Gooische Boutique レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

verschrikkelijke service. Ik heb inmiddels al 3 mails gestuurd verdeeld over 7 dagen. Ik krijg 0 reactie
 Het enige wat ik vroeg is om mijn artikel om te ruilen naar een maat groter. Nergens co... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Heel SLECHTE ervaring met deze boutique, sturen je pakket op en “vergeten” zogezegd iets bij te steken. Als hun daarover contacteerd dan ontkennen ze het niet, maar bekrachten ze het ook niet zodat he... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

1 woord: Geweldig. Deze webshop voldoet aan alle eisen voor perfectie. Het is een gezellig bedrijf gerund door moeder en dochter. Ze zijn regelmatig live op tiktok en zorgen voor een hele warme sfeer.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Twee hele leuke dames die kleding verkopen die je niet overal kan krijgen. Van leuke glitterbroeken tot pantalons, truien tot strakke crop tops dus ze hebben genoeg! Nette prijzen en super divers(voor... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Gooische Boutique Gooische Boutique is dé trendy boetiek voor meiden en dames die mode, stijl en kwaliteit waarderen. Bij ons vind je de nieuwste trends, stijlvolle must-haves en unieke items die je look compleet maken. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor overdag, een elegante look voor een speciale gelegenheid, of gewoon iets nieuws wilt toevoegen aan je garderobe, bij Gooische Boutique vind je altijd iets bijzonders. Wij geloven dat mode meer is dan kleding; het is een manier om jezelf te laten zien en je persoonlijkheid uit te drukken. Kom binnen en ontdek de perfecte mix van trendy fashion en tijdloze stijl.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloze service na een klacht.

Waardeloze service na een klacht. Jeans na 1 x wassen de gaten erin. Zeer slechte kwaliteit.
Ze reageren 1 x op mail. Daarna is het stil op de lijn. Gooische boutique klinkt chique.....maar de zooi komt gewoon uit China

Tip: KOOP HIER NIET

Klant is koning is het spreekwoord....nou niet bij deze zaak!!!

2025幎5月7日
5぀星のうち1の評䟡

Ik kreeg een kapotte oorbel geleverd

Ik kreeg een kapotte oorbel geleverd, dit heb ik gelijk via de mail laten weten. Vervolgens werd er gezegd dat ze niks konden doen en omdat het product al in de sale was en omdat de verzending toen door een actie gratis was dat het niet nodig was om geld of iets terug te betalen. Nu niks meer vernomen na mijn vorige mail. Vind het schandalig dat ik een kapot product krijg geleverd die ik dus niet ga dragen en daar gewoon voor moet betalen zonder dat ze hier een oplossing voor vinden.

2025幎3月24日
5぀星のうち5の評䟡

Een leuke winkel voor jonge meiden

Een leuke winkel voor jonge meiden. Eerst was ik huiverig om te bestellen toen mijn dochter met een tiktok filmpje kwam. Maar het is een echte winkel in Nederland met de bijhorende service. Mijn dochter is super blij met haar puffen jas.

2024幎12月20日
5぀星のうち2の評䟡

Slechte kwaliteit en slechte service

Ik ben erg teleurgesteld in de Olivia Puffer Jacket. Na slechts een paar maanden gebruik begint de jas al op verschillende plekken kapot te gaan. Daarnaast is de klantenservice ook niet behulpzaam geweest bij het oplossen van dit probleem. Ik had gehoopt op een betere kwaliteit en service. Zeker geen aanrader!

2025幎1月14日

Toffen winkel

Super winkel!
Ik had de olivia puffer jacket gekocht hij was snel binnen en hij is waterdicht en warm jullie zijn super vrolijk en beantwoorden alle vragen en leuke kortingen en echt hele leuke items in jullie winkel en de winkel is echt prachtig en goede surves en ga binnen kort nog meer bestellen echt top!

2025幎1月5日

Love deze winkel🩷

Echt een hele leuke winkel hele leuke winacties op TikTok. Hele leuke kleding, super mooie modellen. Niet te duur, makkelijk bereikbaar, heel mooi ingericht en ook hele mooie kwaliteit kan je lang mee doen. Echt gewoon een geweldige winkel.💘💘

2024幎12月21日

Top bedrijf!

Echt een top bedrijf, altijd als ik iets bestel ontvang ik het ook zo snel mogelijk. Snelle levering en leuke kleding! Hele mooie meiden die ook altijd leuke en grappige filmpjes maken. Ik zou hier zeker vaker bestellen! ☺

2024幎12月17日

Slechte service en communicatie

Slechte service en communicatie! Een jas via pre order besteld, maar vervolgens kunnen ze hem toch niet leveren. Zelf een paar keer achteraan moeten mailen. Nu wil ik mijn geld terug en daar ook al veel mails overgestuurd. Wacht nu al meer dan een maand op mijn geld

2024幎12月4日

Slechte service! Onbereikbaar

Tip; Koop hier niet! Winterjas gekocht en oorbellen. Kwaliteit liet te wensen over. Weer teruggestuurd op eigen kosten (geen probleem, dat zijn de voorwaarden). Echter
daarna weken moeten wachten op ons geld. Reageren niet op e-mail, niet op WhatsApp, niet op Instagram. Heeft ons veel tijd gekost om geld terug te krijgen. Slechte klantenservice!

2024幎11月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス