Gourmet VÊrkstedet レビュヌ

4. ピザ店
  5. スリランカ料理店
  6. タむ料理店

圓該䌁業による蚘述

Gourmet VÊrkstedet er et spisested og cateringunivers i Odense C, hvor flere madkulturer mÞdes under ét tag. Hos os handler det ikke om at lave en klassisk buffet, hvor alt smager lidt af det samme. Vi har skabt et sted, hvor gÊster kan sammensÊtte mÃ¥ltider pÃ¥ tvÊrs af forskellige kÞkkener og fÃ¥ mad med tydelig smag, personlighed og kvalitet. Hos Gourmet VÊrkstedet finder du blandt andet inspiration fra det thailandske, indiske, srilankanske, italienske og veganske kÞkken. Det betyder, at der er noget for bÃ¥de dem, der elsker varme krydderier, friske rÃ¥varer, sprÞde pizzaer, cremede curryretter, farverige grÞntsager og retter med masser af smag. Vi laver bÃ¥de mad til gÊster i restauranten, takeaway og catering til private og virksomheder. Uanset om du planlÊgger fÞdselsdag, firmafest, konfirmation, reception, bryllup, barnedÃ¥b eller en hyggelig aften derhjemme, kan vi hjÊlpe med mad, der passer til anledningen. Vores tilgang er enkel: god mad skal vÊre nemt at bestille, lÊkkert at spise og fleksibelt nok til at passe til forskellige gÊster. Derfor kan man hos os vÊlge mellem forskellige retter og sammensÊtninger, sÃ¥ bÃ¥de kÞdelskere, vegetarer, veganere og gÊster med sÊrlige behov kan vÊre med. Gourmet VÊrkstedet er for dig, der gerne vil have mere end standardlÞsningen. Én adresse. Flere verdener af smag.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Lang tid for mad og drikke at komme til bordet.

God mad og hyggeligt med en lille restaurant, men der er lang leveringstid pÃ¥ mad og drikke. NÃ¥r man efter regningen er betalt vil give tilbagemelding om god mad men lang leveringstid og at det er trist at man ikke kan nÃ¥ og fÃ¥ den dessert der er bestilt gÃ¥r bÃ¥de ejer og personale i forsvar og prÞver at lÊgge ansvaret over pÃ¥ kunden. Ærgerligt.

2026幎3月21日

Gourmet VÊrkstedet からの回答

Det er vi oprigtigt kede af at lÊse.

Det er dejligt, at maden og stemningen blev oplevet positivt, men ventetiden og isÊr jeres oplevelse af vores reaktion bagefter er ikke sådan, vi Þnsker at mÞde vores gÊster.

Tak fordi du siger det Êrligt, vi tager det med videre, så vi kan blive bedre både på tempoet og på måden, vi håndterer feedback på.

Pas på dine ejendele!

Vi havde booket bord for at fejre min mands fÞdselsdag på en meget kold dag. Vi sad ved vinduet, hvor det var svÊrt at holde varmen, selv efter der blev tÊndt en varmeblÊser.

Maden var okay – nogle retter bedre end andre – og de unge tjenere var sÞde og imÞdekommende.

DesvÊrre glemte min datter sit helt nye strikkede uldtÞrklÊde på restauranten. Hun kontaktede restauranten dagen efter og fik det udleveret, men da hun kom hjem, kunne hun konstatere, at tÞrklÊdet var blevet vasket og dermed Þdelagt, da uld ikke tåler almindelig vask.

Hun ringede efterfÞlgende for at finde en lÞsning. En medarbejder beklagede, men chefen nÊgtede blankt, at tÞrklÊdet var blevet vasket, og der blev ikke taget ansvar for skaden.

IfÞlge reglerne om hittegods må fundne genstande ikke behandles eller Êndres, og den, der opbevarer hittegods, kan vÊre ansvarlig for skader, der opstår i perioden.

Det er Êrgerligt at blive mÞdt med den reaktion, og oplevelsen betyder desvÊrre, at vi ikke har lyst til at komme igen – pÃ¥ trods af at pizzaerne ellers er gode.

Mit råd til andre gÊster: hold godt Þje med dine ejendele.

2026幎2月2日

KÊre Anna Maria

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Jeg er oprigtigt ked af at lÊse om jeres oplevelse – bÃ¥de kulden den dag og isÊr forlÞbet omkring tÞrklÊdet. Det er ikke i orden, og det er vores ansvar.

Vi gjorde, hvad vi kunne med varmeblÊsere, men det Êndrer ikke på, at oplevelsen har vÊret utilfredsstillende for jer.

Om tÞrklÊdet: Der er sket en fejl hos os. TÞrklÊdet er ved en misforstÃ¥else blevet hÃ¥ndteret som internt vasketÞj og er derfor blevet vasket, selvom det selvfÞlgelig ikke burde vÊre sket. Det beklager jeg virkelig. Endnu vÊrre er det, at I efterfÞlgende ikke er blevet mÞdt ordentligt og ansvarligt – det gÞr mig Êrligt talt ked af at lÊse.

Det her er ikke den måde, vi Þnsker at drive Gourmet VÊrkstedet på, og vi lÊgger os helt fladt. Jeg vil meget gerne tage ansvar for sagen og finde en ordentlig lÞsning.

Vil du vÊre sÞd at skrive direkte til mig på arvin@gourmetvaerkstedet.dk, så sÞrger jeg naturligvis for, at I bliver godtgjort/erstattet for tÞrklÊdet.

Arvin Aliari
IT-, marketing- og kundeansvarlig

Elendig service

Elendig service, bestilte en pizza til levering kl. 19 kl. 19:45 efter at havde ringet 3 gange, dukkede et bud op med en kold pizza som jeg sendte retur

2025幎12月20日

Gourmet VÊrkstedet からの回答

Det er vi virkelig kede af at lÊse. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, man skal have, når man bestiller mad hos os, og vi forstår godt frustrationen over både forsinkelsen og at modtage en kold pizza.

Vi har desvÊrre ikke vÊret gode nok til at monitorere vores Trustpilot tidligere, men vil meget gerne rette op på oplevelsen og kompensere dig for forlÞbet.

Send gerne dit ordrenummer til arvin@gourmetvaerkstedet.dk, så fÞlger vi op med det samme.

Arvin. Gourmet VÊrkstedet

God oplevelse

God mad til prisen og hyggelige omgivelser

2025幎9月11日

Gourmet VÊrkstedet からの回答

Tak for de 5 stjerner, Camilla. Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at både maden og omgivelserne levede op til forventningerne.

God service!

2025幎9月11日

Gourmet VÊrkstedet からの回答

Tak for de 5 stjerner, Julie. Det betyder meget for os at hÞre, at du havde en god oplevelse og oplevede god service hos os.

Gourmet VÊrkstedet

Super hyggeligt og super mad

Var Idag inde og spise pÃ¥ Gourmet VÊrkstedet, og sikke en oplevelse . Blev godt modtaget af tjener som viste os bordet. Meget lÊkkert menu kort, med alverdens retter, fra forskellige kontinenter .Stort udvalg af drikke til en hver smag . Rigtig hyggelig restaurant, med en god stemning. Men maden var simpel hen prikken over i’et, vi fik en Pizza og butter chicken . Ikke bare en almindelig pizza, den var virkelig lavet med den helt rigtige tynde bund og det rigtige fyld der smagte af noget. Butter chicken var med god smag og masser af ris, som var kogt perfekt.
Alt i alt en super oplevelse , ikke sidste gang vi kommer der.

2025幎8月9日

Gourmet VÊrkstedet からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Steen. Det glÊder os virkelig at hÞre, at bÃ¥de stemningen, servicen og maden gjorde indtryk, og det er isÊr dejligt at lÊse dine beskrivelser af bÃ¥de pizzaen og butter chicken. Tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen — vi glÊder os allerede til at byde jer velkommen igen.