Jeg gjorde brug af fortrydelsesret og…
Jeg gjorde brug af fortrydelsesret og fik udsøgt service og venlighed

GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn. からの回答
GoLittle PLAY er Danmarks eneste podcast-app kun til børn. Masser af nye podcasts hver uge om alt fra dyr til fodboldstjerner, nyskrevet børnefiktion og godnathistorier. Hør bl.a. Dyrenes DYBESTE Hemmeligheder med Anders Kofoed og Go' nat med Lola, hvor Danmarks bedste familievejleder, Lola Jensen, hver aften siger godnat og putter børn over hele landet.
Njalsgade 23C, 2300, København S, デンマーク
Jeg gjorde brug af fortrydelsesret og fik udsøgt service og venlighed

GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn. からの回答
Jeg bestilte en bog til mit barnebarn og var mega stolt over at have købt præcist den bog da jeg var sikker på at det lige var noget for ham. Om aftenen fortalte jeg min datter om mit gode køb og det må have været godt, for hun havde købt den samme. Øv øv. Skyndte mig at skrive til GoLittle for at høre om jeg kunne annullere min ordre. De var meget søde og forstående. I samme minuttal som jeg sendte første mail modtog jeg mail retur. Og derefter besked på at min ordre var blevet annulleret pengene ikke trukket. Super god service. Skal nok støtte jer en anden gang. Hilsen den tossede mormor

GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn. からの回答
Vi har længe været enormt glade for appen som især hjælper os med magiske, rolige og afslappende fortællinger til godnat, men også til ny viden og underholdning. Da vi for første gang oplevede et problem svarede kundeservice hurtigt og havde i løbet af et døgn lavet bugfix og ny opdatering til appen, endda med overskud til at informere direkte da opdateringen var lagt op, til trods for at det var langt udenfor normal arbejdstid.
Kæmpe anbefaling fra os!

GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn. からの回答
Hurtigt svar og hjælpsom med at rette noget som var bestilt . Kan kun anbefales

GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn. からの回答
Min datter elsker alt Anders Kofoed laver 😊. Vi har hørt alt.
Nu hører vi os Hvem ved mest m.m.

GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn. からの回答
Meget venlig, hurtig, lydhør og hjælpsom service. Vil gerne anbefale GoLittle til andre :-)

GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn. からの回答
Mine børn var alligevel ikke helt klar til at lytte til Podcasts, så derfor fortrød jeg mit køb.
Meget hurtig og hjælpsom kundeservice!
Tak for det😊

GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn. からの回答
Vi er simpelthen så glade for at have købt fast adgang til appen.
Min datter er stor fan af Go’morgen Zoo, som vi er faste lyttere til, når der skal børstes tænder om morgenen og så er der de gode historier hun kan lytte til, mens vi laver perler, tegner eller bare har brug for at slappe af og lytte.
Der er mange historier og lærings serier. Virkeligt flot arbejde fra GoLittle - tak for godt indhold.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。