レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they won’t allow and offered £4 compensation There was... もっず芋る

Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... もっず芋る

Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besÞg kÞbt for 1 Ã¥r siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af kÞen pÃ¥ en telefonsvarer 10 minute... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Kan ikke finde, hvor man bruger gaven 28710 2017

Hvor F..... kan man se, hvor det kan bruges ???? ( middag for 2)

Sikke noget rod og bÞvl !!!

Alle aversioner er opfyldt! hader gavebokse

2017幎10月28日

KÊre Lars

Du kan altid finde en opdateret liste over anvendelsessmuligheder for dit gavekort på vores hjemmeside www.goodtimes.dk.

Øverst i venstre hjÞrne af hjemmesiden er der et forstÞrrelseglas.
NÃ¥r du holder musen over, vises et sÞgefelt med teksten ”SÞg blandt mere end 100 gaver her”.

I dette felt indtaster du titlen pÃ¥ dit gavekort, f.eks. ”Brunch for 2”. Tryk sÞg. Herefter vil der blive vist en rÊkke ikoner relateret til dit gavekort. Du finder sÃ¥ det ikon der passer til dit gavekort og klikker pÃ¥ det, hvorefter et pop op-vindue kommer frem pÃ¥ skÊrmen.

Nederst i venstre hjÞrne af pop op-vinduet er en fane med teksten ”Her kan du bruge din gave”. Hvis du trykker pÃ¥ den fÃ¥r du vist en oversigt over anvendelsesmuligheder for dit gavekort. Du kan ogsÃ¥ sÞge pÃ¥ en specifik by eller trykke ”Se kort” for at fÃ¥ overblik over mulighederne i et bestemt omrÃ¥de.

Good times kundeservice

Kan ikke finde ud af hvor man kan bruge

Kan ikke finde ud af hvor man kan bruge gavekortet

2017幎10月24日

KÊre Emil

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig med dit gavekort.

Derfor vil jeg venligst hÞre om du kan kontakte os på telefon: 70 20 29 00 eller mail: kundeservice@goodtimes.dk

Så vil vi naturligvis meget gerne hjÊlpe dig med dit gavekort.

Good times kundeservice

Min datter modtog et gavekort fra Good times

Min datter modtog et gavekort, hvor stregkoderne ikke virket. Jeg kontaktet Good Times, hvor jeg fik den bedste betjening. Indenfor 1 time havde de lÞst problemet. Meget venlig betjening😊Tak til dig unge mand- som jeg desvÊrre ikke kan huske navnet pÃ¥.

2017幎10月20日

KÊre Malene

Tak for din tilbagemelding, som vi sÊtter stor pris på.

God dag.

Winnie
Good Times kundeservice

KÞb ikke oplevelser hos good times

KÞb ikke oplevelser hos good times
Min mand og jeg har fået et gavekort til brunch som en gave. Da jeg ville aktivere kortet var dette ikke muligt. Jeg ringede til good times som siger, at forretningen ikke har aktiveret gaven og at jeg derfor ikke kan aktivere den. Jeg kunne dog bede giveren om en kvittering på kÞbet - vi har fået gaven for et halvt år siden, men hvem gemmer kvitteringer så lÊnge! Kan derfor ikke bruge gaven - det må vÊre en rigtig god måde at tjene penge på for firmaet! Jeg har aldrig oplevet dette med andre oplevelsesgaver, så kan kun anbefale ikke at kÞbe good times.

2017幎10月20日

KÊre Lene

Når en kunde henvender sig til os med en inaktivt gavekort, så kan vi desvÊrre ikke se hvor gavekortet er solgt, da der ikke er sket en aktivering af gavekortet. Når man som kunde er i besiddelse af et inaktivt gavekort, så skal man rette henvendelse til den forhandler, hvor gavekortet er kÞbt.
For at vi kan vÊre behjÊlpelige, er vi nÞdt til at se en kvittering for kÞbet. Mod fremvisning af en kvittering, vil vi kunne kontakte den pågÊldende butik og få gavekortet aktiveret.

Vi vil selvfÞlgelig meget gerne hjÊlpe dig, da hverken vi eller kunden får noget ud af et inaktivt gavekort.

Mange hilsner Good times kundeservice

KÞb ikke good times

KÞb ikke good times. Jeg fik biografbilletter for to i gave for ca 1,5 Ã¥r siden og vidste ikke den udlÞb efter et Ã¥r. Hvis kÞber ikke oplyser, til den de skal give gaven, hvilken dato gaven er kÞbt eller at den udlÞber efter et Ã¥r, sÃ¥ gÃ¥r den bare tabt. Good times kan sÃ¥ forlÊnge yderligere 3 mdr efter udlÞbsdato men det kan man jo ikke bruge til noget nÃ¥r der er gÃ¥et 1,5 Ã¥r. Synes virkelig det er spild af penge. Øv, sÃ¥ Êrgerligt og vil ikke anbefale andre at kÞbe dette produkt.

2017幎10月18日

KÊre Line

Jeg kan sagtens forstå, at det er frustrerende, at gavekortet er udlÞbet. For at processen netop skal vÊre retfÊrdig, tildeles vores gavekort fÞrst en udlÞbsdato når de scannes i kassen ved kÞbet. Ellers ville der kunne stå gamle Êsker på hylderne, der så kunne have kortere gyldighed end andre Êsker. Det gÞr desvÊrre også, at det ikke er muligt at påtrykke udlÞbsdatoen direkte på Êsken.
UdlÞbsdatoen kan dog findes på kvitteringen, og på vores hjemmeside hvis man slår koden op. Det er dog kundens eget ansvar, at sÞrge for at tjekke udlÞbsdatoen og at bruge gavekortet inden det udlÞber.
Det er selvfÞlgelig forståeligt, at gavegiveren måske ikke har vÊret opmÊrksom på, at fortÊlle hvornår gavekortet er kÞbt. Men det er altså desvÊrre gavegiverens beslutning og ikke noget vi kan Êndre.

Brug ikke good times.

Brug ikke good times.
Min kÊreste fik et gavekort af hans arbejdsplads da han skiftede job. Det var et gavekort til "brunch for to". Det er ved at vÊre 2œ år siden og der står på gavekortet at det udlÞber efter 3 år. Vi havde så endelig fundet ud af hvor vi ville spise og gik ind for at bestille den med den tilhÞrende kode. Da vi gÞr det online får vi besked om at koden ikke er aktiveret. Så vi skriver til goodtimes for at finde ud af hvordan at det kan vÊre. Vi modtager en mail om at det skyldes at koden ikke er blevet aktiveret ved salget. Altså en fejl, som skyldes butikken - hvor gavekortet er kÞbt. Vi får yderligere besked om at de ikke vil aktivere koden, fÞr at vi fremviser kvittering. Og HVORDAN skal man skaffe en kvittering på en gave , som er 2œ år gammel? Hvem gemmer en bon så lÊnge og hvem skal man spÞrger på sin gamle arbejdsplads?

For det fÞrste er det jo en gave og for det andet er det 2œ år siden. Hvordan kan man som modtager af dette gavekort ende som taberen fordi en forretning ikke har gjort deres job? Der er jo ikke nogen, som har skÊnket det en tanke at man skulle sikre sig at butikken har aktiveret koden, dette burde jo stå med STORE BOGSTAVER. Vi har begge vÊret i dialog med goodtimes både via mail og telefon. DesvÊrre antyder de jo at vi har stjålet det og derfor vil de ikke aktivere koden. Jeg kan derfor ikke anbefale dette produkt, da du ikke kan sikre dig mod menneskelige fejl i butikken og mod et firma med en elendig kundeservice.

2017幎10月2日

KÊre Ann-Sofie

For at vi kan vÊre behjÊlpelige, er vi nÞdt til at se en kvittering for kÞbet.
Som det forholder sig med et hvert andet produkt kÞbt hos en forhandler, så skal man kunne fremvise en kvittering for sit kÞb, hvis der er en fejl på produktet. Derfor skal man også med et Good times produkt kunne fremvise en kvittering for sit kÞb.

Vi beklager meget din oplevelse hos os og vi vil selvfÞlgelig meget gerne hjÊlpe dig, da hverken vi eller kunden får noget ud af et inaktivt gavekort.

Good times kundeservice

Good Times er et dårligt og

Good Times er et dårligt og ugennemsigtigt koncept.

Efter at have indlÞst gavekortet på hjemmesiden, modtager vi hverken en mail med ny vÊrdikode på det resterende belÞb, ej heller en bekrÊftigelse på eller dokumentation på, at vi nu kan anvende det indlÞste belÞb på gavekortet i praksis.

Der er ingen oplysninger på hjemmesiden om, hvordan kunden kommer videre fra at have indtastet vÊrdikoden til at kunne anvende dette i praksis.

Den dårlige service peger i retningen af, at good times konceptet satser på, at gÞre det kompliceret for modtageren af gavekortet, så det ikke bliver muligt at anvende i praksis og det fulde belÞb i sidste ende tilfalder good times.

Det frarådes at give familie og venner et gavekort fra good times.

2017幎9月29日

KÊre Theresa

Tak fordi du gav dig tid til at give os en anmeldelse her på Trustpilot.
Jeg vil rigtig gerne have lov at undersÞge din sag nÊrmere og hjÊlpe dig med dit gavekort.
Så jeg vil venligst hÞre om du ikke kan sende mig en mail på kundeservice@goodtimes.dk og så oplyse mig en vÊrdikode eller det nummer som står bag på gavekortet (starter med 310)

Så undersÞger jeg sagen hurtigst muligt.

Goodtimes kundeservice

Fik gaveboks - bundefangeri!

Fik gaveboks - Brunch for 2 til 249 Kr. Fedt! Ingen problemer med at indlÞse kortet efter ca. 1måned Men, men, men det kostede os 200kr i drikkevarer (kaffe og juice) til 2 oveni gavekortet. Fair nok, det stod på gavekortet, men på caféen var prisen på en brunch incl. de drikkevarer vi valgte 159 Kr pr kuvert - altså 260 for 2. Med med dette ellers så skÞnne gavekort blev den samlede pris 459kr. Vi fik en dejlig brunch på en veldrevet Cafe, men det virker som bundefangeri og giver ingen mening. Hvad har dette firma mon af avance på sådan et kort??? En anden gang bytter jeg denne velmente gave og kÞber brunchen til 260kr incl det hele!! Så tÊnk jer om derude hvis I modtager dette good times gavekort.
Hilsen Birthe Schultz

2017幎9月24日

KÊre Birthe.

Tak fordi du gav dig tid til at give os en anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg vil rigtig gerne have lov at undersÞge din sag nÊrmere, så kan jeg ikke få dig til at sende mig en mail på kundeservice@goodtimes.dk og så oplyse mig hvor i landet du indlÞst din vÊrdikode?

Jan/Goodtimes kundeservice

Fik en brunch koupon i gave

Fik en brunch koupon i gave, som jeg fik i gave fra forrige arbejde. Der er ikke gået et år endnu siden jeg har modtaget det, men når jeg så prÞver at indlÞse vÊrdien på hjemmesiden er der fejl.

Dagen efter ringer jeg til kunne service, hvor de så siger at den ikke er blevet aktiveret i det man kÞbte den, så skulle de have et bevis på kÞbet. Hvordan skulle jeg kunne visse et bevis på kÞbet når jeg har fået det som gave tilbage i Januar.

Det er sgu latterligt, at jeres partner eller jer selv ikke aktiverer produktet ved kÞb. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan en fejl fra jeres side af kan gÞre så at jeg ikke kan bruge kuponen.

SÃ¥ tak til goodtimes for en ringe service.

2017幎9月22日

KÊre Sunny

For at vi kan vÊre behjÊlpelige, er vi nÞdt til at se en kvittering for kÞbet.

Good times kundeservice

Fik en cafe og bio boks i gave

Fik en cafe og bio boks i gave. På Êsken og bonnen stod der at den var gyldig i 3år og aktiveret, da vi ville bruge den 1.5år efter vi fik den, var den ikke gyldig lÊngere. Når man ringer og forklare dem situation, får man af vide at der aldrig har vÊret andet end 1 år. Og alt andet er en trykfejl som de ikke kunne tage sig af.

Det er sgu latterligt. Men når man kigger alle de andre anmeldelser igennem fÞler man sig ikke så alene lÊngere.

Så tak til goodtimes for en ubrugelig service og Êske, den kommer til at pynte i skraldespanden.

2017幎9月14日

KÊre Peter

Vi vil rigtig gerne hjÊlpe dig, men som vi tidligere har oplyst, har vi brug for at modtage kvitteringen med gyldigheds periode på 3 år.

Vores gavekort tildeles fÞrst en udlÞbsdato når de scannes i kassen ved kÞbet. Derfor er det ikke muligt at påtrykke udlÞbsdatoen direkte på Êsken. UdlÞbsdatoen findes på kvitteringen og kan tjekkes på vores hjemmeside.

Efter aftale med Nordisk Film Biografer er alle biografgavekort gyldige i 1 år. Inden for den periode har du mulighed for at bytte dit gavekort og kan på den måde forlÊnge gyldigheden. Nordisk Film Biografer har dog valgt at tilbyde, at man fra udlÞbsdatoen stadig kan benyttet sit gavekort i yderligere 3 måneder. Herefter er gavekortet ugyldig.

Good times kundeservice

Jeg ringede to gange i går onsdag

Jeg ringede to gange i går onsdag ventede i 10 min hver gang som nr. 2 og 1 Efter 10 min rÞg jeg på telefonsvarer. Hvor i lover at kontakte mig sender sammen dag.  Hvis i fik min oplysninger. Og det fik i.

TÊnker i er lidt useriÞse. Da jeg ikke er blevet kontaktet endnu.

Mit problem er at jeg ikke får nogen mail så jeg kan indlÞse min gave. Men tror jeg aflever den retur til butikken der har solgt produktet. Da jeg syntes det er useriÞst 1. At i ikke magter at tag telefonen 2. At i ikke kontakter mig som i oplyser. 3 hvis i har så travlt ved telefonen har i nok et stÞrre problem.

2017幎8月31日

KÊre Ivan

Jeg beklager rigtig meget din oplevelse hos Goodtimes. Vi har desvÊrre haft nogle tekniske problemer og dette beklager vi selvfÞlgelig meget.

Jeg har undersÞgt sagen nÊrmere og kan hermed sige, at du ikke skal indlÞse denne gave men derimod blot gå ned til den cafe du Þnsker og aflever din gave.

Jeg har kontakte dig omkring sagen og vi fik en god lÞsning. :)

Lang nÊse

Lang nÊse
Fik en Goodtimes gave for 4 måneder siden.
Den gang havde vi travlt, så den blev lagt på hylden.
Nu har vi ferie og god tid, så nu skulle den bruges.
Deres hjemmeside oplyste, at koden var inaktiv, og at jeg skulle kontakte deres kundeservice.
En telefonsvarer oplyste, at de havde rigtig travlt på telefonerne og bad mig ringe igen på et andet tidspunkt.
Det gjorde jeg nÊste dag. Startede som nr. 4 i kÞen. Da jeg var blevet nr.1, blev forbindelsen afbrudt.
Fandt en e-mail adresse til kundeservice og skrev til dem.
Fik et venligt svar at det formentlig var en ekspedient, der havde glemt at aktivere koden, men hvis jeg fremsendte bon eller kontoudtog, skulle de gerne aktivere koden.
D.v.s. at lige netop deres vare skal ikke bare scanner ind lige som alle de andre.
Jeg vil ikke kontakte giver, for hun gemmer ikke bon'er på småindkÞb, og er alt for effektiv til at gå i en butik for kun at kÞbe 1 ting. Så jeg ville bare gÞre hende ked af, at hun har spildt sine penge på en vÊrdilÞs gave.
Goodtimes giver ekspedienten skylden, men når de kan aktivere koden, kan de formentlig også deaktivere den.
Så er det et lotterispil, hvor sÊlger selv kan styre mÊngden af nittere. Hvis man så fremskaffer bon fra den glade giver, er det ekspedienten, der har begået en fejl.
Smart - rigtig rigtig smart :-(

2017幎8月4日

KÊre Torben

Vi beklager, at du blev smidt af vores telefon. Det er fÞrste gang vi hÞrer dette, og vi undersÞger selvfÞlgelig hvad der kan vÊre sket.

Det er dybt beklageligt at du har haft en dårlig oplevelse med dit gavekort.

Når et Good times gavekort bliver solgt hos en forhandler, så er det forhandlerens ansvar at håndtere dette produkt korrekt. Når en kunde henvender sig til os med en inaktivt gavekort, så kan vi desvÊrre ikke se hvor gavekortet er solgt, da der ikke er sket en aktivering af gavekortet.

Når man som kunde er i besiddelse af et inaktivt gavekort, så skal man rette henvendelse til den forhandler, hvor gavekortet er kÞbt. Forhandleren vil hurtigt kunne aktivere gavekortet, så det kan bruges med det sammen.

For at vi kan vÊre behjÊlpelige, er vi nÞdt til at se en kvittering for kÞbet. Mod fremvisning af kvittering, vil vi kunne kontakte det pågÊldende butik og få gavekortet aktiveret.

Som det forholder sig med et hvert andet produkt kos hos en forhandler, så skal man kunne fremvise en kvittering for sit kÞb, hvis der er en fejl på produktet. Derfor skal man også med et Good times produkt kunne fremvise en kvittering for sit kÞb.

Vi vil selvfÞlgelig gerne hjÊlpe, da vi eller kunden får noget ud af et inaktivt gavekort.

Good times kundeservice

Spekulation I udlÞb af gavepakker!

Spekulation I udlÞb af gavepakker!
Jeg har haft en meget kedelig oplevelse med Goodtimes som tydeligt viser at deres forretningskoncept reelt går ud på at spekulere I at kunderne ikke får brugt deres gavebeviser og ikke - som navnet indikerer - at skabe gode oplevelser.

Min sÞn får en gaveÊske I april. Forseglet med info om at Êsken er gyldig et år. Da han et par måneder senere vil bruge beviset, fortÊller de I biografen at Êsken er stjålet eller udlÞbet. Det viser sig så at Êsken er kÞbt langt tidligere end hans fÞdselsdag (hvilket han jo ikke er opmÊrksom på idet den er forseglet) og derfor udlÞbet med ca. 6 mdr.

Det er simpelthen ikke rimeligt at udlÞbsdato'en ikke fremgår af Êsken. Goodtimes henviser til at man skal logge ind på deres hjemmeside og tjekke udlÞbsdato'en - det er fint, men det gÞr man jo ikke hvis man får en forseglet gave og forventer at den ikke er I nÊrheden af udlÞb.

Normalt gÊlder gavekort I 3 år. Goodtimes vÊlger at skrive et år men skriver til gengÊld ikke på pakken hvornår det år et gået. Har svÊrt ved at se at det handler om andet end Þnsket om at gaveÊskerne skal udlÞbe sådan at Goodtimes kan tjene nogle lette penge.

Min sÞn er super skuffet og vi kommer ikke til at anbefale Goodtimes til nogen. Og ja, jeg har naturligvis vÊret I hÞflig og venlig dialog med både Goodtimes og Nordisk Film fÞr jeg vÊlger at skrive her!

2017幎8月2日

KÊre Tina

Det er selvfÞlgelig enormt Êrgerligt, at din sÞn har modtaget en fÞdselsdagsgave, der var kÞbt meget lang tid fÞr hans faktiske fÞdselsdag. Jeg kan sagtens forstå, at det er frustrerende, at gavekortet er udlÞbet fÞr din sÞn har fået mulighed for at bruge den.
Det gÞr desvÊrre også, at det ikke er muligt at påtrykke udlÞbsdatoen direkte på Êsken. UdlÞbsdatoen kan dog findes på kvitteringen, og - som du selv nÊvner - på vores hjemmeside hvis man slår koden op. Det er dog kundens eget ansvar at sÞrge for at tjekke udlÞbsdatoen og at bruge gavekortet inden det udlÞber. Det er selvfÞlgelig forståeligt, at I ikke har vÊret opmÊrksomme på, at din sÞn har modtaget et gavekort af Êldre dato. Men det er altså desvÊrre gavegiverens beslutning og ikke noget vi kan Êndre.

Efter aftale med Nordisk Film Biografer er alle biografgavekort gyldige i 1 år. Inden for den periode har du mulighed for at bytte dit gavekort, for på den måde at forlÊnge gyldigheden. Nordisk Film Biografer har dog valgt at tilbyde, at man i en periode på op til 3 måneder stadig gratis kan benytte sit gavekort. Herefter forfalder gavekortets vÊrdi. Hvis den ekstra benyttelsesperiode også overskrides, kan hverken vi hos Goodtimes eller Nordisk Film gÞre noget. Så når I ligger inde med et gavekort, der er udlÞbet for over et halvt år siden, er der desvÊrre ikke noget at gÞre.

Ros til Ea fra Goodtimes kundeservice

Efter et lÊngere forlÞb med frustration over modstridende oplysninger fra henholdsvis GoodTimes og Nordisk Film angående aktivering af gavekort, så har jeg i dag fået meget fin behandling af Ea fra kundeservice hos Goodtimes. Tak, Ea, du har virkelig forstået, hvad god service betyder - både for kunden og for firmaets ry og omdÞmme.

2017幎7月23日

KÊre Kirsten

Vi er rigtig glade for at fandtes en lÞsning, og vi kunne give dig en service, som vi kan stå inde for.

Rigtig god dag og god sommer.

Good times Kundeservice.

Mega dårlig services og flabet

Mega dårlig services og flabet kundebehandling :( aldrig i mit liv at jeg nogensinde kÞber noget der igen :(

2017幎7月17日

Hej Helle

Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice.
Du er meget velkommen til at kontakte os, enten på mail kundeservice@goodtimes.dk eller på tlf.:70202900, så vi kan forsÞge at finde en lÞsning på problemet eller en forklaring på situationen.

Mvh, Goodtimes kundeservice.

Kriminaliseret på café

IndlÞste cafébesÞget på hjemmesiden og printede vÊrdibeviset. Stregkoden meldte desvÊrre fejl, da det skulle indlÞses på selve caféen. Blev bedt om at vise legitimation af tjeneren, og så fik jeg heldigvis fat i good time's kundeservice. Systemet blev genstartet, og jeg kunne heldigvis anvende vÊrdibeviset.

Det skal altså bare virke i fÞrste omgang.

2017幎7月5日

DÃ¥rlig oplevelse

Vi har fået et good times gavekort i julegave i 2016 af familien og da
vi Þnsker at bruge det i juni 2017 er det ugyldigt. Kontakter herefter kundeservice, som ikke kan hjÊlpe, da vi ikke har kvittering og det er forhandler som skal aktivere det ved kÞb. Så vi kan bare smide det ud!
Når det er en gave har man ikke kvittering, så jeg vil aldrig kÞbe det selv eller anbefale nogen det :(
Undskyld man burde, da kunne spore forhandler via kode eller stregkode
Mvh Anette

2017幎6月30日

Hej Anette

Vi beklager selvfÞlgelig, at du har haft en dårlig oplevelse med et Goodtimes produkt.

Når et Goodtimes gavekort bliver solgt hos en forhandler, er det forhandlerens ansvar at håndtere produktet korrekt. Vi har desvÊrre ikke mulighed for at se hvor gavekortet er solgt ud fra stregkoden, da gavekortet fÞrst knyttes til en bestemt forretning ved aktiveringen.

Som det forholder sig med ethvert andet produkt kÞbt hos en forhandler, skal man kunne fremvise en kvittering for sit kÞb, hvis der er en fejl på produktet. Det gÊlder også for Goodtimes gavekortet. Som udgangspunkt skal klagen egentlig rettes til forhandleren, selvom vi selvfÞlgelig altid gerne vil forsÞge at hjÊlpe, da hverken kunden eller vi får noget ud af et inaktivt gavekort.

Mvh Goodtimes kundeservice