Slecht product. Moeilijk communiceren met klantenservice. Blijven om fotoâs van het probleem vragen. Geen aanrader om hier te bestellen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they wonât allow and offered £4 compensation There was... ãã£ãšèŠã
Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... ãã£ãšèŠã
Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besÞg kÞbt for 1 Ã¥r siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af kÞen pÃ¥ en telefonsvarer 10 minute... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Good-time Box./Massage
Det var virkelig en dejlig oplevelse. Har plan om at få endnu et par gange massage. Super venlig personale. Alt i alt. En skÞn behandling.
Fin og problemfrit gavekort
Fin og problemfrit gavekort, der kan sendes til modtageren direkte på e-mail.
Hurtig og nem betjening på nettet
Hurtig og nem betjening på nettet. Meget nem at indlÞse og ingen grund til bekymringer om dine kreditoplysninger bliver blottet
Min datter havde fået et gavekort
Min datter havde fået et gavekort, der indeholdte biografbilletter - og de er kun gyldige i et år. DesvÊrre nåede hun ikke at bruge gavekortet inden det udlÞb, men heldigvis var Good Times så imÞdekommende at de gav hende et nyt gavekort. Tusind tak for god service :-)
Ãrgelig oplevelse men sikkert en god forretning....
Goodtimes giver dig 1 års lÞbetid på deres biobiletter. Det er svÊrt at forstå når man betaler 289,- for pakken og sÊlger herefter ikke behÞver at give noget for pengene bare fordi der er gået et år. Det er temmeligt imponerende at en ganske lille og ubetydelig linie på bagsiden af det kÞbte produkt kan tolkes som om biobilletter kan passe med undtagelsen i kÞbeloven der så vidt jeg kan finde hedder "i sÊrlige tilfÊlde". Det er utroligt hvor mange krÊfter Goodtimes vil bruge på at forsvarer deres ret til 1 års forÊldelse når man tÊnker på hvor stor fleksabilitet og kundevenlighed man mÞder i discountbutikker som LIDL, ALDI og TIGER.

Uheldig oplevelse
Meget bÞvlet og besvÊrlig hjemmeside! Skulle give et gavekort, men meget uklart hvornÃ¥r jeg skulle oplyse mit eget navn og modtagerens navn. Havde forventet at modtage en mail, som jeg kunne printe gavekortet, men sÃ¥ skulle jeg Ã¥benbart fÞrst ind igen for at indlÞse, herefter blev indlÞsningen blokeret af sikkerhedsmÊssige Ã¥rsager, sÃ¥ jeg endte med ikke at have det rigtige gavekortet til barnets fÞdselsdag - ÃV!

Fin oplevelse
Shellak
Rigtig fin behandling som jeg nÞd i fulde drag og stadig nyder 16 dage efter behandling.
Gode oplevelser og god service
Super fin service.
Klart at foretrÊkke frem for Go Dream
Fremragende service
Fremragende service da jeg havde brug for hjÊlp. Super sted at handle
Det er en perfekt gave at give og meget âŠ
Det er en perfekt gave at give og meget nem at indlÞse og det er masse steder det virker
Var pÃ¥ bÞf jensen havde et gavekort men âŠ
Var på bÞf jensen havde et gavekort men de ville ikke indlÞse Det fordi det udskevne ikke var i orden fra oldtidens side
Goodtimes er et svindel firma
Har fået en tilfredsstillende forklaring og trÊkker min dårlige anmeldelser tilbage
Mv. John Rosenmeyer

Good times ããã®åç
Min sÞn fik et gavekort til bio
Min sÞn fik et gavekort til bio, guf og sodavand. DesvÊrre viser det sig at lÞbetiden nu er overskredet, men Goodtimes.dk vÊlger at holde fast i at der er 1 års udlÞbsdato. Det er urimeligt at udvalgte gavekort kan udstedes med kun 1 års gyldighed mod de sÊdvanlige 3 år. FÞler os snydt.

Good times ããã®åç
Dejlig nem måde at glÊde andre
Kun gode oplevelser herfra ð
Super oplevelseâº
Helt Enkelt og nemt
Helt Enkelt og nemt. Ingen problemer overhoved. Lige som det skal vÊre med gavebeviser.
INGEN kundeservice
Havde fået et gavebevis til en Luksusbrunch i gave, og da jeg skulle bruge det og havde fået brunch og skulle betale med gavebevist, var det ikke muligt at hente gavebeviset pga. en server-fejl hos goodtimes.dk. Cafeen kunne ikke bruge mit ordrenummer fra goodtimes som garant for gavekortet, og jeg måtte derfor selv betale. Kontaktede efterfÞlgende kundeservice hos goodtimes.dk, og de kunne ikke give nogen form for refusion eller kompensation - selv om de godt vidste at de havde haft server-problemer i weekenden. Personalet i kundeservice mente desuden at det var cafeen, som bar fejlen, da de bare skulle have vÊret tilfredse med at få et ordrenummer på gavebeviset - men var ikke villig til at hjÊlpe med at tage kontakt til dem. Jeg skal altså selv stå for at tage kontakt til cafeen og få mine penge refunderet - og så bare håbe på at de vil refundere pengene nu, hvor jeg har kunnet hente mit gavebevis.
Er vildt skuffet over niveauet af "kundeservice" hvor man bare får en beklagelse over at de havde "små" serverproblemer - men desvÊrre ikke kan gÞre noget ved det. Troede det var normal forretningspraksis, at når der er fejl på ens produkt, så det ikke kan anvendes som beskrevet - så har man som firma en forpligtigelse til at yde en form for erstatning.
Desuden er det rigtig fint, at der på gavekort står at man endelig skal kontakte dem, hvis der er problemer - det er bare kun muligt man-fre 9-16, hvor de fleste jo helt sikket bruger deres gavekort på fx. brunch, weekendophold eller lignende...

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã