Hvis du overvejer at rejse med GoKenya, sÃ¥ kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger! â€ïž Min veninde og jeg var afsted i to mÃ¥neder som frivillige pÃ¥ bÞrnehjemmet Furaha, og det har uden tv... ãã£ãšèŠã
Til Kenya med GoKenya - kan bare noget helt andet end en turistrejse. Man kommer tÊt på både landet og de dejlige mennesker her. StÊrke oplevelser og indtryk - med mening.
Jeg vil gerne give 6 stjerner. Hvordan kommer man hjem med alle disse indtryk. SjÊlen bliver for en stund i Kenya. En meget grundig planlÊgning af Glennie og LÊrke er med til gÞre denne rejse til en k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hvis man kunne give 6 havde jeg gjort det! Simpelthen den bedste oplevelse - Jeg er 26 Ã¥r og rejste alene til Kenya med Go Kenya. Rejsen var en stÊrk personlig oplevelse, der gav mig nye perspektiver... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
En tryg og spÊndende rejse!
Det var en rigtig dejlig oplevelse at vÊre afsted med GoKenya! Nikoline og jeg tog afsted alene, og vi havde aldrig vÊret så langt vÊk hjemmefra uden vores trygge familier fÞr! Derfor var det rigtig skÞnt at have sÞde Glennie og LÊrke at skrive/ringe til, når vi fÞlte trang til det. De var der bare på pletten, når vi havde brug for dem! Dejligt at snakke med nogen, der lige prÊcis ved, hvad man laver, og hvilke udfordringer der kan komme undervejs!
Dermed ikke sagt at vi altid havde hÞnemor 1 og 2 pÃ¥ sidelinjen. Vi kunne helt selv bestemme, hvor meget vi ville inddrage dem - her var der plads til alle behovð«¶ðŒ
De hjalp også med at planlÊgge ture ud af huset, besÞg på hospital, besÞg på center for unge mÞdre osv. Der var nok ting at give sig til! Havde man brug for at tage en dag ad gangen, kunne man det - og havde man brug for at få lagt en detaljeret plan, så kunne det også sagtens lade sig gÞre. Vi lagde selv en mere detaljeret plan, hvor Glennie hjalp med meget af det praktiske:)
Hos vÊrtsfamilien, i transporten, på bÞrnehjemmet havde vi også en dejlig tid. Det var skÞnt at mÞde så mange sÞde mennesker! Vi fik nogle fantastiske oplevelser på den rejse. Ikke mindst fordi det var lige så trygt, som man kunne tÊnke sig det hele vejen igennem, uden det på nogen måde blev kedeligt!
En oplevelse for livet
Jeg har tilbragt en sommer med GoKenya i Kenya. Det var en helt igennem fantastisk måde at opleve Afrika på.
Udvikling og gÞre en forskel
SpÊndende foredrag. Dejligt at se og hÞre om Afrika og igennem deres frivillighed. De gÞr en forskel for mange mennesker.
Jeg har vÊret afsted med GoKenya i tre uger
Jeg har vÊret afsted med GoKenya i tre uger, hvor jeg arbejdede pÃ¥ bÞrnehjemmet Furaha. I lÞbet af min tid pÃ¥ Furaha lavede jeg mange forskellige aktiviteter med bÞrnene. For eksempel tog jeg dem med hen at spille fodbold, hjalp dem med deres lektier, og vi lavede armbÃ¥nd sammen â armbÃ¥nd, som vi derefter solgte pÃ¥ et marked for pÃ¥ den mÃ¥de at lÊre dem lidt om forretning.
At vÊre på Furaha sammen med de 40 fantastiske bÞrn og se deres skÞnne smil hver dag har vÊret utroligt givende. Det har også bidraget med perspektiv at se, hvordan nogle mennesker har en så markant anderledes opvÊkst og hverdag end os i Danmark.
Udover mit arbejde på Furaha, havde jeg også god tid til at opleve en masse af Kenya. Jeg var blandt andet på en fantastisk safari og besÞgte Maasai-stammer midt ude i ingenting - her var GoKenya en stor hjÊlp med hensyn til at arrangere disse oplevelser.
KÊmpe anbefaling
Bedste tur med nogle fantastiske mennesker! Kan klart anbefales.
Der er styr på det hele og ingen grÊnser for hvad man kan udrette. Jeg skal klart afsted igen:)
Har selv vÊret ude at rejse med dem detâŠ
Har selv vÊret ude at rejse med dem det var en fantastisk oplevelse. Virkelig et fantastisk team der står bag go Kenya. Man kan altid komme i kontakt med dem når man er afsted og de står klar til at hjÊlpe hvis der bliver noget. Det er fedt at der er coaching timer med da jeg personligt synes at jeg fik mere ud af min rejse sådan. Det er også virkelig fedt at rejse bliver opbygget efter ens personlige interesser og behov. Og det er nogle trygge mennesker de arbejder sammen med i Kenya.