Godesko.dk レビュヌ

1,881
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ekstremt god service og vejledning samt fodtÞj af hÞj kvalitet. Vi har en datter med sÊrlige krav til fodtÞj grundet hypermobilitet . Og Linda har ydet en sÊrlig god rÃ¥dgivning med detaljeret rÃ¥d og v... もっず芋る

Meget trygt og nemt at handle ved Gode Sko. Jeg kunne uden det store hurlumhej og blot ved kÞb notere hvilke sÊrlige behov, mit barn har, og sÃ¥ ville de kontakte mig, hvis det par sko jeg valgte ikke... もっず芋る

Virkelig godt udvalg af sko til de sÊrlige behov vi havde til vores hypermobile barn. Beskrivelserne af skoene var gode og passede. Vi havde behov for at fÃ¥ vurderet om de passede korrekt undervejs, o... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 靎屋

Godesko.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Godesko.dk er en specialiseret online butik, der siden 2004 har arbejdet med at levere sko til bÞrn med behov for ekstra stÞtte til deres fÞdder.

Vi forstår vigtigheden af, at bÞrns fÞdder er sunde og i god stand for at stÞtte deres generelle udvikling og livskvalitet. Vores mål er at sikre, at bÞrn med sÊrlige stÞttebehov ikke udelukkes fra at kunne deltage i leg og fysiske aktiviteter, fordi de har brug for sko, der er specielt designet til deres behov.

Vores specialsko er designet til at imÞdekomme en bred vifte af udfordringer, herunder platfod, hypermobilitet og mange andre tilstande. Vores sortiment omfatter sko, der er fremstillet i materialer af hÞj kvalitet som giver optimal stÞtte til bÞrns fÞdder og kan hjÊlpe med at forbedre deres gangart og balance.

Vi samarbejder med sygehuse, ortopÊder, fysio- og ergoterapeuter samt andre fagpersoner på området for at holde os opdateret med den nyeste viden og teknologi i udviklingen af vores specialsko - og for at vidensdele omkring, hvad vi kan hjÊlpe med, og hvilke sko der fungerer til bestemte behov. Vi mener, at det er vigtigt at samarbejde på tvÊrs for at sikre, at vi altid kan levere den bedst mulige rådgivning og service til vores kunder.

Hos Godesko.dk tilbyder vi gratis personlig rådgivning for at sikre, at vores kunder finder de rette sko til deres bÞrns behov. Vi tror på, at vores sko skal vÊre både praktiske og Êstetisk tiltalende for bÞrnene, og derfor er vores sko designet til at ligne de sko, som alle de andre bÞrn også bruger.

Vi er stolte af vores evne til at levere sko, der har en positiv indvirkning på bÞrnenes liv ved at give dem mulighed for at udforske verden med stÞrre selvtillid og frihed. Hos Godesko.dk er vi dedikerede til at gÞre en forskel i bÞrnenes liv og sikre, at de har sunde og glade fÞdder, så de kan deltage fuldt ud i deres daglige aktiviteter.

優良

すべおのレビュヌ

(1,881)

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Mit barn VAR tågÊnger, men ikke mere takket vÊre godesko.dk

Min pige på nÊsten 5 år, har altid gået på tÊer. Hverken sundhedsplejerske eller lÊge har givet os nogle gode råd til hvad vi kan gÞre. De sagde, at vi skulle vente og se tiden an, også ville det nok gå i sig selv.

Vi fandt frem til godesko.dk gennem en ergoterapeut, som selv havde kÞbt sko til sine bÞrn gennem dem. Vi bestilte derfor et par sko til vores datter, uden nogen form for forventninger om noget. Fra fÞrste skridt i de nye sko, gik vores datter nu på hÊlen. Vi har netop lige lavet en ny bestilling, så vi kan få alle hendes sko skiftet ud. Fantastisk at der findes sådanne sko. Tak til jer fra Godesko.dk ❀

2023幎8月1日

Hej Michelle!
1000 tak for din skÞnne feedback! Det er bare det bedste at lÊse, at skoene har gjort en forskel. Det er lige prÊcis derfor, vi går på arbejde hver dag :-)
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

Endnu en gang god service

Bestilte på nettet efter en telefonsamtale med Malene (som tidligere har haft set min sÞns fÞdder i showroom,) så vi kunne vÊre sikre på at dem vi havde tÊnkt kunne vÊre en erstatning til gummistÞvlerne også var det vi skulle kÞbe, vi bestilte med afhentning i butik, og skoene var klar til afhentning samme dag .

2023幎7月31日

Hej Trine
Tak for din sÞde anmeldelse. Det er med til at give andre forÊldre en stor tryghed, når de skal handle bÞrnesko ved stÞttebehov.
PÃ¥ gensyn :-)

Virkeligt dygtige!

Virkeligt dygtige!
Jeg har med fornÞjelse igen kÞbt et par sko herfra. Mega fin rådgivning fik jeg ved fÞrste par sko og de sad bare lige i Þjet. Jeg har skam-rost dem til alle jeg kunne komme i nÊrheden af! Jeg er vild med at man kan skrive målet af barnets fod, når man bestiller skoen, så de tjekker at det er den rigtige str. Fin, fin service!
Det er bestemt her jeg kommer til at kÞbe fremadrettet

2023幎8月7日
自発的なレビュヌ

Hej Josephine
Århhh altsÃ¥ en skÞn anmeldelse. Og tak for at sprede budskabet! SÃ¥ kan vi hjÊlpe sÃ¥ mange bÞrn som muligt med at fÃ¥ det bedste fodtÞj til deres fÞdder!
Vi glÊder os til, at I vender tilbage :-)

hurtig og kompetent vejledning

Som altid hurtig og kompetent vejledning, kan klart anbefale

2023幎7月23日

KÊre Louise,
Tak for at dele din oplevelse - og anbefaling! Det sÊtter vi stor, stor pris på :-)

En meget stor str 31

Havde bestilt drengesandal i str 31 - den var monstrÞs stor i forhold til en alm str 31 til en pige. Nu ville hun havde de blÃ¥
 Memo Szafir - mÃ¥ske I skulle skrive, de er store i str.?

TILLÆG
Var nok lidt sur, da jeg skrev indlÊgget, men det er faktisk det 3. par sko jeg kÞber til mit niecebarn, og alle tidl str har passet. De fleste online sko/tÞj udbydere skriver lige fÞr str skal vÊlges, at dette produkt er lille eller stort - I skriver det nÊstsidst i beskrivelsen😳

2023幎7月9日

Hej Susan
Tak for din feedback!

Det er helt rigtigt, at mÊrket Memo er stor i stÞrrelsen. Det ER også anfÞrt på de enkelte modeller.
Vi har også skrevet prÊcis, hvor meget plads der er i de enkelte str. og et anbefalet et voksetillÊg, når man har stÞttebehov. Derudover opfordrer vi til at angive en fodlÊngde - og har en video, der viser, hvordan du måler mest prÊcis - så vi kan dobbelttjekke, at der er valgt rette str.
Havde du målt fÞdderne - og skrevet fodlÊngden på ordren, så havde vi kontaktet dig om, at det var en forkert str.

Jeg kan dog se, at du ikke har benyttet dig af denne mulighed, og så er det selvfÞlgelig Êrgrligt, at du ikke har set vores informationer om stÞrrelsen, og har bestilt en forkert. Jeg er naturligvis Êrgerlig over, at du synes, det skal 'belÞnnes' med en dårlig anmeldelse - men måske du har idéer til, hvordan vi yderligere bÞr informere om stÞrrelsen, så det er nemmere at se?

Altid god

Altid god, hurtig og venlig betjening. OG vigtigst af alt, sko som gÞr en kÊmpe forskel. 😊

2023幎7月5日

KÊre Rikke
Mange tak for din skÞnne anmeldelse!

Virkelig hurtig fragt!

Jeg har ikke prÞvet produktet endnu, men det ser rigtig fint ud og fragten var vildt hurtig!

2023幎6月30日

KÊre Sophie
Mange tak for din sÞde feedback - det glÊder os meget!

Tak for god service

Tak for endnu en god og hurtig service. Der er bare altid styr på tingene.

2023幎6月26日

KÊre Dorthe
1000 tak for din sÞde anmeldelse!
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

Jeg elsker at der er indvendige mÃ¥l på

Jeg elsker at der er indvendige mål på jeres sko, så man er sikker på at det man kÞber passer. Samtidig er der god vejledning til at måle barnets fod

2023幎6月13日

KÊre Mette
Vi ELSKER din sÞde anmeldelse!
Vi ved, det kan vÊre svÊrt at kÞbe sko online til sit barn - og det er vigtigt, de passer til barnets fÞdder. Det hele bliver bare lidt nemmere, når man bla. kan gå ud fra nogle mål. Så vi er rigtig glade for at hÞre, at du har benyttet dig af dette.

Gode sko

Gode sko, levede fuldt op til forventningerne.

2023幎6月3日

Hej Siri Emilie
Hvor skÞnt at hÞre - 1000 tak for din feedback!!

Hurtigt afsendelse

Hurtigt afsendelse, så jeg kunne nå at prÞve sandaler inden vi skulle på ferie. DesvÊrre var de for store, men det var heldigvis også nemt at sende retur med den medsendte returlabel

2023幎5月30日

Hej Stephanie
Tak for din feedback. Vi gÞr alt, hvad vi kan, når det haster - og sender så vidt muligt samme dag (eller den fÞrstkommende arbejdsdag). Jeg er glad for at hÞre, at du også oplevede returnering som nemt.

Professionel vejledning!

Vi har fÃ¥et god vejledning inden kÞb af bÃ¥de sko og sandaler, bÃ¥de telefonisk og pr mail. Kan klart anbefale at handle hos Godesko 😊

2023幎5月24日

KÊre Helle
Tak for din anbefaling - det er dejligt at nye kunder har jer at lÊne sig op ad nÃ¥r de skal handle sko hos os. Vi er glade for din oplevelse har vÊret god hos os og hÃ¥ber at se dig igen 😊
God weekend!
Mange hilsner Camilla / Godesko

Bare altid hurtig levering og super god

Bare altid hurtig levering og super god service når man ha brug får det

2023幎5月23日

Godesko.dk からの回答

Så er det svÊrt at bede om mere?! Tusinde tak for din tid til at skrive til os - det sÊtter vi stor pris på.
God weekend!

Mange hilsner Camilla / Godesko