Windows Server licentie is gewoon een algemene key en kan wel geactiveerd maar niet gevalideerd worden. Dus je draait nog steeds in trial mode.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb een Windows 11 USB stick besteld en deze was een week later nog steeds niet binnen. Ik heb dus contact opgenomen met de klantenservice en mij werd verzekerd dat de USB stick de dag na de bestel... ãã£ãšèŠã
Pure oplichting. Op 1 factuur stuurt hij zelfs twee dezelfde codes. Je bestelt office 2021 en je krijgt office 2016 codes, die dus niet werken bij eerst activatie. Belt zogenaamd met Microsoft om te... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij goedkopelicenties.nl vindt u diverse softwarelicenties, opwaardeerkaarten en giftkaarten voor betaalbare prijzen. Denk aan Microsoft licenties als Windows, Office maar ook aan XBox en Playstations opwaardeerkaarten.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
zeer vlotte reactie op issue !

Goedkopelicenties.nl ããã®åç
Het was een moelijke bevalling omdat ikâŠ
Het was een moelijke bevalling omdat ik een totale leek ben betreft computer en programma's .. ik bewonder de professionaliteit en geduld van Harvey bij de hulp die hij geboden heeft! Een aanrader. Alex Van den Bergh,

Goedkopelicenties.nl ããã®åç
Snel en direct aan de slag
Binnen 1 uur had ik de licentiecode binnen en kon daarna alles vlekkeloos installeren. Top

Goedkopelicenties.nl ããã®åç
Downloaden en key invullen.
Na even tobben met een oude office versie, nu overgestapt op een actuele versie voor een zeer acceptabele prijs, geleverd door 'goedkope licenties'. Installeren is een kwestie van even geduld voor het downloaden van 3.3 Gb. Opstarten en de door 'goedkope licenties' via de e-mail geleverde key invullen. dat is alles.Top

Goedkopelicenties.nl ããã®åç
Het online kopen ging snel
Het online kopen ging snel. Direct een mail binnen met de code.
Maar geen link naar de website waar je deze kon invullen.
Via de chat snelle reactie en we kregen een handleiding toegemaild.
Die handleiding zou je beter direct kunnen toevoegen.
Verder tevreden

Goedkopelicenties.nl ããã®åç
goede service en snelle afhandeling

Goedkopelicenties.nl ããã®åç
Dankzij de hulp die ik van Harvey kreegâŠ
Dankzij de hulp die ik van Harvey kreeg is het mij alsnog gelukt om Office te installeren.

Goedkopelicenties.nl ããã®åç
Perfect en ook nog eens goedkoop
Perfect, snel en ook nog eens goedkoop. (Waar krijg je dat tegenwoordig nog?)

Goedkopelicenties.nl ããã®åç
na vijf minuten code' s binnen.
na vijf minuten code' s binnen.
Ook terugbellen binnen 10 minuten
top

Goedkopelicenties.nl ããã®åç
Ik heb deze week twee licentiesâŠ
Ik heb deze week twee licenties gekocht. Eerst was het even wennen en had eigenlijk twijfels of het allemaal wel klopte, want de prijzen zijn echt scherp. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen, want ze helpen je snel op weg als je vragen hebt via Whatsapp. Inmiddels heb ik de aangekochte artikelen geïnstalleerd op mijn PC. Een net bedrijf met goede producten en messcherpe prijzen, dat wil toch iedereen.

Goedkopelicenties.nl ããã®åç
Prima en hoe snel ik de mail kreeg omâŠ
Prima en hoe snel ik de mail kreeg om de download te starten, hele maal top.

Goedkopelicenties.nl ããã®åç
Licentie snel binnen, goede support
Licentie kreeg ik snel, werkte prima. Had een vraag over de download gesteld via WhatsApp en kreeg snel antwoord waar ik wat mee kon.

Goedkopelicenties.nl ããã®åç
De licentie code deed het niet.
De licentie code deed het niet.
Voor contact van mail of bellen moet je heel erg zoeken op de site. Staat niet duidelijk vermeld.
Als je dan contact hebt, wordt je wel vlot geholpen met een nieuwe code.

Goede office 2019 en op een makkelijkeâŠ
Goede office 2019 en op een makkelijke manier om te downloaden