企業が回答しました
I bought the “KOMBINERET PULL UP CHINS DIP STATION VÆG” and received only 2 wall brackets. The product is advertised as a 2-in-1 pull up and dip station, but with only two brackets it can only... もっと見る
企業が回答しました
Gorilla Sports blev startet i 2005 i Tyskland med det mål at stille træningsudstyr af høj kvalitet til priser som alle har råd til. I dag er vi i det meste af Europa og fortsætter med at udvide til nye markeder.
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ordered package
6 days ago. No email confirmation, 2 days no response and no package yet. Never ever buying from here

Gorilla Sports Danmark からの回答
Bestilte en træningsbænk til mave og ryg. Ingen problemer med prislevering og logistikken.

Gorilla Sports Danmark からの回答
Ulækre håndvægte, der er en masse hård i malingen som stikker tilfældigt ud af mange af skiverne. De er beskidte og fedtet i hvad føles som en slags baby olie. Det skulle ikke undre mig at de er brugt. Pakken var gået i stykker under levering og pakket igen af Postnord.
Jeg ville have returneret den, men at returnerer 30kg+ håndvægt er ikke noget jeg giddier bakse med. Til prisen havde jeg forventet noget meget mere ordentligt.

Gorilla Sports Danmark からの回答
The product is advertised as a 2-in-1 pull up and dip station, but with only two brackets it can only be mounted in one position. That means I cannot properly use the dip function, because the bars would have to stay at pull-up height, which is not practical or comfortable.
For 1300 DKK, I expected a complete solution and not to spend extra time searching for and buying additional brackets myself.
I have already contacted support and hope this can be resolved

Jeg mangler 2 stolper.
Det er virkelig frustrerende at mangle 2 stolper til mit smith stativ! Uden dem, er det jo fuldstændig ubrugeligt!

Gorilla Sports Danmark からの回答
Vi købte et isbad hos Gorilla Sports Danmark. Nem bestilling,hurtigt ekspedition og modtagelse som lovet. Efter kort tids brug, oplevede vi en lille udfordring med varen og kontaktede kundeservice, som svarede første hverdag. Efter at have sendt et par billeder af problemet, modtog vi en mail, hvor vi hurtigt fik fundet en løsning.
En rigtig god oplevelse herfra og de bedste anbefalinger til Gorilla Sport.
5 store stjerner.
Vh Johnny

Gorilla Sports Danmark からの回答
Jeg bestilte 2 sandsække. Efter at have modtaget en ordrebekræftelse, fik jeg senere en besked om at min ordre var annulleret og at betalingen endnu ikke er refunderet uden yderligere forklaring end at der var tale om en menneskelig fejl

Gorilla Sports Danmark からの回答
Jeg fik bestilt en forkert vare (min egen fejl), som skulle sendes retur.
det var supet let og fungerede let og smertefrit. Hurtig til at svare.

Gorilla Sports Danmark からの回答
Jeg kan godt anbefale gorilla
Jeg har handlet nogle gange nu efterhånden og det er gået fuldstændig smertefrit.
Jeg bor i Danmark så levering er lidt længere undervejs da det bliver sendt fra Tyskland. Dertil skal nævnes at tracking er fuldstændig nøjagtig. Så jeg har kunne følge med i hvor langt min pakke er undervejs, det synes jeg giver en form for tryghed.
Jeg handler igen næste gang hos gorilla om de har det produkt som jeg står og mangler.

Gorilla Sports Danmark からの回答
modtager 2 maskiner der begge er skrammet og ridset og der mangler dele. tro jeg vil kalde det frækt at tilbyde 15% i afslag. nu bliver det så rigtig dumt for de sender mig kun 1 returlabel til 2 pakker

Gorilla Sports Danmark からの回答
Jeg er tilfreds med mit køb. God kvalitet. God pris. Levering tog nogle dage(mindre end en uge) da pakkerne kom fra Tyskland. Her vil jeg gerne handle igen.

Gorilla Sports Danmark からの回答
I received a bench that appeared like a faulty product. I sent in videos for documentation and was offered a new bench or a full refund. Scared of having more ‘trouble’ I choose full refund, which was returned immediately after sending back the product. Very kind and good customer service.

Gorilla Sports Danmark からの回答
Jeg har handlet hos gorillasports.dk et par gange og har været super tilfreds hver gang – både med produkterne og servicen.
Ved mit seneste køb tryllede PostNord pakken væk. Heldigvis var gorillasports.dk lynhurtige til at få styr på det hele uden bøvl. Jeg følte mig virkelig godt behandlet.

Post nord har de valgt!
Utilregnelige dårligt valg, det smitter af på virksomheden.
Forsinkelser og misforståelser er normalen. Vælg om!

Gorilla Sports Danmark からの回答
Hurtig levering, men elendig indpakning. Hvis du ikke er til ridser, samt tydelige spor af jord fra skosåler på dit nye udstyr, så ville jeg finde en anden side

Gorilla Sports Danmark からの回答
Modtog en forkert levering, men fik fat i kundeservice på mail samme dag – 3 hverdage senere modtog jeg en ny pakke med den korrekte levering. Hurtig og kundevenlig betjening af Fabian! Der blev hurtigt rettet op på en ærlig menneskelig fejl, og jeg handler gerne fra Gorilla Sports igen :)

Gorilla Sports Danmark からの回答
Jeg købte et vægtsæt i jern bestående af
2x håndvægte
1x curlbar
2x 10 kg
4x 5 kg
4x 2,5 kg
4x 1,25 kg
Derudover købte jeg supplerende 2x 10 kg af samme serie. Alt sammen 31 mm diameter, jern, tri-grip
Desværre blev der leveret 2x 25 lbs I 25mm, denne fejl rakte jeg ud om, og der blev efterfølgende sendt det rette produkt uden nogen form for bøvl.
Når at tiden kommer hvor at sortiment skal udvides, påtænker jeg at 4x 15kg (eller 4x 20 kg) trykt bliver bestilt hos gorilla sports.

Gorilla Sports Danmark からの回答
Har multigym set derfra, som måske er lidt for lille i bredden til min kæreste, men passer fint til mig. Har derudover bestilt hexagon håndvægte, som er perfekte, manglede dog en håndvægt ved levering. Skriver en mail, kort efter svar og efter få dage er håndvægten foran min hoveddør. Absolut nem kommunikation og god service.

Super kundeservice
Rigtig god og venlige kundeservice. Jeg vil klart anbefale dem og handle hos dem igen.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。