レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skøn gave webshop med stort udvalg - og med en helt utrolig, fantastisk, personlig service. Brugt dem flere gange og har hver gang grundet fumleri haft brug for personlig betjening. Svarer straks på t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg ville give/sende en vingave til min kunde, men kom til at taste mit eget telefonnummer ind i stedet for kundens. Så kunden havde store problemer med at få åbnet Postnords pakkeboks og modtage gav... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Produkter af god kvalitet i en ret luksuriøs tone. Meget venlig service, hurtig og nem kommunikation. Pakkerne er meget velpakkede og beskyttede til transport. Pris i forhold til kvalitet. Jeg v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service, hvor jeg blev ringet op efter min bestilling med opfølgning og spørgsmål ind til min ordre, så den blive præcis, som den skulle være til mit behov. Hurtig levering og buddet sikr... もっと見る

企業情報

1. ギフトバスケットの店
  2. チョコレート ショップ
  3. ビジネス ギフト提供業者
  4. ギフト ショップ
  5. グルメ食料雑貨店

当該企業による記述

Gourmetshop.dk er en førende online leverandør, der har specialiseret sig i levering af luksuriøse gavekurve over hele Danmark. Virksomheden har et imponerende udvalg af nøje udvalgte produkter, der er omhyggeligt sammensat i smukt designede kurve, hvilket gør dem til den perfekte gave til enhver lejlighed. Fra fødselsdage til jubilæer, bryllupper til forretningsbegivenheder, Gourmetshop.dk har noget for enhver smag og anledning. Hvad der virkelig adskiller Gourmetshop.dk fra konkurrenterne er deres dedikation til kvalitet og ekspertise inden for gourmetprodukter. Alle varer, der inkluderes i deres gavekurve, er nøje udvalgt blandt de bedste producenter, hvilket sikrer, at kunderne får en autentisk smagsoplevelse af højeste kvalitet. Deres sortiment omfatter alt fra håndlavet chokolade og fine vine til delikate specialiteter og eksklusive danske producenter. Gourmetshop.dk bestræber sig også på at tilbyde en problemfri og bekvem online shoppingoplevelse. Deres brugervenlige hjemmeside gør det let for kunder at finde den perfekte gavekurv, uanset om de søger efter noget sødt og romantisk eller noget sofistikeret og elegant. Bestillingsprocessen er hurtig og enkel, og kunder kan vælge at tilføje personlige noter eller tilpasse kurven efter deres præferencer. En anden bemærkelsesværdig fordel ved at vælge Gourmetshop.dk som gaveleverandør er deres pålidelige leveringsservice. De forstår vigtigheden af, at gaver når frem til tiden, især når de gives til særlige lejligheder. Derfor tilbyder de hurtig og pålidelig levering i hele Danmark, så kunder kan være sikre på, at deres gavekurv vil ankomme i perfekt stand og til rette tid. Ud over deres imponerende sortiment og fremragende kundeservice er Gourmetshop.dk også stolte af deres engagement i bæredygtighed og ansvarlig forretningspraksis. De stræber efter at minimere deres miljømæssige fodaftryk og støtter lokale producenter, når det er muligt. I alt er Gourmetshop.dk den ideelle destination for dem, der søger en smagfuld og mindeværdig gaveoplevelse. Deres luksuriøse gavekurve er fyldt med delikatesser og gourmetprodukter af højeste kvalitet, og deres dedikation til kundetilfredshed og pålidelig levering gør dem til en pålidelig partner for enhver gaveanledning. Gourmetshop.dk bringer glæde og elegance til gavegivning i hele Danmark, og deres produkter er et bevis på, at luksus kan være tilgængeligt for alle.

4.8

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Virkelig god service

Virkelig god service og højt niveau på produkter

2024年1月29日

Kære Kaare,

Tusind tak for den fine vurdering. Den er vi meget glade for.
Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Meget fine varer leveret flot kurv i…

Meget fine varer leveret flot kurv i fin indpakning
Meget tilfreds vil klart anbefale firmaet til andre

2024年1月11日

Kære Annette,

Tusind tak for de fine ord. Vi glæder os til at hjælpe igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

God service, hurtigt svar fra kundeservice og skønne produkter. Har brugt gourmetshop flere gange og har været glad for det hver gang.

2024年1月5日

Kære Ida,

1000 tak for deling af din oplevelse :0)

Lettvint

Lettvint! Presis avlevering etter avtale.

2023年12月21日

Kære Merethe,

Mange tak for tilbagemeldingen. Vi ser frem til at hjælpe igen en anden gang :0)

5つ星のうち5の評価

Vi er meget tilfredse med maden

Vi er meget tilfredse med maden, måden maden præsenterede sig på, og servicen i det hele taget.
Vi ses!

2023年12月12日

Kære Annette,

Tusind tak for feedback omkring specialiteterne og den måde vi pakker gavekurve på. Det glæder os meget :0)

Fin service

Fin service - havde ønsket levering den 6. Fik en opringning fra Gourmetshop, som var betænkelig ved at vente til den 5. med afsendelse. Vi fandt sammen en super løsning. Tak for det.

2023年12月4日

Kære Ina,

Tusind tak for din flotte bedømmelse på Trustpilot! Det varmer virkelig at høre, at du værdsatte den service, vi leverede i forbindelse med din bestilling af en gavekurv på Gourmetshop.dk.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og det glæder os, at vi sammen kunne finde en løsning, der passede med dine ønsker og behov. At justere leveringstidspunktet er en del af vores dedikation til at sikre, at hver eneste kundeoplevelse er så positiv og problemfri som muligt.

Vi er stolte over at kunne tilbyde både kvalitetsprodukter og personlig service, og din feedback bekræfter, at vi er på rette spor. Tak for at lade os være en del af din gavegivning, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Gode gaver

2023年12月1日

Kære Jette,

Tak for din fremragende bedømmelse og positive tilbagemelding på Trustpilot! Det glæder os meget at høre, at du fandt bestillingsprocessen nem og hurtig, og at du var tilfreds med den gave vi havde fornøjelsen at stå for.

Vi stræber altid efter at gøre vores kunders oplevelse så enkel og behagelig som muligt, og din tilbagemelding bekræfter, at vi er på rette vej. Det er fantastisk at vide, at gavekurven levede op til dine forventninger.

Din tilfredshed er vores største motivation, og vi ser frem til at tilbyde dig endnu flere gode og nemme gaveoplevelser i fremtiden.

Tak for at du valgte Gourmetshop.dk!

5つ星のうち3の評価

Jeg synes gaven var flot pakket men…

Jeg synes gaven var flot pakket

2023年11月29日

Hej Maja,

Tusind tak for din anmeldelse og den flotte bemærkning omkring indpakningen af vores luksus delevenlig gavekurv.

Som vi talte om i telefonen :0), så kan man både se et produktbillede af gavekurven og den præcise mængde af indhold under varebeskrivelsen. Man er altid velkommen til at tilføj ekstra i kurven, hvis man tænker der skal være mere :0)

Vi håber vi kan få 5 stjerner næste gang :D

Hav en dejlig vinter.

Fin info til modtager

Fin info til modtager, og jeg blev selv informeret undervejs.

Kære Karen,

Mange tak for tilbagemeldingen af din oplevelse hos os, som vi værdsætter meget. Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang. Hav en dejlig december.

Agnete, Thomas og Team Gourmetshop

5つ星のうち1の評価

Meget dårlig oplevelse.

Bestilte 4 gavekurve til mine samarbejdspartnere.
Kurve til henholdsvis 2700, 2000 og 800 kr og en julekurv (en fra hjemmesiden, den var dog fin).

Har været i dialog med Thomas (Gourmetshop) om kurvene, følte han forstod hvad jeg mente da jeg havde skrevet det skulle være med alle deres fine mærker fra hjemmesiden.
Men har endt med 3 kurve hvor det er kvantitet over kvalitet, de er hverken gourmet eller julet.
Primært indeholder de Toms chokolade, der er kun en enkelt af kurvene der har et par "lækre chokolade æsker".
Da jeg havde bestilt kurvene ringer Thomas for at fraråde knækbrød og pesto og holde sig til det andet der er afkrydset i skemaet.
Dette godtager jeg, da han trods alt er erfaren inden
for området.
Er nu endt med 3 kurve der minder mere om en stor skål fredagsslik end en julekurv.
Da jeg gør opmærksom på dette stejler Gourmetshop/Thomas fuldstændig og nægter at finde en løsning på dette.

Da jeg taler om refundering eller ombytning bliver der med det samme truet med rykker, inkasso og byret hvis ikke jeg bare accepterer de kurve med fredagsslik og betaler regningen.

Kommer aldrig til at anbefale en gavekurv fra dem.

2023年11月30日
自発的なレビュー

Kære Klinisk Tandtekniker Adam Skovbjerg (CVR: 43457772),

Først og fremmest tusind tak for din anmeldelse.

Jeg havde en anden oplevelse af vores samarbejde om at levere 4 erhvervsbestillinger til dig d. 30-11-2023:

Du skrev en forespørgsel til os med henblik på at bestille gaver til dine samarbejdspartnere. Du bad os om at ringe til dig, hvor vi skulle komme med det, som du beskrev som ”indspark” til din forespørgsel. Vi havde en god samtale i telefonen, og du bad mig om mine anbefalinger. Gavekurvene skulle deles blandt mange, hvor den største af dem skulle deles til 27 personer. Jeg foreslog chokolade, karameller og lakrids, da det nok ville falde i god smag hos de fleste :) Du syntes, det lød som en glimrende idé.

Efter vores samtale fremsendte jeg en bekræftelse på mail, hvor det fremgik, at gavekurvene skulle være delevenlige med søde sager. Du skrev tilbage med din adresse og hvornår du ville have dem leveret hos dig – som vi i øvrigt gav dig uden beregning og var fleksible omkring.

Da jeg ankom med gavekurvene og præsenterede dem for dig, blev der kun rost til skyerne.

Gavekurvene var pakket flot ind med cellofan, så man tydeligt kunne se indholdet. Der blev fra din side udtrykt stor begejstring, og du nævnte endda, at det bestemt ikke var sidste gang, du ville bruge os. Jeg kørte fra dig med indtrykket af en meget glad og tilfreds kunde, hvilket jeg også nævnte overfor mine kollegaer, som stod for opgaven.

Da jeg senere på aftenen fremsendte fakturaen (som lå indenfor dit budget) vedrørende handlen, var det her, noget tilsyneladende slog klik for dig.

Du skrev pludselig, at gavekurverne ikke var gode nok, og at det alligevel ikke skulle være med søde sager, men med specialiteter, dip, knækbrød og lignende.

Det er vi meget uforstående overfor, da det på intet tidspunkt var det, du gav udtryk for, hverken ved modtagelsen af bekræftelsen eller da jeg leverede gaverne, som du tog imod, og som jeg hjalp med at bære op i din lejlighed. Nej, der var kun rosende ord.

Nu er du gået fra at være en flink og rar erhvervskunde til pludselig at true os med at trække os i retten, hvis ikke vi tager dem retur. Du er fuldstændig vendt på en tallerken.

Det er ikke korrekt, at der har været fokus på kvantitet over kvalitet. Vi forhandler mange producenter, heriblandt Xocolatl, Summerbird, Karamel Kompagniet, Toms, Anton Berg, Cocoture og mange flere. Vi mener, at disse er blandt de bedste på markedet. Efter dit budget har dine gavekurve været med Xocolatl, Toms, Karamel Kompagniet og Cocoture fyldte chokolader. Vi har sammensat 3 flotte, delevenlige gavekurve med mest mulig variation, så du netop fik mest for pengene, og så der var noget for alle. Dine rosende ord ved levering af gavekurverne bekræfter os i, at vi ramte rigtigt, men hvorfor du ligepludselig skifter mening, er mig en gåde.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at du nu ud af det blå ombestemmer dig. Men sagen er den, at varerne er bestilt, betalt, pakket og leveret. Det er ikke et TV, du har købt, og der er lagt meget arbejde i de flotte, eksklusive julekurve.

Jeg er ret sikker på, at ligesom du var begejstret ved modtagelsen af gaverne, vil dine forretningspartnere også være det.

Rigtig glædelig jul fra Thomas og hele Team Gourmetshop

Super hurtig levering

Super hurtig levering og dejlige produkter.

Kære Maiken,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse på Trustpilot!

Vi er utroligt glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering. Vores team arbejder hårdt for at sikre, at alle ordrer bliver behandlet og sendt så hurtigt som muligt, og det er altid dejligt at høre, når vores indsats bærer frugt.

Det glæder os også at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter. Vi går meget op i at udvælge og tilbyde produkter, der ikke kun er af høj kvalitet, men også bringer glæde og tilfredsstillelse til vores kunder.

Din positive feedback er en stor motivation for os alle, og vi ser frem til at fortsætte med at levere fremragende service og produkter til dig i fremtiden.

Tak for at du valgte os, og vi ser frem til din næste bestilling!

Agnete, Thomas og Team Gourmetshop

5つ星のうち5の評価

Produkter af god kvalitet i en ret…

Produkter af god kvalitet i en ret luksuriøs tone.
Meget venlig service, hurtig og nem kommunikation.
Pakkerne er meget velpakkede og beskyttede til transport.
Pris i forhold til kvalitet.
Jeg vil helt sikkert anbefale dette firma

Zet Service ApS

Gourmetshop.dk からの回答

Tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du værdsætter kvaliteten af vores produkter og den luksuriøse oplevelse, vi stræber efter at levere. Vi lægger stor vægt på kundeservice, så det er vidunderligt at høre, at du fandt vores team venligt og kommunikationen hurtig og nem.

Din feedback om vores emballage og beskyttelse under transport er også meget værdsat, da vi stræber efter at sikre, at alle produkter når frem i perfekt stand.

Endelig er vi taknemmelige for, at du bemærkede forholdet mellem pris og kvalitet i vores produkter. Det er vigtigt for os at tilbyde værdi for pengene.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Team Gourmetshop.dk

5つ星のうち5の評価

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Godt udvalg

2023年10月30日

Kære Camilla,

Hjertelig tak for din strålende 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og det udvalg vi tilbyder. Hos Gourmetshop.dk stræber vi efter at kombinere kvalitetsprodukter med effektivitet, og din positive tilbagemelding bekræfter, at vi er på rette spor.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at have fornøjelsen af at tilbyde dig endnu flere gourmetoplevelser i fremtiden.

De bedste hilsner,
Agnete, Thomas & Team Gourmetshop.dk

Kære Susanne,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse på Trustpilot! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service og levering. Vi arbejder hårdt hver dag for at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse hurtigt og problemfrit.

Din feedback er uvurderlig for os og motiverer os til fortsat at forbedre og levere service i verdensklasse. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Hjertelig hilsen,
Agnete, Thomas & Team Gourmetshop.dk

Rigtige fine varer

Rigtige fine varer. Pakken blev leveret rigtig hurtigt, og alt var pakket pænt ind og beskyttet med bobbelplast.

2023年10月19日

Kære Charlotte,

Tusind tak for de fine ord omkring vores webshop og service. Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang.

God service præcis produkt

God service præcis produkt, hurtig levering.

2023年10月10日

Kære Mads,

Tusind tak for de 5 stjerner på Trustpilot! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med både vores service, produkt og leveringstid. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, og din positive feedback er en skøn bekræftelse på, at vi er på rette vej.

Kan varmt anbefales

Gourmetshop lavede en super flot kurv til en særlig begivenhed. De fulgte op med personlig besked og sendte ud dagen efter. Modtager blev SÅ glad!

2023年10月10日

Kære Julie,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse og de 5 stjerner på Trustpilot! Vi er utroligt glade for at høre, at gavekurven levede op til dine forventninger, og at den bragte glæde til modtageren. Det er netop vores mål at skabe unikke oplevelser for vores kunder og deres nærmeste.

At høre om din positive oplevelse, især med vores opfølgning og hurtige afsendelse, varmer virkelig vores hjerter.

Endnu engang tak, Julie, og vi ønsker dig en skøn dag!

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service og levering…

Virkelig god service og levering indenfor 24 timer

2023年10月5日

Kære Bettina,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner på Trustpilot! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og hurtige levering. Vores team arbejder hårdt for at sikre den bedste oplevelse for vores kunder, og din positive feedback betyder meget for os.

Har du brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mange tak endnu engang!

Meget høflig service

Meget høflig service, stor behjælpsomhed.

2023年10月5日

Kære Betina,

1000 TAK for venligheden. Det er vi glade for at høre.
Vi står altid klar til at hjælpe en anden gang.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。