Godesko.dk レビュヌ

1,881
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ekstremt god service og vejledning samt fodtÞj af hÞj kvalitet. Vi har en datter med sÊrlige krav til fodtÞj grundet hypermobilitet . Og Linda har ydet en sÊrlig god rÃ¥dgivning med detaljeret rÃ¥d og v... もっず芋る

Meget trygt og nemt at handle ved Gode Sko. Jeg kunne uden det store hurlumhej og blot ved kÞb notere hvilke sÊrlige behov, mit barn har, og sÃ¥ ville de kontakte mig, hvis det par sko jeg valgte ikke... もっず芋る

Virkelig godt udvalg af sko til de sÊrlige behov vi havde til vores hypermobile barn. Beskrivelserne af skoene var gode og passede. Vi havde behov for at fÃ¥ vurderet om de passede korrekt undervejs, o... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 靎屋

Godesko.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Godesko.dk er en specialiseret online butik, der siden 2004 har arbejdet med at levere sko til bÞrn med behov for ekstra stÞtte til deres fÞdder.

Vi forstår vigtigheden af, at bÞrns fÞdder er sunde og i god stand for at stÞtte deres generelle udvikling og livskvalitet. Vores mål er at sikre, at bÞrn med sÊrlige stÞttebehov ikke udelukkes fra at kunne deltage i leg og fysiske aktiviteter, fordi de har brug for sko, der er specielt designet til deres behov.

Vores specialsko er designet til at imÞdekomme en bred vifte af udfordringer, herunder platfod, hypermobilitet og mange andre tilstande. Vores sortiment omfatter sko, der er fremstillet i materialer af hÞj kvalitet som giver optimal stÞtte til bÞrns fÞdder og kan hjÊlpe med at forbedre deres gangart og balance.

Vi samarbejder med sygehuse, ortopÊder, fysio- og ergoterapeuter samt andre fagpersoner på området for at holde os opdateret med den nyeste viden og teknologi i udviklingen af vores specialsko - og for at vidensdele omkring, hvad vi kan hjÊlpe med, og hvilke sko der fungerer til bestemte behov. Vi mener, at det er vigtigt at samarbejde på tvÊrs for at sikre, at vi altid kan levere den bedst mulige rådgivning og service til vores kunder.

Hos Godesko.dk tilbyder vi gratis personlig rådgivning for at sikre, at vores kunder finder de rette sko til deres bÞrns behov. Vi tror på, at vores sko skal vÊre både praktiske og Êstetisk tiltalende for bÞrnene, og derfor er vores sko designet til at ligne de sko, som alle de andre bÞrn også bruger.

Vi er stolte af vores evne til at levere sko, der har en positiv indvirkning på bÞrnenes liv ved at give dem mulighed for at udforske verden med stÞrre selvtillid og frihed. Hos Godesko.dk er vi dedikerede til at gÞre en forskel i bÞrnenes liv og sikre, at de har sunde og glade fÞdder, så de kan deltage fuldt ud i deres daglige aktiviteter.

優良

(1,881)

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Øv Þv

Øv! Jeg brugte nÊsten 1000kr pÃ¥ sko til min datter, fordi det skulle vÊre de bedste og samtidig nogle hun ville have pÃ¥. Hun valgte nogle i guld som begyndte at falde fra hinanden efter 3 dage i brug. Da jeg skrev hvordan vi kunne lÞse det fik jeg svar at jeg kunne lÊse om den dÃ¥rlige kvalitet pÃ¥ klistermÊrket pÃ¥ skoene og derfor var der ikke noget at gÞre. TrÊls nÃ¥r man bare vil sit barn det bedste. Jeg fÞler mig snydt. Øv.

2023幎4月13日

Hej Katrine
Det er naturligvis trÊls, at du fÞler dig snydt. Det er bestemt ikke vores Þnske!

Nu har vi jo også haft dialogen på mail også, og vi har derfor også allerede forklaret, at guldfarvet skind er mere sart i overfladen, så det tager lettere imod ridser mv. Det er også dét, der er beskrevet fra producenten på den mÊrkat, der sidder på skoene.
Der er IKKE noget som helst dårlig kvalitet i skoene - og din datters fÞdder får utrolig god stÞtte.
SelvfÞlgelig er det Êrgerligt, at noget at guldet er slidt af under velcroremmen - men at påstå at skoene falder fra hinanden er måske lidt voldsomt. Det påvirker på INGEN måde stÞtten.

Pudsecreme.

Rigtig godt tilfreds med den rosa skocreme til mit barnebarns sko.
Jeg har aldrig set et sted med så mange farvevarianter.

2023幎5月5日

Hej Mariann

Dejligt at hÞre - og skÞnt I fandt den farve, I skulle bruge til at gÞre skoene fine igen :-)

Mange hilsner Malene / Godesko

SÞde og kompetente til at hjÊlpe med at

SÞde og kompetente til at hjÊlpe med at finde den rigtige sko.

2023幎5月1日

KÊre Sarah
1000 tak for dine fine ord! Det betyder utrolig meget for os - ligesom det giver en tryghed til andre forÊldre, at du tog dig tid til at give feedback!
Mange hilsner Malene / Godesko

At man kan sende en mail omkring hvad

At man kan sende en mail omkring hvad det er man gerne vil have og forklare sig. Mega god service

2023幎4月29日

KÊre Kitta
Tak for dine sÞde ord! Vi er virkelig glade for, at du fÞler dig hÞrt og hjulpet hos Godesko!
Vi glÊder os til at se dig tilbage på shoppen igen!

En god oplevelse

Efter i havde sendt min pakke.
Fik jeg en sjov mail jeg kunne lade vÊr med at grine.
I fortalte hele pakkens vej til.
Det er godt gået

2023幎4月26日

Hej Kenneth

Dejligt at mailen kunne give et smil på lÊben!
Hos Godesko Þnsker vi nemlig at sende den gode stemning videre til at vores skÞnne kunder :-)

Mange hilsner Malene / Godesko

De er rigtig gode til at vejlede og

De er rigtig gode til at vejlede og hjÊlpe med at finde de rigtige sko

2023幎4月26日

Godesko.dk からの回答

1000 tak for din feedback! Dejligt at hÞre, du har oplevet at kunne bruge vores vejledning og finde de rigtige sko til jeres behov!
PÃ¥ gensyn en anden gang :-)

Mange hilsner Malene / Godesko

Super god service hos godesko.dk

Super god service hos godesko.dk. De er altid super behjÊlpelige med inputs til at finde de rette sko for vores to hypermobile drenge.

2023幎1月1日

KÊre Ditte

Tak for din feedback og sÞde ord. Det betyder utrolig meget for os - og kan hjÊlpe andre forÊldre til at finde tryghed i at handle hos Godesko. Så 1000 tak skal du have :-)

God service og vejledning

God service og vejledning. Og der er et flot og godt udvalg af forskellige sko til at stÞtte fÞdderne

2023幎3月1日

Hej Iben

Mange tak for din fine tilbagemelding. Dejligt at du har haft en god oplevelse hos Godesko.

Dee er pisse dygtige.

Vi startede under Covid19 med at bruge gode sko. Det var Greve Sundhedsplejsker der henviste os til dem. Selvom man ikke kunne besÞge butikken, var der top prof service. Vejledningen til hvordan man skulle måle vores datter fod, og vupti.. Fandt den perfekte sko. Vi har sidenhen brugt dem. GÞr dit barn glad og kÞbe gode stabile sko hos Gode Sko.

2023幎4月6日

Godesko.dk からの回答

Århh manner - Mikkel altså!!
1000 x tak for en overvÊldende feedback! Det er PRÆCIS sÃ¥dan, vi Þnsker det skal vÊre at handle hos os!
Vi glÊder os til at se jer tilbage på shoppen igen :-)

Super fantastisk!

Min dreng har brug for ekstra stÞtte til hans fÞdder . Jeg har vÊret i andre “sko butikker” med viden omkring fÞdder . Der har jeg ikke helt fÞlt det har vÊret god nok stÞtte til ham. Vi besÞgte sÃ¥ derfor gode sko i SolrÞd. Jeg fÞlte der var styr pÃ¥ det. En super oplevelse. EfterfÞlgende har vi kun fÃ¥et god vejledning gennem mail.
Det er super godt at man sender billeder af fÞdderne , måler og at der tjekkes op på ens mål og ordre. Hurtigt svar og inden for 1-2 dage Har man sine sko! Det er jo helt fantastisk.
Jeg KAN KUN varmt anbefale GODE SKO hvis du går op i dine barns fÞdder . Tak for altid god service

2023幎4月12日

KÊre Michelle

TAK - TAK - TAK!
Det er lige netop sådan, vi Þnsker at opfattes. 1000 tak fordi du deler - så vi sammen kan hjÊlpe endnu flere forÊldre med at finde tryghed i at handle hos os, og få fat i de rette sko til bÞrnene!

Super

KÊmpe anbefaling herfra 🌟
Min datter var lÊnge om at lÊre at gå, og da hun endelig gjorde det faldt hun tit. Sendte billeder til godesko af hendes fÞdder og fodstilling, og de fandt de rette sko til hende. Derefter snublede hun ikke mere.
Har kÞbt sko hos dem i 3 Ã¥r og har kun oplevet god og hurtig service 🌟🌟🌟🌟🌟

2023幎4月12日

SÞdeste Laura,

1000 tak for din feedback. Vi er SÅ glade for at fÃ¥ lov at hjÊlpe din datter med de rette sko! OgsÃ¥ en stor tak for at dele dine oplevelser med Godesko.

Super betjening

Super betjening og hjÊlp til at få bestilt lige det jeg skulle bruge.
En enkelt gang fået bestilt et par som ikke passede i stÞrrelsen men fik hurtig og nem hjÊlp til returnering og bytte til de rigtige.
Min varmeste anbefaling til godesko.dk

2022幎6月1日

KÊre Annette!

1000 tak for at dele dine oplevelser med Godesko - og også for de sÞde ord! Det betyder meget for os!

Mange hilsner Malene / Godesko

Virkelig dårlig service ifm. deres produkt der ikke holdte standarden

Virkelig god vejledning, men når det kommer til reklamation af deres produkter, så kÞrer de virkelig dårlig stil.

Deres sko er dyre end hvis det lykkedes at finde tilsvarende sko andre steder- hvilket er ok med sÊrlig vejledning og hvis man er sikker på at få den rigtige stÞttesko. Men kÞbte dyre stÞtte sandaler til min datter, der skulle vÊre af god kvalitet- de er kun blevet brugt indendÞrs i bÞrnehaven - efter 1 mdr. var den ene sål gået op i limningen - efter 3 mdr. er det begge såler, der er gået op i limningen. Så indersål slet ikke sidder fast til yderste foran. og mÞnster gået af mange steder, hvilket skete ret hurtigt. Jeg sender dem billeder med beskrivelse og de svarede blandt andet dette:

“Jeg vil gerne pointere at sandalerne absolut ikke er dÃ¥rlig kvalitet eller har dÃ¥rlig slidstyrke. Det er meget ekstraordinÊrt at en sandal er sÃ¥ slidt efter kun nogle mÃ¥neder, taget i betragtning den ogsÃ¥ kun er brugt indendÞrs. Det er dog desvÊrre ret tydeligt at hun slider dem meget hÃ¥rdt hele vejen rundt”. “Dette er desvÊrre ikke noget jeg kan tage ind som reklamation”

Bare ik i orden at tage ansvaret fra sit produkt og give skylden, at min datter slider ekstra på fodtÞj! Det gÞr hun ikke og de skulle vel uanset kunne holde 2 mdr til 700 kr. - når de selv vil stå indenfor kun at handle med kvalitets sko.

2023幎1月26日

Hej Mie
Hos Godesko har vi altid et stort fokus på at yde en rigtig god og personlig service. Vi får speciallavet flere af vores sko, så de kan opfylde vores strenge stÞttekrav - og vi importerer bÞrnesko med denne sÊrlige stÞtte. Så helt som udgangspunkt er det ikke bare lige at finde noget tilsvarende. Prisniveauet er bestemt i den fornuftige ende, når du sammenligner med andre specialsko - men naturligvis kan du finde billigere sko af helt andre typer.

Jeg kan ikke se, at du har givet os besked om nogle problemer efter 1 måned - men fÞrst her efter 3 måneder. På dine fotos af sandalerne kan vi tydeligt se, at sandalerne er slidt meget.

BÞrn bruger deres fodtÞj forskelligt, som vi også har skrevet til dig - og nogen slider dem meget på utrolig kort tid - andre kan man nÊrmest ikke se er brugt efter flere måneder.
Når der er stÞttebehov, slides fodtÞjet typisk mere, end når barnet ikke har disse udfordringer. Så der er altså ikke noget unormalt i, at et barn kan slide kraftigt på skoene.

Som udgangspunkt er sko jo lavet til at gå i - og så vil man naturligt se et slid under sålen ved brug. Kravler barnet mere rundt og leger på gulvet, sidder i W med benene el.lign. vil slidet komme til udtryk på anden vis. Bla. kan yder- og indersål slides fra hinanden på snuden - eller man ser slidtage på skindet på siderne af skoene.

Når man fremstiller sko med ekstra stÞtte er det altid en balancegang at få tilstrÊkkelig fasthed ift stÞtten - men samtidig en fleksibilitet, der tillader bevÊgelse.

Som vi også skrev til dig, kan det vÊre vi skal finde nogle sandaler med kraftigere skind nÊste gang, hvis hun har behov for ekstra slidstyrke.

Vi tager bestemt ansvar for vores produkter - og vi giver ikke din datter skylden for noget som helst. Hun er jo et barn - og skal naturligvis have lov til at vÊre i bevÊgelse og udfolde sig med de bedste forudsÊtninger for hendes udvikling. Du kan dog ikke benÊgte, at der er slid på sandalerne fra hendes brug.

Når jeg ved, hvordan vi altid gÞr en ekstra indsats for de familier, der handler hos os, synes jeg ikke din anmeldelse er helt fair. Jeg har naturligvis forståelse for, at det er Êrgerligt at skoene er slidt ved brug - men det betyder desvÊrre ikke, at vi har mulighed for at forÊre jer et par nye.

Mange hilsner
Malene / Godesko

Super vejledning og god kvalitet

De har bare styr på deres sko! Og vejledningen og service er helt i top! De er så sÞde og svarer hurtigt på mails ift. vejledning af hvilken sko man skal kÞbe til sit barn. Og skoene er virkelig god kvalitet. Nu har vi både haft sandaler og Alm sko herfra og det har altid fungerer så godt til vores sÞn. Det ka godt anbefales at bruge ekstra penge på sko, hvis ens barn har brug for ekstra stÞtte. :-)

2022幎9月27日

KÊre Pernille
Det har vi nemlig! 🥰 Og tusinde tak for dine flotte ord om os.
Det har lige prÊcis rigtig meget at sige med de helt rette sko til bÞrn der har udfordringer - vi er glade for at I er kommet til os og hÃ¥ber at se jer igen, samt mÃ¥ske fortjene den sidste stjerne 🀞

Mange hilsner Camilla // Godesko

God og fleksibel vejledning.

God og fleksibel vejledning.
EkstraordinÊr service; vejledning over telefonen inkl video og billeder af skoene på ift valg af stÞrrelse.

2022幎9月28日

KÊre Stine
Vores kunder online skal have fuldstÊndig samme oplevelse og hjÊlp som dem der kommer fysisk - så tusinde tak for at kommentere på dette, så ved vi bare at vi gÞr vores arbejde helt perfekt!
Mange hilsner Camilla // Godesko

Fik god vejledning da jeg ringede og

Fik god vejledning da jeg ringede og spurgte om skostÞrrelse ang sandaler til mit barnebarn. Sandalerne ankom hurtigt,de passede perfekt og kvaliteten er i top.
Stor ros herfra og jeg handler dee gerne igen

2022幎9月14日

KÊre Anne
Hvor er det bare dejligt! Tak for din feedback og helt fantastisk alt gik som det skulle. Vi glÊder os meget til at se dig igen på shoppen :-)

Fantastisk service

Fantastisk service! Hurtig levering! ⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎9月14日

KÊre Christina
Tak for stjernerne - det sÊtter vi stor pris på!

Tog et Þjeblik.

Jeg havde haft ringet til GodeSko.dk og haft en samtale omkring hvordan jeg bedst muligt fik målt min datters fÞdder, samt hvad der var vigtigt at få skrevet med i den mail, som jeg kunne sende til dem, så de derud fra kunne vurdere hvilke sko der kunne passe til min datters fod.

Jeg oplever en yderst kompetent, sÞd og rar kvinde i telefonen, så jeg får om aftenen hurtigt målt min datters fÞdder og får sendt en mail med hendes mål og problemstillinger.

Jeg modtager en mail hurtigt nÊste morgen med 3 forskellige sko, hun vil anbefale til min datter, som 2 indesandaler. Derudfra for jeg hurtigt klikket 1 sko og 1 sandal i kurven.
De er allerede fremme 1,5 dag efter!!
Virkelig hurtig levering og virkelig dejlig professionel hjÊlp. KÊmpe anbefaling.

2022幎9月2日

KÊre Rikke
Mange tak for din meget sÞde og beskrivende tilbagemelding! Vi er så glade for at kunne hjÊlp jer og det betyder enormt meget for os at selvom I ikke komme fysisk, så bliver det stadig en rar og nem oplevelse at handle online - så igen tusinde tak!!
Vi håber at se jer igen :-)