レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DON'T! Aftale om levering af flyttekasser: 1 uge senere. Pris for flyttekaser: "Gratis" - men LÆS det med de smÃ¥ bogstaver!!! Levering+afhentning koster 1000, og du bliver opkrÊvet depositum! AflÃ¥... もっず芋る

GoService overtog vores flytteopgave med meget kort varsel grundet aflysning af andet firma. Trods den korte varsel klarede de opgaven utrolig flot og omhyggeligt. De gjorde en forskel med deres de... もっず芋る

Vi fik tilbud fra GoService via en anden hjemmeside med tilbud pÃ¥ flytning. Prisen var fin og hurtige svar fra dem. Selve flytningen gik dog meget blandet, da flyttemÊndene (der i Þvrigt er et tredje... もっず芋る

Du skal lede lÊnge for at kunne finde bedre service og bedre pris. Helt igennem gennemtÊnkt koncept, hvor de gÞr flytning oprigtigt meget nemmere. For det er ikke kun selve flytningen der fÞlger med e... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌁業間サヌビス
  2. レンガ職人
  3. 枅掃員
  4. 匕越業者
  5. オフィス備品卞業者
  6. 画家

圓該䌁業による蚘述

GoService.dk – én platform til alle dine servicebehov GoService.dk er en moderne serviceplatform, der gÞr det nemt at fÃ¥ lÞst opgaver inden for flytning, rengÞring og byggeri – hurtigt, effektivt og uden besvÊr. Vi forbinder kunder med professionelle hÃ¥ndvÊrkere og serviceudbydere, sÃ¥ hele processen bliver enkel og gennemsigtig. Uanset om du skal flytte, have malet, gjort rent eller renovere, sÞrger vi for, at opgaven bliver udfÞrt korrekt fÞrste gang. Vores fokus er kvalitet, pÃ¥lidelighed og god kundeservice. Med et stÊrkt netvÊrk af erfarne medarbejdere og samarbejdspartnere sikrer vi, at du altid fÃ¥r en lÞsning, der matcher dine behov.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

786件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Meget imÞdekommende og dygtige

Meget imÞdekommende og dygtige flyttemÊnd. De passede på vores ting, selvom pladsen op og ned i opgangen var meget trang. Samtidig var de også super hurtige. De var fÊrdige i lÞbet af 4 timer med hele flytningen. Meget tilfreds :)

2019幎11月23日
自発的なレビュヌ

Havde fornÞjelsen af fÃ¥ flyttet af

Havde fornÞjelsen af få flyttet af GoService. Der mÞdte 3 sÞde, erfarne og dygtige flyttemÊnd op på flyttedagen.
De ringede til mig et par dage fÞr for at få planlagt flyttedagen.

De lavede lidt Êndringer på min booking ved at sende en ekstra flyttemand ud og flyttelift da jeg havde en del tunge mÞbler, som vil vÊre nemmere at få flyttet ud gennem vinduet med lift end ned igennem trapperne fra 2. Sal.

De fik sat mÞblerne pÊnt på plads og sikrede sig at alt var på plads og vi ikke havde brug for mere hjÊlp inden de smuttede.

自発的なレビュヌ

Vi tog det store spring at vi flyttede

Vi tog det store spring at vi flyttede fra KÞbenhavn til Vejle efter mange mange mange år i KÞbenhavn. Flyttefirmaet startede tidlig om morgen, som gjorde at vi kunne vÊre i Vejle tidlig og havde en halv dag til at finde os til rette i vores nye hjem. De arbejdede hurtigt og flittigt. Desuden havde jeg fornÞjelsen af at kÞre med de to flyttemÊnd i flyttebilen.

Hvis du skal flytte

Hvis du skal flytte, så benyt GoService! Vi havde en hyggeligt oplevelse med dem og de var top prof. De klarede opgave til 5 stjerner og det bliver ikke sidste gang vi bruger firmaet.

Efter 10 år

Efter 10 år, havde vi fået samlet en del ting sammen, som skulle pakkes ned og flyttes. Vi fik hjÊlp til nedpakning fra firmaet. De kom dagen fÞr med alt indpakningsmateriale som flyttekasser, bobleplast etc. (alt sammen inkl. Nedpakningspris).

Vores ting blev pakket og flyttet forsvarligt og sikkert. Det varede en del timer at flytte alt vores skrammel, men de knoklede derudad og hele dagen var der god kommunikation.

自発的なレビュヌ

Ofte er flytning forbundet med stress

Ofte er flytning forbundet med stress, uro og utryghed, men det kunne ikke vÊret gÃ¥et bedre. Flyttefolkene dukkede op til tiden, de gik rundt og dannede sig hurtig overblik over opgaven. SÃ¥ gik de igang med positiv energi og overskud 💪
Opgaven blev klaret på blot 2 timer og de stillede mÞbler de Þnskede steder. Vores stress og uro fik de hurtig forvandlet til tryghed og godt humÞr.

Flytning blev 4000 dyrere end det aftalte

Flytning blev 4000 dyrere end det faste tilbud de havde givet. Hvilket vi fik at vide under flytningen. Tidligere havde vi bedt dem komme og bese vores hus og indbo da vi ikke kunne vurdere hvor meget det ville fylde i m3, antal kasser mm. Det afslog de ad flere omgange. På selve dagen blev undskyldningen, at hende der havde lavet det faste tilbud ikke lÊngere var ansat. På flyttedagen kom de ikke som aftalt men 12 timer senere!

De smadrede flere ejendele porcelÊn, tv mm. Som vi her et år efter ikke har fået svar retur på. Helt igennem elendig service. Ville aldrig bruge dem igen.

// firmaet forsÞgte efter denne trustpilot anmeldelse at fÃ¥ mig til at trÊkke min dÃ¥rlige anmeldelse retur, mod at de efter sommeren 2020 vil sende en buket blomster. Jeg tÊnker, at det ikke i nÊrheden opvejer kr 4000,-, et Þdelagt 55” tv, smadret porcelÊn mv. SÃ¥ anmeldelsen stÃ¥r jeg ved. Dette er ikke et firma, jeg kan anbefale til nogen.

2019幎11月21日

Tak til team GoService

Tak til team GoService, for jeres store engagement og professionelle indsats. I var fleksible og dygtige til jeres arbejde. I behandlede ikke bare os, men også vores indbo med respekt!
Alt var perfekt og I kan ikke roses nok 👍

2019幎11月13日

GoService overtog vores flytteopgave

Trods den korte varsel klarede de opgaven utrolig flot og omhyggeligt. De gjorde en forskel med deres deres smil pÃ¥ lÊben og gav os en rolig og effektiv flytning. 👏

Takket vÊre firmaet endte vores flytning godt, selvom vi blev snydt af det andet firma.

自発的なレビュヌ

Det er nu anden gang vi har brugt

Det er nu anden gang vi har brugt firmaet og begge gange har vi vÊret super tilfredse. FÞrste gang var det i 2017, da vi skulle flytte fra Århus til KÞbenhavn og i juli fra NÞrrebro til SÞborg. Vi snakker om god service, hurtig kommunikation og mega fed proces hele vejen igennem. Tak!

自発的なレビュヌ

Stor ros til medarbejder fra GoService

Stor ros til medarbejder fra GoService, som klarede vores flytning professionel og med smil på lÊben på trods små overraskelser som de blev udsat for. Vi havde helt glemt og oplyse om vores stÞrre og fyldt kÊlderrum, men flyttemÊndene fik det hurtigt koordineret med deres kollega fra kontor og vores kÊlder blev også flyttet til en god pris.

自発的なレビュヌ

Vi har netop benyttet GoService til

Vi har netop benyttet GoService til vores flytning og vi er meget tilfredse.
Vi fik et tilbud på vores flytning, og en mail, hvor vi selv kunne booke os ind i deres kalender, hvilket var meget nemt og overskueligt.
Vi blev efterfÞlgende kontaktet telefonisk, hvor flytningen blev nÞje planlagt med antal flyttekasser, antal tunge ting osv. og så fik vi tilsendt til bekrÊftelse på vores flytning.
Vi benyttede også deres flyttekasser, som de leverede i god tid.
Flyttedagen var også god, Magnus fra kontoret ringede og bekrÊftelse flyttemÊndenes ankomsttidspunkt. Flytningen gik hurtigt og de var påpasselige med vores mÞbler.

Bunden er nået 😡

Vores dårlige oplevelse med GoService endte så med, at de heller ikke ville erstatte det de havde Þdelagt.
Så flytningen kom til at koste os 5500kr for selve oplevelsen - inkluderet i prisen var sure flyttemÊnd, trusler, et Þdelagt bord, en ridset dÞr og en Þdelagt Stressless skammel.
Indenfor de 48 timer nåede vi kun at anmelde bordet - men med en selvrisiko på 9999kr fik vi prÊcis 0 kr i erstatning - det var ellers et bord til 5600kr.
Meget dyrt bekendskab.
Så hold jer langt vÊk fra dette flyttefirma - de er intet vÊrd.

Vores oplevelse af GoService:

Vores oplevelse af GoService:
Super team, som kan samarbejde på tvÊrs (både administrative og flyttefolk). Vi er tryghedsnarkomaner, så vi var i kontakt med kontoret flere gange fÞr flytningen og hver gang var de sÞde og rare at snakke med.
De kan overholde tider og aftaler. Vi anmodede om opkald fra kontoret for at sikre os nogle ring inden flyttedagen og de ringede prÊcis på det aftalte tidspunkt.
God pris!
De bedste anbefalinger herfra.

自発的なレビュヌ

En ellers regnfuld og trist flyttedag

En ellers regnfuld og trist flyttedag, blev forvandlede til en god og positiv oplevelse 😊 Flyttefolkene var flittige og nÊnsomme. De skulle skille vores garderobeskab ad fÞr de kunne flytte den, og det blev gjort med forsigtighed. Kan varmt anbefales 😊

自発的なレビュヌ

Vi indhentede flere tilbud online og

Vi indhentede flere tilbud online og valgte GoService, som var nÊstbilligst, men så mere professionelle ud, og det har vi bestemt ikke fortrudt.

Fantastisk service, hurtige og effektive fagfolk og alle aftaler blev overholdt. Hvis jeg skal flytte igen er jeg ikke i tvivl om hvem, som skal flytte for mig.

自発的なレビュヌ

Vi havde en meget omfattende flytning

Vi havde en meget omfattende flytning, hvor vi skulle flytte fra et stort hus med mange mÞbler og genstande til et andet hus. Der var derfor tale om en omfattende flytning som varede lÊnge. På trods af den lange varighed, formåede FlyttemÊndene at opretholde energien og motivationen, samtidig med, at de knoklede videre. Dette var jeg meget positivt overrasket over. Derfor anbefaler jeg klart GoService.dk.

自発的なレビュヌ

Tak til Go service for jeres altid gode

Tak til Go service for jeres altid gode service :-)
Det er anden gange vi bruger Go service til en flytning - fÞrste gange sidste Ã¥r fra vores 80 kvm lejlighed til 120. Nu fra sidstnÊvnte til et hus i Taastrup. Begge gange en fornÞjelse 😁

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。