Meget dÃ¥rlig oplevelse og stÊrkt kritisabel hÃ¥ndtering. Jeg kÞbte et batteri den 4. april 2026, som ved modtagelse tydeligvis var defekt. Der sad endda en lyserÞd post-it pÃ¥ varen, hvor der s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilte el drifter i en farve stod pÃ¥ lager - fik besked om at varen kun var i en anden farve. Bad om billede heraf - derefter ingen respons pÃ¥ 5 henvendelser. De har desuden sendt varen som er en... ãã£ãšèŠã
Vi har nu forsÞgt gentagende gange at komme i dialog med Misuriâs kundeservice via deres infomail omkring en defekt drifter. Vi hÞrer absolut intet retur - nÊste skridt bliver at vi smider den b... ãã£ãšèŠã
Bestilte en hooverboard pÃ¥ tilbud, som en julegave. Efter afprÞvning kunne vi konstatere, at den overhovedet ikke levet op til det reklamerede heraf op til 20 km pÃ¥ en opladning. Den kunne ingengang k... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Umulig at komme i kontakt med nÃ¥r etâŠ
Umulig at komme i kontakt med når et produkt er i stykker. De svarer ikke på flere mails der er sendt og de har ikke angivet tlf nummer man kan ringe på.
Hold jer langt vÊk.
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse og stÊrkt kritisabel håndtering.
Jeg kÞbte et batteri den 4. april 2026, som ved modtagelse tydeligvis var defekt. Der sad endda en lyserÞd post-it på varen, hvor der stod, at det var et retur-batteri. Batteriet bar prÊg af brug med flere skrammer og burde aldrig vÊre sendt til en kunde som en ny vare.
Jeg kontaktede virksomheden og returnerede batteriet, hvorefter vi aftalte via mail, at jeg ville modtage et nyt. Til min store frustration modtager jeg herefter prÊcis det samme defekte batteri igen â med de samme skader som fÞr.
Det vidner om en uacceptabel kvalitetssikring og en meget useriÞs hÃ¥ndtering af reklamationer. At sende brugte og defekte varer afsted â og derefter gensende samme vare â er helt uacceptabelt.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her.
Bestilte el drifter i en farve stod pÃ¥âŠ
Bestilte el drifter i en farve stod på lager - fik besked om at varen kun var i en anden farve. Bad om billede heraf - derefter ingen respons på 5 henvendelser.
De har desuden sendt varen som er en anden farve end bestilt og reagerer stadig ikke på henvendelser.
Der fremgår telefon tid men intet telefon nummer. Mage til dårlig service.
Svare ikke på mail - lyver om deres produkter.
Bestilte en hooverboard på tilbud, som en julegave. Efter afprÞvning kunne vi konstatere, at den overhovedet ikke levet op til det reklamerede heraf op til 20 km på en opladning. Den kunne ingengang kÞre 3 km på en opladning. Derudover reklamerede de med, at deres produkter er CE mÊrket, men det er det ikke. Det er ChinesemÊrket. Opladeren havde så meget elektrisk stÞj, at jeg ikke tÞr at have den i en stikkontakt. Jeg prÞvede at få kÞbet retur, men de vil ikke svare på mail. Nu er der gået 2 måneder uden svar. UseriÞs firma. Hold jer vÊk. SÊlger kinabras, som ikke er CE mÊrket mm.
Jeg har bestilt en el scooter til minâŠ
Jeg har bestilt en el scooter til min sÞn! Opladeren er defekt og da vi prÞvede at sÊtte den på oplader sprang den på min hånd , hvilket er rigtig farlig jeg har prÞvet at kontakte kundeservice nu 2 gange uden svar!! Det kan simpelthen ikke passe i har sådan en dårlig service.
Ãv en omgang.
Ãv en omgang.. man hÞre ikke noget har prÞvet skrive men ingen respons.. de trÊk pengene i torsdags i dag er det mandag men ingen track nummer pÃ¥ nogen pakke til os.. hÃ¥ber ikke 1800 kr er forgÊves
(bestilt d.6 april )
0 stjerner til verdens dårligste webshop og kundeservice!!!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjort det.
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så dårlig kundeservice. Vi kÞbte en eldrifter i november 2022, allerede efter få måneder kan den ikke lade. Jeg kontakter Misuri, og får aldrig svar. Jeg rykker for svar flere gange, og får få gange virkelig ubehÞvlede svar tilbage. Og uden lÞsning.
Jeg har nu en eldrifter, som ikke har virket i flere måneder, og en temmelig ked af det dreng.
GÞr jer selv den tjeneste FIND EN ANDEN WEBSHOP!!! Aldrig brug jeres penge hos Misuri!
Super god og venlig service
Super god og venlig service - + hjÊlp da vi havde problem med lader til et el-lÞbehjul.
Handler helt sikkert der har gen en anden gang
Kan ikke sige andet, end jeg er meget tilfreds med deres enorme gode service, både med batteri og oplader til vores drifter.
Handler helt sikkert der igen, hvis jeg mangler nogle af deres produkter
Hurtig response og lÞsningsorienteret
Hurtig response og lÞsningsorienteret. Havde en stang der var knÊkket på en drifter. Ikke normalt, men Misuri fandt hurtigt en lÞsning, så selvom Misuri har skiftet ejer eller administration, så fungerer det stadig upåklageligt
Vi har kÞbt en drifter af dem efter viâŠ
Vi har kÞbt en drifter af dem efter vi syntes den kunne vÊre sjov til drengene og den har nu virkede i godt 16 md og her i sidste uge stod den af⊠vI skriver på mail til dem. De svare ok efter normal respons tid.. men svare så ikke igen, men vedhÊfter et nr. vi ringer til nr og der er en som svare og svare med 120% sikkerhed det er batteriet på den som er stået af. Det gik okay her til. Men så sker der en uventede episode. De mener st vi selv skal betale for et nyt batteri, da det er et brugs og normal slidtage⊠og batterier er der ikke garantier på. Vi siger stop og oplyser reglen i forbruger og da vi siger forbruger, bliver der smÊkket på.. så min opfordring til dem som vil kÞbe her, tÊnk jer en ekstra gang om og så en gang til og se om man ikke kan finde det man sÞger et andet sted og nok kig den vejr..
Håber dem hos misuri kommer i andre tanker om denne episode og deres måde at kÞre forretning på.
Jeg vil gerne i kontakt med nogen somâŠ
Jeg vil gerne i kontakt med nogen som kan tage en stille og rolig dialog omkring de problemer jeg oplever med vores drifter efter den har vÊret til reparation hos jer.
Har forsÞgt at tale fornuft med en fyr ved navn Carlo men dette er ikke muligt. Det er ikke gavnligt for en dialog at pågÊldende farer op og smÊkker på.
Jeg Þnsker at have en konstruktiv snak men er meget tÊt på at melde jer til Forbrugerombudsmanden.
Vi har nu forsÞgt gentagende gange atâŠ
Vi hÞrer absolut intet retur - nÊste skridt bliver at vi smider den bagi bilen og kÞrer til Esbjerg og får den ombyttet på adressen.
Virkelig dårlig service.
Er dette scam?
Jeg har bestilt reservedele til en drifter, de trÊkker pengene men sender ikke varen. Når jeg skriver til dem svare de ikke. Jeg kan på i hen måder anbefale nogen at kÞbe noget fra dette site.
Den vÊrste service jeg har oplevet..
Den vÊrste service jeg har oplevet..
2 ud af 2 gange jeg bestilte dele, var der fejl i ordren.
Sidste gang manglede halvdelen af delene i kassen.
Kunde service er til ingen hjÊlp og de beholdte pengene for de manglende dele jeg aldrig fik..
Hold jer langt vÊk fra dem..
God service!
Fik den forkerte drone men kundeservice var god til at finde en lÞsning der passede os begge.
Tak for god service.
super service
Har kÞbt flere gange. Kan varmt anbefales.
super produkter de lagerfÞre
Vi kÞbte en EL drifter
Vi kÞbte en EL drifter - Som efter nogle mÃ¥neders brug ikke kan holde strÞm, vi kontaktede kundeservice, som var ret belÊrende om at grundet temperturen ville strÞm kapecitaten miste 80% ( startede han med at sige ) Ãndre det derefter til 60% - Jeg kunne bare tjekke alle hjemmesider der sÊlger ting som bruger strÞm. Tjekkede efterfÞlgende lidt forskellige hjemmesider, som siger at ved 10 grader mister batteriet omkring 10% og ved 0 grader omkring 15-25%
Hvilket er lang fra hvad sÞnnens el drifter kan klare hvilket er omkring 20min leg.
Tydeligt Kina bras på tre hjul. Min sÞn sparede op i 5 mdr for at selv kunne kÞbe den.
Derudover knÊkkede oplade kontakten, og de vil have 125kr for en ny. Eftersom de har bevis byrden på at den er fejlagtig brugt, vÊlger de straks at sige det er vores egen byde.
Vil ikke anbefale at handle her.
Rigtig god oplevelse
De har vÊret meget gode til at hjÊlpe med spÞrgsmål o. lign.
Handlen har vÊret en rigtig god oplevelse.
Fandt ud af jeg havde fået stÞrre bonus end forventet ved kÞbet, så super glad for det. Kanon service!

Misuri ããã®åç
kinesisk sÊlger
Hvad skal jeg gÞre, hvis du bliver snydt af en kinesisk sÊlger for et elektrisk lÞbehjul?
Forbrugerbedrag kan ske overalt i verden, og det er altid frustrerende at blive snydt. Men hvad skal man gÞre, hvis man bliver snydt af en kinesisk sÊlger for et elektrisk lÞbehjul? Hvordan kan man undgå at miste penge og stadig få det produkt, man har betalt for?
FÞrst og fremmest er det vigtigt at undersÞge sÊlgeren, fÞr man kÞber noget. Gå online og se efter anmeldelser af sÊlgeren og produktet. Tjek også, om sÊlgeren har en pålidelig hjemmeside eller butik og har en god forretningshistorik.
Hvis du allerede har kÞbt et elektrisk lÞbehjul og fÞler, at du er blevet snydt, skal du tage nogle skridt for at lÞse problemet. ForsÞg at kontakte sÊlgeren og se, om I kan finde en lÞsning sammen. Hvis det ikke er muligt, kan du overveje at sÞge hjÊlp fra lokale myndigheder eller en advokat.
Det er vigtigt at huske på, at ikke alle kinesiske sÊlgere er uÊrlige, og at det er en lille procentdel, der vil forsÞge at snyde dig. Men hvis du fÞler, at du er blevet snydt, er der nogle ting, du kan gÞre for at beskytte dig selv.
I sidste ende er det vigtigt at lÊre af oplevelsen og tage nogle forholdsregler for at undgå at blive snydt i fremtiden. LÊs altid betingelserne grundigt, og sÞrg for at forstå, hvad du kÞber. VÊlg en pålidelig sÊlger og se efter produktanmeldelser fra andre kunder, fÞr du trÊffer en beslutning.
I en verden, hvor online shopping bliver mere og mere populÊrt, er det vigtigt at tage nogle forholdsregler for at beskytte sig selv og undgå at blive snydt. Samtidig er det også vigtigt at huske, at der stadig er mange Êrlige og pålidelige sÊlgere derude, og at det ikke er alle, der vil forsÞge at snyde dig.

Misuri ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹