Go Go Garden レビュー 1,417

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kom indenfor et par timer i kontakt med Jens, som over 2 ombæringer fik luget mit totalt tilgroede bed på 25 kvm. Jeg er så glad for resultatet. Det er ikke sidste gang jeg bruger Jens/GoGoGard... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Havemandens arbejde var 100%. Han kom som aftalt, ringede inden og udførte super arbejde. Men jeg bruger ikke Go Go Garden igen, da jeg er rystet over, at manden der udførte arbejdet får kun lige... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 植木屋

当該企業による記述

Go Go Garden er Danmarks største platform for havearbejde. Vi gør det nemt at finde en havemand i dit lokalområde.

4.6

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

God oplevelse

Hans kom til den aftalte tid og klarede hurtigt og effektivt opgaven med at fjerne selvsået hyld der fyldte godt op.
Meget tilfreds

5つ星のうち2の評価

Havemandens arbejde var 100%

Men jeg bruger ikke Go Go Garden igen, da jeg er rystet over, at manden der udførte arbejdet får kun lige godt halvdelen af honoraret: Han får 765 kr. før skat og Go Go Garden får 612 kr. Helt urimelig fordeling.

Hej Margit

Jeg er ked af, at det gør din oplevelse dårligere, for havemanden accepterer jo selv denne fordeling.

Havemændene har flere alternativer til Go Go Garden, når de skal finde haveopgaver, men mange foretrækker alligevel vores løsning.

Der er måske ikke lige så meget upside at hente på vores platform (man kan have en lidt lavere indtjening), men til gengæld har man også noget mindre risiko. Det er en opvejning, som mange havemænd finder fordelagtig.

Havemændene har flere forskellige muligheder for at skaffe opgaver - de kan gøre det selv, de kan bruge Go Go Garden eller en af de flere andre danske platforme.

De allerbedste anbefalinger

Joakim Lykke er nem og imødekommende at tale med. Det aftalte arbejde blev udført til min fulde tilfredshed - og hurtigt. Kom til den aftalte tid. Satte min græsrobot tilbage i laderen, efter den var slukket - og tog mit "gamle" haveaffald med, da han kørte. De allerbedste anbefalinger

5つ星のうち1の評価

Upålidelig

Hvis det var muligt, havde vi givet 0 stjerner. Havemanden mødte ikke op på aftalte dag og tidspunkt. Da jeg ringede ham op, undskyldte han at han havde glemt vores aftale og at han ville ringe tilbage 1 1/2 time senere. Han ringede aldrig, så hvorvidt de er gode til havearbejde vides ikke, men service og pålidelighed er ikke i højsædet. Vi har forsøgt at kontakte Go go, indtil videre uden held.

2026年4月9日

Hej Trine

Jeg er ked af at høre, om jeres ærgerlige oplevelse med jeres havemand. Jeg vil rigtig gerne identificere hvem I er, så vi kan tage stilling til samarbejdet med havemanden.

Vi besvarer alle henvendelser inden for rimelig kort tid, så jeg kan ikke se, hvordan I kan have kontaktet os uden held.

5つ星のうち5の評価

Engageret, rar og dygtig gartner.

Vi havde en meget positiv oplevelse med Søren fra Go go garden, der skulle nedlægge en gammel tjørnehæk og plantet en ny med bøg. Han var utrolig venlig og omhyggelig med arbejdet. Han og hans søn knoklede med arbejdet hele dagen. Flot resultat.
Eneste anke er at arbejdet blev bedømt til at tage væsentlig færre timer end det reelt var. Prisen endte på langt over det dobbelte end estimeret.

2026年3月28日
5つ星のうち3の評価

GOGOGARDEN udlejer havehjælp for 120 kr./tim. + MOMS

Have-manden Finn gjorde sit arbejde som aftalt: beskæring af træer og buske.
Intet at udsætte på Finns arbejde.
Derimod på fa. GOGOGARDEN, der "formidler"/udlejer havehjælp ... mod rigelig betaling, der ikke kan fratrækkes - fakturaen lød:
6 timer á 360 kr: 1800 kr.
Honorar til havemanden: 900 kr ... momsfrit og kan - angiveligt - fratrækkes i skat.
Honorar til GOGOGARDEN: 720 kr
MOMS for GOGOGARDENs udlejning af havemanden: 180 kr.
Havemandens timeløn er altså 150 kr.
GOGOGARDENs timeløn for at udleje havemanden er altså: 120 kr.
!!!
Der betales ikke MOMS af havemandens honorar- alligevel kan dette - angiveligt - fratrækkes I følge fakturaen.
Détte er - formentlig - en omgåelse af reglerne for skattefradrag på serviceydelser.
GOGOGARDENs forretningsmodel er en grov udnyttelse af "private havemænd" og - formentlig - en ulovlig omgåelse af reglerne for fradrag af serviceydelser.

2026年3月24日

Go Go Garden からの回答

Lad os blot se på dine bekymringer én af gangen :-)

Finn accepterer selv honorarfordelingen. Det gør han formentligt, fordi at den lidt lavere upside (ift. alternativer til Go Go Garden), kommer med en noget mindre risiko ift. downside. Det er en opvejning, som mange havemænd finder fordelagtig ved Go Go Garden.

Ift. servicefradrag så er det kun havemandens ydelse, der er fradragsberettiget og det er en lidt ærgerlig konsekvens af strukturen på fakturaen. Vi beskriver det dog tydeligt på vores side omkring servicefradrag og prisen efter servicefradrag angives også i købsflowet, når man bestiller. Hvis det alligevel er kommet bag på dig ift. din bestilling her, så ræk ud til os, så skal vi nok prøve at finde en løsning.

Hvad angår momsfrit honorar til havemanden, så er det fordi, vi bruger en model for fakturering, der hedder anvisningssalg. Det er en struktur, der kan give mening, hvis formidler og sælger skal betale forskellige momssatser. Den er ganske lovlig, men dog ikke noget, man ser særlig ofte.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。