レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they won’t allow and offered £4 compensation There was... もっず芋る

Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... もっず芋る

Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besÞg kÞbt for 1 Ã¥r siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af kÞen pÃ¥ en telefonsvarer 10 minute... もっず芋る

䌁業が回答したした

1.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlige valgmuligheder af "restauranter", ringe ombytning, ingen kundeservice i weekend

Mmm? får en "middag for to" gavekort på min fÞdselsdag, det viser sig så i mellemtiden at den der såkaldte middag kun gÊlder cafébesÞg, det' tyndt! Bruge 500 kr. på en café? UndersÞger hvilke muligheder, der er for cafébesÞg i forhold til min placering: Vivaldi i Ringsted, Vivaldi i Roskilde, Vivaldi i NÊstved eller (gÊt en gang!) vivaldi i Slagelse :P De sidste to gange jeg har vÊret på Vivaldi har jeg haft dårlig mave, så NEJ tak, ikke mere vivaldi.
Mulighed nr. 2, mÃ¥ske kunne jeg ombytte gavekort til noget andet. Ja, kunne jeg godt, men ingen interessante ombytninger for mig. ØV Overvejer at ringe til kundeservice: WEEKEND LUKKET pÃ¥ telefonerne. Nåår! Hvad? Tror Good Times, at man arrangere kÊresteaften flere dage i forvejen? Niksen! Ik' i min verden.
Det' en Ommer! NÊste gang en gÊst giver mig et Good-times-gavekort, beder jeg om bonden med det samme, så jeg få pengene i stedet for. :(

2017幎5月20日

KÊre Josefine

Tak for din feedback. Vi er altid glade for at hÞrer fra kunder, som er i besiddelse af et Good times gavekort, så vi altid kan forbedre os.

Det selvfÞlgelig Êrgerligt du ikke finder udvalget af vores caféer interessante. Vi tilbyder udover Vivaldi også Pipers Hus i Roskilde og Café Caramel i Slagelse, på gavekortet "En middag for 2".
Vi håber på at du kan finde et sted at nyde dit gavekort og ellers er der altid muligheden for at ombytte gavekortet.

Det selvfÞlgelig Êrgerligt vi ikke kunne assistere dig i weekenden, men vi har åbent alle hverdage fra 9-16.
Har du yderligere spÞrgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på 7020 2900

Good times kundeservice.

Ren spild

Ren spild
Deres ide er god i teorien, men i praksis er det noget bÞvl og virker åbenbart ikke altid.
I forbindelse med at jeg fik et gavekort til Just Eat som tak for deltagelse i en fokusgruppe, ville jeg aktivere gavekortet, da det er Good times der administrerer det. Som det er sket fÞr, havde jeg egentligt glemt alt om gavekortet. Da jeg forleden dag ser gavekortet, tÊnker jeg at nu vil jeg bruge det.
DesvÊrre virker koden ikke og jeg sender derfor en mail til kundeservice hos Good times og får hurtigt svar dagen efter.
De er venlige, men kan ikke hjÊlpe.... Jeg skal have en kvittering for mit kÞb. Jeg skriver ellers at jeg ikke har kÞbt gavekortet, men har fået det som tak for hjÊlpen i en fokusgruppe. Jeg er med i en del fokusgrupper og kan ikke huske hvilken en af dem jeg fik kortet fra.
Good times kan/vil ikke hjÊlpe, så uanset hvad står jeg med et gavekort der ikke kan bruges.
Man kan sige at jeg burde have styr på hvornår jeg fik det og så prÞve at tage kontakt til dem, omvendt kan jeg sige at jeg aldrig igen skal kÞbe deres produkt, for med så meget bÞvl er det bestemt ikke "good times" det er bare besvÊr og Êrgelse.
Derudover kan jeg se, at "Good times" skriver svar til folk herinde med samme problem om at de bare skal skrive til kundeservice, så bliver det lÞst - det gÞr det ikke, de skriver samme standard svar, som desvÊrre ikke kan bruges.

2017幎5月19日

Hej David

Vi beklager selvfÞlgelig, at du har haft en dårlig oplevelse med dit gavekort.

Når et Good times gavekort bliver solgt hos en forhandler, så er det forhandlerens ansvar at håndtere dette produkt korrekt. Når en kunde henvender sig til os med en inaktivt gavekort, så kan vi desvÊrre ikke se hvor gavekortet er solgt, da der ikke er sket en aktivering af gavekortet.

Når man som kunde er i besiddelse af et inaktivt gavekort, så skal man rette henvendelse til den forhandler, hvor gavekortet er kÞbt. Forhandleren vil hurtigt kunne aktivere gavekortet, så det kan bruges med det sammen. For at vi kan vÊre behjÊlpelige, er vi nÞdt til at se en kvittering for kÞbet. Mod fremvisning af kvittering, vil vi kunne kontakte det pågÊldende butik og få gavekortet aktiveret.

Som det forholder sig med et hvert andet produkt kos hos en forhandler, så skal man kunne fremvise en kvittering for sit kÞb, hvis der er en fejl på produktet. Derfor skal man også med et Good times produkt kunne fremvise en kvittering for sit kÞb.

Vi vil selvfÞlgelig gerne hjÊlpe, da vi eller kunden får noget ud af et inaktivt gavekort.

Ugyldig rabatkode til justeat

Vi havde fået et gavekort på 200kr til just EAT. Inde hos goodtimes fungerede tingene fint, vi fik vores rabatkode til justeat. Men da vi skulle indtaste rabatkoden på justeat, var den ikke gyldig. Og så bliver det altså en dårlig gave.

2017幎5月18日

KÊre Marchen

Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse på Just Eats hjemmeside. Selve processen på Goodtimes hjemmeside virkede fint og du fik tilsendt dit Just Eat gavekort. Vi kan desvÊrre ikke sige, hvorfor dit Just Eat gavekort ikke virkede, da du forsÞgte at indlÞse det.

Vi vil rigtig gerne vÊre behjÊlpelig og kontakte Just Eat, så de kan undersÞge hvorfor dit gavekort ikke virkede.
Kan du sende os en mail på kundeservice@goodtimes.dk med din Just Eat kode. Så findes vi en lÞsning med Just Eat.

Mange hilsen
Good Times Kundeservice

Utroligt svÊrt at indlÞse

Utroligt svÊrt at indlÞse, et sted i Silkeborg der var anbefalet, ville ikke modtage kortet.

2017幎5月17日

KÊre Keld

Tak for din feedback ift. indlÞsningen. Vi arbejder hele tiden på at optimere processen, hvorfor enhver feedback er godt for os.

Vi har forskellige partner i Silkborg. Du kan altid finde en opdateret liste på Goodtimes.dk. Vi har ikke alle caféer i Silkeborg med, hvorfor man skal vÊlge en af vores partner som modtager gavekortet.

Du må meget gerne kontakte os på kundeservice@goodtimes.dk, så kan vi sende dig en opdateret liste.

Good times Kundeservice.

Blandede oplevelse.

Fik en brunch for 2. Valgte at benytte den på helsingÞrgade i HillerÞd som var med i dealen. Jeg bestilte og da vi så kommer derhen, bruger de ikke goodtimes. Så vi blev henvist til den på torvet. Restauranten lavede en god brunchtallerken. Men jeg er ikke tilfreds med at man henviser i dealen til 2 steder ( helsingÞrgade og torvet) men at det åbenbart kun gÊlder til torvet.
Selv den person jeg bestilte hos på helsingÞrgade, sagde ikke noget om at de ikke brugte goodtimes-dealen.
Jeg gjorde opmÊrksom på det flere gange og fortalte ordrenummeret.

2017幎5月7日

KÊre Charlotte

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi har taget kontakt til Vivaldi, som beklager den dårlige oplevelse.
De har snakket med deres personale, så de sikre at denne situation ikke gentager sig. Det bÞr vÊre muligt at bruge sine Good times gavekort på begge Vivaldi i HelsingÞr.

Good times kundeservice.

Ugyldig billet

Vi var ude for at vores billetter ikke virkede til popcorn og sodavand. Herefter forklarede jeg situationen til goodtimes. De sendte helt nye billetter derfor Skal de selvfÞlgelig have 5 stjerner

2017幎5月1日

KÊre SÞren

Vi beklager stadig meget for den Êrgerlige oplevelse, men er glade for, at vi fandt en lÞsning. Vi håber, at du nu med dit nye gavekort kan få en bedre oplevelse med Goodtimes.

Good Times Kundeservice