejledning
I har sko man ikke kan finde andre steder.
Min datter har lÞse led, og jeg kender kun til jer der kan give den rigtige vejledning til sko.

Godesko.dk ããã®åç
Rigtig god service som altid
Rigtig god service som altid. Guides igennem fra start til slut. Man er altid sikker på ens bÞrns sko passer inden de tages i brug.
Klart den bedste anbefaling til og kÞbe sko hos Godesko

Godesko.dk ããã®åç
Fast delivery and great quality shoes.

Godesko.dk ããã®åç
Gode sko med den rigtig dårlige service!
Jeg bestiller et par sko til min sÞn i blÃ¥, men modtager dem i brune. Jeg kontakter dem pr. mail og de beklager den skete fejl og vi aftaler jeg sender dem retur og det gÞr jeg, men de kan ikk sende den rigtige farve fÞr de har modtaget den forkerte farve retur selvom det er dem der har lavet fejlen! Det resulterer i, at jeg ingen sko har til min sÞn fordi de i en hel flok har vÊret rundt pÃ¥ deres hyggelige lager og fundet den forkerte farve sko og sendt til migð€Šðœââïž.
Det kunne vÊre de i en flok skulle lÊse lidt om, hvad god kundeservice er.

Godesko.dk ããã®åç
De bedste sko og den bedste service!
Jeg har handlet ved godesko.dk siden 2023, og efter jeg kÞbte det fÞrste par sko til min datter kunne hun endelig gå! Hun er voldsomt hypermobil, og jeg sendte en mail til Malene, som guidede mig og sendte links til de sko, der passede bedst til min datters stÞttebehov. Kan til enhver tid anbefale dem, jeg er endda begyndt at kÞbe sko til min sÞn også der.

Godesko.dk ããã®åç
God service og fantastisk udvalg af skoâŠ
God service og fantastisk udvalg af sko til vores sÞn med platfod.

Godesko.dk ããã®åç
God personlig service og råd omkring stÞtte
KÞbte et par sandaler og et par sko til min datter efter at have fÃ¥et af vide til en neo-kontrol at hun var MEGET BLÃD og havde brug for ekstra stÞtte.
Jeg skrev via hjemmesiden og fik hurtigt svar på mail fra dem med svar på mit spÞrgsmål og efterfÞlgende besked om at måle min datters fÞdder samt sende billeder ind til dem så de kunne vurdere hvilke sko ville vÊre gode til hende.
Rigtig god og hurtig service og min datter er super glad for sine flotte Aurelka sandaler og Babybotte sko.

Godesko.dk ããã®åç
Rigtig god vejledning over mail
Rigtig god vejledning over mail. Hurtig levering - modtog pakken dagen efter bestilling.

Godesko.dk ããã®åç
God hjÊlp både på mail og telefon
God hjÊlp både på mail og telefon. Håber det afhjÊlper mit barns gener.
Kommer helt sikkert til at handle der igen

Godesko.dk ããã®åç
Altid god service, god vejledning i at finde rette sko og hurtig afsendelse.

Super oplevelse
Jeg bestilte et par sko til min datter der for det fÞrste kom virkelig hurtigt. Derefter var jeg i tvivl om de sad korrekt og sendte derfor en mail med billeder af skoene på, hvor jeg fik et rigtig godt og fyldestgÞrende svar.
Det kan kun anbefales at kÞbe herfra.

Virkelig gode stÞvler
Virkelig gode stÞvler, hvor str. guiden var god at bruge

Hypermobilitet og platfodet
Vores sÞn var lÊnge om at gå og egen lÊge henviste os til fysioterapi som kunne konkludere hypermobilitet og så var han oven i hatten platfodet. Vi fik anbefalet at kÞbe sko med ekstra stÞtte på godesko. Det var heldigvis nemt, at finde ud af hvilke sko han skulle have, hvordan vi skulle måle korrekt osv. kÊmpe tryghed, i en ellers lidt sårbar situation. Vores sÞn fik skoene på, både ude sko og inde sko. Efter prÊcis 9 dage, rejste han sig op og gik, som om han aldrig havde lavet andet. Nu er han 2 år, og har stadig sko med ekstra stÞtte, og igen kÞbt på godesko. Fordi: det er bare nemt og overskueligt - og ikke mindst trygt. KÊmpe anbefaling, til andre som har brug for fodtÞj til deres bÞrn med ekstra stÞtte.

easy to order
easy to order - the item corresponds to the description and fast delivery