䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Om Oss - Golightly Designet av damer- for Ã¥ fremheve din skjÞnnhet! Velkommen til Golightly.no! En norsk nettbutikk dedikert til Ã¥ designe og selge spennende klÊr som fÃ¥r mennesker over hele verden til Ã¥ fÞle seg vakre og selvsikre. VÃ¥re produkter er laget med kjÊrlighet og omtanke - med fokus pÃ¥ tidlÞs mote, bÊrekraft og kvalitet. Eventyret Golightly ble startet en april-dag i 2021 i Trondheim, hvor en skisse pÃ¥ et ark ble et ekte produkt av god kvalitet og ideen om Ã¥ skape et merke ble realisert. Det var da vÃ¥r fÞrste kolleksjon ble skapt og kort tid etter solgt i butikker rundt omkring i Norge. Etter denne dagen har merket vokst til Ã¥ bli et merke man kan finne i over 40 butikker i Norge, 10 butikker utenfor Norge og med egen nettbutikk som sender ut bestillinger til kunder over hele verden daglig. Golightly.no har skapt en arbeidsplass for flere ansatte, en sosial arena med mulighet for event-og kundekvelder samt flere skatter i garderober verden over. Vi fÃ¥r daglig tilbakemeldinger fra kunder som har oppdaget Golightly og gleden bak et produkt som man fÞler seg oppriktig vakker i. Vi har stÞrrelser fra XXS til XXL da vi Þnsker Ã¥ kunne tilby flest mulig mennesker produkter i sin stÞrrelse. Vi er stolte over Ã¥ lage produkter som kundene fÞler seg vakre i. En av vÃ¥re bestselgere er kjolen Vanity Dress, som har blitt solgt i over 20.000 eksemplarer i 15 ulike farger – en favoritt som aldri gÃ¥r av moten. Kjolen passer til alle stÞrrelser, hÞyde og alder. For at alle skal kunne ha gleden av denne kjolen er den tilgjengelig i to ulike lengder, en som er lÃ¥r-kort og en som gÃ¥r til rett over kneet. Dette gjÞr at flere fÃ¥r glede av kjolen

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Veldig bra service

Veldig bra service, og kjempe hyggelige folk!

2025幎8月8日

Golightly AS からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding – og ikke minst, sÃ¥ koselig med valp pÃ¥ besÞk!

Vennlig hilsen
Team Golightly

5぀星のうち1の評䟡

Elendig service

KjÞpte en dyr kjole. Brukte den en gang, så var den helt Þdelagt i soffet. PrÞvde å reklamere på den, og fikk et «plaster på såret» som var 20% på mitt neste kjÞp.

Det kommer nok aldri til å bli flere kjÞp der.

2025幎8月6日

Veldig bra opplevelse!

Veldig enkelt med å hente og samtidig få prÞve det man har bestilt. Og veldig mye fint her!!

2025幎8月6日

Golightly AS からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Nydelige kjoler og bluser/skjorter

Nydelige kjoler og bluser/skjorter. KjÞpte meg en skjorte, bra kvalitet og hjelpsome ansatte.

Kan anbefale og handle her!

2024幎11月13日

Golightly AS からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Ann Helen!

God kvalitet og service

SÃ¥ fin nettbutikk og kjempe trivelige ansatte. Her er det god service fra start til slutt!
Kjoler og klÊr til alle anledninger, og så god kvalitet!
Anbefales!

2025幎6月1日

Golightly AS からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

5぀星のうち2の評䟡

Dyrt å returnere

Anbefaler ikke å bestille noe fra de hvis du ikke er sikker på stÞrrelsen/passformen. Jeg har kjÞpt flere kjoler fra Golightly, men måtte returnere 2 kjoler pga at de var for store, det kostet meg kr. 500.- , 250.- pr kjole i retur gebyrer.

2025幎7月17日

KjÊre Gunn,

Vi synes det er leit å hÞre at plaggene du bestilte ikke ble riktige for deg. Vi har stÞrrelsesguide tilgjengelig under alle våre produkter nettopp for å gjÞre det enklere å velge rett stÞrrelse.

Du nevner at returen kostet deg 500,- 250 kroner per kjole– dette stemmer ikke overens med vÃ¥re satser. Hos Golightly er returprisen fast satt til 150 kr, uavhengig av hvor mange plagg som returneres. Dersom du har blitt belastet mer enn dette, ber vi deg ta kontakt med oss, slik at vi fÃ¥r mulighet til Ã¥ se nÊrmere pÃ¥ saken og eventuelt rette opp.

Ved bytte av stÞrrelse dekker vi returfrakten, og vi tilbyr også gratis frakt på ordre over 1500 kr. For Þvrige bestillinger under 1500,- er fraktkostnaden 99 kr.

Vi er en seriÞs nettbutikk med tydelige og faste frakt- og returvilkÃ¥r – hos oss skal ingen fÞle seg usikre eller lurt.

Vennlig hilsen
Team Golightly