Gourmetshop.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skøn gave webshop med stort udvalg - og med en helt utrolig, fantastisk, personlig service. Brugt dem flere gange og har hver gang grundet fumleri haft brug for personlig betjening. Svarer straks på t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg ville give/sende en vingave til min kunde, men kom til at taste mit eget telefonnummer ind i stedet for kundens. Så kunden havde store problemer med at få åbnet Postnords pakkeboks og modtage gav... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Produkter af god kvalitet i en ret luksuriøs tone. Meget venlig service, hurtig og nem kommunikation. Pakkerne er meget velpakkede og beskyttede til transport. Pris i forhold til kvalitet. Jeg v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service, hvor jeg blev ringet op efter min bestilling med opfølgning og spørgsmål ind til min ordre, så den blive præcis, som den skulle være til mit behov. Hurtig levering og buddet sikr... もっと見る

企業情報

1. ギフトバスケットの店
  2. チョコレート ショップ
  3. ビジネス ギフト提供業者
  4. ギフト ショップ
  5. グルメ食料雑貨店

当該企業による記述

Gourmetshop.dk er en førende online leverandør, der har specialiseret sig i levering af luksuriøse gavekurve over hele Danmark. Virksomheden har et imponerende udvalg af nøje udvalgte produkter, der er omhyggeligt sammensat i smukt designede kurve, hvilket gør dem til den perfekte gave til enhver lejlighed. Fra fødselsdage til jubilæer, bryllupper til forretningsbegivenheder, Gourmetshop.dk har noget for enhver smag og anledning. Hvad der virkelig adskiller Gourmetshop.dk fra konkurrenterne er deres dedikation til kvalitet og ekspertise inden for gourmetprodukter. Alle varer, der inkluderes i deres gavekurve, er nøje udvalgt blandt de bedste producenter, hvilket sikrer, at kunderne får en autentisk smagsoplevelse af højeste kvalitet. Deres sortiment omfatter alt fra håndlavet chokolade og fine vine til delikate specialiteter og eksklusive danske producenter. Gourmetshop.dk bestræber sig også på at tilbyde en problemfri og bekvem online shoppingoplevelse. Deres brugervenlige hjemmeside gør det let for kunder at finde den perfekte gavekurv, uanset om de søger efter noget sødt og romantisk eller noget sofistikeret og elegant. Bestillingsprocessen er hurtig og enkel, og kunder kan vælge at tilføje personlige noter eller tilpasse kurven efter deres præferencer. En anden bemærkelsesværdig fordel ved at vælge Gourmetshop.dk som gaveleverandør er deres pålidelige leveringsservice. De forstår vigtigheden af, at gaver når frem til tiden, især når de gives til særlige lejligheder. Derfor tilbyder de hurtig og pålidelig levering i hele Danmark, så kunder kan være sikre på, at deres gavekurv vil ankomme i perfekt stand og til rette tid. Ud over deres imponerende sortiment og fremragende kundeservice er Gourmetshop.dk også stolte af deres engagement i bæredygtighed og ansvarlig forretningspraksis. De stræber efter at minimere deres miljømæssige fodaftryk og støtter lokale producenter, når det er muligt. I alt er Gourmetshop.dk den ideelle destination for dem, der søger en smagfuld og mindeværdig gaveoplevelse. Deres luksuriøse gavekurve er fyldt med delikatesser og gourmetprodukter af højeste kvalitet, og deres dedikation til kundetilfredshed og pålidelig levering gør dem til en pålidelig partner for enhver gaveanledning. Gourmetshop.dk bringer glæde og elegance til gavegivning i hele Danmark, og deres produkter er et bevis på, at luksus kan være tilgængeligt for alle.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 12

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

God service, både telefonisk og pr. mail ift. levering af pakke - alt gik som aftalt. Ingen klager!

2023年2月5日

Kære An,

Tusind tak for tilbagemeldingen. Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service! Og gavekurven var lige som den skulle være.

2023年2月7日

Kære Ida,
Tusind tak for de venlige ord.
Vi ser frem til at kunne hjælpe en anden gang.

Super god service

Super god service, da pakken var forsinket med postnord, og jeg ikke kunne få fat i postnord, så klarede gourmetshop tingene for mig, så pakken kom frem i tiden. Fint indpakket!

2023年2月6日

Kære Anna,

Tusind tak for din vurdering af vores service. Det var en fornøjelse at kunne hjælpe. Vi ses en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Hurtig og yderst venlig kommunikation

Hurtig og yderst venlig kommunikation, levering til tiden og gode produkter. Varm anbefaling.

2023年1月19日

Kære Heidi,

Tusind tak for din feedback. Dejligt vi kunne være behjælpelig, Vi håber at ses igen en anden gang. Hav det godt indtil da.

5つ星のうち5の評価

It was a great experience

It was a great experience! I cannot understand the Danish questions but this is my feedback

2023年1月24日

Gourmetshop.dk からの回答

Thank you very much for giving us a 5 star rating and for choosing Gourmetshop Denmark. We hope to be of any service again any other time.

Many regards

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg havde bestilt en gavekurv til min forlovede mens jeg var på skole, han modtog desværre en for gammel øl i kurven.
Jeg sendte en mail til Gourmetshoppen og indenfor en time var der afsendt en ny kurv med en skriftlig undskyldning. Det er hvad jeg vil kalde fantastisk service!
Klart en anbefalelsesværdig shop, hvis du står og mangler en gavekurv med lækre kvalitets varer 😍

2023年1月12日

Kære Patricia,

Tusind tak for din tilbagemelding omkring din oplevelse med Gourmetshop.dk. Når man handler hos os, er man mere end en kunde. Man er en værdsat del af vores forretning og en vigtig brik i det store puslespil, som er vores virksomhed. Vi værdsætter dit engagement i at handle hos os og dit valg af at vælge os som din foretrukne leverandør. Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang. Hav det godt indtil da.

Rigtig god service

Hurtig levering og buddet sikrede, at der var nogen tilstede, inden de kørte ud med min (lidt store) ordre.
Meget tilfreds og vil helt klar benytte Gourmetshop igen, fordi personlig/telefonisk betjening også betyder noget, selvom man handler online.

2023年1月2日

Kære Carina,

Tusind tak for dit feedback, og ikke mindst tilliden for at kunne løfte opgaven. Vi håber at kunne være behjælpelige igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og med telefon opkald

Hurtig levering og med telefon opkald. God service

2022年12月27日

Kære LTM,

Mange tak for din tilbagemelding, og tusind tak fordi vi måtte hjælpe.

Gourmetshop.dk からの回答

Mange tak for tilbagemeldingen, opgaven og ikke mindst tilliden. Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

En fin købsoplevelse.Modtageren var…

En fin købsoplevelse.Modtageren var meget glad og tilfreds.Handler gerne hos jer en anden gang.

2022年12月28日
自発的なレビュー

Kære Annelise,

Det var dejligt at høre. Vi takker mange gange for din vurdering og ønsker dig et lykkebringende 2023.

God oplevelse

Dejligt udvalg - og det hele spillede bare fra køb til levering ☺️

2022年12月20日

Kære Tina,

Det er vi rigtig glade for at høre, og tusind tak fordi du deler din oplevelse.

Nem og hurtig bestilling

Nem og hurtig bestilling. Nemt at komme i telefonisk kontakt også. Ingen skader på varen (god emballering) Hurtig levering. Top point på de 4 vigtigste punkter ved net handel.

2022年11月16日

Kære Jørn,

Vi takker mange gange for din vurdering og anmeldelse. Det betyder meget for hele teamet at høre, at du havde en god oplevelse med os.

5つ星のうち5の評価

Hurtig og nemt og modtager har været…

Hurtig og nemt og modtager har været meget glad for gaven.

2022年12月13日

Kære Siegrun,

Vi takker mange gange for din tilbagemelding. Det glæder os at modtager var meget glad for gaven.

5つ星のうち5の評価

Fin service og hurtig levering

Fin service og hurtig levering - tog hensyn til juletravlhed, så pakken nåede frem i tide.

2022年12月18日

Kære Tina
Tusind tak for din tilbagemelding.
Det glæder os at høre, at pakken nåede frem i tide.

Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gode gang.
Glædelig jul og godt nytår.

Ekstraordinær god service

En gave jeg havde bestilt blev returneret til Gourmetshop, da modtager ikke lige havde fået den hentet. Men så fik jeg besked fra Gourmetshop, at de havde en medarbejder, der skulle forbi i nærheden af modtager og så ville tage pakken med. Det kalder jeg ekstraordinær god service😃

2022年12月15日

Kære Gitte,

Vi går langt for at levere den bedste service for vores kunder. Tusind tak fordi du valgte os. Vi ses en anden gang ;)

Kære Søren,

Tusind tak for tilliden og opgaven.
Teamet ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang.

Vi ønsker dig et lykkebringende 2023.

5つ星のうち5の評価

Excellent and personalised customer…

Excellent and personalised customer service when I had uncertainty as to whether the courier was in contact with the addressee.

2022年12月15日

Dear John

Thank so much for your kind words.
It was a pleasure being of service and we look forward helping any other time if needed.

We wish you all the best and a wonderful 2023.

Kind regards
Agnete, Thomas and Team Gourmetshop.dk

5つ星のうち5の評価

Quick delievery and good service

Quick delievery. Excellent service and great products.

2022年12月21日

Dear Elisabeth,

Thank you so much for the kinds words.
Everyone at Gourmetshop.dk are very grateful.

We wish you a wonderful 2023.

Best regards
Agnete, Thomas and Team Gourmetshop.dk

Fantastisk service

Jeg har lige haft en rigtig god oplevelse hos Gourmetshop. Jeg søgte på nettet, om jeg kunne finde et sted i Århus, hvor de samme dag kunne sende en gavekurv med lækker kvalitetschokolade og god økologisk vin,
Jeg fandt Gourmetshop og fik en super fin service - helt i top. De har rigtig mange lækre produkter og man har mulighed for selv at vælge ting til en gavekurv, så man får lige præcis det man gerne vil. Jeg vender snart tilbage😊

2022年11月4日
自発的なレビュー

Kære Janni,

Tusind tak for de venlige ord. Vi værdsætter din tilbagemelding.
Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Hav det godt indtil da.

Agnete & Thomas