Bedste El cykel EVER. Har efterhÃ¥nden slidt 2-3 el cykler op, ENDELIG har jeg fundet en der â klare mostenâ Komforten er unik , distancen pÃ¥ en opladning ligesÃ¥. Opladningerne klares hurtigt , og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Grotesk firma! Har haft mail kontakt med firmaet, da vores el lÞbehjul ikke virker efter knap et Ã¥r. Flere korrespondancer, og da firmaet er lÊnge om at svare, nÊrmer vi os efterhÃ¥nden garan... ãã£ãšèŠã
Absolut ikke skuffet ð tvÊrtimod !! Super Super Super go kundeservice ððð kom til tiden, kunne hente pakke. PÃ¥ dagen som lovet ð div dele (ekstra batteri samt noget ekstra udstyr) til mit altid t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NYT - Vi TOURGEAR Nordic har overtaget Gorunner varemÊrket pr 1. april 2025. Anmeldelser fÞr denne tid tilhÞrer tidligere ejer af varemÊrket. Vi bestrÊber os pÃ¥ at levere en optimal service for forhandlere og forbrugere af Gorunner samt alle vore andre varemÊrker. Gorunner er et dansk e-mobilitetsmÊrke mÊrke med fokus pÃ¥ kvalitet, innovation, funktionalitet og design. Vi har her i KÞge eget servicevÊrksted og support. Under Gorunner markedsfÞres el-lÞbehjul, segboards/balanceboards, mini cykler, skateboards, massagepistoler samt Stand Up Paddleboards (SUP). OM TOURGEAR: Tilbage i 2011 greb vi modigt ivÊrksÊtter-chancen og startede TOURGEAR med varemÊrkerne Atera og Hauck som de primÊre agenturer. Siden er det gÃ¥et rigtigt stÊrkt â og i dag stÃ¥r vi med en meget bred pallette af mÊrkevarer, som takket vÊre vore forskellige og brede afsÊtnings-kanaler, distribueres bredt og dÊkkende over hele landet. Egne varemÊrker: I 2012 producerede vi de fÞrste Park-n-go p-skiver, og serien er siden udviklet med trendsÊttende solcelleteknologi og vi kan brÞste os med at have markedets bedste stabilitet. Et sjovt fÞlgeprodukt er Grill-n-go, som er en serie af stegetermometere, som kom til i 2014. TourGo er vort brede private label varemÊrke, som vi bruger til egne produktioner i udlandet mÃ¥lrettet det danske marked. PowerTrend er vor seneste varemÊrke, som er gaveartikler, mobiltilbehÞr og anden nytÊnkende elektronik MarkedsfÞring via stort forhandlernetvÊrk (BtB). Vi er et import-/handelselskab med salg til forhandlere, grossister i flere brancher samt via partner-distributÞrer. âMobilitet for en aktiv og moderne livsstilâ Vi bestrÊber os pÃ¥ at udvikle og vÊre pÃ¥ forkant med nye tendenser indenfor vore ekspertomrÃ¥der transportudstyr og innovativ elektronik. Dette sammenholdt med vore store passion og interesser inden for netop aktiv livsstil, gÞr, at vi arbejder engageret med vort motto âMobilitet for en aktiv og moderne livsstilâ. Igennem Ã¥rene har vi vÊret pÃ¥ forkant med produkter som anhÊngerbokse, anhÊngertrÊk til mikrobiler, elektroniske p-skiver, trafikalarmer og innovative husholdningselektronik. Sidste nye er e-mobilitet med varemÊrkerne Vi arbejder mÃ¥lrettet med hvert af vore varemÊrker. Vi har sjÊlen og lidenskaben med i hvert eneste produkt vi arbejder med. Vi gennemtester gerne inden produktlanceringer, sÃ¥ vi er stolte af af produktet og stÃ¥r inde for det. En engageret distributÞr, kalder flere leverandÞrer os. En partner, som de synes formÃ¥r, at fÃ¥ deres brands til at vokse pÃ¥ et konkurrenceprÊget marked. Logistik: Vi lagerfÞrer et yderst bredt sortiment og har unikke opslagsvÊrker pÃ¥ vores BtB-online shop. Vi samarbejder med GLS og Danske FragtmÊnd og tilbyder vore forhandlere fordelagtige fragtkonditioner. Vi leverer fra dag til dag. Vor lagerkapacitet er nu pÃ¥ 1200 pallepladser. Hvem er vi sÃ¥ og hvad stÃ¥r vi for Vi vil gerne opfattes som dedikeret i det vi gÞr og tilbyder. Vi vÊgter desuden blÞde vÊrdier hÞjt. Varer er som tidligere nÊvnt udvalgt med omtanke, det foregÃ¥r ved at vi researcher og analyserer, samt lytter til markedet for at kundesegmentere korrekt. Vi tÊnker grÞnt: Vi arbejder pÃ¥ at levere miljÞvenlige produkter til de danske forbrugere, bl.a. vor solcelle baserede p-skiver, med ingen batteriudskiftninger, en stor miljÞvenlig bilplejeserie fra Michelin, som er bionedbrydeli, og det sidste nye er vores voksende serie i e-mobilitet, heriblandt el-lÞbehjul, el-cykler, samt segboards.
Unionsvej 15, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vores batteri havde et problem fra begyndelsen, og vi blev hjulpet uden diskussion og meget kapabelt og fik et nyt.
Jeg har et lÞbehjul som jeg har prÞvet at få repareret fire gange et andet sted Så tog jeg til KÞge og tale med mekanikeren og han kiggede på at klare det han er simpelthen en fantastisk dygtig tålmodig og jeg kan 100% anbefalede andre og gå der med hvilken som helst lÞbehjul og hvis jeg kunne give flere stjerner end 5 så havde jeg gjort det
Super personlig betjening og service fra teknikeren på stedet. Yderst kompetent og udfÞrlig med sit arbejde.
Fik skiftet batteri på mit lÞbehjul med det samme. Havde ringet fÞrst og aftalt tid. Rigtig god service.
Jeg kan kun bedÞmme den hjÊlm som jeg har kÞbt. Men jeg synes den er udmÊrket og har både for og baglys. Og er anbefalet til outdoor, cykling, lÞbehjul og skateboard m.m. Og jeg fandt den til en god pris. Og deres kundeservice er god!
Har givet min datter et segboard hummer 4.0.
MÃ¥ mildest talt sige, at jeg er lidt skuffet prisen taget i betragtning.
Komplet ubrugelig app. Når man langt om lÊnge får forbindelse, er den nÊsten ikke til at navigere i, ihvert fald ikke på en Android med ikoner i navigationslinien. Den kaster også en videre til Facebook uden man har trykket på noget, og popper frem med tilbud. Jeg vil bare gerne have en app til at indstille mit produkt med.
Hvad vÊre er, at de ting man indstiller, ikke gemmes i boardet, og den nulstiller efter at have vÊret slukket.
TrÊls er det også, at den bipper konstant når hun kÞrer på det. Sikkert fordi hun kÞrer "for stÊrkt". Men altså, hun kan jo ikke kÞrer stÊrkere end den er lavet til anyway.
Havde forventet et bedre produkt end dette.
Update: Det lykkedes i 10 sekunder at holde forbindelsen, hvilket gjorde jeg kunne nå at Êndre hastigheden til max. Det fjernede bipperriet. Så 3 stjerner i stedet for 2.
Fremragende service!
RoGunner/TourGear hjalp med hurtig vejledning, og hjÊlp til kÞb af et segboard. De var fleksible og effektive og har givet verdens bedste service. Vil anbefale dem til alle :)

Gorunner ããã®åç
Fantastisk kundeservice - vil helt sikkert handle der igen.
KÞbte en cool og sjov cykel, det i sig sig selv, er jo fint, men servicen, når man ringer med spÞrgsmål, er endnu bedre, og der bliver entusiastisk (og tålmodigt) svaret på alle spÞrgsmål, (selvom man som mig har flere spÞrgsmål henover dagen). Det er above-and-beyond.
det skal også siges, at cyklen ankom dagen efter det blev bestilt
Kan på det varmeste anbefale Gorunner.dk
Super hurtig service og mega flinke.
Afleverede vores ellÞbehjul fredag eftermidag, og mandag eftermiddag var det allerede klar til afhentning.
Super informerende om hvad der skulle laves og priser på dette, så vi kunne vurdere om det var noget vi ville have lavet eller ej, samt prisleje. :)
Super kundeservice!
Jeg skulle bestille et nyt bremsekabel til mit Êldre el-lÞbehjul og fandt frem til at jeg skulle bestille hele håndbremsen på hjemmesiden.
Da min pakke ankom fandt jeg desvÊrre ud af at selve kablet åbenbart ikke er med i sampakningen. Jeg tog fat i kundeservice for hvad jeg så skulle gÞre, og her fik jeg hurtigt hjÊlp af Marianne, der simpelthen gav mig en helt fantastisk service!
Hun fik styr på det hele, og nu kan jeg se frem til at pakken kommer inden for få dage.
Vi har kÞbet Segboard Hummer 2,0
Vi har fået det lavet en gang, nu er det gået i stykker igen.
GoRunner vil ikke forholde sig til det, de er blevet rekonstrueret og kan derfor ikke lÊngere give garanti. men sjovt nok kan de tilbyde at lave vores segboard selvfÞlgelig mod betaling.
Finde et andet sted at handle, det er super dårligt produkt de sÊlger. Vores har ikke kÞrt 20 time og den ene motor er nu stået af igen. samme fejl som på det fÞrste
Kan ikke anbefale at handle hos GoRunner, produktet er dårlig kvalitet, og virksomheden tager desvÊrre ikke ansvar for det.

Gorunner ããã®åç
Jeg havde en super god oplevelse med Gorunner! KÞbte et el-lÞbehjul, fik det lynhurtigt og der var super god service! Jeg kommer klart til at handle her igen!
Jeg har kÞbt en el-cykel hos Gorunner.dk og har vÊret rigtig godt tilfreds. Servicen har vÊret venlig og hjÊlpsom, og cyklen blev leveret som aftalt. Alt i alt en god oplevelse, og jeg handler gerne der igen.
Skrev til dem vedr. en reservedel og de svarede hurtigt tilbage med pris og forsendelse og samme dag sendte de varen, det hurtig og god service
Jeg kÞbte 4 slanger til lÞbehjul hos GoRunner, og jeg er virkelig tilfreds med mit kÞb! Slangerne er af hÞj kvalitet, og de passer perfekt til mine hjul. Leveringen var hurtig, og servicen var rigtig god. Kundeservicen var sÊrlig hjÊlpsom, og det gjorde hele kÞbsoplevelsen endnu bedre. Jeg kan klart anbefale GoRunner til andre, der leder efter pålidelige dele til deres lÞbehjul.
Har kÞbet et fedt SUP board hos GoRunner, som bare er super i kvalitet og flot design. Klart bedre i kvalitet end andre SUP jeg har undersÞgt på markedet. Kan varmt anbefale dette.
Har handlet el lÞbehjul, Model Cruice hos Gorunner til min sÞn i maj, og han er stadig vild med det. PÃ¥ fÞrste tur var han sÃ¥ uheldig og Þdelage hÃ¥ndbremsen. Jeg kontakte Gorunner , de sendte en nyt greb uden beregning, service i verdens klasse. Kan varmt anbefales deres lÞbehjul og service. ð
Vi har flere gange kÞbt lÞbehjul hos Gorunner og har fået en rigtig god service fra rådgivning og levering til aftalt tid og helt igennem et kvalitets produkt.
Kan ikke anbefale det nok!
Tak for handlen...:-)
Har handlet el lÞbehjul hos Gorunner et par gange til min sÞn, og har kun haft positive oplevelser med det. Kan varmt anbefales.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã