レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they won’t allow and offered £4 compensation There was... もっず芋る

Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... もっず芋る

Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besÞg kÞbt for 1 Ã¥r siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af kÞen pÃ¥ en telefonsvarer 10 minute... もっず芋る

䌁業が回答したした

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Ingen Biograftur :-(

Ingen Biograftur
Vi havde fået et gavekort til en biografoplevelse for 2, udstedt af good times. Da vi så skulle anvende kortet, fik vi at vide at det var udlÞbet. :-( Som modtager af gaven kan man jo ikke på Êsken se udlÞbsdatoen.

Har talt med goodtimes kundeservice, som blankt afviser at genaktivere kortet.

Jeg kÞber fremover ikke nogle af deres gavekort

Ref. jcc89r53k

2018幎1月2日

KÊre Viggo

Jeg kan sagtens forstå, at det er frustrerende, at gavekortet er udlÞbet. For at processen netop skal vÊre retfÊrdig, tildeles vores gavekort fÞrst en udlÞbsdato når de scannes i kassen ved kÞbet. Ellers ville der kunne stå gamle Êsker på hylderne, der så kunne have kortere gyldighed end andre Êsker. Det gÞr desvÊrre også, at det ikke er muligt at påtrykke udlÞbsdatoen direkte på Êsken.

Efter aftale med Nordisk Film Biografer er alle biografgavekort gyldige i 1 år.

Hvis den ekstra benyttelsesperiode også overskrides, kan hverken vi hos Goodtimes eller Nordisk Film gÞre noget.
Så når I ligger inde med et gavekort, der er udlÞbet for over et halvt år siden, er der desvÊrre ikke noget at gÞre.

Mange hilsner Good times kundeservice

Meget ringe fornyelsespolitik = Ingen.

Meget ringe fornyelsespolitik = Ingen.

Min datter på 10 år fik forrige jul et Goodtimes gavekort til en biograftur. Hun var - hendes alder taget i betragtning forståeligt nok - ikke opmÊrksom på, at der kun er 1 års mulighed for at bruge gavekortet. Hun har gemt det til at kunne dele oplevelsen med en bestemt veninde til en bestemt film. Da hun i dag inviterede veninden i biografen, kunne hun ikke bruge kortet, da det var udlÞbet.
Goodtimes var helt afvisende overfor at forlÊnge kortet.
Det, der skulle have vÊret en dejlig oplevelse, blev til en trist skuffelse.
Goodtimes var kun interesseret i at beholde pengene, som de intet havde ydet for. Kundens oplevelse var de ligeglade med. Det kan kun opfattes som en grådig pengemaskine.
Vi har givet og fået mange oplevelseskort, men det er fÞrste - og sidste - kontakt med Goodtimes. Hos konkurrenterne har vi tidligere enten kunnet forlÊnge gratis eller mod et lille gebyr. Fair nok. der er jo et arbejde forbundet med at forlÊnge. Men at beholde penge, man intet har ydet for, opleves som tyveri.
Alle anbefales af bruge andre gavekort-firmaer med en ordentlig politik.
Jens Poulsen.

2018幎1月2日

KÊre Jokum

Spild af penge

Ret Êrgerlig over at have fået bio billetter til nordisk film via good times. UdlÞb efter 1 år, og intet at gÞre. Jeg kan også kun anbefale kontanter frem for good times. Det virker som en pengemaskine hvor man scorer gevinster og er ligeglade med om folk får en god oplevelse.

2017幎12月31日

KÊre Betinna

Vi beklager din oplevelse hos Goodtimes.

Jeg venligst blot informere, at vi går meget op i, at vores kunder får en god oplevelse hos os og vi vil meget gerne hjÊlpe dig med dit gavekort.

For, at kunne hjÊlpe dig bedst muligt bedes du sende os en mail til kundeservice@goodtimes.dk med dit ordrenummer eller vÊrdikode samt dit telefonnummer, så vil vi hurtigst muligt kontakte dig.

Good times kundeservice

Det er mÊrkeligt at ens penge lige

Det er mÊrkeligt at ens penge lige pludselig er vÊk.
Jeg har vÊret ude og spise i Hundige centeret for lÊnge siden, da jeg ikke brugte hele belÞbet sagde de at resten var på kortet.
Men så ville jeg bruge dem i dag men der var ikke nogen tilbage.
Mvh Lotte Christiansen

2017幎12月29日

KÊre Lotte

Dårlig service - elendige regler - dårlig oplevelse

Update:
Så lÊnge kunderne har en vÊrdi for jer, så er I interesseret.

I det her tilfÊlde er det jer der har opsat en periode pÃ¥ 3 Ã¥r – og efter udlÞbet har jeg ingen vÊrdi for jer mere. Det er tydeligt og klart. Jeg er hamrende uenig og fÞler mig dÃ¥rligt behandlet – men sÃ¥ lÊnge I har de regler og ikke er interesseret I at gÃ¥ ud over dem for at hjÊlpe en kunde som mig, sÃ¥ er det jo for mig fuldstÊndig ligegyldigt hvad I gÞr for de kunder der er indenfor reglerne og gyldigheds perioden.

I er ikke interesseret i at hjÊlpe mig – det er faktum, Êrgerligt, men det er jo jeres regler.

Oprindelige anmeldelse:
Jeg har betalt 499 kr. for et gavekort til en middag – som ikke er blevet indfriet på nogen som helst måde.
Da I har sat en udlÞbsfrist pÃ¥ 3 Ã¥r – sÃ¥ erklÊre i gavekortet ugyldigt nu?
Det vil sige at de 499 kr,- bare er gÃ¥et lige i lommen pÃ¥ jer – uden at jeg har fÃ¥et noget som helst andet end en pap Êske?

Jeg havde håbet på at I faktisk var interesseret i at hjÊlpe en kunde, måske endda blot forlÊnge gavekortet ind i 2018, så jeg kan få det brugt?

Det skal sige at jeg kontakter jer 6 dage efter det er udlÞbet - jeg forventer på ingen måde en forlÊngelse i flere år - blot to uger fx?

Men det står klart efter lÊngere mail udveksling (Jeg lagde på til kundeservice efter en times venten) at I altså blot er interesseret i pengene og ikke en tilfreds kunde.

Det er super Êrgerligt i min optik at I ikke strÊber efter at finde en lÞsning - men blot efterlever jeres regler - isÊr i det her tilfÊlde når jeg faktisk Þnsker at gÞre brug af mit kÞb, og at jeg faktisk ligger op til mÊgling og samarbejde.

Men det står klart at I kun er her for pengene og ikke kunderne. Ærgerligt og derfor ikke en anbefaling til nogen fra mig.

Min opfordring: Hold jer langt vÊk fra Good times - giv penge og ikke et gavekort og slet ikke fra Good Times - det giver kun problemer, desvÊrre.

2017幎12月29日

KÊre Chris

Jeg vil venligst blot informere, at vi går meget op i at vores kunder for en god oplevelse hos Goodtimes og i de 3 år hvor dit gavekort har vÊret gyldig og netop kan benyttes vil vi naturligvis meget gerne have hjulpet dig med dit gavekort.
Ved kÞb af vores bokse samt andre gavekort vil der fremgår en gyldighedperiode hvor gavekortet skal benyttes i.

Jeg beklager igen din oplevelse og rigtig god dag.

ATTENTION !!!

ATTENTION !!!! - Nu fÞlger en meget positiv anmeldelse for Goodtimes.dk. Det er jeg sikker på er tiltrÊngt :-) Har lige fået et gavekort i julegave, og har i lÞbet af 2 minutter indlÞst og printet mit gavekort. Det var ellers med MEGET stor skepsis at jeg begav mig ind på hjemmesiden. Men dejligt at man kan blive positivt overrasket.

2017幎12月26日

KÊre Peter

Bjarke

Lo.. goodtimes

Lo... firma. Jeg fik en brunch for to, det virkede så ikke da det ikke var aktiveret i butikken, det er min kÊreste der har kÞbt det i advendtsgave til mig. Jeg ringer derfor til goodtimes hvor det er umuligt at komme igennem til, jeg skriver derfor en mail til dem og jeg får også svar at de ikke kan hjÊlpe mig da det er butikkens ansvar at aktiverer det, det er bare ikke så nemt at få gjordt hvis man ikke har den bon som det er kÞbt på, derfor mailer jeg frem og tilbage med en der hedder Bjarke som ikke kan hjÊlpe/vil. Så er det så her at jeg spÞrg, hvorfor fan... kan i ikke aktivere kortet når det er jer der har lavet det? Men det som jeg kan lÊse udfra de andre anmeldere, så er det som om at i håber på at det ikke virker efter det er kÞbt sådan så i kan stikke hele belÞbet i lommen uden at de rygere videre. Bellevue tours derimod har der aldrig vÊret noget problemer med selv ved to overnatninger i udlandet, det tÞr jeg slet ikke tÊnke på at hvis det var jer ville i fuc.. det helt op. Ha en forsat lo... dag

2017幎12月20日

KÊre Christian

Når en kunde henvender sig til os med en inaktivt gavekort, så kan vi desvÊrre ikke se hvor gavekortet er solgt, da der ikke er sket en aktivering af gavekortet. Når man som kunde er i besiddelse af et inaktivt gavekort, så skal man rette henvendelse til den forhandler, hvor gavekortet er kÞbt.
For at vi kan vÊre behjÊlpelige, er vi nÞdt til at se en kvittering for kÞbet.
Mod fremvisning af en kvittering, vil vi kunne kontakte den pågÊldende butik og få gavekortet aktiveret.

Som det forholder sig med et hvert andet produkt kÞbt hos en forhandler, så skal man kunne fremvise en kvittering for sit kÞb, hvis der er en fejl på produktet.
Derfor skal man også med et Good times produkt kunne fremvise en kvittering for sit kÞb.

Vi vil selvfÞlgelig meget gerne hjÊlpe dig, da hverken vi eller kunden får noget ud af et inaktivt gavekort.

Gavekort fra Goodtimes = lang nÊse :-(

Vi fik et gavekort fra Goodtimes og en lang nÊse, da vi stod og skulle bruge det, måtte vi sÞrme selv til at betale for vores oplevelse. Sikke noget fusk, gavekortet kunne ikke bruges, ej heller ombyttes og kundeservice var direkte flabet, da vi henvendte os. Vi kan på den baggrund ikke anbefale Good Times, brug hellere penge direkte på en ydelse, så du ikke ender med en så skuffende oplevelse som den vi fik.

2017幎12月19日

Hej Eline

Vildt god kundeservice!!

Min kÊreste og jeg havde en rigtig dårlig oplevelse på Baghuset som var en restaurant vi valgte gennem deres Middag for 2, men da jeg ringede til Goodtimes.dk for at fortÊlle om min dårlige oplevelse var der ingen problemer, manden jeg snakkede med var rigtig sÞd og meget forstående. jeg fik en time efter et nyt gavebevis til deres hjemmeside.

det er en fantastisk service, og de gÞr noget for at vi skal få en ny god oplevelse.

Tak for det!!! :)

2017幎12月19日

KÊre Camilla

Bjarke

Gavepakke melder fejl!

Har fået en biografpakke for 2, med bio, popcorn og sodavand, og står at skal afsted her om et par timer, for at se den nye Star Wars (det eneste jeg gider i biografen for). Jeg smider vÊrdikoden ind på jeres hjemmeside, ja, den viser at det er en biotur, super. Jeg udfylder navn og emailaddresse, og godkender... Den kÞrer............ og så skriver den "Der er sket en fejl!". Jeg har prÞvet 10 gange nu, både på smartphone og stationÊr computer! Så tÊnker man at så må vi lige få fat i kundeservice, meeen, i har ingen kundeservice i weekenden, så derfor må vi aflyse en planlagt tur i bio. Det har i forvejen vÊret en opgave at få det til at passe ind med bÞrnepasning, og bare det at finde en dag i en ellers travl tid. Udover det har jeg så også spildt over en time på prÞve at få det til at virke. Spild af tid.

2017幎12月16日

Hej Simon

Vi har desvÊrre vÊret ramt af et stÞrre teknisk nedbrud på vores Goodtimes hjemmeside og derfor har det desvÊrre ikke vÊre muligt og indlÞse dit biografpakke.

Dette er dog blevet lÞst.

Derfor vil jeg hÞre om du kunne sende os en mail til kundeservice@goodtimes.dk med dit telefonnummer, så vil vi hurtigst muligt kontakte dig.

Fup firma

Fup firma, burde anmeldes til politiet!

En gavekort til kaffe besÞg kÞbt for 1 år siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af kÞen på en telefonsvarer 10 minuter efter...
Bong? Hvem opbevarer bong når en gavekort har en kode????
I burde ikke vÊre på markedet overhovedet...

2017幎12月15日

Hej

Vi beklager rigtig meget den lÊngere ventetid, dette er bestemt ikke normalt procedurer.

så dårlig oplevelse.

så dårlig oplevelse.
min kÊreste og jeg havde lige glÊdet os til noget god mad og en hygge dag. men den blev Þdelagt da jeg skulle indlÞse mit gavekort. jeg gjorde alt hvad der stod jeg skulle, endda flere gange. jeg modtog aldrig den mail jeg skulle have. jeg skrev derfor til kundeservice. jeg fik hurtigt en mail om at jeg kunne forventer svar indefor de nÊste 24 timer.
jeg skal ikke have man om 24 timer men nu.
det er for dårligt at det ikke virker.

2017幎12月14日

Det er besvÊrligt

Det er besvÊrligt, at man fÞrst tror, at gavekortet er kÞbt, og så skal man igennem alle kontaktoplysninger mm én gang til i Good Times, fÞr man har sit gavekort.

2017幎12月13日

KÊre Rene

Vi beklager din oplevelse hos Goodtimes.

Hvis du venligst sender os en mail med dit ordrenummer samt telefonnummer, så vil vi meget gerne hjÊlpe dig med din ordre.

Jeg har i over 3 timer nu siddet og

Jeg har i over 3 timer nu siddet og prÞvet at få fat på kundeservice og står i kÞ i over 10 min og bliver så koblet af og smidt bag i kÞen, det er altså for dårligt.

2017幎12月7日

Hej

Vi bekalger ulejligheden og rigtig god dag.

SVINDEL FIRMA!

Det er så 2 gang jeg ikke kan indlÞse et gave kort vi har fået i gave, det er ikke aktiveret, og vi skal bede giveren om en bon (efter et år)
Sig mig engang tror i selv, dem der har givet os det stjÊler?
det er SÅ dårligt, jeg vil ALDRIG mere have et gavekort fra jer!
- FØJ! siger jeg bare.
KØB ALDRIG DERES GAVEKORT -GIV PENGE ISTEDET

2017幎12月3日

KÊre Karen

RÞvere og banditter!!

RÞvere og banditter!!

Modtager et gavekort "Biograftur for 2" i julegave sidste år.
Står ned i biografen for at indlÞse det - men bliver afvist med beskeden om at det er for gammelt.
Ringer til Goodtimes kundeservice og bliver mÞdt med at "det var kÞbt April 2016 og at jeg skulle ha tjekket på deres hjemme side mht gyldighed" så Êrgeligt for dig men vi har vores handelsbetingelser med Nordisk Film - så det må du jo forstå!
Øh NEJ Good times burde hÞjt og tydeligt gÞre opmÊrksom pÃ¥ indpakningen at man SKAL tjekke gyldighed for det kan vÊre at giver af gavekortet har haft det liggende og det derved faktisk er udlÞbet.
Men hey det er også en måde at tjene sine penge på!
Vil stÊrkt fraråde alle til at handle med Goodtimes.

2017幎12月1日

KÊre Rikke

Efter aftale med Nordisk Film Biografer er alle biografgavekort gyldige i 1 år. Nordisk Film Biografer har dog valgt at tilbyde, at man i en periode på op til 3 måneder fra udlÞbsdatoen stadig gratis kan benytte sit gavekort. Herefter forfalder gavekortets vÊrdi.

Vil ikke forlÊnge gyldighedsperiode

Jeg har kontaktet Goodtimes, fordi jeg har et udlÞbet gavekort, der er over et år for gammelt. De vil ikke forlÊnge perioden, fordi det gÞr de kun til og med 1 år og 3 måneder. Billetter er betalt en gang. Det må de virkelig tjene mange penge på, billetter som ikke når at blive indlÞst inden for deres gyldighedsperiode. Virkelig dårlig kundeservice.

2017幎12月1日

Hej Henriette

UdlÞbsdatoen kan dog findes på kvitteringen, og på vores hjemmeside hvis man slår koden op. Det er dog kundens eget ansvar, at sÞrge for at tjekke udlÞbsdatoen og at bruge gavekortet inden det udlÞber. Det er selvfÞlgelig forståeligt, at gavegiveren måske ikke har vÊret opmÊrksom på, at fortÊlle hvornår gavekortet er kÞbt. Men det er altså desvÊrre gavegiverens beslutning og ikke noget vi kan Êndre. Efter aftale med Nordisk Film Biografer er alle biografgavekort gyldige i 1 år.

Herefter forfalder gavekortets vÊrdi.

DÃ¥rlig oplevelse

Som så mange andre har jeg prÞvet at kontakte kundeservice og når man står som nr 1 i kÞen efter 10 min blive man koblet af. Har fået et cafebesÞg og biobillet og der oplever man at det ikke virker og sender en mail til kundeservice som også svare, en Bjarke D som siger at man skal sende en kvittering ind til dem men de er ikke til stede mere, så en god måde at tjene penge på så kan ikke anbefalede dem.
Hilsen Leon

2017幎11月16日

KÊre Leon

Good times kundeservice

Ok ret skal vÊre ret ...i strÞmmen af

Ok ret skal vÊre ret ...i strÞmmen af negative anmeldelser vil jeg komme med en positiv anmeldelse. Jeg har lige fået en superfin hjÊlp/service af Bjarke D.
Efter en mega irritation over ikke at kunne komme ind på hjemmesiden og udskrive mine gavekort ringede jeg til Kundeservice. Beredvilligt og hjÊlpsomt forklarede han mig om situationen med nedbrud og i lÞbet af nogle timer havde han fixed at jeg fik mine biogavekort mailet i min postkasse. Tak for hjÊlpen. Når det er 4 stjerner og ikke de 5 er det fordi jeg faktisk var ret irriteret og det var lidt meget bÞvlet inden Bjarke D. kom til. venlig hilsen

2017幎11月14日

KÊre Annie

Winnie

Kommer aldrig til at kÞbe Good times

Kommer aldrig til at kÞbe Good times gavekort igen. Har 1 gavekort med biograf billetter + Jensens og når der er bio billetter med i pakken gÊlder det åbenbart kun 1 år fra kÞbsdato. Jeg kan ikke se hvornår gavekortet er kÞbt men har fået at der nu er overskredet med nogle måneder. Ingen hjÊlp at hente ved kundeservice, bare Êrgeligt. Var så naiv at tro at man efterhånden var ud over det med at gavekort har så kort gyldighed. Troede ikke det var lovligt at sÊlge sådan noget bras. Vil ikke anbefale nogen at kÞbe noget som helst fra Good times.

2017幎11月1日