Granit レビュー

1,119
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag såg skålen, som jag senare beställde, i Malmö. Att jag inte köpte den direkt då berodde på att jag inte ville bära den med mig under min promenad genom Malmö. När jag kom hem beställde jag den... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Som kund är jag nöjd med era prisvärda varor och den service som man får i era butiker. Det som drar ner betyget är att ni inte erbjuder möjligheten att beställa från andra butiker och komplettera med... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tuotteet olivat hyviä, juuri kuvien ja kuvauksen mukaisia. Ne oli pakattu hyvin ja pidin siitä, ettei paketti sisältänyt turhaa muoviroskaa tilatessani kankaisia säilytyslaatikoita (ei helposti rikko... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har köpt anteckningsblock hos er flera gånger nu och dem är i så så bra kvalitet! Sidorna är tjocka och omslagen är hårda, vilket gör att blocket håller sin form trots flera resor i väskan. Bestäl... もっと見る

企業情報

5. 照明専門店
  6. アウトドア家具店

Granit について

当該企業による記述

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

優良

(1,119)

過去12か月のレビュー数: 1,054

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Schlechte Lieferung Ich habe nach zwei Wochen meinen…

Ich habe nach zwei Wochen meinen Artikel immer noch nicht erhalten.

2026年7月18日

Hallo!

vielen Dank für dein Feedback. Es tut uns sehr leid, dass du so lange auf deine Bestellung warten musst, das entspricht natürlich nicht unserem Standard.

Ich sehe, dass du bereits mit unserem Kundenserviceteam in Verbindung stehst. Wir sind am Fall dran und werden natürlich ganz schnell eine passende Lösung für dich finden.

Vielen Dank für deine Geduld!

5つ星のうち5の評価

Mein Wunsch wurde total erfüllt...Es…

Mein Wunsch wurde total erfüllt...Es lief alles einwandfrei, von der Bestellung bis zur Lieferung echt klasse....

2026年7月26日
自発的なレビュー

Hallo,

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr, dass wir deinen Wunsch erfüllen konnten und du mit dem gesamten Ablauf, von der Bestellung bis zur Lieferung, rundum zufrieden warst. Deine Zufriedenheit ist unser Antrieb!

Wir freuen uns auf deinen nächsten Besuch!

Jag beställde superfina krukor

Jag beställde superfina krukor, en hade tyvärr gått sönder under frakten, då var kundservice snabba och skickade en ersättningsprodukt! Jag är jättenöjd med bemötandet.

2026年7月5日

Hej Sara!

Tack för dina fina ord! Så roligt att höra att du är nöjd med dina krukor och vårt bemötande. Vi beklagar att en kruka gick sönder under frakten, men det är skönt att veta att vi kunde lösa det snabbt för dig. Din feedback betyder mycket för oss!

Enkel och snabb leverans

Enkel och snabb leverans. Snygga dynor.

2026年7月5日

Hej Pia!

Tack så mycket för dina fina ord! Kul att du är nöjd med både leveransen och dina nya dynor. Hoppas de trivs hos dig!

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och bra kvalitet i…

Snabb leverans och bra kvalitet i kuddfodralen jag köpte. 5 av 5

Hej Lotta!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten på kuddfodralen. Det betyder mycket för oss att du ger oss 5 av 5!

Servicen var riktigt snabb

Servicen var riktigt snabb. Produkten fungerar jättebra.

Hej Håkan!

Tack så mycket för dina fina ord! Kul att du uppskattade vår snabba service och att produkten fungerar jättebra för dig. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp och välkommen åter!

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans, fina krukor!

Granit からの回答

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och krukorna! Tack för att du valde oss.

Wie gewünscht!

Die Bestellung verlief reibungslos. Ich bin sehr zufrieden.

Hallo Susanne,

vielen Dank für deine großartige Bewertung! Es freut uns sehr, dass deine Bestellung reibungslos verlaufen ist und du zufrieden bist. Wir schätzen dein Vertrauen und freuen uns darauf, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Härligt färgglada Stig Lindbergglas

Härligt färgglada Stig Lindbergglas, gör inget att man ska handdiska, för jag har ingen diskmaskin. 🤗
Krukorna var fantastiska! Härliga.

Hej Camilla!

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att du älskar de färgglada Stig Lindbergglasen och krukorna. Dina ord värmer verkligen!

Fine og rask levering

Rask levering og fine

Hej Bella,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os enormt, at du er tilfreds med både vores hurtige levering og produkterne. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du vil besøge os igen snart.

Bra!

Rask levering; fint produkt

Hei Silje,

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Vi er så glade for at du er fornøyd med både leveringen og produktet. Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Velkommen tilbake!

5つ星のうち5の評価

Fikk handlet det jeg trengte

Fikk handlet det jeg trengte , fine varer 💙🪴

Hei Sinus,

Så hyggelig å høre at du fant det du trengte hos oss! Takk for de fine ordene, det setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake!

5つ星のうち4の評価

En rymlig och ändå smidig kylväska

En rymlig och ändå smidig kylväska, stort plus för handtag och axelrem.
Snygg och håller bra kyla. Enda minus är att fritt fraktalternativ inte ges.
Vid fri frakt ( exempelvis till butik för upphämtning) hade betyget blivit högre!

Hej Caroline!

Tack för ditt fina betyg och för att du delar med dig av dina tankar! Vad roligt att du uppskattar kylväskans rymlighet, smidighet och att den håller kylan bra. Vi är glada att både handtag och axelrem fungerar väl för dig!

Vi tar till oss din feedback om fraktalternativen och förstår att det är viktigt för dig. Dina synpunkter hjälper oss att bli bättre!

Tack för att du valde oss!

5つ星のうち5の評価

Gillar deras saker mycket och både filt…

Gillar deras saker mycket och både filt plus emalj muggarna var super fina

Hej Anna!

Tack så mycket för dina fina ord! Vad roligt att du gillar både filten och emaljmuggarna. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter som våra kunder älskar.

Välkommen åter!

Tuote oli laadukas!

Hei Janina!

Kiitos palautteestasi! Ihanaa kuulla, että olet tyytyväinen tuotteen laatuun. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi takaisin!

5つ星のうち3の評価

Nopeampi toimitus antaisi enemmän…

Nopeampi toimitus antaisi enemmän tähtiä!

Hei,

Kiitos palautteestasi! Pahoittelemme toimituksen viivästystä. Otamme huomiosi vakavasti ja pyrimme parantamaan toimitusaikojamme. Toivomme, että annat meille uuden mahdollisuuden palvella sinua paremmin!

5つ星のうち4の評価

Att butikspris är lägre än på webben är…

Att butikspris är lägre än på webben är väldigt irriterande, men varan är så stor att den inte gick in i bilen och därför fick jag ändå köpa den på webben. Webshoppens upplevelse var positiv, snabb leverans.

Hej Katrin!

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du delar dina tankar om prisskillnaden mellan butik och webb. Vad kul att din upplevelse av webbshoppen var positiv och att leveransen gick snabbt! Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp.

5つ星のうち5の評価

Produktene var som forventet og ble…

Produktene var som forventet og ble levert 8 dager etter bestilling.

Hei Trude!

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at produktene møtte forventningene dine og at leveringen gikk som den skulle. Vi setter stor pris på at du handlet hos oss!

5つ星のうち5の評価

Bra produkt och snabb leverans

Är mycket nöjd med hyllor a som jag beställt. Motsvarar förväntningarna. Snabb leverans också.

2026年7月14日

Hej Eva!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att hyllorna lever upp till dina förväntningar och att leveransen gick snabbt. Vi är glada att du är nöjd!

5つ星のうち2の評価

Otydliga villkor och onödigt krånglig kundservice

Produkterna i sig är jag nöjd med, men kundservicen lämnade en del att önska.

Jag handlade för 957,45 kr och enligt hemsidan erbjuds fri ombudsfrakt vid köp över 699 kr. Eftersom jag betalade en del av köpet med ett Granit-presentkort nekades jag fri frakt. Kundservice hävdade att presentkortet skulle räknas av från ordervärdet, trots att detta inte framgick av erbjudandet.

Det tog flera mejl innan de ens bemötte min invändning om att informationen var otydlig. Till slut återbetalade de fraktkostnaden, men höll samtidigt fast vid att de inte gjort något fel. De medgav dock att informationen kan uppfattas som otydlig och att de skulle se över hur villkoren kommuniceras.

Jag uppskattar att de till slut löste mitt ärende, men processen var onödigt lång och jag tycker att villkoren borde vara betydligt tydligare från början.

Om du planerar att använda ett presentkort – kontrollera hur det påverkar fri frakt. I mitt fall räknades endast det belopp som återstod att betala efter presentkortet, trots att mitt köp översteg gränsen för fri frakt.

2026年6月29日

Hej Maria,

Tack för att du tar dig tiden att lämna din feedback!

Vad roligt att du är nöjd med produkterna, men vi beklagar verkligen att kundserviceupplevelsen kändes utdragen. Vi tar till oss av dina synpunkter och kommer självklart att titta närmare på processen och hur vi tydliggör informationen kring köp med presentkort framöver.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。