レビュアーのコメントを見てみましょう
Waardeloos. Tot 2 keer toe staaltjes opgevraagd maar nooit iets ontvangen!
企業が回答しました
Hele fijne ervaring gehad van begin tot eind. Snelle service en super vriendelijk zijn ze. Vandaag is alles geleverd en hebben ze alles kundig gemonteerd. Heren heel erg bedankt ben superblij m... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Raamdecoratie op maat voor een scherpe prijs. Snelle levering, gratis opmeten en monteren
連絡先
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super service!
Vanaf het opmeten tot aan de levering verliep alles soepel. Het opmeten ging snel en nauwkeurig, waardoor alles perfect paste. De levering was sneller dan verwacht en de kwaliteit van zowel de gordijnen als de jaloezieën is uitstekend.

Gordijnfestijn からの回答
festijn voor mijn ramen
Ze deden hun werk rustig en goed en liepen het aan het eind ongehaast met me langs en gaven uitleg. Goeie service zoals het hoort , met wat extra erboven op.
Prachtige in betweens
Prachtige in betweens. Vakkundig opgemeten en opgehangen. Heel tevreden. Aanrader!
Team Bonaire
Hele mooie gordijnen van super goede kwaliteit met gratis opmeten en monteren. De gordijnen maken ons huis warm en luxe. Zo blij dat jullie het mogelijk maken op Bonaire (Nederlandse Antillen) Super bedankt Ridvan & Team Bonaire :)
Super service
Super service , nemen alle tijd ! Professioneel advies alle stalen erbij ! Echt een aanrader !!
Top service . Alles is netjes ingemeten en gemonteerd. Ik ben echt blij 😀
Top service
Super blij met mijn nieuwe raam bekleding, hordeur en hor voor mijn keuken raam.
Communicatie verliep goed en de monteurs waren professioneel.
Ik ga zeker weer bestellen bij Gordijnfestijn voor de bovenverdieping
Nieuwe zwarte brede jalouzieen laten…
Nieuwe zwarte brede jalouzieen laten ophangen. Na een vriendelijke, goede behandeling in de winkel zijn ze een maand later geplaatst (eerst opgemeten). De monteurs waren vriendelijk, gezellig en vakkundig.
Tot de volgende keer!
Hele fijne ervaring gehad van begin tot…
Hele fijne ervaring gehad van begin tot eind.
Snelle service en super vriendelijk zijn ze.
Vandaag is alles geleverd en hebben ze alles kundig gemonteerd.
Heren heel erg bedankt ben superblij met mijn jaloezieën!
Prachtige jaloezieën en uitstekende…
Prachtige jaloezieën en uitstekende service! Daarnaast hebben ze ook een heel leuk instagram account met leuke video’s dat mij heeft overtuigd dat ze echt een passie voor raamdecoratie hebben.
Ontzettend blij met de houten jaloezieën
Ontzettend blij met de houten jaloezieën die geplaatst zijn door de heren. Goed geadviseerd over de mogelijkheden en het resultaat mag er wezen. Ons huis heeft er een strakkere moderne look door gekregen. Wij zouden een ieder Gordijnfestijn aanbevelen, als je op zoek bent naar wat anders voor het raam. Thanks heren! Blij met het eindresultaat!
Een echte aanrader
Een echte aanrader! Hele fijne service van het begin tot het einde. Nette afwerking. En vriendelijk personeel.
Wij zijn er enorm blij mee.
Klantvriendelijk en een hele goede…
Klantvriendelijk en een hele goede service! Jaloezieën waren op de afgesproken tijd binnen. We zijn super blij met onze jaloezieën en erg tevreden!
tevreden klant
ik ben echt super tevreden! resultaat is echt mooier geworden dan dat ik heb verwacht! levering was ook snel, binnen de vier weken waren mijn jaloezieen al klaar! en het werk dat ze leveren, echt top werk! hij was binnen een half uur al klaar!
Mooi, netjes en goeie service
Super! Snelle service en tot zover goeie kwaliteit. Alles is netjes ingemeten en gemonteerd. Erg mooi!
Super tevreden! :)
Super tevreden over jullie service & kwaliteit! Wij zijn heel erg blij met onze prachtige jaloezieën + gordijnen. Maakt ons huisje helemaal compleet. Wij zijn vaste klant! :)

Gordijnfestijn からの回答
Trustpilot エクスペリエンス