レビュアーのコメントを見てみましょう

企業情報

1. カーテン販売店

当該企業による記述

Måttbeställda gardiner enkelt, skräddarsydda i vår ateljé i Sverige. Med ett noggrant utvalt sortiment, enkel upphängning och snabb leveranstid så jobbar vi mot en finare värld, ett hem i taget.

4.2

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Rekommenderas varmt!

Supertrevligt och proffsigt besök från Märta som gav precis den guiding vi behöver för att välja rätt gardiner

2026年4月15日

Gotain からの回答

Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att Märta kunde guida er rätt - precis så vi vill att det ska kännas i processen. Vi ska självklart hälsa henne 😊 /Gotain

Supertrevlig och kunnig!

Märta var fantastisk! Väldigt noggrann och lyhörd med flera genomtänkta förslag som mötte mina önskemål om att nå en fin helhetskänsla i lägenheten.

2026年4月8日

Gotain からの回答

Så roligt att höra, stort tack för ditt omdöme! /Gotain

Inte alls nöjd

Inte alls nöjd! Tog hem er för att ni ska mäta så att gardinerna blir rätt med längd osv. Men vid uppsättning så påpekar jag att gardinerna hänger snett (ena sidan släpar i golvet väldigt mycket och andra är över marken). Jag påpekar detta till han som hänger upp man han säger att det kommer hänga ut sig. Jag kontaktar min kontakt person jag haft under denna process, otroligt otrevliga svar får jag tyvärr. Har många fler rum att fylla men med detta bemötande så är det inte er jag kommer använda mig av. Rekommenderar INTE för den summa pengar!

2026年3月16日

Gotain からの回答

Hej Belle! Tack för att du delar din upplevelse, och vi är verkligen ledsna att höra hur detta har känts för dig - så vill vi absolut inte att det ska upplevas. Vi beklagar också om du uppfattat bemötandet som otrevligt, det tar vi på stort allvar.

När det gäller linnegardiner är det ett naturmaterial som påverkas av fukt, värme och gravitation. De behöver ofta tid (ibland upp till några månader) för att “hänga ut sig” och nå sin slutgiltiga längd.

Självklart vill vi att det ska bli rätt hos dig och hjälper dig gärna vidare i detta - hör gärna av dig till vår kundservice så tittar vi närmare på din lösning tillsammans.
/Gotain

Shipment missing critical pieces

Our curtains arrived without any equipment to install them. I have to pay the installer twice now. So disappointing.

Update: Gotain sent the wrong parts, did not expedite the shipment, and we now have to pay a technician a THIRD time. We have been waiting months since the original order and weeks since we recieved the shades. A terrible customer service and operational experience overall.

2026年3月31日

Hi Ash,

Thank you for your feedback and for taking the time to update your review. We’re very sorry to hear about the experience you’ve had.

We have looked into your case and identified that the initial issue was caused by a mismatch in fittings due to different roman blind models in your order requiring different hardware. This resulted in the first incorrect delivery, and we take responsibility for this mistake.

As soon as this was identified, we arranged express shipment of the correct fittings so you can proceed with installation as quickly as possible.

We fully understand how frustrating delays can be, and we sincerely regret the inconvenience this has caused. We are continuously working to improve our processes to avoid situations like this in the future.

If there is anything further we can assist you with, please don’t hesitate to reach out directly.

/Gotain

Home visit

We had Märta visit our home to help with the design and measurements of our new curtains. She made the whole process so easy and stress free! I would highly recommend to others.

2026年3月30日

Gotain からの回答

Thank you so much for your kind words 🤍
We are so happy to hear that Märta made the process easy and we really appreciate you taking the time to share this! /Gotain

5つ星のうち5の評価

Trevligt och bra service!

Trevligt, professionellt och tryggt bemötande! Så bra stil och känsla för var som passar hemma.

2026年3月26日

Gotain からの回答

Tack snälla för den fina recensionen! /Gotain

Mycket proffesionellt

Mycket proffesionellt, snabbt och smidigt besök! Toppen med tygprover för att live se vad som passar bäst i rummet.

2026年3月13日

Stort tack för din fina recension! 🌷 /Gotain

Märta på Gotain

Märta på Gotain var mycket proffsig och seriös i sitt bemötande när hon kom för att ta mått på vårt kontor. Hon gav också väldigt bra råd kring vilka gardiner som skulle passa oss bäst. Kunnig, trevlig och förtroendeingivande – kan varmt rekommenderas!

2026年3月4日

Gotain からの回答

Så glada vi blir, stort tack för ert omdöme och för rekommendationen! /Gotain

Fantastisk service och resultat

Fantastisk service och resultat! Jag njuter av våra nya gardiner hemma, det blev verkligen ett stort lyft i vårt vardagsrum.

2026年2月27日

Gotain からの回答

Tack snälla! ✨ Så fantastiskt att höra att gardinerna blev ett lyft för vardagsrummet – precis så vi vill att det ska kännas! /Gotain

5つ星のうち4の評価

Beställde en gratis konsultation

Beställde en gratis konsultation och fick väldigt snabb, lättsam och professionell hjälp!

Jag kan tycka att priset blev lite väl högt, men jag har samtidigt inte så mycket erfarenhet av gardiner. Gotain har säkert hög kvalité på sina gardiner!

Rekommenderar😊

2026年2月23日

Gotain からの回答

Stort tack för din rekommendation, vi är jätteglada att höra att du fick bra hjälp med din beställning! Vi uppskattar din ärliga feedback ✨ /Gotain

Jättebra!

Fick snabbt förslag på tid för hembesök efter att jag skickade en förfrågan. Hembesöket var jättebra. Märta var väldigt duktig, professionell och trevlig. Fick ställa alla mina frågor, titta på olika tyger osv. Fick offert samma dag :) Kändes tryggt med Märta och Gotain.

2026年2月18日

Gotain からの回答

Så fint att höra, tack snälla för din recension! Vi är så glada att få hjälpa dig! 💛 /Gotain

Hembesök

Jättenöjd med Märta som kom hem till oss och hjälpte oss med gardiner till sovrummet. Vi bor i en sekelskifteslägenhet med 3+ M i takhöjd så det krävs ordentliga gardiner för att ge rummet rättvisa. Märta var väldigt duktig och kom med mycket tankar och förslag baserade på våra önskemål, både vad gällde färg och material/stil. Ska verkligen bli spännande att se slutprodukten på plats!

2026年2月10日

Gotain からの回答

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vad roligt att höra att ni är nöjda med hembesöket och med Märta, det ska bli superkul att se slutresultatet på plats. Tack för förtroendet! /Gotain

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。