レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har vÊret til fertilitetsscanning og det var en virkelig behagelig og informativ lÊge der udfÞrte den. Jeg blev gravid en mÃ¥ned efter, og vi var meget overraskede. Da vi havde haft en fantas... もっず芋る

Vi havde en virkelig god oplevelse hos Gravidscan (Charlotte) i VanlÞse, hvor vi fik lavet en kÞnsscanning. Charlotte var utrolig sÞd, rolig og professionel, og hun skabte en meget tryg og pers... もっず芋る

Har op til flere gange benyttet Gravidscan i SorÞ. Virkelig dygtig og sÞd personale, bÃ¥de Charlotte og Maria er virkelig dygtige til deres arbejde og virkelig sÞde og behagelige. ☺ Man fÞler sig ve... もっず芋る

䌁業が回答したした

Var i dag til tidlig tryghedsscanning hos Maria i SorÞ og man fÞlte sig sÃ¥ godt taget i mod og i gode hÊnder fra start til slut. Virkelig en jordemoder der bare brÊnder for sit arbejde og sit fag, man... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 助産垫

圓該䌁業による蚘述

Hos GravidScan forener vi mere end 25 Ã¥rs specialiseret erfaring med det nyeste inden for ultralydsscanning og en dybt menneskelig tilgang til dig som kommende forÊlder. Vi tilbyder ikke blot scanninger – vi Þnsker at skabe tryghed, klarhed og smukke minder i en sÊrlig tid. Vores hÞjtuddannede sonografer arbejder med markedets mest avancerede ultralydsteknologi, hvilket sikrer enestÃ¥ende billedkvalitet, hÞj prÊcision og en grundig faglig vurdering – hver gang. Det betyder, at du kan fÞle dig helt tryg, uanset om det er din tidlige tryghedsscanning eller din 3D/4D-oplevelse. Men hos os handler det ikke kun om teknik og fakta. Det handler om dig og din familie. Fra det Þjeblik du trÊder ind ad dÞren, mÞder du et varmt, roligt og imÞdekommende miljÞ, hvor du og din partner bliver mÞdt med tid, empati og respekt. Vi tager os tid til at lytte, svare og stÞtte – sÃ¥ du gÃ¥r herfra med bÃ¥de viden og ro i hjertet. Graviditet er en livsbegivenhed – og hver scanning er en milepÊl. Hos GravidScan gÞr vi os umage for, at du fÃ¥r en oplevelse, der ikke blot er fagligt korrekt, men ogsÃ¥ rÞrende, personlig og mindevÊrdig. Vi gÞr os umage for at du fÃ¥r en den bedste oplevelse, fordi det handler om mere end bare scanning. Det handler om at skabe trygge og mindevÊrdige Þjeblikke for livet.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

39件のレビュヌ

Fantastisk oplevelse trods dårlige nyheder

Vi har vÊret til fertilitetsscanning og det var en virkelig behagelig og informativ lÊge der udfÞrte den. Jeg blev gravid en måned efter, og vi var meget overraskede. Da vi havde haft en fantastisk oplevelse hos Gravid Scan VanlÞse bookede vi en tidlig scanning i uge 6. Alt var i skÞnneste orden og det lille foster havde det så fint.

Ugerne gik og min kÊreste og jeg besluttede at bestille endnu en tidlig scanning inden vi skulle til nakkefoldscanning et par uger efter.
DesvÊrre viste det sig at vÊre rigtig dårlige nyheder denne gang.
Ingen hjerteblink, og derved missed abortion.
Charlotte som scannede tog virkelig hånd om os i en meget svÊr og ubegribelig situation. Hun sÞrgede for at mit stamsygehus blev kontaktet og orienteret om situationen, og vi fik en tid med i hånden til gynÊkologisk afdeling allerede dagen efter.
Selvom situationen var mÞg ubehagelig, formåede Charlotte at gÞre det trygt og omsorgsfuldt for min kÊreste og jeg. Tak, kÊmpe tak!

2026幎3月25日

KÞnscanning i VanlÞse

Charlotte var utrolig sÞd, rolig og professionel, og hun skabte en meget tryg og personlig stemning fra start til slut. Man fÞler sig virkelig i gode og trygge hÊnder hele vejen igennem, og der blev taget sig god tid til at forklare og vise os alt.

Det var en helt sÊrlig oplevelse, som vi vil se tilbage på med stor glÊde.

En kÊmpe anbefaling herfra!

2026幎3月18日
自発的なレビュヌ

Dejligt sted at blive scannet. Dygtig og meget sÞd personale

Man fÞler sig velkommen og fÞler sig trygt. Virkelig nogle gode oplevelser jeg har haft der, hvor vi er blevet scannet op til flere gange, hvor jeg fÞler der bliver taget godt hÃ¥nd om en. ☺
Vi har vÊret rigtige glade for at benytte stedet, og er klart en anbefaling herfra. ☺

2026幎2月17日

KÊre Tianna
Mange tak for den fine anmeldes af GravidScan i SorÞ. Det er vigtigt for os at GravidScan leverer et fagligt hÞjt niveau og at du fÞler dig tryg under hele forlÞbet.
KH GravidScan SorÞ

Når 5 stjerner ikke er nok ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Var i dag til tidlig tryghedsscanning hos Maria i SorÞ og man fÞlte sig så godt taget i mod og i gode hÊnder fra start til slut. Virkelig en jordemoder der bare brÊnder for sit arbejde og sit fag, man fÞler sig helt tryg fra man ankommer til man går derfra igen. Hun er virkelig god til at fortÊlle og forklare på en måde så man forstår det hele. Det bliver bestemt ikke sidste scanning her selvom vi har en times kÞrsel dertil, og jeg vil klart anbefale alle at besÞge GravidScan hos isÊr Maria for det er en hjertevarm oplevelse der kun giver glÊde og lykke til alle nybagte forÊldre. 5 stjerner er ikke nok her!

2026幎2月4日

KÊre Nadia
1000 tak for din fine anmeldelse. Det varmer altid at hÞre at vi har gjort et godt indtryk og at du har fÞlt dig i gode hÊnder.

KH GravidScan

En virkelig god oplevelse

Min mand og jeg havde en god, tryg og nÊrvÊrende oplevelse hos gravidscan! Charlotte tog imod os og lyttede fÞrst pÃ¥ vores tidligere historik om missed abortion og hvorfor vi var nervÞse. Scanning gik heldigvis godt med gode nyheder, men selve udfÞrelsen af scanningen var blid og hele tiden italesat om hvornÃ¥r og hvad blev gjort undervejs sÃ¥ der ikke var nogle overraskelser. MÃ¥den Charlotte hÃ¥ndterede vores nervÞsitet, var bare virkelig hjertevarm 💗 vil anbefale alle i mit netvÊrk der bliver gravide at komme herind, for det var virkelig en tryg og god oplevelse.

2026幎1月3日

KÊreste Luna
1000 tak for din flotte anmeldelse.
Omsorg er en stor del af hvem vi er i GravidScan og som jordemoder ved jeg hvor vigtig det er at blive mÞdt lige der hvor man er.
Det var også en dejlig oplevelse for mig at mÞde jer begge og se jeres lille vidunder, der heldigvis havde det strålende i din mave, her på tÊrsklen til det nye år.
Endnu en gang Godt Nytår - og stort tillykke med jeres lille Ny.
De kÊrligste hilsner
Charlotte, jordemoder og fÞtalmedicinsk sonograf
GravidScan, VanlÞse

Fantastisk oplevelse

Jeg ville gerne give oplevelsen 10/5 ⭐ hvis det var muligt.

Jeg blev mÞdt med venlighed og forståelse - hun tog sig tid til at forklare ALT hvad man så på scanningen og mere til.

SÃ¥ alt i alt, en rigtig god oplevelse.

SorÞ afdelingen.

2025幎12月21日

KÊre Cille
1000 tak for den fine anmeldelse. Det er vigtigt for os i GravidScan at give den bedste oplevelse og et hÞjt fagligt niveau af rådgivning. Vi giver os den tid der skal til for at sikre os at du får den bedste viden og tryghed som vi kan give.
KH GravidScan

Dejlig oplevelse og et trygt sted at

Dejlig oplevelse og et trygt sted at blive scannet. Charlotte er sÞd og kompetent i sit arbejde. Vil helt klart anbefale gravidscan ☺

2025幎11月9日

KÊre Ida
1000 tak for den fine anmeldelse og hvor er jeg glad for at du har haft en god og tryg scanningsoplevelse hos mig. I GradvidScan er det vores allerhÞjeste prioritet, at give en tryg og faglig oplevelse, så derfor er jeg meget glad for at du også har oplevet det.

Gode oplevelser

Vi blev scannet af Charlotte i min fÞrste graviditet med vores datter og igen her i min anden graviditet. Vi har udelukkende haft gode oplevelser og fÞlt os meget trygge ❀

2025幎10月9日

KÊre Julie
Mange tak for den fine anmeldelse og hvor er jeg glad for at I er trygge i jeres graviditet. Det er altid dejligt når I kommer flere gange, så vi rigtig kan lÊre hinanden af kende.
Jeg glÊder mig til vi ses igen.

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse! Maria var SÅ god, tryghedsskabende og rolig! Vi skulle ind og se kÞnnet pÃ¥ vores baby, og den oplevelse blev bare dobbelt sÃ¥ god med Maria. Vi kan 100% anbefale GravidScan SorÞ til andre :-)

2025幎10月16日

KÊre Thiban
Mange tak for den fine anmeldelse, hvor er jeg glad for at I har haft en god og tryg oplevelse.

Enormt kompetent jordmoder

Charlotte er definitionen på, hvordan en jordmoder skal vÊre - enormt omsorgsfuld, nÊrvÊrende, hjertevarm og ikke mindst faglig dygtig.
Jeg kan kun varmt anbefale en konsultation hos hende, og efter vores mÞde med hende, kan jeg ikke forestille mig at booke tid andre steder.

2025幎5月30日

KÊre Anna
Hvor er jeg glad for at du har haft en god oplevelse hos GravidScan og stor tak for din flotte anmeldelse.

Charlotte

En besked fra hjertet <3

En besked fra hjertet <3
Mig og min kone har vÊret meget utrygge i at vÊre gravide og har haft brug for ekstra tryghed via scanning og det fik/får vi her. Charlotte må siges at vÊre en af de mest sympatisk, nÊrvÊrende og dygtige menneske og jordemor, jeg i mit liv har mÞdt og hÞrt om, har faktisk svÊrt ved at beskrive helt hvor omsorgsfuld hun er, hendes aura og energi udstråler at hun er der for dig man fÞler sig set og hÞrt på alle tÊnkelige måder, Jeg kan anbefale af hele mit hjerte at sÞger i ekstra tryghed i jeres graviditet og en jordemor i verdensklasse så er det her i skal tage hen.

Kh Jonas & Klara

2025幎3月10日

KÊreste Jonas og Klara
1000 tak for den flotte anmeldelse og hvor er jeg glad for at jeg har gjort en forskel for jer i jeres graviditet.

Charlotte

Den tryggeste tryghedsscanning

Min mand og jeg var til tryghedsscanning hos Maria i SorÞ. Det var en fantastisk oplevelse, og grafikken var langt bedre end til min nakkefoldsscanning. Vi fik de fineste billeder med hjem, og jeg fik også et billede til min mor.
Maria var enormt nÊrvÊrende og tryg at vÊre ved. Vi overvejer det klart igen til en kÞnsscanning!

2025幎4月14日

GravidScan からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det glÊder mig, at I fÞlte jer trygge hos mig, og at både stemningen og billederne levede op til jeres forventninger.
Og at et lille billede til mormor bragte lidt ekstra glÊde, er kun en dejlig bonus. Tusind tak for besÞget 💛

Jeg håber at se jer igen til en kommende scanning

KÊrlig hilsen
Maria, GravidScan SorÞ

Bedste oplevelse ved Maria i SorÞ

Jeg fik en kÞnscanning hos Maria i SorÞ, som bare var så varm og kÊrlig og gjorde det til en virkelig god oplevelse. Min varmeste anbefalinger!

2025幎2月6日

KÊreste Maria

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det betyder meget for mig at hÞre, at du havde en god og tryg oplevelse. Jeg sÊtter rigtig stor pris pÃ¥ din anbefaling – og hÃ¥ber at se dig igen en anden gang 💛

KÊrlig hilsen
Maria, GravidScan SorÞ

Stor anbefaling

Professionel, varm og velkommen, det er hvad man mÞder når man kommer hos Charlotte. Jeg kan varmt anbefale at komme til scanninger her.

2024幎11月28日

KÊre Nat.
Mage tak for den fine anmeldelse.
Det er altid en stor glÊde at scanne gravide og det er vigtigt for mig at give en dejlig og tryg oplevelse.
Jeg vil glÊd mig til at se dig igen.

5 stars experience at Gravidscan

5 stars experience at Gravidscan. Kind and attentive personal treatment. Thank you!

2024幎11月18日

Hi Neli
Thank you for the nice review.
It is important to us that you have a good experience and that you feel safe.
I hope to see you again.
Kind regards Charlotte

Helt fantastisk trygt og serviceminded oplevelse

Helt fantastisk imÞdekommende og serviceminded håndtering. Fra man trÊder ind i deres fine lokale, fÞler man sig tryg og det bliver kun bedre når man mÞder de smilende sÞdeste mennesker som har klinikken. Vi fik en kÞnsscanning og der blev spurgt nysgerrigt og interesseret ind og der blev brugt god tid til at sikrer, at vi fik alt det ud af scanningen som vi Þnskede - og mere til. Vi kommer helt sikkert igen til nr. 3, hvis vi skal have flere.

2024幎5月21日

KÊre Karina
Tak for den flotte anmeldelse.
Det er vigtigt for mig at der altid er god tid til scanningerne og at vi kommer rundt omkring alle de ting der handler om jer og jeres scanning.
Jeg vil glÊde mig til at se jer igen.
KH Charlotte

Jeg har vÊret hos GravidScan hos

Jeg har vÊret hos GravidScan hos Charlotte til kÞnsscanning, tryghedsscanning og 3D/4D scanning. Det har vÊret en fantastisk oplevelse hver eneste gang. Charlotte er personlig, varm og virkelig god til at scanne. Til min 3D/4D scanning så fik jeg fantastiske billeder af min dreng på fÞrste forsÞg. Charlotte tager sig virkelig tid og er meget engageret og en meget erfaren jordemoder som kan svare på alle ens spÞrgsmål omkring ens graviditet også. Det BEDSTE sted at få lavet dine gravidscanninger!

2024幎10月20日

KÊreste Maria,
Tak for din fine anmeldelse.
Det har vÊret en fornÞjelse at skanne dig og have jer på besÞg. Helt fra starten til vi fik lave så fine billeder af din lille sÞ.
Jeg Þnsker al mulig held og lykke i fremtiden
charlotte

Altid en god og tryg oplevelse

Vi havde flere scanninger hos Charlotte og hver gang var en virkelig god oplevelse.
Hun var så god til vores spÞrgsmål og bekymringer, og vi fÞlte vi var i trygge hÊnder hver gang.

2024幎5月3日

KÊre Julie
Det er altid hyggeligt at have besÞg af dig og det glÊder mig at I fÞler jer trygge hos mig.
KH Charlotte

Charlotte er en super sÞd kvinde

Charlotte er en super sÞd kvinde, der tager imod en med et stort smil og et åbent hjerte. Hun er meget lyttende og omsorgsfuld! Kan klart anbefale Gravidscan og skal helt klart vÊlge klinikken igen til fremtidige scanninger. Tak for en god og rar oplevelse ⭐

2024幎9月24日

KÊre Mariam
Tak for den fine anmeldelse og du skal vÊre så hjertelig velkommen til dine fremtidige scanninger.

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har vÊret hos Gravidscan både til en tidlig kÞnsscanning, og til en 3D scanning.
Helt klart en kÊmpe anbefaling herfra! Så sÞd og omsorgsfuld, giver sig god tid og forklarer så godt og fint omkring de ting der bliver undersÞgt og vist.
Her 2. gang havde vi min mor, mormor og onkel med, og alle blev taget så godt imod, og fÞlte sig virkelig velkommen og som en kÊmpe del af oplevelsen og inddraget i det hele.
Tak for en god oplevelse Charlotte🫶🏌

2024幎9月6日

KÊre Natasja
Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde klinikken og tak for den fine anmeldelse.
Jeg elsker når I har familie og venner med til scanningerne og er glad for at hÞre at de også fik en god oplevelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。