Slecht product. Moeilijk communiceren met klantenservice. Blijven om fotoâs van het probleem vragen. Geen aanrader om hier te bestellen.
I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they wonât allow and offered £4 compensation There was... ãã£ãšèŠã
Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... ãã£ãšèŠã
Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besÞg kÞbt for 1 Ã¥r siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af kÞen pÃ¥ en telefonsvarer 10 minute... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
DÃ¥rlige valgmuligheder af "restauranter", ringe ombytning, ingen kundeservice i weekend
Mmm? får en "middag for to" gavekort på min fÞdselsdag, det viser sig så i mellemtiden at den der såkaldte middag kun gÊlder cafébesÞg, det' tyndt! Bruge 500 kr. på en café? UndersÞger hvilke muligheder, der er for cafébesÞg i forhold til min placering: Vivaldi i Ringsted, Vivaldi i Roskilde, Vivaldi i NÊstved eller (gÊt en gang!) vivaldi i Slagelse :P De sidste to gange jeg har vÊret på Vivaldi har jeg haft dårlig mave, så NEJ tak, ikke mere vivaldi.
Mulighed nr. 2, mÃ¥ske kunne jeg ombytte gavekort til noget andet. Ja, kunne jeg godt, men ingen interessante ombytninger for mig. ÃV Overvejer at ringe til kundeservice: WEEKEND LUKKET pÃ¥ telefonerne. Nåår! Hvad? Tror Good Times, at man arrangere kÊresteaften flere dage i forvejen? Niksen! Ik' i min verden.
Det' en Ommer! NÊste gang en gÊst giver mig et Good-times-gavekort, beder jeg om bonden med det samme, så jeg få pengene i stedet for. :(

Fungerede fint.
Ren spild
Ren spild
Deres ide er god i teorien, men i praksis er det noget bÞvl og virker åbenbart ikke altid.
I forbindelse med at jeg fik et gavekort til Just Eat som tak for deltagelse i en fokusgruppe, ville jeg aktivere gavekortet, da det er Good times der administrerer det. Som det er sket fÞr, havde jeg egentligt glemt alt om gavekortet. Da jeg forleden dag ser gavekortet, tÊnker jeg at nu vil jeg bruge det.
DesvÊrre virker koden ikke og jeg sender derfor en mail til kundeservice hos Good times og får hurtigt svar dagen efter.
De er venlige, men kan ikke hjÊlpe.... Jeg skal have en kvittering for mit kÞb. Jeg skriver ellers at jeg ikke har kÞbt gavekortet, men har fået det som tak for hjÊlpen i en fokusgruppe. Jeg er med i en del fokusgrupper og kan ikke huske hvilken en af dem jeg fik kortet fra.
Good times kan/vil ikke hjÊlpe, så uanset hvad står jeg med et gavekort der ikke kan bruges.
Man kan sige at jeg burde have styr på hvornår jeg fik det og så prÞve at tage kontakt til dem, omvendt kan jeg sige at jeg aldrig igen skal kÞbe deres produkt, for med så meget bÞvl er det bestemt ikke "good times" det er bare besvÊr og Êrgelse.
Derudover kan jeg se, at "Good times" skriver svar til folk herinde med samme problem om at de bare skal skrive til kundeservice, så bliver det lÞst - det gÞr det ikke, de skriver samme standard svar, som desvÊrre ikke kan bruges.

Ugyldig rabatkode til justeat
Vi havde fået et gavekort på 200kr til just EAT. Inde hos goodtimes fungerede tingene fint, vi fik vores rabatkode til justeat. Men da vi skulle indtaste rabatkoden på justeat, var den ikke gyldig. Og så bliver det altså en dårlig gave.

Utroligt svÊrt at indlÞse
Utroligt svÊrt at indlÞse, et sted i Silkeborg der var anbefalet, ville ikke modtage kortet.

Good times ããã®åç
Fin og nem at indlÞse og bruge
Nem web-handel.
Blandede oplevelse.
Fik en brunch for 2. Valgte at benytte den på helsingÞrgade i HillerÞd som var med i dealen. Jeg bestilte og da vi så kommer derhen, bruger de ikke goodtimes. Så vi blev henvist til den på torvet. Restauranten lavede en god brunchtallerken. Men jeg er ikke tilfreds med at man henviser i dealen til 2 steder ( helsingÞrgade og torvet) men at det åbenbart kun gÊlder til torvet.
Selv den person jeg bestilte hos på helsingÞrgade, sagde ikke noget om at de ikke brugte goodtimes-dealen.
Jeg gjorde opmÊrksom på det flere gange og fortalte ordrenummeret.

Good times ããã®åç
Nem måde at indlÞse gavekort
Nem måde at indlÞse gavekort. God oplevelse
En god oplevelse
Nemt og sikkert, når man har store bÞrnebÞrn overalt i Danmark
Super god oplevelse
Ugyldig billet
Vi var ude for at vores billetter ikke virkede til popcorn og sodavand. Herefter forklarede jeg situationen til goodtimes. De sendte helt nye billetter derfor Skal de selvfÞlgelig have 5 stjerner

Good times ããã®åç
Da jeg endelig fandt et gavekort
Da jeg endelig fandt et gavekort, var det nemt og enkelt.
På gavekortet står der at det udlÞber om 1 år, men her står der at det er gyldig i 3 år.
Bjarne HjÞrring
Super nemt at bruge gaven fra GoodTimes
Super nemt at bruge gaven fra GoodTimes og stort udvalg af oplevelser
Dejligt og lÊkker mad
Det var en rigtig god oplevelse, fin betjening og dejlig mad
Hurtigt og nemt.
Havde ingen problemer med
Havde ingen problemer med, at bruge det
Praktisk og nemt