レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Oliver Wiren Bengtsson er KLART en stjerne hos Minuba, vi har haft rykket over fra I/S til ApS, Oliver har vÊret ved telefonen alle ugens dage, fra 0900 helt til 19:00 om aftenen. Han er en kÊmpe... もっず芋る

Vi har nu arbejdet med Minuba i 20 mÃ¥neder og stÃ¥r nu et helt andet sted som virksomhed. Der er vÊsentligt bedre indsigt i data - overblik over oprettet sager - status pÃ¥ sager - Þkonomien etc. Der... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 䌁業間サヌビス
  2. コンピュヌタ ゜フトりェア店

圓該䌁業による蚘述

Overblik – effektivitet og Þget likviditet. Minuba viser dig vejen. Med Minubas ordrestyring fÃ¥r du styr pÃ¥ alle dine arbejdsprocesser – fra tilbud til fakturering. OrdrehÃ¥ndtering, tidsregistrering, kvalitetssikring og fakturering er samlet i ét system! Det betyder, at din hverdag bliver meget nemmere og uden alle papirbunkerne pÃ¥ dit skrivebord.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

72件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Oliver Wiren Bengtsson er KLART en

Han er en kÊmpe gevinst for Minuba, og udÞver den skarpeste service!

KÊmpe anbefaling herfra!

- Gaard VVS ApS

2026幎3月31日
自発的なレビュヌ

Jeg fik i dag hjÊlp af Sebastian og så

Jeg fik i dag hjÊlp af Sebastian og så virker det bare igen. Han er en superstjerne . Mvh Thorsten

2026幎2月13日

Minuba からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Thorsten.

Dejligt at hÞre, at Sebastian kunne hjÊlpe, sÃ¥ det hele virker igen. Jeg giver helt sikkert din ros videre til vores superstjerne – det bliver han glad for. ⭐

Susanne blev ved

Susanne blev ved, til vi havde lÞst alle problemer. Tak for det. I hjÊlper altid med et smil og tålmodighed :)

2026幎2月3日

Minuba からの回答

Hej Anette. Tusind tak for din anmeldelse – og for de pÊne ord om Susanne.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du oplever vores support som både tålmodig og hjÊlpsom. Hos os er det vigtigt, at vi fÞlger tingene helt til dÞrs, så problemerne bliver lÞst ordentligt.

Jeg giver selvfÞlgelig din ros videre til Susanne – det bliver hun helt sikkert glad for. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊

Super vÊrktÞj i hverdagen

Super vÊrktÞj i hverdagen, og lydhÞr og hjÊlpsom support.

2025幎11月25日

Minuba からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord. Det betyder meget for os at hÞre, at Minuba fungerer som et godt vÊrktÞj i din hverdag, og at du oplever vores support som lydhÞr og hjÊlpsom.

Vi arbejder hver dag pÃ¥ at gÞre hverdagen lettere for hÃ¥ndvÊrkere, sÃ¥ det er virkelig vÊrdifuldt at hÞre, at det ogsÃ¥ er sÃ¥dan, du oplever det i praksis. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🙌

giver et godt overblik og er nemt at

giver et godt overblik og er nemt at bruge/arbejde med.
fornuftig pris der kan tilpasses efter bruger.
alt i alt meget fleksibelt og godt system. modsat vores gamle system så er her go og hurtig kundeservice og tÊt på 100% oppe tid, jeg kan slet ikke huske hvornår det sidst har vÊret nede.

2025幎11月24日

Hej Flemming.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du oplever Minuba som et fleksibelt og nemt system, der giver et godt overblik i hverdagen.

Vi er ogsÃ¥ rigtig glade for, at vores kundeservice og oppetid lever op til dine forventninger — det er lige prÊcis den oplevelse, vi gerne vil give.

nemt at bruge

jeg er ikke nogen pc haj, minuba kunne jeg finde ud af med det samme, og der har vÊret hurtig og god support lige fra dag 1
har brugt minuba siden jeg startede som selvstÊndig sommeren 2017

2025幎10月1日

Hej Bo
Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at hÞre, at Minuba har vÊret nemt at bruge helt fra start — ogsÃ¥ uden at vÊre pc-haj. Det er prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker, at systemet skal opleves.

Vi sÊtter stor pris på, at du har vÊret med siden 2017, og at vores support har kunnet hjÊlpe dig godt på vej fra dag ét.

Tak fordi du deler din oplevelse med os!

Super service nÃ¥r man skal bruge hjÊlp

Super service når man skal bruge hjÊlp og telefonen bliver taget med det samme.
Fornuftige priser i forhold til bla ordrestyring

2025幎11月17日

Hej Carsten
Tak for din anmeldelse!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du oplever vores support som hurtig og hjÊlpsom — det er vigtigt for os, at man kan fÃ¥ fat i os, nÃ¥r man har brug for det.

Det er også dejligt, at du synes, vores priser giver god mening.
Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super support

Super support. Tager telefonen hurtigt hver gang!

2025幎11月24日

Minuba からの回答

Hej Martin. Dejligt at hÞre, at du oplever vores support som både hurtig og til at regne med. Vi gÞr os umage for altid at vÊre lette at få fat i, så det betyder meget at få den tilbagemelding.

Godt system - God kundeservice

Nemt og meget integrerbart til andre systemer - ville dog gerne har haft flere kvalitetssikrings standardskabeloner... en lille bÞn herfra
Meget sÞde kundeservice-folk, som virkelig gÞr en indsats for at yde problemlÞsning

2025幎11月19日

Hej Vibeke
Det er rigtig dejligt at hÞre, at du oplever Minuba som et godt og nemt system, der spiller godt sammen med andre lÞsninger.

Tak også for din feedback om standardskabeloner til kvalitetssikring — Vi har alle de lovpligtige KS skabeloner til de forskellige brancher, liggende klar i Minuba. Hvis du har brug for at finde frem til dem, så giv os endelig et ring.
God dag.

Hurtig Support

Jeg ringede til Minuba-support, og det tog prÊcis 8 sekunder fÞr jeg kom i kontakt med en medarbejder. De er hurtige til at besvare telefonen og meget hjÊlpsomme i deres tilgang. Jeg vil isÊr fremhÊve Victor, som er min faste kontaktperson. Han har hjulpet mig med at fÃ¥ Minuba-appen op at kÞre og sÞrger lÞbende for at hÞre, hvordan det gÃ¥r med appen. En kÊmpe anbefaling herfra – super service og rigtig behagelige samtaler.

2025幎9月30日

Hej Murat
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du oplever vores support som bÃ¥de hurtig og hjÊlpsom — 8 sekunder er vi ret stolte af.

Hvor er det også dejligt, at du fremhÊver Victor. Han og resten af teamet gÞr en stor indsats for at give en personlig og god oplevelse, så din feedback betyder meget.

Tak for din anbefaling og for at dele dine oplevelser med os!

Altid hurtig og prÊcis service

Altid hurtig og prÊcis service, så vi kan komme hurtigere videre i en travl hverdag :-)

2025幎9月25日

Hej Niels.
Tusind tak for de pÊne ord. Det glÊder os, at du oplever vores service som hurtig og prÊcis – det er prÊcis det, vi strÊber efter hver dag. Vi er glade for at kunne hjÊlpe dig videre i en travl hverdag.

Minuba er et super godt system til

Minuba er et super godt system til planlÊgning og styring af dine byggeprojekter. Hele vejen fra fÞrste opstartsmÞde til du er i gang med at bruge programmet er der utrolig god og professionel hjÊlp at hente, for at du forstår og kan bruge programmet rigtigt.

2025幎9月18日

Hej Rasmus
Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra opstart til daglig brug af Minuba. Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse - det sÊtter vi stor pris på.

God hjÊlp

God hjÊlp, forklaring og service

2025幎9月3日

Hej Lasse.
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplever god hjÊlp og service – det er netop dét, vi strÊber efter hver dag.

Super fin service

Super fin service. Havde brug for support til opsÊtning af diverse skabeloner. Fik hjÊlp via telefonen med masser af tid og overskud. Vi fik sammen stykket en rigtig fin lÞsning sammen.

2025幎8月28日

Hej Tea.
Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du fik god support og en lÞsning, der passede til dine behov – prÊcis som det skal vÊre.

Vi har igennem flere år benyttet os af

Vi har igennem flere år benyttet os af Minuba. Jeg kan kun anbefale både bruger interface, udvalg af muligheder og integrationer samt den service deres hotline har.

2025幎8月27日

Hej Rasmus
Tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi du har vÊret med os gennem flere år. Det betyder meget for os at hÞre, at du både er glad for brugerfladen, funktionerne, integrationerne og ikke mindst vores support.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。