Når vi kom inn på værelse vi skulle boni var vasken på wc så tett, har sagt i fra, men ble ikke fikset. Når jeg kjøpte internett i resepsjonen var det en dame i resepsjonen som var uhyggelig, smilte i... もっと見る

企業が回答しました
You never get a second chance to give a good first impression. Boarding/innsjekkingskøen er førsteinntrykket og den var forferdelig!. Både i Oslo og i København.Selv nå når det er mellomsesong eller... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk bookingservice - den personlige betjening var helt i top! Efter at have bøvlet en del med at få min booking på plads på computeren ( blev afvist igen og igen uden forklaring på, hvad der va... もっと見る
企業が回答しました
Veldig behagelig reisemåte Vi reiste med bil og det var kjempeenkelt å kjøre om bord fra Oslo. Ungene hadde det kjempegøy om bord, de elsket hesteveddeløpet og musikk-quizen på kvelden. Vi spiste mas... もっと見る
企業が回答しました
Go Nordic Cruiseline operates year-round between Copenhagen and Oslo, offering a ferry experience unlike any other. The Nordic spirit is part of every step of your journey. With nearly 800 passionate team members on land and at sea, we are here to make your crossing safe, comfortable, and truly memorable - across the Kattegat, Skagerak and the Oslofjord.
Dampfærgevej 30, 2100, Copenhagen, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 82%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi modtog fredag d. 28/8 en reklame-mail fra GoNordicCruiseline ang. skiferie tilbud med gratis bil. Vi har efterfølgende forsøgt adskillige gange at booke dette tilbud - uden held, men med en helt masse frustrationer over ubegribelig dårlig kundeservice. Umiddelbart efter mailen blev vores ønskede afgang ifht. udrejse anført som "udsolgt" på hjemmesiden ved bookning. Vi er klar over at der er en begrænsning på antal tilbuds-billetter, men det virker underligt at der skulle være udsolgt umiddelbart efter frigivelse af kampagnen. Vi har derfor i flere omgange forsøgt at få hjælp fra deres kundeservice via telefon (som i øvrigt har urimeligt lange ventetider på mere end 1 time). Vi har nu (onsdag) talt med 4 forskellige medarbejdere som alle har forskellige og modstridende forklaringer på hvordan skiferie-kampagnen virker. Første melding lød på at der var masser af ledige billetter, men at der var en fejl i systemet, som først kunne løses i løbet af den kommende uge. En anden melding lød på at de ønskede afgange var udsolgt, hvilket var direkte fejlagtigt, da vi sagtens kunne booke billetter til fuld pris. Seneste melding fra kundeservice er at begge meldinger var helt forkerte og at der bare er udsolgt af kampagnen (dog hænger forklaringen ikke sammen med hvilke afgange der er ledige og hvilke der er udsolgte). Vores oplevelse er, udover total mangel på hjælp fra kundeservice og en utrolig frustrerende proces, at skiferie-kampagnen er bondefangeri, og at de billige billetter aldrig har eksisteret.

Go Nordic Cruiseline からの回答
Fantastisk service, og Anna var utrolig hjelpsom og informativ på tlf ved booking!

Go Nordic Cruiseline からの回答
Langt over forventning. Hyggelig luksus til fornuftige penge. Fantastiske kahytter - selv på standard.

Go Nordic Cruiseline からの回答
Vi har lige været på Crown, hvor vi bookede commodore de luxe med balkon. Skøn tur pga balkon oplevelsen.. men.. rengøringen var ufattelig ringe. Vinduerne/døren var fuldkommen fedtede, så man kunne intet se , hvis man ikke åbnede døren. Der blev heller ikke ordnet kahyt( vi betalte 6.000kr), så det var en streg i regningen.
Det bør der strammes op på fremover.
Udover det havde vi en skøn tur, det kan sagtens anbefales.

Go Nordic Cruiseline からの回答
Jeg har i forbindelse med en bestilling talt med både Johnny og Mathias. Rigtig gode oplysninger og god service fra begge.

Go Nordic Cruiseline からの回答
Nu har vi ikke været afsted endnu, men hvis turen bliver bare mindst lige så god som deres kundeservice, så bliver det godt nok ikke sidste gang vi tager afsted ☺️

Go Nordic Cruiseline からの回答
Had an excellent experience with GNCL support - Martine is the goat. These guys really seem to know what they are doing. 👍

Go Nordic Cruiseline からの回答
I recently traveled with Go Nordic Cruiseline and was highly disappointed by the payment practices at the onboard bars. Before allowing me to pay the advertised price for my drinks, the staff presented a card terminal that forced me to select a tipping option (such as 5%).In Scandinavia, fair wages and all-inclusive pricing are the standard. Introducing digital tipping prompts creates unnecessary social pressure and feels manipulative to guests who expect transparent pricing. While the crew itself was fine, the cruise line should disable these aggressive payment terminal configurations on Nordic routes.

Go Nordic Cruiseline からの回答
Had an amazing trip to Copenhagen with my boyfriend this summer, such a relaxing and chill experience from start to finish. The food at Kull restaurant was great, and with such nice weather we got to enjoy the beautiful sea view from there too. We also loved joining the sing-along out on the deck bar in the evening.
Our cabin was clean, modern, and comfortable, and we managed to sneak in some tax-free shopping as well. Would definitely recommend this trip if you're looking for a relaxed getaway to Copenhagen with great food and a comfortable stay. 🤗

Go Nordic Cruiseline からの回答
Go' service ifm. booking af rejse for 10 personer - blev godt vejledt, med stor venlighed.

Go Nordic Cruiseline からの回答
Vi bookede en af selskabets dyreste kahytter da vi ville forkæle os selv og rejste med et lille barn. Commedore de lux med havudsigt.
Det blev en stor skuffelse. Bevares man kunne se vandet når man stod op for enden af sengen. Men lå man i sengen eller sad i stolen, kunne man nyde udsigten til metalafskærmning af forskellig slags. Receptionen kunne ikke hjælpe - de henviste venligt til kundeservice - som vi ringede til og de mente vi skulle sende en mail
Det krævede en ret stor indsats af få en voucher på 500kr og dermed forsøge at løse problemet med det samme. Altså hvad enhver aktør ville prioritere så gæsten ender med en god oplevelse, og ikke går sur hjem som dårlig ambassadør for produktet og ender med at klage.
Jeg opgiver også at klage. Men jeg synes 500kr er et bevis på at I godt ved det ikke er ok at sælge så dyre kahytter når de reelt ikke har ordentlig havudsigt. Samtidig er det også lidt en hån imod mig som kunde, for det står jo slet ikke i mål med det jeg har betalt for rejsen og havde forventet.
Tjeneren arme i restaurant Kull var fantastisk og gjorde vores rejse meget bedre. Hvis ledelsen, salg eller kundeservice er i tvivl om hvordan man behandler kunder, så se på ham. Han er guld værd for jer!
Vi kan desværre ikke uploade billeder - men har dem selvfølgelig

Go Nordic Cruiseline からの回答
Hyggelig stemning ombord med hyggelig betjening, og jeg fikk hurtig service ombord da noe manglet på lugaren - som forøvrig var ren og pen. Dessuten en fantastisk service fra Go Nordic da kun bilen måtte sendes hjem fra København!

Go Nordic Cruiseline からの回答
Jeg har altid elsket at rejse med Oslobåden. Men det slutter så nu. Jeg har seriøst oplevet den dårligste service om bord. Jeg havde reserveret buffet til 2. Desværre blev min ledsager syg, så jeg gik i receptionen og spurgte ind til om det var muligt at få frigivet reserveringen og beløbet (har før med dfds ikke været noget problem) så jeg kunne gå i shoppen f.eks. og købe lidt lækkert. Dette var på ingen måde en mulighed! Først fik jeg at vide at den var frigivet - så jeg kunne bruge den på restauranter. Dette blev så ændret til at det kun var på Skagerrak? Men der havde jeg gjort op med mig selv, at jeg godt kunne bruge 598, hvis jeg feks købte pizza, morgenbuffet og kaffe i kaffebaren (hvilket der blev sagt at det kunne jeg godt!) Men undskyldning var at jeres nye system simpelthen ikke var lavet til at kunne yde den lille service at frigive til hele båden? Var intet problem under dfds!
Efter så at have været i receptionen 6 gange og snakket med den samme dame, som råbte af mig fordi hun åbenbart har tænkt at jeg er dummere end en dør. Til sidst - efter at jeg havde lavet en anmeldelse herinde (er nu slettet) fik jeg en voucher på beløbet! Alt dette kunne være undgået og jeg havde været en glad kunde, der igen ville se frem til en tur på min ynglings båd, hvis jeg bare havde fået det til at starte med.
Jeg bliver desværre nødt til at stoppe det mine ture her. Har brugt så mange 1000 kroner henover årene og støttet jer under jeres problemer under overdragelsen med at booke gode kahytter uden tilbud osv. Og alt købe mad, drikke og fine ting i shoppen ombord og ikke medbringe dette.
Så farvel og tak for nu.

Go Nordic Cruiseline からの回答
Topp start og avslutning på familie-roadtrip'en nedover i Europa i sommer. Godt utvalg av mat og drikke på buffet'en var det også, så der fant både store og små mye som de likte. Bra underholdning for hele familien med (hesteveddeløp og quiz).

Go Nordic Cruiseline からの回答
Vi er stamkunder. Har nok brugt omkring 100.000 kroner på skibene i de sidste 6-7 år. Det gør os ikke til noget særligt, men vi har erfaring. Jeg forventer således ikke, at vi bliver båret rundt i en guldstol.
Jeg ser flere udfordringer under det nye ejerskab, og der er ingen tvivl om, at kvaliteten ombord er faldet. En længere "historie," som jeg ikke skal trætte med.
Vi er netop sejlet fra Oslo til København. Vi rejste med bil. Fin indcheckning, men en sørgelig kahyt. Jeg fik, hvad jeg havde bestilt, men vildt, at I forlanger +1.000 kroner fra en trist kahyt med køjesenge. Vi har boet på 4 stjernet hoteller i Norge MED morgenmad for under 1.000 kroner. Kan se, at I har dynamiske priser på jeres rejser, og det er - efter min mening - noget snavs. I er jo ikke et lavprisselskab, som skal plukke kunderne mest muligt, hvis I gerne vil betegnes som et Cruiseline-selskab.
Vi spiste i buffeten. Vi havde på forhånd betalt for drinks. Indcheckning i Skagerrak var lidt forvirret, men vi fik midterplads ved et langbord. Ikke særligt romantisk. Vi plejer "normalt" at få en plads for os selv, men skidt og pyt. Min bordherre var en sød tysker, og min borddame var en mor med et barn.
Tjeneren oplyste, at vi kunne få enten en sodavand, et glas øl, et glas rød- eller hvidvin. Min viv fik øl - den er skrumpet siden sidste tur - og jeg fik hvidvin. Husets hvidvin! Efterfølgende kom en anden tjener, og spurgte, hvad vi havde fået serveret. Jeg spøgte, og sagde: "Jeg har vist fået en hvidvin, og jeg tror, at konen har fået en øl." Samtalen var på engelsk. Han grinede og svarede, at det ikke var noteret, hvad vi havde fået. Ingen problemer i det, men viser vel trods alt, at der er noget forvirring i restauranten.
Vi spiste færdig, gik i shoppen og indtog herefter vores "faste" plads i Anker-baren. Ganske hyggeligt, og en god spillemand.
Kl. 2300 gik vi retur til kahytten. Der sad en seddel på døren, at vi skulle kontakte restauranten. OK? Men vel ikke kl. 23, så vi gik i seng.
Vi blev VÆKKET af telefonen i kahytten om morgnen, at vi skulle kontakte restauranten. Det var den engelsk-talende tjener. Vi var åbenbart gået fra en regning.
Vildt! Hvad var Jeres næste træk? Besøg af nogle hårde søulke? Et hestehoved i sengen? Beklager min barnlighed, men det er simpelthen ikke i orden, at I "jagter" os. I kunne havde fanget os ved morgenmadsindcheckningen, hvis der var en tvist.
Vi fik tøj på, og gik i Skagerrak, idet vi havde bestilt morgenmad. Det endte i en diskussion i indgangen, idet tjeneren insisterede på, at jeg havde fået en dyr hvidvin - Chablis - og derfor skyldte 70 kroner. Jeg har IKKE fået en Chablis. Punktum! Jeg elsker italienske vine, og hvorfor skulle jeg dog bestille et Chablis uden et kig på vinkortet? Det hele blev pinligt og akavet - også med børnefamilier i køen bag os - så jeg betalte regningen under protest. Jeg oplyste ved betalingen, at jeg agtede af følge op på hændelsen.
Hvis det her er Jeres nye metoder - jeg kunne godt skrive mere - så har I altså et problem. Jeg går jo ikke hjem og overvejer, hvornår vi skal på tur igen. Og jeg fortæller heller ikke naboerne, at alt er normalt og godt på skibet. I får 2 stjerner for renhed og Anker-baren. Jo, jeg er irriteret, når man udfordrer min ordentlighed.

Veldig behagelig reisemåte
Vi reiste med bil og det var kjempeenkelt å kjøre om bord fra Oslo. Ungene hadde det kjempegøy om bord, de elsket hesteveddeløpet og musikk-quizen på kvelden. Vi spiste masse god mat i buffeten og koste oss veldig :-) Deilig å våkne i Danmark neste dag, klar for videre kjøretur til Tyskland.

Go Nordic Cruiseline からの回答
Denne anmeldelse er udelukkende skrevet ud fra en rejse med en handicappet.
Fine handicap kahytter ja, men de ligger lige ved af og påstigning for gående, hvilket resulterer i at min scleroseramte mor blev total indespærret i sin kahyt nr 5500 da vi havde lagt til havn. Her havde vi flere gange fat i personalet ved receptionen, som tredje gang sagde at de ville få en til at hjælpe os ud. Vi ventede i over en halv time, men der kom aldrig nogen.
Vi måtte hver gang vi havde brug for en elevator (da min mor sidder i kørestol) vente meget længe, hver gang en elevator åbnede var der allerede mennesker i og derfor ikke plads til en kørestol. Så det var bare at stå og krydse fingre for at der på et tidspunkt åbnede en tom elevator.
Vi brugte en del tid i Solen på 9, på denne sal tilbyder man ikke handicap toilet, min far og mor forsøgte så at benytte et enkeltmands kvindetoilet og min far fik et møgfald af et kvindeligt personale da de kom ud derfra, tråds der stod kørestol og at det fremgår tydeligt at min mor har brug for fuld støtte, i hvert fald måtte han ikke gå derud med hende, selvom der kun er plads til en person af gangen… så vi måtte efterfølgende tage ventetiden med elevator til 5 hver gang min mor skulle tisse, hvilket hun ofte skal da hun grundet sin sclerose ikke kan tømme sin blære helt men kun halvt.
Så fra os voksne normalt fungerende 5 stjerne, dejligt cruise og enormt sødt personale ved Solen.
Fra mine ældre forældre på 74, 1 stjerne, I gør det simpelthen ikke godt nok til at kalde cruiset handicapvenligt.
Som svar på svaret på denne anmeldelse, så fik vi ikke nogen hjælp, vi ventede i en halv time plus, men der altså aldrig nogen, så det er forkert at skrive “før vi fik den hjælp” vi gik ingen hjælp.

Go Nordic Cruiseline からの回答
I had a pleasant mini cruise to Oslo. Everything on the ferry was handled well - it seems like there's plenty of personnel everywhere taking care of all situation. The sun deck was a beautiful place to watch the fjord while sailing in and out of ports. The booking was easy and I liked I could book sightseeing. I mainly have good things to say about the trip, food aboard and the ship. I was a little late at booking and got a windowless cabin - next time I will make sure to book with a view. The TV has a channel with outside view - but it is placed in a way that you hardly see anything - I would recommend replacing that setup with some more enjoyable views.
I did miss some place for quietly sitting indoor with a view and reading or just looking outside. Most of the places have lots of activity and music.
I will definitely take this journey another time! - and next time I will rent an e-bike directly on the ship!

Go Nordic Cruiseline からの回答
Sikke en tur vi har været på, vi var to par afsted og vi boede i Comwell kahytter på 7 dæk og vi nød det, da vi kom ned i vores kahyt var der et mine køleskab med et par flasker vand samt et par flasker med champagne samt et par påser med chokolade/lakrids kugler.
Da vi skulle tjekke ind gjorde jeg det hjemmefra så da vi kom derind kunne vi gå direkte ombord uden at skulle stå i kø (så fantastisk).
På vejen derop røg vi ind i en “lille” vind på 19 og vindstød på 23/24 og bølger på 3 m så jeg blev pænt meget søsyg (som den eneste) og da jeg var nede i shoppen for at købe søsyge armbånd (89,-kr de er billigere ombord end på apoteket) kunne personalet se at jeg var søsyg så de anbefalede mig at købe saltchips og ikke indtage for meget væske, så jeg gik i seng med mine Chips og det hjalp.
Vores første aften spiste vi aftensmad på Kull og vi fik sådan en lækker mad, vi havde bestilt bøffer og vores betjening var helt perfekt, så 5⭐️ for mad og betjening.
Næste morgen var vi inde og spise morgenmad på Kull som hører med til Comwell kahytten og der var alt hvad hjertet begærer, tjeneren viste os til bord og spurgte om vi skulle have kaffe eller the og fortalte os hvad der var af mad og hvor de forskellige ting stod og så var der frit slag.
Der var alle former for æg lige fra blødkogte til 2 forskellige slags omeletter, der var alt hvad du ville kunne ønske til et brunch bord både af frugt, brød, pålæg, fisk, æg, skyr, havregrød osv. der var vand, danskvand, juicer, mælk osv.
Inden vi gik fra borde tjekkede jeg ind igen så da vi kom retur fra vores shoppetur i Oslo kunne vi endnu engang gå direkte ombord, helt perfekt.
Vi havde valgt at denne aften skulle vi spise på restaurant Skagerak og den herre der stod og tog imod vores bordbestilling havde gemt et vindues bord til os hvilket vi er meget taknemmelige for.
Vi blev vist til vores bord og vores tjener var helt fantastisk, han fortalte om hvad der var af mad og hvor vi kunne finde det forskellige mad og så kunne vi ellers gå i gang med at spise.
Vi lagde ud med at se hvad der var på deres skaldyrsbord og hold nu op hvor var det lækkert, der var Blåmuslinger, pilselv rejer, pilselv krabber osv og det var alt sammen så lækkert så man skulle passe på at man ikke fik spist for meget så der ikke var plads til at kunne spise noget fra det store bord samt for selve fiskebordet og dessert bordet.
Det eneste øv vi har der fra er at vi godt ville have givet vores tjener drikkepenge men han gik væk fra den side inden vi kunne nå at give ham nogen.
Efter vi havde spist satte vi os ned på Anker for at hygge os, for de andre tre havde haft god oplevelse dagen før og jeg kan kun slå mig til deres oplevelse, vi havde det så hyggeligt og Bartenderne var helt fantastiske, hvad de hedder ved jeg ikke men det var en svensk ung dame og en krølhåret fyr og de var så godt et team. Nu drikker jeg ikke alkohol og jeg havde en eventyrlig lyst til en iskaffe og selv om de normalt ikke har det så lavede de en til mig og da jeg sener fik lyst til en Pina Colada lige som de tre andre lavede de en til mig uden alkohol.
Kl. 21.30 kom der en herre der spiller guitar og synger og han var rigtig god til at spille og han var god til at spille noget der fik os andre revet med så vi sang med på sangene allesammen, jeg tror ikke vi har været 30 mennesker i baren men der var en flok tyske unge mænd og de gav den så meget gas så de rev os allesammen med så alt i alt en dejlig aften.
Nu har jeg læst nogle af anmeldelserne og der er der kritik af personalet og jeg må indrømme at det kan jeg slet ikke nikke genkendelse til tværtimod, vi havde det mest fantastiske hold på arbejde på vores tur, alt i alt en perfekt tur også selv om at jeg måtte bruge den første aften i sengen.
Tak for denne gang til jer allesammen, vi kommer gerne igen en anden gang, vi håber bare at bølgerne opfører sig ordentligt, men sådan er det jo, det kan man ikke garderer sig imod, men Kaptajnen gjorde det godt og vi var kun 45 min forsinket oppe i Oslo.
5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra🥰

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。