Godesko.dk レビュヌ

1,881
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ekstremt god service og vejledning samt fodtÞj af hÞj kvalitet. Vi har en datter med sÊrlige krav til fodtÞj grundet hypermobilitet . Og Linda har ydet en sÊrlig god rÃ¥dgivning med detaljeret rÃ¥d og v... もっず芋る

Meget trygt og nemt at handle ved Gode Sko. Jeg kunne uden det store hurlumhej og blot ved kÞb notere hvilke sÊrlige behov, mit barn har, og sÃ¥ ville de kontakte mig, hvis det par sko jeg valgte ikke... もっず芋る

Virkelig godt udvalg af sko til de sÊrlige behov vi havde til vores hypermobile barn. Beskrivelserne af skoene var gode og passede. Vi havde behov for at fÃ¥ vurderet om de passede korrekt undervejs, o... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 靎屋

Godesko.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Godesko.dk er en specialiseret online butik, der siden 2004 har arbejdet med at levere sko til bÞrn med behov for ekstra stÞtte til deres fÞdder.

Vi forstår vigtigheden af, at bÞrns fÞdder er sunde og i god stand for at stÞtte deres generelle udvikling og livskvalitet. Vores mål er at sikre, at bÞrn med sÊrlige stÞttebehov ikke udelukkes fra at kunne deltage i leg og fysiske aktiviteter, fordi de har brug for sko, der er specielt designet til deres behov.

Vores specialsko er designet til at imÞdekomme en bred vifte af udfordringer, herunder platfod, hypermobilitet og mange andre tilstande. Vores sortiment omfatter sko, der er fremstillet i materialer af hÞj kvalitet som giver optimal stÞtte til bÞrns fÞdder og kan hjÊlpe med at forbedre deres gangart og balance.

Vi samarbejder med sygehuse, ortopÊder, fysio- og ergoterapeuter samt andre fagpersoner på området for at holde os opdateret med den nyeste viden og teknologi i udviklingen af vores specialsko - og for at vidensdele omkring, hvad vi kan hjÊlpe med, og hvilke sko der fungerer til bestemte behov. Vi mener, at det er vigtigt at samarbejde på tvÊrs for at sikre, at vi altid kan levere den bedst mulige rådgivning og service til vores kunder.

Hos Godesko.dk tilbyder vi gratis personlig rådgivning for at sikre, at vores kunder finder de rette sko til deres bÞrns behov. Vi tror på, at vores sko skal vÊre både praktiske og Êstetisk tiltalende for bÞrnene, og derfor er vores sko designet til at ligne de sko, som alle de andre bÞrn også bruger.

Vi er stolte af vores evne til at levere sko, der har en positiv indvirkning på bÞrnenes liv ved at give dem mulighed for at udforske verden med stÞrre selvtillid og frihed. Hos Godesko.dk er vi dedikerede til at gÞre en forskel i bÞrnenes liv og sikre, at de har sunde og glade fÞdder, så de kan deltage fuldt ud i deres daglige aktiviteter.

優良

(1,881)

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Kan klart anbefales

Kamilla var sÞd og imÞdekommende, og min datter og jeg fÞlte os derfor hurtig tilpas. Kamilla lyttede til vores behov, og vi er derfor kommet hjem med nogle sko og stÞvler, som vi er rigtig glade for.

2023幎10月12日

Hej Amanda
1000 tak for de sÞde ord. Camilla ER nemlig super dygtig til at finde de helt rigtige sko til barnets behov!
PÃ¥ gensyn en anden gang :-)

Mvh Malene / Godesko

Super god rådgivning

Super god rådgivning, hvis man ringer og har brug for hjÊlp i forhold til stÞrrelse og skovalg.
Altid hurtig levering!

2023幎10月9日

Hej Anja
Mange tak for din gode feedback. Det betyder meget, at I har fået den hjÊlp, I havde brug for.
På gensyn nÊste gang :-)

Mvh Malene / Godesko

Hurtig levering og gode sko

Hurtig levering og gode sko. Godt med gode beskrivelser af skoene

2023幎10月8日

KÊre Anne
Tak for at dele din oplevelse. Det glÊder mig meget, at du har vÊret tilfreds med kÞbet hele vejen igennem!

God og hurtig service

God og hurtig service. Skoene er godt beskrevet sÃ¥ man nemt kan lÊse om det er hvad barnet har behov for 👍

2023幎10月4日

Godesko.dk からの回答

1000 tak for at dele din oplevelse. Det gÞr en stor forskel for de mange forÊldre, der er på udkig efter stÞttende fodtÞj til deres bÞrn, og måske er lidt usikre på at kaste sig ud i det fÞrste gang.
Mange hilsner Malene

Wauw.....

Jeg fik den morsomste besked om, at der var vinket farvel til min pakke, og hvis den ikke opfÞrte sig ordentligt, ville de tage en alvorlig snak med den, osv. osv.
Lige i min smag. HyleskÊgt.
Hurra.😍😂

2023幎10月2日
自発的なレビュヌ

Hej Lillian.
Vi er glade for at kunne sprede lidt glÊde. Det behÞver jo ikke vÊre så kedeligt alt sammen ;-)
PÃ¥ gensyn en anden gang.
Mvh Malene / Godesko.dk

Kun godt

Min dreng på 4 er lidt hypermobil i sine fÞdder, og derfor skulle jeg kÞbe nogle sandaler til ham som han kan have på indendÞrs, både hjemme og i bÞrnehave.

Jeg gjorde som alle andre og googlede for at se hvad jeg kunne finde.
Uanset hvad jeg skrev og hvor gode sandaler så ud på alle hjemmesider, så blev jeg bare ved med at gå tilbage til Godesko.Dk

Jeg valgte at kÞbe et par sandaler til nÊsten 800 kr. det er ret dyrt, men jeg ville gÞre det igen, og igen. Disse sandaler er sÃ¥ professionelle, og det er virksomheden ogsÃ¥, fra jeg bestilte til de ankom har der ikke vÊret andet end tilfredshed herfra. I fortjener fuld stÞtte, bÃ¥de for jeres sko og den service i gav, da i skrev email for at sikre barnets stÞrrelse og guide mig til hvilken str sandaler han skulle have. . Og da sandalerne var sendt fra jeres lager, fik vi den sejeste email som jeg lÊste hÞjt for ham, vi grinte allesammen. Rigtig god ide med den mail 💪🏜

Selvom min dreng er i “jeg skal have Batman sko” fasen, sÃ¥ er han sÃ¥ glad for sine sandaler, og de er bÃ¥de flotte og faste bagtil, for at give den stÞtte han har brug for.

Tusind tak

2023幎9月17日

Godesko.dk からの回答

Hold da op en fantastisk feedback! Wow!
Vi er SÅ glade for, at I havnede hos os - sÃ¥ vi har fÃ¥et mulighed for i samarbejde med jer at hjÊlpe jeres dreng med at stÞtte fÞdderne allerbedst.

Vi ved godt, det kan vÊre svÊrt at sige nej til Batman-sko - og hvor er det dejligt, at han er blevet glad for sandalerne alligevel.

Vi håber at se jer tilbage igen en anden gang :-)
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

Godesko får mine varmeste anbefalinger

Godesko fÃ¥r mine varmeste anbefalinger. Vi fÃ¥r altid god, venlig og kompetent hjÊlp og vejledning. ligeledes en hurtig og effektiv service. Godesko.dk er det eneste sted vi har kÞbt sko til vores sÞn ( der har brug for sÊrligt gode og stÞttende fodtÞj ) gennem de sidste 3 Ã¥r ☺

2023幎9月7日

KÊre Lise
Det varmer vores hjerter, at du deler sådan en fin anmeldelse. Vi ved også, det betyder meget for de andre forÊldre, der måske for fÞrste gang sÞger stÞttende fodtÞj til deres bÞrn. Det giver en tryghed for dem.
HÃ¥ber vi snart ses igen :-)
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

Jeg kÞber alt fodtÞj hos jer

Jeg kÞber alt fodtÞj hos jer, er vild med jeres viden og service. Denne gang fik jeg klippet nogle såler til, da de ikke var i den rigtige stÞrrelse. Tak for jer.

2023幎9月14日

Årrhh Mette, altså!!
Af hjertet tak for din sÞde anmeldelse. Vi er vilde med at få lov til at hjÊlpe jer med at finde det bedste til fÞdderne!
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

God vejledning og kompetente medarbejdere

Vi har indtil videre kÞbt hos Godesko 2 gange - 1. Gang i deres showroom og anden gang online. Begge gange har vi fået rigtig god vejledning, hvor de var grundige til at hjÊlpe med at finde de rigtige sko og den rigtige stÞrrelser.

2023幎9月1日
自発的なレビュヌ

KÊre Nadia
1000 tak for at dele din feedback. Vi er utrolig glade for at hÞre, at I har haft gode oplevelser hos Godesko. Vi håber at se jer tilbage igen, nÊste gang I mangler stÞttende fodtÞj.

God service gennem 9 år

Har handlet hos Gode sko i snart 9 år. De fÞrste år i deres showroom og nu via webshoppen. Nogle af sko modellerne kender vi, og ellers er der altid hurtigt svar på evt spÞrgsmål om andre modeller og stÞrrelser.

2023幎9月3日

Godesko.dk からの回答

1000 tak for din feedback. Vi plejer at sige, at hos Godesko har vi de bedste kunder!! SÃ¥dan er det bare!
Vi er SÅ taknemmelige for, at mange af jer er kommet her gennem mange Ã¥r - og viser os den tillid at vÊre en del af jeres bÞrns hverdagsliv.

Super god service

Super god service! Man bliver mÞdt af imÞdekommende personale, når man kommer i deres showroom og over mail er de altid klar på at hjÊlpe. Jeg har kun gode erfaringer og jeg handler udelukkende på godesko så lÊnge min sÞn har brug for ekstra stÞtte i hans fodtÞj.

2023幎9月1日

Hej Steffani!
1000 tak for din positive anmeldelse. Det betyder alverden - både for os - men også for de andre forÊldre, der er på udkig efter et godt sted at handle sko med ekstra stÞtte. Dine ord er med til at give dem tryghed - så tak for det!
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

At de er meget hjÊlpsomme og er

At de er meget hjÊlpsomme og er opmÊrksomme på at man får kÞbt det helt rigtige, både af variant og stÞrrelse

2023幎9月2日

KÊre Sussi,
Tak for din feedback og sÞde ord! Vi ved, hvor meget det betyder med det rigtige fodtÞj, så det er dejligt, du også vÊrdsÊtter dette.
PÃ¥ gensyn :-)
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

Bedste og eneste sted at kÞbe sko til

Bedste og eneste sted at kÞbe sko til bÞrn med blÞde led/hypermobilitet. Altid rigtig god vejledning og skÞnne produkter ❀

2023幎8月25日

KÊre Anne,
1000 tak for din sÞde anmeldelse - det sÊtter vi stor pris på!
PÃ¥ gensyn :-)

Alt gik fint

Alt gik fint, og der var hurtig levering.

2023幎8月9日

Hej Anja
Tak for din feedback - vi er glade for at hÞre, at alt gik planmÊssigt :-)