We wonen nu vier maanden met veel plezier in ons nieuwbouwhuis van Goedhuis. In maart is de vergunning verleend voor de bouw, en 1 augustus kregen we de sleutel. Het huis stond er in no-time. Di... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wat een bedrijf zeg. Bouwen 4 miljoenen villa’s in Hof Dubbelsteyn op een dusdanige manier dat omwonenden dusdanige overlast ondervinden waardoor schades aan woningen ontstaan. Maar ook alle vormen va... もっと見る
企業が回答しました
Vandaag de vooroplevering gehad. Nauwkeurig door en om de woning gelopen. Alles wordt genoteerd. Het ging om kleine dingetjes, kleine beschadigingen houtwerk. Verder alles tiptop in orde. Heel erg p... もっと見る
Zeer goed bouwbedrijf. Zijn zeer vriendelijk in de omgang. Bij vragen en of problemen staan ze direct voor je klaar met een passende oplossing. Staan bij de oplevering open voor kritiek en passen daa... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Echte klanten waarderen ons met 4/5 sterren!! Altijd als beste betaalbaar! Wij bouwen altijd voor minder geld! Goedhuis is de landelijke woningbouwer zonder verrekeningen achteraf en (termijn)betalingen vooraf. Betaal pas bij de oplevering. Goedhuis hanteert een ongekend korte bouwtijd. Onze configurator op Goedhuis.nl geeft de mogelijkheid uitgebreid zelf aanpassingen te maken in ontwerpen en de opties. Betaalbaar, duurzaam en energiezuinig. Stel nu online een woning samen en bekijk direct het ontwerp en de prijs!
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vakkundige website
Vakkundige website, heldere en duidelijke ontwerpen, ook voor leken.
Een fantastisch concept met een mooie…
Een fantastisch concept met een mooie en overzichtelijke website. Zelf je eigen (betaalbare) woning samenstellen, wie wilt dit nu niet?!
Zelf je huis samenstellen
Hele mooie website waar je zelf je huis kunt samenstellen. Super!! Nog niet eerder zoiets gezien!
Goedhuis
De woningconfigurator van Goedhuis werkt geweldig en is een belevenis op zich. Top! KUTGW!
Mooie ontwerpen, Prima prijs/kwaliteit verhouding
Geen koopervaring, maar interesse in ontwerp, kwaliteit en prijs. Prima site om te onthouden
Mooie website
Mooie website. Aantrekkelijk en geweldig dat je op zo'n manier je huis kan laten samenstellen. Echt heel gaaf.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。