Goodskin レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super positiv oplevelse og en super skarp pris på solcreme som jeg virkeligt har vægtet højt når ens økonomi ikke er verdens bedste…Dog skriver de at,-der gives information når varen er pakket/afsendt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Positiv overraskelse! Var lidt skeptisk, da hjemmesiden virkede ny og uden mange anmeldelser. Tænkte jeg ville give det et skud :) - Hurtig levering! 2 dage du 👌🏼 - Fik de rigtige ting i pa... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

Produkterne er ankommet i fin indpakning, og alt er som det skal være. Jeg oplevede dog ret lang leveringstid - lige knap to uger fra bestilling, og der var ikke information om at ordren var udgået el... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Fantastisk shop. Virkelig gode cremer til både almindelig hud og psoriasis og atomisk eksem. Gratis fragt over 100kr er flot! Hurtig levering. Jeg fik flotte prøver med gratis på serien. Jeg er vi... もっと見る

企業情報

1. 美容製品提供業者
  2. 美容用品店
  3. 化粧品製造業者
  4. 化粧品産業
  5. 化粧品店
  6. スキンケア クリニック

当該企業による記述

På Goodskin.dk finder du et stort udvalg af nogle af de bedste, danske hudplejeprodukter. Komplet udvalg af Derma og DermaKnowlogy. Goodskin.dk er ejet og administreret af danske DermaPharm A/S, som producerer en lang række hudplejeprodukter. Blandt vores egne brands er Derma og DermaKnowlogy (tidligere MDerma). Du vil derfor her finde det komplette udvalg af netop disse produkter. Ligeledes vil spændende nyheder være tilgængelige her først. På Goodskin.dk finder du et stort udvalg af særlige pakketilbud, hvor du kan spare op til 35 %. Disse pakketilbud er sammensat af komplementære produkter, der tilsammen f.eks. udgør en komplet hudplejerutine eller er skræddersyet til en specifik hududfordring. Alle produkter er udviklet og produceret i Danmark. Ved at købe på Goodskin.dk, køber du direkte ved producenten. Det betyder også, at der spares distributionsled, så produkterne har den korteste vej fra produktionen og hjem til dig. Og så betaler vi fragten ved køb over 200 kr. Dét er godt for både dig og miljøet. Har du spørgsmål til vores produkter eller webshop, så kontakt os endelig på info@goodskin.dk. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig bedst muligt. Læs meget mere og køb online på Goodskin.dk – din leverandør af dansk hudpleje i højeste kvalitet.

優良

5つ星のうち1の評価

Leveringstiden

2023年3月26日

Goodskin からの回答

Vi beklager meget forsinkelsen i leveringen af din bestilling. Håber du er tilfreds med produkterne. Undskylder forsinkelsen mange gange! Dbh David, Team goodskin.dk

5つ星のうち2の評価

Bestilte lørdag

Bestilte lørdag. Så havde de i hvert fald ordren mandag morgen. Men nu er der onsdag og har ikke hørt noget. Kan ikke forstå andre skriver hurtig levering. 1-2 hverdage. Arhhhh

2023年3月29日
自発的なレビュー

Goodskin からの回答

Vi beklager rigtig meget, at du ikke har modtaget dine varer til tiden! Du skulle meget gerne modtage dem i morgen. Undskylder forsinkelsen mange gange! Dbh Iben, Team goodskin.dk

5つ星のうち4の評価

Fin svartid på mailen og hurtig levering. Kundeservice kunne godt være flinkere. Brugte en rabatkode som kun kunne findes på Facebook, og ikke på deres egen hjemmeside, hvilket jeg synes er ringe. Det købsmæssige var en god oplevelse.

2023年3月6日

Goodskin からの回答

Hej. Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb, og vi vil naturligvis tage din feedback til efterretning. Há en god dag! Dbh Iben, goodskin.dk

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, gode produkter og som bonus var der en prøve på et produkt med:)

2023年2月21日

Goodskin からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er
tilfreds med dit køb. Dbh Iben, goodskin.dk

5つ星のうち4の評価

Vist nok et godt produkt

Vist nok et godt produkt, jeg har jo lige modtaget det.
Det er en gele, men jeg havde forventet en creme.

2023年2月24日

Goodskin からの回答

Tak for din feedback. Vi håber, at du bliver glad for dit køb. Du er altid velkommen til at skrive til os på info@goodskin.dk, hvis du har spørgsmål el. Há en dejlig dag! Dbh Iben, goodskin.dk

5つ星のうち5の評価

TOP lækker design på ny emballage og…

TOP lækker design på ny emballage og fantastisk creme og serum (anti-age eco)
Manden elsker også sine produkter 🙏🏻

2023年2月5日

Goodskin からの回答

Tusind tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse! Det er vi bare så glade for! Há en dejlig dag! Dbh Iben, goodskin.dk

Goodskin からの回答

Tak for din feedback. Vi gør, hvad vi kan for at give vores kunder en god oplevelse og levere til tiden og beklager naturligvis, at du har oplevet forsinket levering. Há en god dag! Dbh Iben, goodskin.dk

God købsoplevelse

Rigtig godt tilbud - hurtig forsendelse

2023年1月11日

Goodskin からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med at handle hos os. Dbh Iben, goodskin.dk

5つ星のうち4の評価

Hurtig levering men undre mig over st i…

Hurtig levering men undre mig over st i vedhæfter et tilbud der udløber samme dag som jeg modtager pakken

2022年12月30日

Goodskin からの回答

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner!

Vi beklager rigtig meget, at du har modtaget vores postkort, hvor der står, at rabatkoden kun gælder tom. 31/12/2022. Det er en ærgerlig trykfejl. Der skulle naturligvis have stået 2023.

Vi sørger for at få opdateret postkortet, så det står korrekt, og du kan naturligvis bruge rabatkoden hele 2023 (selvom der står 2022). Beklager forvirringen!

Há en rigtig god dag! Og tøv ikke med at skrive til os, hvis der er andet.

Dbh Iben, goodskin.dk

Det hele spillede bare

Det hele spillede bare. Fik mine varer efter halvanden dag og fik endda lidt ekstra med i pakken. Det bliver ikke sidste gang jeg handler her.

2022年12月20日
自発的なレビュー

Goodskin からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. :-)

Positiv overraskelse!

- Hurtig levering! 2 dage du 👌🏼
- Fik de rigtige ting i pakken
- Fik ekstra prøver (tak!)

Eneste øv:
- utæt håndsprit. Den må i gerne pakke i poser fremover ligesom nogle af de andre produkter var :)

Giver dog stadig 5 stjerner, da det foregik upåklageligt :)

2022年12月5日

Goodskin からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du generelt set har haft en positiv oplevelse med at handle med os, på trods af, at håndsprit var utæt. Du må meget gerne skrive til os på info@goodskin.dk, så kan vi få sendt en ny til dig, hvis du er interesseret i det. Há en dejlig dag og december. Dbh Iben, goodskin.dk

2022年11月1日

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os. :-)

Ha' en dejlig dag.

De bedste hilsner