Ontzettend blij met de houten jaloezieën die geplaatst zijn door de heren. Goed geadviseerd over de mogelijkheden en het resultaat mag er wezen. Ons huis heeft er een strakkere moderne look door gekre... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vanaf het opmeten tot aan de levering verliep alles soepel. Het opmeten ging snel en nauwkeurig, waardoor alles perfect paste. De levering was sneller dan verwacht en de kwaliteit van zowel de gordijn... もっと見る
Waardeloos. Tot 2 keer toe staaltjes opgevraagd maar nooit iets ontvangen!
企業が回答しました
Hele fijne ervaring gehad van begin tot eind. Snelle service en super vriendelijk zijn ze. Vandaag is alles geleverd en hebben ze alles kundig gemonteerd. Heren heel erg bedankt ben superblij m... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Raamdecoratie op maat voor een scherpe prijs. Snelle levering, gratis opmeten en monteren
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ontzettend goed en fijn geholpen.
Ontzettend goed en fijn geholpen.
Twee zeer enthousiaste, vriendelijke en vakkundige mannen!
Heel tevreden over de producten en service!

Gordijnfestijn からの回答
Prachtige jaloezieën besteld bij…
Prachtige jaloezieën besteld bij Gordijnfestijn.nl. Na het inmeten hebben we ongeveer 3 weken gewacht voordat ze de jaloezieën kwamen ophangen. Lieve en sociale monteur. Bedankt!

Servicegericht en vakkundig
Tarik en Rayyaan zijn enthousiast en servicegericht. Hun spontane video op Instagram en hun servicegerichtheid (inmeten en montage van de jaloezien bij mij thuis) waren de reden voor hen te kiezen en niet voor een andere online aanbieder. Weliswaar ietsjes duurder, maar dat heb ik graag over voor service en een betrouwbare leverancier. Jaloezien zijn van goede kwaliteit en Tarik heeft deze vakkundig gemonteerd. En het zijn gewoon leuke gasten. Kortom, ik ben erg tevreden en beveel ze zeker aan.

Gordijnfestijn からの回答
Eerder geleverd dan was afgesroken.en…
Eerder geleverd dan was afgesroken.en werd door de medewerker nog aan huis bezorgd. Omdat ie in de buurt woonde .top volgende keer bestel ik zeker weer
Prachtige houten jaloeziën
Prachtige houten jaloeziën. Prijs kwaliteit super en hele goede en snelle service. Zeer tevreden, er wordt nagekomen wat beloofd wordt…Echt top!! Zeker een aanrader!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。