Very comfortable shop. And welcoming personnel Very helpful High quality of clothes Good service and refreshing honesty bar Very well appreciated in this hot weather
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ze hebben zoveel van mijn favoriete merken, met altijd kwalitatieve en super stijlvolle kleding â perfect voor modebewuste kids. Alles is met zorg uitgekozen, dat voel je meteen. En wat een lief, b... ãã£ãšèŠã
Eva en haar team zijn altijd zo vriendelijk en geduldig. Ze nemen de tijd om samen de beste outfits uit te zoeken. Hele toffe selectie kinderkleding. Altijd mijn aanrader voor al wie een goede winkel... ãã£ãšèŠã
- Hele vriendelijke verkoopsters - Je kan/ mag rustig rondkijken zonder dat de verkoopster je pouchen - Hele leuke collecties - Goede klantenservice: Bij aankoop krijg je de volgende keer een kor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Goldfish is your online kids boutique for girls and boys from 0 to 18 years and even with some cool brands for the mamas. In a cool, fresh and contemporary atmosphere we combine top children's clothing brands into a unique concept. We work with established brands but also with trendy newcomers, with large and small children's brands, with Belgian and international brands, always according to our vision and values of creativity, ecology, loyalty and originality.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
- Hele vriendelijke verkoopsters
- Hele vriendelijke verkoopsters
- Je kan/ mag rustig rondkijken zonder dat de verkoopster je pouchen
- Hele leuke collecties
- Goede klantenservice: Bij aankoop krijg je de volgende keer een korting/ super leuke GOLDFISH zak om alles in te stoppen ð

Goldfish Kids Web Store ããã®åç
Deze winkel voor kinderen is een mustâŠ
Deze winkel voor kinderen is een must om eens te bezoeken. Er hangt een heel gemoedelijke sfeer.

Goldfish Kids Web Store ããã®åç
Mooiste kinderwinkel van Mechelen!
Mooiste kinderwinkel van Mechelen!! Altijd geholpen met de grootste glimlach!

Super service!
Super service altijd! De tofste selectie kleding en het vriendelijkste personeel dat je helpt.

Top ervaring
Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij Goldfish.be! De winkel biedt een prachtige selectie van baby-, kinder- en tienerkleding, allemaal van hoge kwaliteit en modieus. Ze hebben een breed scala aan producten, waaronder kleding, schoenen en accessoires van bekende merken zoals Bobo Choses en The Animals Observatory.
Wat ik vooral waardeer, is de gebruiksvriendelijke website en de uitstekende klantenservice. Mijn bestelling werd snel geleverd en de producten waren precies zoals beschreven. Goldfish.be is absoluut mijn go-to winkel voor kindermode!

Goldfish Kids Web Store ããã®åç
Heel behulpzaam om een outfit ofâŠ
Heel behulpzaam om een outfit of cadeautje uit te kiezen. Je vindt hier dan ook alleen leuke dingen!

Superleuke winkel
Een heel kleurrijke winkel waar je binnengetrokken wordt door de mooie etalage. Leuke sfeer, mooie en leuke kleren!

Goldfish Kids Web Store ããã®åç
Altijd een plezier om bij Eva en haarâŠ
Altijd een plezier om bij Eva en haar team mijn hartedieven in het nieuw te kunnen zetten. Ruim aanbod aan stoere meidenkleding, zowel voor peuters als voor tieners. Steeds correcte en tijdige levering.

Top adresje voor kinderkleding
Altijd mooie kleding te vinden en super vriendelijke hulp bij het uitzoeken ð

Goldfish Kids Web Store ããã®åç
Zalige winkel voor de coole kids enâŠ
Zalige winkel voor de coole kids en mega enthousiaste dames om je te helpen ð§¡

Hele fijne winkelervaring
Bijzonder behulpzaam, fijne ontvangst en verdere service. Mooie en ruime winkel met een tof aanbod. Altijd goed!

Goldfish Kids Web Store ããã®åç
Mooie winkel waar je goed geholpen wordt.
SUPERVRIENDELIJK team. Altijd mooie outfits voor onze zoon. We komen speciaal naar Mechelen voor deze winkel.

Goldfish Kids Web Store ããã®åç
Mooiste collecties en beste service
Je wordt altijd met de glimlach verder geholpen. Ze hebben de mooiste kindercollectie. Bij uitstek de lievelingswinkel van mijn zoontje.

Goldfish Kids Web Store ããã®åç
Al jaar en dag fan van dit concept enâŠ
Al jaar en dag fan van dit concept en de leuke medewerkers ð

Goldfish Kids Web Store ããã®åç
Beste kinderkledingwinkel in de streek !
Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel, leuke winkel, groot assortiment. Beste en tofste kinderwinkel in de streek.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ