Mijn pakketje was bij de bezorging kwijtgeraakt. Super vervelend natuurlijk, maar daar kon Go Gember zelf niks aan doen. Wat ik wel heel sterk vond: ze hebben het netjes opgepakt en zonder gedoe een n... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Na de 5+3 actie van GoGember te hebben geprobeerd, wil ik niet meer terug naar de standaard gembershots uit de supermarkt. Dit sap is 100% puur en dat proef je direct; het is veel krachtiger en ge... もっと見る
Sinds ik Go Gember gebruik, merk ik echt een positief verschil in mijn gezondheid. Ik voel me energieker en fitter in het dagelijks leven. Het product is bovendien supermakkelijk te bestellen via de... もっと見る
ik hoop dat ik mijn review kan aanpassen als ik het product effectief ontvang en dat de smaak zo lekker is als er wordt beloofd. Besteld op 18/04/2026 en bericht gekregen dat ik het in de week van 20/... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Jouw Gezondheid is onze #1 prioriteit: Bij Go Gember draait het om jou. Niet om trends of om verkoopaantallen. Om echte mensen. Mensen die druk zijn, moe wakker worden, weinig tijd hebben – maar wel het beste voor hun lichaam willen. Onze missie is simpel: jou elke dag ondersteunen met krachtige, verse en 100% puur & natuurlijke gembershots die écht werken. Koudgeperst, zonder toevoegingen, vol smaak en gemaakt met liefde in Nederland. We weten hoe het voelt om uitgeput wakker te worden. Om in een hectisch leven jezelf steeds op de laatste plek te zetten, maar we geloven ook dat het anders kan – met kleine, dagelijkse keuzes die een groot verschil maken. Wij zijn op een missie om de wereld gezonder te maken. Niet alleen via onze producten, maar ook door terug te geven. Daarom doneren we een gróót deel van elke bestelling aan het Nationaal Gezondheidsfonds.
連絡先
オランダ
- gogember.com
ネガティブなレビューの 37%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
mijn eten
mijn eten was enorm toegenomen , maar geen kilo's op de weegschaal , ik laat bij vplgende maand bloed trekken ; wij zullen het dan weten
Voor 100e gembershots besteld
Voor 100e gembershots besteld.
Receptenboek zit er niet bij, na mailen geen antwoord.
Ook haal je er nooit ( zoals beweerd) 12 shots uit. Helaas misleidend.
Positief punt: Wel goede gembershots

Go Gember からの回答
BEN ZEER TEVREDEN MET DE GEMBER GEEFT…
BEN ZEER TEVREDEN MET DE GEMBER GEEFT ME EEN BOOST
is zeer goed maar kan zelf niet…
is zeer goed maar kan zelf niet beslissen wat ik wil. Het zijn altijd paketten met zoveel van het een en zoveel van het ander.
Service en kwaliteit
De sappen zijn echt puur en vers. Het is goede kwaliteit. Bij de levering ontbrak en Shotglaasje maar dat werd per omgaande nageleefd, dus zeer goede service!
bestellin van de gember was zoals…
bestellin van de gember was zoals vermeld. maar geen receptenboek ontvangen.
Zeer lekker
Zeer lekker. Neem het nog niet lang en consequent genoeg om er de voordelen van te ervaren.
Luitstekende kwaliteit
Meer dan uitstekende kwaliteit zowel de grmber als het grabaatappelsap,korte levertijd snelle reacties op vragen,
Kortom goed bedrijf!
Granaatappel sap is super lekker
Granaatappel sap is super lekker , jammer dat de flesjes zo klein zijn en toch prijzig.
Slechte klantenservice
Na bestellen heb ik 17 dagen moeten wachten op de levering. Vervolgens bleek de helft niet verstuurd te zijn. De flessen rolden over de bodem van de veel te zwakke doos, 1 fles was zelfs al open. Omdat ik niet nog langer wilde wachten wilde ik de rest van de bestelling annuleren en wat ik had ontvangen retour sturen. Dat kon, maar ik moet zelf de retourkosten betalen en eventuele schade tijdens het transport komt voor mijn eigen rekening volgens GoGember. Ik vond dat een klant-onvriendelijke reactie van GoGember. De fout van de late levering, helft niet geleverd en de slechte verpakking ligt toch echt niet bij mij maar bij GoGember. Bovendien krijg ik het betaalde geld niet volledig terug want ondanks de zij fouten hebben gemaakt moet ik ook nog de transportkosten voor de zending naar mijn adres betalen.

Go Gember からの回答
Snelle levering en wat niet correct was werd rechtgezet.
Snelle levering, alleen was de levering niet correct. Gemaild dat deze niet correct was en toegelicht. Al snel kreeg ik reactie, daarna nog een bevestiging dat mijn levering niet correct was en al spoedig kreeg ik wat er miste. Dat schept voor mij vertrouwen in deze zaak.
Perfecte Gember
Perfecte Gember. 1 shot per dag is voldoende voor een heerlijke opkikkertje op de nuchtere maag. 💪 en Gezond
Zeer goede ervaring
Levering ok, geen ekele opmerking!
Gemberdrank is super lekker!
Ik snap niet hoe dit product vers…
Ik snap niet hoe dit product vers genoemd kan worden.
Volgens de reactie van het bedrijf is het ongeopend 2 jaar houdbaar op kamertemperatuur dat klinkt totaal niet als vers gembersap.
Echte verse gemberdrank blijft maar kort goed, zelfs in de koelkast.
Dat betekent dat dit product waarschijnlijk vol zit met conserveermiddelen of is bewerkt.
De smaak kan best oké zijn, maar noem het dan geen vers product dat misleidt consumenten.

Go Gember からの回答
Ik neem het nu al een tijdje en voel…
Ik neem het nu al een tijdje en voel dat mijn lichaam er positief op reageerd...ik heb COPD en bij elke dag dat ik een shot neem gaan mijn luchtpijpen direkt open...mijn energie is ook verbeterd .ik ben al veel minder ziek geweest...voor Go Gember ga ik ervoor ook omdat het natuurlijk is....binnenkort doe ik terug een bestelling ..dank jullie tot ziens !
Eerlijk product
Het is een goed, eerlijk product zonder toevoegingen en op meerdere manieren te gebruiken. Blij mee dus.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。