Gourmetshop.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skøn gave webshop med stort udvalg - og med en helt utrolig, fantastisk, personlig service. Brugt dem flere gange og har hver gang grundet fumleri haft brug for personlig betjening. Svarer straks på t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg ville give/sende en vingave til min kunde, men kom til at taste mit eget telefonnummer ind i stedet for kundens. Så kunden havde store problemer med at få åbnet Postnords pakkeboks og modtage gav... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Produkter af god kvalitet i en ret luksuriøs tone. Meget venlig service, hurtig og nem kommunikation. Pakkerne er meget velpakkede og beskyttede til transport. Pris i forhold til kvalitet. Jeg v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service, hvor jeg blev ringet op efter min bestilling med opfølgning og spørgsmål ind til min ordre, så den blive præcis, som den skulle være til mit behov. Hurtig levering og buddet sikr... もっと見る

企業情報

1. ギフトバスケットの店
  2. チョコレート ショップ
  3. ビジネス ギフト提供業者
  4. ギフト ショップ
  5. グルメ食料雑貨店

当該企業による記述

Gourmetshop.dk er en førende online leverandør, der har specialiseret sig i levering af luksuriøse gavekurve over hele Danmark. Virksomheden har et imponerende udvalg af nøje udvalgte produkter, der er omhyggeligt sammensat i smukt designede kurve, hvilket gør dem til den perfekte gave til enhver lejlighed. Fra fødselsdage til jubilæer, bryllupper til forretningsbegivenheder, Gourmetshop.dk har noget for enhver smag og anledning. Hvad der virkelig adskiller Gourmetshop.dk fra konkurrenterne er deres dedikation til kvalitet og ekspertise inden for gourmetprodukter. Alle varer, der inkluderes i deres gavekurve, er nøje udvalgt blandt de bedste producenter, hvilket sikrer, at kunderne får en autentisk smagsoplevelse af højeste kvalitet. Deres sortiment omfatter alt fra håndlavet chokolade og fine vine til delikate specialiteter og eksklusive danske producenter. Gourmetshop.dk bestræber sig også på at tilbyde en problemfri og bekvem online shoppingoplevelse. Deres brugervenlige hjemmeside gør det let for kunder at finde den perfekte gavekurv, uanset om de søger efter noget sødt og romantisk eller noget sofistikeret og elegant. Bestillingsprocessen er hurtig og enkel, og kunder kan vælge at tilføje personlige noter eller tilpasse kurven efter deres præferencer. En anden bemærkelsesværdig fordel ved at vælge Gourmetshop.dk som gaveleverandør er deres pålidelige leveringsservice. De forstår vigtigheden af, at gaver når frem til tiden, især når de gives til særlige lejligheder. Derfor tilbyder de hurtig og pålidelig levering i hele Danmark, så kunder kan være sikre på, at deres gavekurv vil ankomme i perfekt stand og til rette tid. Ud over deres imponerende sortiment og fremragende kundeservice er Gourmetshop.dk også stolte af deres engagement i bæredygtighed og ansvarlig forretningspraksis. De stræber efter at minimere deres miljømæssige fodaftryk og støtter lokale producenter, når det er muligt. I alt er Gourmetshop.dk den ideelle destination for dem, der søger en smagfuld og mindeværdig gaveoplevelse. Deres luksuriøse gavekurve er fyldt med delikatesser og gourmetprodukter af højeste kvalitet, og deres dedikation til kundetilfredshed og pålidelig levering gør dem til en pålidelig partner for enhver gaveanledning. Gourmetshop.dk bringer glæde og elegance til gavegivning i hele Danmark, og deres produkter er et bevis på, at luksus kan være tilgængeligt for alle.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 12

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god service ved kontakt. Meget tilfreds kunde.

2023年6月6日

Kære Bonnie,

Tusind tak for de venlige ord. Det glæder os, at du havde en god oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering af flot pakket…

Hurtig levering af flot pakket gavekurv! Jeg kommer helt sikkert igen :-)

2023年5月30日

Kære Anna,

Tak for den fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du var tilfreds med vores hurtige levering og præsentationen af gavekurven.

Vi ser frem til at hjælpe igen i fremtiden. Tak fordi du valgte Gourmetshop.dk.

5つ星のうち5の評価

God service og modtageren blev meget…

God service og modtageren blev meget glad 😊

2023年5月30日

Kære Lone,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du oplevede en god service, og at modtageren blev glad for gavekurven med vores specialiteter. Det er netop vores mål at skabe glæde hos både giver og modtager med vores produkter.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden.

Mange tak fordi du valgte Gourmetshop.dk.

5つ星のうち5の評価

God kundeservice med hurtig svar

God kundeservice med hurtig svar, gode produkter til rimelig priser og ekstraordinær hurtig levering! Fik min pakke leveret til pakkeshop indenfor 24 timer.

2023年5月23日

Kære Dilan,

Tusind tak for din positive anmeldelse på Trustpilot. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Gourmetshop.dk.

Vores mål er at tilbyde god kundeservice og kvalitetsprodukter til rimelige priser, samt at sikre hurtig levering til vores kunder. Din feedback bekræfter, at vi er på rette spor.

Vi er stolte over at have kunnet levere din gavekurv indenfor 24 timer og glæder os over, at dette har bidraget til en positiv oplevelse for dig.

Tak fordi du valgte Gourmetshop.dk. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

NEMT

NEMT , OVERSKUELIGT , LEVERET TIL TIDEN

2023年5月14日

Kære Leo,

Tusind tak for din positive anmeldelse her på Trustpilot. Vi er virkelig glade for at høre, at du fandt vores service nem og overskuelig, og at din gavekurv blev leveret til tiden.

Det er vores mål at give alle vores kunder en god og smidig oplevelse, og det lyder til, at vi levede op til dine forventninger. Det glæder os meget!

Vi ser frem til at betjene dig igen på Gourmetshop.dk.

5つ星のうち5の評価

Great selection of products and…

Great selection of products and packaging. Always a pleasure to return back. Thank you for your excellent service Gourmetshop.

2023年5月17日
自発的なレビュー

Dear Tatiana,

We are thrilled to read your review on Trustpilot, and we thank you for taking the time to share your positive experience with us.

We're delighted to know that you enjoyed our wide variety of products and appreciated the packaging of your gift basket. We take pride in providing the best experience possible to our customers, and your kind words only motivate us to strive harder.

Your loyalty and continuous support mean a lot to us at Gourmetshop.

Looking forward to serving you again in the future! If there's anything else you need or any way we can enhance your experience, please do not hesitate to reach out.

Thank you once again for your thoughtful review.

Warm regards,

Pæn enkelt kurv

Pæn enkelt kurv, hurtig levering. Indholdet kan jeg ikke udtale mig, da det en gave.

2023年5月8日

Kære Helle,

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og gavekurvens udseende.

Tak fordi du valgte os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Amazing packaging and great product…

Amazing packaging and great product selection

2023年4月24日

Dear Tatiana Andersen,

We hope this message finds you well. We are thrilled to hear that you had a positive experience with our gift basket service. Your kind words regarding our packaging and product selection truly mean a lot to us.

Our team takes great pride in curating unique and high-quality products for our gift baskets, as well as ensuring that they are beautifully packaged to make a lasting impression. It brings us immense joy to know that we were able to meet your expectations and contribute to a memorable gifting experience.

We would like to extend our sincerest gratitude for choosing our services and taking the time to share your feedback. Your satisfaction is our top priority, and we are committed to continuously improving our offerings to serve you better in the future.

Should you require our services again or have any questions, please don't hesitate to reach out to our customer support team. We are always here to help.

Once again, thank you for your support, and we look forward to assisting you with your gifting needs in the future.

Warm regards,

Team Gourmetshop.dk

5つ星のうち4の評価

VelsmagDet smagte godt

Det smagte godt

2023年4月11日

Kære Lise Lotte,

Tak for din anmeldelse på Trustpilot! Vi er glade for at høre, at du nød indholdet af gavekurven med portvin, gourmetkaffe og chokolade. Det er altid dejligt at få positive tilbagemeldinger fra vores kunder, og vi er stolte af at kunne tilbyde velsmagende produkter af høj kvalitet.

Vi sætter stor pris på din støtte og håber, at du vil fortsætte med at nyde vores produkter i fremtiden. Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Mange tak for din tid og din tilbagemelding. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Team Gourmetshop.dk

hurtig og fint leveret

2023年3月29日

Kære Jens,

Tak for din anmeldelse og de positive ord! Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig og tilfredsstillende leveringsoplevelse med vores virksomhed. Vi ved, hvor vigtigt det er at modtage bestillinger rettidigt, og vores team arbejder utrætteligt for at sikre, at vores kunder får deres pakker så hurtigt og problemfrit som muligt.

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak fordi du valgte os, og vi håber at fortsætte med at imødekomme dine forventninger.

Super flotte gavekurve

Super flotte gavekurve - mange forskellige og lækre produkter - nem og brugervenlig hjemmeside - rigtig god service.

2023年4月3日

Kære Helle,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er begejstrede for at høre, at du er tilfreds med vores gavekurve, produktsortiment og brugervenligheden af vores hjemmeside. Vi arbejder hårdt for at tilbyde et bredt udvalg af lækre produkter og en problemfri online shoppingoplevelse.

Vi sætter også stor pris på din anerkendelse af vores gode service. Vores team er dedikeret til at yde den bedste kundeservice og hjælpe dig med at finde den perfekte gavekurv til enhver lejlighed.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden og opfordrer dig til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Tak fordi du valgte os til at hjælpe dig med at sprede glæde og varme med vores gavekurve.

Varen ok

Varen ok. Hurtig levering

2023年3月20日

Kære Bjarne,

Dejligt at høre og tak for tilbagemeldingen.

5つ星のうち5の評価

Super service. Rakte ud til mig via sms da nogle produkter var udsolgt og foreslog nye plus lagde gavebånd og cellofan med uden beregning. Anbefales

2023年3月19日

Kære Jette,

Tak for tilliden og opgaven. Det var en fornøjelse at hjælpe.
Hav det godt indtil næste gang.

Venlige hilsner

5つ星のうち5の評価

der er ingen slinger i valsen ,varen…

der er ingen slinger i valsen ,varen kommer hurtigt og velemballeret 5stjerner herfra ! Ole Jensen

2023年3月8日
自発的なレビュー

Kære Ole,

Tak for venligheden og de fine ord.
Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang.

Venlige hilsner

5つ星のうち5の評価

Godt udvalg og tilfreds/hurtig levering

Jeg fik lavet en bland selv julekurv med alkohol, søde drikke, kaffe, chokolade m.m. som julegave til et ungt par i slut 20´erne. Vi var/er meget tilfreds med hele oplevelsen :)

2022年12月18日

Kære Catherine,

Tusind tak for din tilbagemelding.
Det glæder os at høre at du havde en god oplevelse med vores service og produkter.

De bedste hilsner

Dejligt man selv kan blande kurven

Dejligt man selv kan blande kurven
Den blev sendt til en anden adresse end min og det skete hurtigt
Dem der fik kurven var glade for indholdet og hvordan den så ud

2023年2月22日

Kære Joy,

Tusind tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre, at modtageren af gavekurven var glade.

Alt ok

Alt ok. Intet at udsætte på.

2023年2月28日

Kære Nils,

Tusind tak for tilbagemeldingen. Vi er glade for at kunne hjælpe, og ser frem til at hjælpe en anden gang.

Alt det bedste indtil da.

Hjælpsomheden.

Hjælpen, fleksibiliteten, søde Agnethe og Thomas, en skøn butik med gode spændende varer.
Den skulle sendes til Bornholm, og DET blev den.

2023年2月16日

Kære Ketty,

Tusind tak fordi vi måtte stå for leverancen. Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang.

Super fint

Det var en gave og den gjorde lykke. Hurtig levering og fine produkter

2023年2月19日

Kære Britt,

Vi takker mange gange for tilbagemeldingen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。