Gorilla Sports Danmark レビュヌ 146

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi kÞbte et isbad hos Gorilla Sports Danmark. Nem bestilling,hurtigt ekspedition og modtagelse som lovet. Efter kort tids brug, oplevede vi en lille udfordring med varen og kontaktede kundeservice,... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

UlÊkre hÃ¥ndvÊgte, der er en masse hÃ¥rd i malingen som stikker tilfÊldigt ud af mange af skiverne. De er beskidte og fedtet i hvad fÞles som en slags baby olie. Det skulle ikke undre mig at de er brug... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

I bought the “KOMBINERET PULL UP CHINS DIP STATION VÆG” and received only 2 wall brackets. The product is advertised as a 2-in-1 pull up and dip station, but with only two brackets it can only... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Har multigym set derfra, som mÃ¥ske er lidt for lille i bredden til min kÊreste, men passer fint til mig. Har derudover bestilt hexagon hÃ¥ndvÊgte, som er perfekte, manglede dog en hÃ¥ndvÊgt ved levering... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス甚品店

圓該䌁業による蚘述

Gorilla Sports blev startet i 2005 i Tyskland med det mål at stille trÊningsudstyr af hÞj kvalitet til priser som alle har råd til. I dag er vi i det meste af Europa og fortsÊtter med at udvide til nye markeder.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Rigtig dårlig oplevelse

Min pakke er ikke blevet sendt, og det opdager de fÞrst 7 dage efter jeg modtog en mail om at det var afsendt, fordi jeg selv tog kontakt til dem.

Fire dage (inklusiv en weekend) efter jeg har bestilt, kigger jeg på deres hjemmeside igen, og ser at jeg kunne have fået 15 % på hele min ordre, det vÊlger jeg så at skrive overfor dem, at det synes jeg ikke er okay. De skriver at de ikke kan give mig rabatten, men at jeg kan få 15 % på min nÊste ordre. Det synes jeg virkelig er dårlig stil!

Min anbefaling er ikke at kÞbe hos dem, da det virker meget uambitiÞst!

2017幎9月6日
自発的なレビュヌ
Gorilla Sports Danmark ロゎ

Gorilla Sports Danmark からの回答

Vi er selvfÞlgelig kede af at Mike har haft en dårlig oplevelse med vores service.

Vi synes dog selv vi har forsÞgt at imÞde komme hans henvendelse på bedste vis.

- Pakken som i fÞlge kritikken ikke er blevet afsendt, er afsendt, men er gået tabt hos fragt firmaet, få timer efter fÞrste henvendelse fra kunden, meddeler vi ham at vi beklager fejlen og for at undgå tidsspild på at skulle lokalisere pakken vÊlge vi omgående at afsende produktet igen og sender et tracking nummer så kunden kan fÞlge varen.

Hvad angår vores kampagne, så gik den på at der ved kÞb af 3 produkter ville forekomme en rabat på 15%. Kunden har kÞbt to, og vi synes selv vi var meget imÞdekommende ved at tilbyde ham en personlig rabat på 15% på hele hans nÊste kÞb uanset pris og mÊngde.

Vi gjorde vores bedste for at hjÊlpe og imÞdekomme kunden. DesvÊrre lykkedes vi ikke i denne omgang.

Kundeservice
Gorilla Sports Danmark