レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they won’t allow and offered £4 compensation There was... もっず芋る

Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... もっず芋る

Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besÞg kÞbt for 1 Ã¥r siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af kÞen pÃ¥ en telefonsvarer 10 minute... もっず芋る

䌁業が回答したした

1.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Min datter havde fået et gavekort

Min datter havde fået et gavekort, der indeholdte biografbilletter - og de er kun gyldige i et år. DesvÊrre nåede hun ikke at bruge gavekortet inden det udlÞb, men heldigvis var Good Times så imÞdekommende at de gav hende et nyt gavekort. Tusind tak for god service :-)

2017幎4月24日
自発的なレビュヌ

Ærgelig oplevelse men sikkert en god forretning....

Goodtimes giver dig 1 års lÞbetid på deres biobiletter. Det er svÊrt at forstå når man betaler 289,- for pakken og sÊlger herefter ikke behÞver at give noget for pengene bare fordi der er gået et år. Det er temmeligt imponerende at en ganske lille og ubetydelig linie på bagsiden af det kÞbte produkt kan tolkes som om biobilletter kan passe med undtagelsen i kÞbeloven der så vidt jeg kan finde hedder "i sÊrlige tilfÊlde". Det er utroligt hvor mange krÊfter Goodtimes vil bruge på at forsvarer deres ret til 1 års forÊldelse når man tÊnker på hvor stor fleksabilitet og kundevenlighed man mÞder i discountbutikker som LIDL, ALDI og TIGER.

2017幎4月23日

KÊre Lars

SelvfÞlgelig fÞlger vi loven og er ikke ude på at snyde nogle.

Efter aftale med Nordisk Film er alle biografgavekort gyldige i 1 år. Inden for den periode har du mulighed for at bytte dit gavekort, for på den måde at forlÊnge gyldigheden.

Som det fremgÃ¥r af lovgivningen, kan forÊldesesfristen pÃ¥ et gavekort vÊre kortere end 3 Ã¥r, hvis det er aftalt – det vil sige, du som kunde accepterer at kÞbe et gavekort, hvor forhandleren tydeligt har stillet en kortere frist som et vilkÃ¥r for at bruge gavekortet.

Det fremgår på gavekortets bagside, at der er 1 års gyldighed, ligesom det fremgår på vores hjemmeside og i vores handelsbetingelser.
IfÞlge lovgivningen skal du stadig kunne bruge dit gavekort i en efterfÞlgende periode, mod evt. merbetaling.

Nordisk Film har her valgt at tilbyde, at man i en periode på op til 3 måneder stadig gratis kan benytte sit gavekort. Herefter forfalder gavekortets vÊrdi.
Det er dit eget ansvar som kunde at vÊre opmÊrksom på gavekortets gyldighed og at benytte det inden for fristen.

Når den officielle udlÞbsdato overskrides, refererer vi til Nordisk Films kundeservice, da selve billetterne tilhÞrer dem.

Hvis den ekstra benyttelsesperiode også overskrides, kan hverken vi hos Goodtimes eller Nordisk Film gÞre noget. Der udstedes herefter ikke nye billetter eller gives pengene tilbage.
Derfor kan vi altså desvÊrre heller ikke bytte dine udlÞbne biografbilletter.

God dag.

Mange hilsner
Good Times Kundeservice

Uheldig oplevelse

Meget bÞvlet og besvÊrlig hjemmeside! Skulle give et gavekort, men meget uklart hvornÃ¥r jeg skulle oplyse mit eget navn og modtagerens navn. Havde forventet at modtage en mail, som jeg kunne printe gavekortet, men sÃ¥ skulle jeg Ã¥benbart fÞrst ind igen for at indlÞse, herefter blev indlÞsningen blokeret af sikkerhedsmÊssige Ã¥rsager, sÃ¥ jeg endte med ikke at have det rigtige gavekortet til barnets fÞdselsdag - ØV!

2017幎4月23日

KÊre Dorte

Jeg beklager, at du ikke har modtaget dit kÞbte gavekort, så du kunne give det i gave. Dette er selvfÞlgelig ikke meningen.

Vi oplever desvÊrre, rigtig meget svindel på vores hjemmeside, hvorfor der er dette filter. Vi vil rigtig gerne vÊre behjÊlpelig med en lÞsning, som gÞr dig og fÞdselsdagsbarnet glade.

Vil du kontakte os på 7020 2900 eller på Kundeservice@goodtimes.dk.

Vi ser frem til at hÞrer fra dig.

Rigtig god dag.

Mange hilsner
Good times kundeservice.

Var pÃ¥ bÞf jensen havde et gavekort men

Var på bÞf jensen havde et gavekort men de ville ikke indlÞse Det fordi det udskevne ikke var i orden fra oldtidens side
Goodtimes er et svindel firma
Har fået en tilfredsstillende forklaring og trÊkker min dårlige anmeldelser tilbage
Mv. John Rosenmeyer

2017幎4月19日

Hej John

Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med et Goodtimes produkt. Det er selvfÞlgelig ikke meningen.

Du må meget gerne kontakte os, enten på tlf.: 70202900 eller på mail: kundeservice@goodtimes.dk.
Så kan vi finde ud af hvad der er gået galt, og forsÞge at finde en lÞsning.

Mvh Goodtimes kundeservice.

Min sÞn fik et gavekort til bio

Min sÞn fik et gavekort til bio, guf og sodavand. DesvÊrre viser det sig at lÞbetiden nu er overskredet, men Goodtimes.dk vÊlger at holde fast i at der er 1 års udlÞbsdato. Det er urimeligt at udvalgte gavekort kan udstedes med kun 1 års gyldighed mod de sÊdvanlige 3 år. FÞler os snydt.

2017幎4月19日

Hej Charlotte

Som det fremgÃ¥r af lovgivningen, kan forÊldesesfristen pÃ¥ et gavekort vÊre kortere end 3 Ã¥r, hvis det er aftalt – det vil sige, at du som kunde accepterer at kÞbe et gavekort, hvor forhandleren tydeligt har stillet en kortere frist som et vilkÃ¥r for at bruge gavekortet.

Det fremgår på fysiske biografgavekorts bagside, at der er 1 års gyldighed, ligesom det fremgår på vores hjemmeside og i vores handelsbetingelser.

Du kan stadig bruge dit gavekort i en efterfÞlgende periode. Nordisk Film tilbyder her, at man i en periode på op til 3 måneder stadig gratis kan benytte sit gavekort. Hvis den ekstra benyttelsesperiode også overskrides forfalder gavekortets vÊrdi.

Mvh Goodtimes kundeservice.

INGEN kundeservice

Havde fået et gavebevis til en Luksusbrunch i gave, og da jeg skulle bruge det og havde fået brunch og skulle betale med gavebevist, var det ikke muligt at hente gavebeviset pga. en server-fejl hos goodtimes.dk. Cafeen kunne ikke bruge mit ordrenummer fra goodtimes som garant for gavekortet, og jeg måtte derfor selv betale. Kontaktede efterfÞlgende kundeservice hos goodtimes.dk, og de kunne ikke give nogen form for refusion eller kompensation - selv om de godt vidste at de havde haft server-problemer i weekenden. Personalet i kundeservice mente desuden at det var cafeen, som bar fejlen, da de bare skulle have vÊret tilfredse med at få et ordrenummer på gavebeviset - men var ikke villig til at hjÊlpe med at tage kontakt til dem. Jeg skal altså selv stå for at tage kontakt til cafeen og få mine penge refunderet - og så bare håbe på at de vil refundere pengene nu, hvor jeg har kunnet hente mit gavebevis.
Er vildt skuffet over niveauet af "kundeservice" hvor man bare får en beklagelse over at de havde "små" serverproblemer - men desvÊrre ikke kan gÞre noget ved det. Troede det var normal forretningspraksis, at når der er fejl på ens produkt, så det ikke kan anvendes som beskrevet - så har man som firma en forpligtigelse til at yde en form for erstatning.
Desuden er det rigtig fint, at der på gavekort står at man endelig skal kontakte dem, hvis der er problemer - det er bare kun muligt man-fre 9-16, hvor de fleste jo helt sikket bruger deres gavekort på fx. brunch, weekendophold eller lignende...

2017幎4月5日

KÊre Lena

Jeg beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med dit gavekort og med vores kundeservice. Det er vi selvfÞlgelig rigtig kede af.
Fejlen lå i denne situation hos caféen, hvis du som beskrevet i din tidligere samtale med vores kundeservice havde din vÊrdikode med, da de burde have godtaget den som garanti.

Alt andet lige er det selvfÞlgelig ikke meningen, at du selv skal stå for at udrede trådene. Jeg kan se, at du også har sendt os en mail vedr. denne problematik. Vi vil kontakte dig derinde og finde en lÞsning.

Mvh Goodtimes Kundeservice