Granit レビュー

1,119
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag såg skålen, som jag senare beställde, i Malmö. Att jag inte köpte den direkt då berodde på att jag inte ville bära den med mig under min promenad genom Malmö. När jag kom hem beställde jag den... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Som kund är jag nöjd med era prisvärda varor och den service som man får i era butiker. Det som drar ner betyget är att ni inte erbjuder möjligheten att beställa från andra butiker och komplettera med... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tuotteet olivat hyviä, juuri kuvien ja kuvauksen mukaisia. Ne oli pakattu hyvin ja pidin siitä, ettei paketti sisältänyt turhaa muoviroskaa tilatessani kankaisia säilytyslaatikoita (ei helposti rikko... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har köpt anteckningsblock hos er flera gånger nu och dem är i så så bra kvalitet! Sidorna är tjocka och omslagen är hårda, vilket gör att blocket håller sin form trots flera resor i väskan. Bestäl... もっと見る

企業情報

5. 照明専門店
  6. アウトドア家具店

Granit について

当該企業による記述

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

優良

Allt motsvarande mina förväntningar

Allt motsvarande mina förväntningar

2026年6月29日

Hej Viktoria!

Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Underbart att höra att allt motsvarade dina förväntningar. Det värmer våra hjärtan att veta att du är nöjd. Välkommen åter!

Pöytään kiinnitettävä varjo

Varjo heiluu ja huojuu. Kumma ratkaisu, että sellainen muovipallo on kiinnikkeen sisällä ja se on jotenkin liian pieni niin varjo pääsee keinumaan, vaikka kiristetty niin kireälle kuin saa.

Hei Heidi,

Kiitos palautteestasi. Olemme todella pahoillamme, ettet ole tyytyväinen tuotteeseesi ja että varjo heiluu kuvatulla tavalla.
Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme keskustella tuotteesta tarkemmin ja auttaa sinua asian kanssa.

Hej Jonna!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt var smidigt och att varan motsvarade dina förväntningar. Vi hoppas att du blir mycket nöjd med ditt köp!

Varmt välkommen åter!

5つ星のうち3の評価

Snabb leverans men den matta jag köpt…

Snabb leverans men den matta jag köpt har redan släppt i sömmen.

Hej Lisa,

Tack för din feedback! Vi är glada att leveransen var snabb. Vi beklagar verkligen att mattan har släppt i sömmen, det ska inte hända. Vi vill gärna hjälpa dig. Kontakta gärna vår kundtjänst så hittar vi en lösning tillsammans.

5つ星のうち2の評価

Dålig paketering

Mycket fina fat med bra leveranstid MEN tyvärr var faten paketerade dåligt. Faten var nertryckta i varandra så det var mycket svårt att få isär dem. Det blev märken på en.

2026年7月2日

Hej Annica,

Tack för din feedback! Vad roligt att du tycker om faten, men vi beklagar verkligen att det blev märken på ett av dem. Så ska det förstås inte vara.
Hör gärna av dig till vår kundservice med ditt ordernummer, så kan vi tillsammans hitta en bra lösning på detta!

Snabbt skickat!

Snabbt skickat!

Hej Julia!

Vad kul att höra att leveransen gick snabbt! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Välkommen åter!

Hat alles gut geklappt 👍🏼

War mit allem zufrieden!

2026年7月5日

Hallo Shahpar,

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit allem zufrieden warst.
Schön, dass du bei uns eingekauft hast, und hoffentlich bis zum nächsten Mal!

Kaikki ok…

Tuote vastasi odotuksia ja toimitus toimi hienosti

Hei Pia!

Kiitos palautteestasi! Ihanaa kuulla, että tuote vastasi odotuksiasi ja toimitus sujui moitteettomasti. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uudelleen!

alles super

tolle produkte

Hallo Kristin,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass dir unsere Produkte gefallen. Dein positives Feedback motiviert uns sehr!

Mycket bra

Mycket bra, är väldigt nöjd med produkterna och leveransen!

2026年7月4日

Hej Charlie!

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är så glada att du är nöjd med både produkterna och leveransen. Det värmer våra hjärtan att höra!

Varmt välkommen åter!

Paketti suoraa kotiin😉

Hyvin pakattu.Kiva saada paketti suoraan kotiin

2026年7月1日

Hei Tanja!

Kiitos palautteestasi! Mahtavaa kuulla, että pakkaus oli huolellisesti tehty ja kotiinkuljetus sujui hyvin. Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle vaivattoman ostokokemuksen!

Väldigt nöjd med krukorna

Väldigt nöjd med krukorna. Stillrena och fina!

Granit からの回答

Tack för ditt fina betyg! Så roligt att du är nöjd med krukorna och uppskattar deras stilrena design. Vi hoppas de ger dig mycket glädje!

Alles prima

Alles prima, außer die Verpackungsorgie. Für ein kleines Produkt ein Riesenpaket zu 2/3 voll mit Luftpolsterplastik. Das ist ein völliges no Go

2026年7月4日

Hallo Christoph,

vielen Dank für dein ehrliches Feedback!

Uns liegt das Thema Umwelt sehr am Herzen und wir versuchen stets, so umweltschonend wie möglich zu verpacken. Gleichzeitig ist es uns aber auch unglaublich wichtig, dass die Ware unbeschädigt und unversehrt bei dir ankommt, manchmal greifen wir daher zu etwas mehr Polstermaterial. Wir nehmen uns deinen Hinweis aber zu Herzen, um unsere Verpackungsgrößen weiter zu optimieren.

Wir wünschen dir ganz viel Freude mit deinem bestellten Produkt!

Snabb leverans. Bra pris

Hej Irre!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både leveranstiden och priset. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service.

Välkommen åter!

Hallo Mary,

vielen Dank für das tolle Feedback und die super Bewertung! 😍 Es freut uns riesig, dass du mit allem so zufrieden warst.
Schön, dass du bei uns eingekauft hast, und hoffentlich bis zum nächsten Mal!

5つ星のうち1の評価

Hei det ene nattbordet mitt var ødelagt…

Hei det ene nattbordet mitt var ødelagt ved ankomst. Jeg har sendt inn reklamasjons sak til dere men ikke hørt noe tilbake.

Hei Vivi-Ann,

Vi beklager så mye at det ene nattbordet ditt var ødelagt ved ankomst, og at du ikke har fått tilbakemelding på reklamasjonen din ennå.

Kundeservicen vår jobber så raskt de kan nå i sommerperioden, og vi vil komme tilbake til deg så snart som overhodet mulig. Takk for tålmodigheten din!

Snabb service

Snabb service

Hej Mats!

Tack så mycket för ditt fina betyg! Vad roligt att du uppskattade vår snabba service. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen. Välkommen åter!

Tolle Produkte

Tolle Produkte, sehr gute qualitativ

2026年6月25日

Hallo Michaela,

vielen Dank für dein schönes Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass dir unsere Produkte gefallen und du mit der Qualität so zufrieden bist. 😊
Schön, dass du bei uns eingekauft hast, und hoffentlich bis bald!

Elsker sofaen

Elsker sofaen, transportøren/budbilen var litt hestkuk da

Hei Terje Manuel Raknes,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er så glade for at du elsker sofaen din! Det er alltid fantastisk å høre at produktene våre faller i smak.
Vi beklager at opplevelsen med transportøren ikke var helt optimal. Vi tar dette på alvor og jobber kontinuerlig for å forbedre leveransetjenesten vår.

Takk for at du valgte oss!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。