レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they won’t allow and offered £4 compensation There was... もっず芋る

Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... もっず芋る

Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besÞg kÞbt for 1 Ã¥r siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af kÞen pÃ¥ en telefonsvarer 10 minute... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Cafe for to

Var på cafe for to, med min veninde, vi fik en dejlig sandwich og lidt drikkelse.
Cafepersonalet hjalp os lidt med det tekniske på telefonen, men det var egentlig ikke nÞdvendigt, for det var ret lige til. For at det ikke skal vÊre lÞgn, så får de ret hurtigt deres penge retur, inden for få dage (max). Og det er jo dejligt, for de skal have deres fortjeneste. Andre kan vare flere måneder. Og det er noget skidt, for dem.
Kan kun anbefale good times. Tommel op.

2017幎6月6日

Nemt og fint!

Nemt og fint!
Dejligt varieret udvalg, hvor man kan finde noget, der passer til alle. Jeg printede selv og fik pÊne gavebeviser ud af det.

2017幎6月6日
自発的なレビュヌ

Jeg vil ikke anbefalde goodtimes

Jeg vil ikke anbefalde goodtimes oplevelser.

Vi har modtaget 2 gavebokse i fÞdselsdagsgave med 2x2 billetter til biografen. begge gavebokse var ugyldige da vi kom hen til biografen.

Vi prÞve at aktiver på nettet men i begge bokse var der ingen vÊrdi kupon.

Jeg fik at vide i biografen at jeg skulle ringe til goodtimes, men da det var en lÞrdag havde goodtimes weekend lukket !
om sjovt nok er der man aller mest har bruge for kundeservicen da typisk oplevelser bliver brugt i weekenden.

Vi fik Þdelagt vores biograf tur pga good times den weekend!

2017幎6月3日
Good times ロゎ

Good times からの回答

Hej Sophie

Vi beklager meget den Êrgerlige oplevelse i biografen. Det er selvfÞlgelig ikke meningen.
Kan du sende os en mail på kundeservice@goodtimes.dk med dine vÊrdikoder, samt dit telefon nr.
Så vil vi undersÞge sagen nÊrmere.

Rigtig god dag.

Hilsen Good Times kundeservice.

Ringe agtig kvalitet. - skuffende bif tur. - bad times burde vÊre det rigrige navn!

Jeg var en af de heldige der havde fået en goodtimes oplevelse. Jeg skulle have familien med i biffen. Alt var pakket, printet ud og aktiveret... det var lige indtil jeg stod og skulle have mine billetter i biografen. Der fik jeg den lÊngste nÊse. På trods af jrg stod med streg koder og lign, kunne den flinke dame i kasse sige, at billeterne og dermed goodtimes oplevelsen, ikke var aktiveret. Hun anbefalede at jeg kontaktede kundeservice. Men også dette skulle vise sig at vÊre en vÊre svÊrt da det er sÞndag.

Så mit råd, kÞb gave kort eller lign direkte i biffen, restauranten, dÞren eller give penge der er ÞremÊrket til hvor end det måtte vÊre og glem alt om disse bad times oplevelser.!

2017幎5月28日
Good times ロゎ

Good times からの回答

KÊre Micheal

FÞrst vil vi selvfÞlgelig beklage, at du har haft en dårlig oplevelse i Fields biograf. Det er slet ikke meningen.
Jeg er rigtig Êrgerlig over at personalet i biografen giver dig besked om at gavekortet ikke er aktiveret samt, at de ofte oplever dette. Dette er ikke korrekt information!

Når vi tjekker dit Nordisk Film gavekort, kan jeg se det starter ud med et Goodtimes gavekort, som du aktiverer til Nordisk Film gavekort. Dette kan vi se, du gÞr i går den 28.05.2017.

Når vi kigger på dit Nordisk Film gavekort, så ser alt helt fint ud. Du har gennemfÞrt det hele korrekt og modtaget dit gavekort fra Nordisk Film. Derfor er det rigtig Êrgerligt, at de i biografen blot afviser dig med en besked om at de ikke er aktiveret, samt at du skal kontakte os. Det forholder sig sådan, at du rent faktisk har et Nordisk Film gavekort, hvorfor de i biografen blot skulle have ringet til deres egen kundeservice som kunne have hjulpet dem og dig på stedet. Dette havde sikret en bedre oplevelse for dig.

Som vi har skrevet i en mail til dig, så beklager Nordisk Film mange gange oplevelsen og beder dig kontakte dem! Vi er sikre på at Nordisk Film finder en rigtig god lÞsning på dette, så du får en rigtig god oplevelse med dit Nordisk Film gavekort.

Mange hilsner
Good Times kundeservice

Super nemt at aktivere

Super nemt at aktivere. Der er mange muligheder / oplevelser (det gavekort jeg fik) at vÊlge imellem. Den eneste ulempe ved sådan et gavekort, er at man nemt kan komme til at glemme at bruge dem.

2017幎5月28日