レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

We had a great experience with Spire! We had an NIPT test and were really impressed with Spire. Their ultrasound machine is amazing!

䌁業が回答したした

Det bedste, tryggeste og mest fantastiske sted. Vi har brugt Pernille og Spire ved alle vores graviditeter. Hver gang har vÊret en fornÞjelse og Pernille formÃ¥r at skabe tryghed selv i utrygge situat... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at fÃ¥ lavet NIPT ifbm. tvillinger og synes det er flot at man oven i kÞbet fÃ¥r en scanning + tilsendt billeder og videoer efterfÞlgende. Plus 3D, selvom det va... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk oplevelse med Pernille! Vi har vÊret til flere scanninger hos hende og hun har alle gange vÊret sÞd, forklarende og top professionel pÃ¥ mest empatiske vis. Vi har fÞlt os meget trygge... もっず芋る

䌁業情報

1. 劊嚠盞談センタヌ
  2. 私立病院
  3. 正看護垫
  4. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

Vi er sonografer med mange års erfaring inden for graviditetsscanning og fosterdiagnostik. Vores fokus er at levere scanninger af den hÞjeste kvalitet og skabe det rum, der giver dig den bedste oplevelse i mÞdet med det barn, der vokser i maven.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

1054件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

We had a great experience with Spire

2026幎4月7日

Spire - klinik for graviditetsscanning からの回答

Thank you, we are grateful for this lovely review! It was a pleasure to have you.

Det bedste

Det bedste, tryggeste og mest fantastiske sted. Vi har brugt Pernille og Spire ved alle vores graviditeter. Hver gang har vÊret en fornÞjelse og Pernille formår at skabe tryghed selv i utrygge situationer.
Bedste anbefaling herfra

2025幎11月1日

Spire - klinik for graviditetsscanning からの回答

Hvor dejligt at fÃ¥ besÞg af jer igen og igen, og STORT tak for rosen🙌

SkÞnneste klinik

Fint, roligt og smukt sted elsker det lyse vente rum og musikken dertil, der er kaffe, the og koldt vand man kan nyde mens man venter.
Pernille var SÞd & kÊrlig, jeg
Havde min 3årig sÞn med og vi havde alle en skÞn & sjov oplevelse og Pernille var så god til at komme ned på både min sÞns niveau og stadig meget professionelt. Alt i alt skÞnt sted.

2026幎3月16日

Spire - klinik for graviditetsscanning からの回答

Sikke en dejlig tilbagemelding at fÃ¥! Tusind tak for besÞget, det var superhyggeligt 🫶🏻

Fantastisk oplevelse

Pernille var så imÞdekommende og grundig. Forklarede fint alt der skulle ske og hvad hun kiggede efter.

Virkelig fantastisk og nÊrvÊrende oplevelse

2026幎2月12日

Stort tak for anmeldelsen ✹

Kan varmt anbefale spire 🌱

Kan varmt anbefale spire 🌱
Kunne jeg give dem 10 ⭐ havde jeg gjort det. Vores forlÞb var mest trygheds scanninger grundet tidligere tab. Pernille RÞnne har vÊret helt fantastisk og vi har nydt at komme hos hende. I gÃ¥r havde vi sidste scanning hos spire da min termin nÊrmer sig, men den gav mig den sidste ro jeg havde brug for. 💚 udover det sÃ¥ er klinikken virkelig fin 🌱

2026幎1月27日

Spire - klinik for graviditetsscanning からの回答

Tusind tak for de fine ord. Det har vÊret en Êre at fÃ¥ lov til at fÞlge jer lidt ad vejen og jeg Þnsker jer SÅ meget held og lykke med jeres fine baby🐣♥

Stor anbefaling

Stor anbefaling.
Et enormt trygt, favnende og professionelt rum. UndersÞgelserne er grundige og med plads til spÞrgsmål og uddybning.

2026幎1月21日

Spire - klinik for graviditetsscanning からの回答

Vi er super glade for, at kunne vÊre til rÃ¥dighed. Tak for besÞget🙏

Jeg var til en tidlig tryghedsscanning

Jeg var til en tidlig tryghedsscanning. Pernille var rigtig flink og besvarede alle mine spÞrgsmål. Det fÞltes trygt og godt at vÊre der.

2026幎1月16日

Spire - klinik for graviditetsscanning からの回答

Mange tak for anmeldelsen, den er vi glade for🙌

Rigtig dejlig oplevelse hos Pernille

Rigtig dejlig oplevelse hos Pernille til kÞnsscanning. Vi fik tilsendt mange billeder og videoer derfra, hvilket var langt over forventningen. Stor anbefaling herfra.

2026幎1月8日

Spire - klinik for graviditetsscanning からの回答

Tusind tak for de pÊne ord!♥

Highly recommended

We had several scans with Pernille and were completely happy with her. She is welcoming, very thorough and helped us identify an issue early on so that we could handle it at the hospital. Highly recommended.

2025幎5月8日

Thank you, Aimilia.
We really appreciate the feedback 🙌

Vi havde den bedste oplevelse på

Vi havde den bedste oplevelse på klinikken. Vi var til kÞnsscanning hos Pernille, og det var en virkelig behagelig oplevelse. Kan varmt anbefale at booke tid her!

2025幎12月8日

Spire - klinik for graviditetsscanning からの回答

Mange tak for anmeldelsen. Vi er super glade for, at I var tilfredse🥳

Utryg og forjaget scanningsoplevelse

Jeg havde booket en nakkefoldsscanning og skulle i den forbindelse have taget en blodprÞve (doubeltest) ugen forinden scanningen. Da jeg mÞder op, virker sonografen meget travl, og jeg oplever det desvÊrre ikke sÊrligt personligt. Til blodprÞve-aftalen siger hun, at hun Þnsker at scanne mig for at se, om jeg er langt nok henne i graviditeten. Dette var jeg ikke forberedt på og havde derfor ikke min partner med. Der var desuden kun afsat 10 minutter til blodprÞven, og det fremgik ikke af hjemmesiden eller vores mailkorrespondance, at der ville vÊre en scanning her. Jeg var ikke blevet scannet tidligere, og det var naturligvis et stort Þjeblik i min fÞrste graviditet, som pludselig skulle jages igennem. Da sonografen scanner, siger hun, at der jo er to fostre, og der er tale om tvillinger - og om jeg vidste det. Det var et stort chok og i mine Þjne ikke en sÊrlig god levering af nyheden. Herefter fortÊller hun, at hun foretrÊkker ikke at lave scanningen, da det pga. tvillingerne er mere kompliceret og derfor skal gÞres på hospitalet. Det gÞr mig selvfÞlgelig meget bekymret for, om alt er, som det skal vÊre. Jeg får et nummer på Hvidovre Hospital i hånden og herefter sendt ud af dÞren med beskeden om, at jeg ikke behÞver betale, hvilet selvfÞlglig er en fin service. Telefonnummeret til Hvidovre, jeg har fået, viser sig efterfÞlgende ikke at virke.
DesvÊrre kan jeg ikke anbefale klinikken, da min egen oplevelse var utryg og fÞltes forjaget.

2025幎10月28日

Spire - klinik for graviditetsscanning からの回答

Opdatering 3/2-26: Hvis du lÊser med her, gÞres du opmÊrksom på, at der ikke lÊngere er mulighed for at blive scannet i forbindelse med doubletesten. Det skyldes, at blodprÞvetagningen for fremtiden foregår på Glostrup hospital, efter anvisning fra laboratoriet (ikke Spires beslutning).

------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Katja,
Det er altid en god ide at se hvordan det går med gravidteten, fÞr du betaler for en blodprÞve, så vi ved, om der er en god grund til at tage den. Så det er en gratis service vi yder. Det er de fleste meget glade for. Jeg vil tilfÞje, at tanken slet ikke har strejfet mig, at man ikke vil scannes, når men selv lÊgger sig op på briksen og bliver scannet. Men jeg vil tage til seriÞs efterretning, at det er et muligt scenarie. Vi er ikke ude på at genere folk, tvÊrtimod vil vi gerne sikre os, at man kun betaler for noget, hvis det giver mening. Der afsÊttes 10 minutter til en doubletest inkl scanning, derfor kan man ikke forvente at der bliver brugt lang tid på servicen. Da det viste sig at vÊre tvillinger, blev det ganske rigtigt lidt tidspresset, da det hele tager noget lÊngere tid, end hvis der kun er et foster. Jeg anbefalede dig at få lavet nakkefoldsscanningen på hospitalet, da scanningen indeholder vigtige oplysninger, som det giver mening, at sundhedspersonalet som skal fÞlge dig, har adgang til. Det har de ikke, hvis scanningen foretages hos os. Dette forklarede jeg, og du accepterede det- Det er jo ikke fordi, at jeg nÊgter dig en scanning, men det er bare min klare anbefaling. Hvis du gerne ville fortsÊtte processen her, kunne du jo bare have sagt det. Der er på intet tidspunkt blevet meldt ud, at noget var bekymrende eller kompliceret. Det kan man slet ikke vurdere så tidligt.
Jeg beklager hvis der var skrivefejl i telefonnummeret til Hvidovre, men det er nu ret nemt at finde, hvis man bare googler det. Du kunne også med fordel have rettet henvendelse hertil, hvis du havde problemer med at kontakte dem, vi vil altid gerne hjÊlpe.
Jeg er godt nok overrasket over, at du kan vÊre så utilfreds med at have fået en tvillingescanning og kvalificeret, faglig vurdering helt gratis!
Med venlig hilsen Pernille A

Pernille er så kompetent og sådan et

Pernille er så kompetent og sådan et behageligt menneske - som i Þvrigt gjorde at jeg nemt kunne fortÊlle om det vi har vÊret igennem uden problemer!
Virkelig fin klinik 🙏🏌

2025幎11月27日

KÊre Signe,
Tusind tak for den fine tilbagemelding og tak for besÞget😊❀

Altid en god oplevelse!

I lÞrdag fik vi en kÞnsscanning og igen var det en rigtig god oplevlse. Vi kom fÞrste gang pÃ¥ klinikken tilbage i 2023, da vi ventede vores sÞn. Der fik vi ogsÃ¥ kÞnsscanning og senere en 3D scanning. Begge var en super god oplevelse. Jeg vil helt klar anbefalde Spire til andre kommende mÞdre. Vi har altid fÃ¥et tryg og god behandling og vil nok gerne komme igen, nÃ¥r nuvÊrende lille bebs er stor nok til 3D scanning 😊

2025幎11月22日

Tusind tak for rosen🙌
Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen😊

Anmeldes af Min Spire Klinik

En dag der skulle have vÊret fyldt med glÊde og begejstring, blev hurtigt Þdelagt.

Min partner og jeg havde bestil tid til 3D/4D scanning, af 40 min.

Vi kommer ind til vores scanning, og der startes med at der skal laves nogle mÃ¥l. Under scanning ser jeg en stÞrre mÞrk cirkel, som jeg spÞrg ind til. Af dette kom til at starte med en tvivlende svar og der blev scannet videre

Efter en 5 minutters tid, siger personen at det var en forstÞrret blÊre, forstÞrret mave samt for lidt forstervand.

Dette var en meget bekymrende besked at fÃ¥, men til dette fik vi svare at “vi skulle ikke vÊre bekymret, men hun var bekymret” og derfor ville hun kontakte hospitalet til videre undersÞgelse.

Hun målte vores baby til 2100g hvilket var mere en gennemsnitlig.

Vi fik ogsÃ¥ af vide, at det var for sent til at fortage en 3D/4D scanning i uge 30, selvom vi havde fÃ¥et af vide at det skulle bare vÊre efter uge 28. Dette benÊgter hun at have sagt

Vi går derfra, efter der kun er blevet brugt 15-20 min på scanning, med et kÊmpe hul i maven og enormt kede af det.

Vel vidende om der kunne vÊre noget galt med vores baby, valgte vi at få en scanning mere et andet sted, kun 30 min efter fÞrste scanning.

Her blev vi trygt informeret om der intet overhovedet var galt med vores baby, og at vores baby var sund og rask på 1800g.

Efter 2 dage blev vi indkaldt til en ekstra scanning, der sagde nÞjagtig det samme som den anden scanning, at intet var galt og vores baby var sund og rask. Der var ingen forstÞrret mave, ingen forstÞrret blÊrer ej eller for lidt forstervand.

Jeg er utrolig frustreret og ked af det, at vi skulle bekymres pÃ¥ denne mÃ¥de, hvis bare der var blevet brugt lidt lÊngere tid pÃ¥ scanning
 som der ogsÃ¥ var sat tid af til.

Jeg giver 1 stjerne, da dette på ingen måde er okay at byde kommende forÊldre, som fÞrstegangs fÞdende, bare generelt nogen.

Jeg ville aldrig anbefale dette sted til andre, da det var en utrolig ubehagelig og skrÊmmende oplevelse, for noget der skulle have vÊret smukt og glÊdeligt.

2025幎10月19日

KÊre Sandra,
Mange tak for din tilbagemelding, vi sÊtter altid stor pris på, at hÞre hvordan I oplever vores service.

I dit tilfÊlde var der ganske rigtigt en meget stor blÊre og ikke ret meget fostervand, hvilket også fremgår tydeligt af de billeder, der blev taget. Det blev i parentes bemÊrket vurderet, at det kunne vÊre grunden til, at maveomfanget var stÞrre end gennemsnittet (og det påvirker vÊgtskÞnnet). BlÊrestÞrrelse og fostervandsmÊngde hÊnger sammen, da det giver en indikation om, at barnet kan tÞmme sin blÊre, hvilket er en meget vigtig funktion. Det lyder som om jeres baby fik tÞmt blÊren på vej hen til den anden klinik, og det er jeg super glad for at hÞre! Det vil også have hjulpet på fostervandsmÊngden, da fostervand primÊrt består af urin fra barnet.

Når du skriver, at der fÞrst kom et 'tvivlende svar', betyder det ikke, at jeg tvivler på mit billede/mine evner, men at jeg bliver nÞdt til at undersÞge tingene lidt grundigere, fÞr jeg kan give en fornuftig vurdering. Derfor kan der gå lidt tid, fÞr der kommer et svar.
Jeg sagde til jer, at der var en lille bekymring, og at vi jo fÞr har set normale forhold hos jeres barn, men at der var indikation for, at en lÊge vurderede det, og jeg sÞrgede for at I fik en tid til dette.

Angående dén graviditetsuge du var i ved scanningen, så var der sådan set intet i vejen med dét, så det havde ikke noget med graviditetsugen at gÞre, at 3D-scanningen ikke kunne gennemfÞres. Det var fordi, at der kun var halvt så meget vand som vi ellers ser på dette tidspunkt, og fostervand er af stor vigtighed for billedkvaliteten. Dét var grunden til, at 3D ikke kunne lade sig gÞre tilfredsstillende, og derfor betalte I naturligvis heller ikke for en 3D-scanning og derfor tog scanningen heller ikke lige så lang tid som en 3D-scanning vil gÞre. Beklager hvis det ikke blev forklaret tydeligt nok. Jeg kan ikke huske, at vi siden har talt om dette, så jeg er i tvivl om hvad du mener med, at jeg benÊgter at skulle have sagt noget yderligere om dette?

Når man foretager en graviditetsscanning, er det et Þjebliksbillede, og vi har nogle kriterier, som vi skal reagere på, og tilbyde at orientere fÞdestedet, og dén kategori faldt I indenfor. Jeg ville blive meget mere ked af at overse noget, som senere viser sig at vÊre et problem, end at sende jer videre til flere undersÞgelser, hvor det så vurderes, at der ikke er noget i vejen. Hellere en gang for meget end en gang for lidt. Det er hverdag for os sonografer og vi er desvÊrre ofte nÞdt til at gÞre kommende forÊldre bekymrede, da vi jo ikke har barnet fysisk i armene til en 'rigtig' undersÞgelse, og derfor må reagere på det, som ultralyden viser os. De fleste gange viser det sig heldigvis at se fint ud, når det undersÞges nÊrmere.

Jeg Þnsker jer stort held og lykke med jeres baby og hvis du har brug for at tale med mig, er du meget velkommen til at ringe på 82303013 eller skrive på info@minspire.dk

Med venlig hilsen Pernille A

Professionel og hurtig hjÊlp

DesvÊrre viste vores scanning i hvad vi troede var 8 + x antal dage at embryonet havde stoppet sin udvikling i 7 + og at det intet hjerteblink var.

Det kom som et kÊmpe chok da jeg ingen symptomer har haft på at noget skulle vÊre galt. Det viste sig at vÊre en tilgrundegået graviditet (missed/silent miscarriage)

Klinikken var professionelle og rolige og forstående hele vejen igennem processen og sikrede sig god tid til at scanne og lade det synke ind for mig at der ganske rigtigt ikke var noget hjerte at se.

Efter dette blev vi holdt i hånden hele vejen og klinikken sÞrgede for at vi fik en hospitals tid allerede dagen efter, vi skulle intet gÞre selv andet end at mÞde op dagen efter

Det var en helt vild stor hjÊlp når man står midt i det stÞrste chok og en enorm dyb sorg.

Jeg kan klart anbefale denne klinik . For selv hvis ting ikke går som forventet bliver du holdt i hånden hele vejen 🫶🏻.

Tak for jeres stÞtte og hjÊlp og for at hjÊlpe mig med at tage beslutninger jeg slet ikke kunne finde ud af at tage i Þjeblikket.

2025幎10月23日

KÊre Tanya,
Du skal have SÅ mange tak for at finde overskuddet frem til at skrive denne anmeldelse. Det betyder rigtigt meget for os at fÃ¥ at vide, at man kan have en 'god' oplevelse hos os selvom beskeden er hÃ¥rd♥

Thank you for this sweet experience!

The specialist was very smiley and sweet and you could ask anything you are worried about.

Thank you for this amazing experience 😊

See you again!

2025幎10月25日

Thank you Eleni🙌
Looking forward to seeing you again!

Thorough and sweet

Lovely clinic. Pernille is very thorough and attentive. I could get both detailed ultrasound with a detailed explanation from Pernille and also super nice baby portraits😊👍

2025幎9月29日

Spire - klinik for graviditetsscanning からの回答

Thank you, I really appreciate you feedback🙌

God oplevelse hos SPIRE <3

Vi havde en rigtig god tryghedsscanning hos Pernille. Hun var super sÞd og professionel. Klinikken ligger meget centralt, tÊt på Frederiksberg centeret.

2025幎9月17日

Spire - klinik for graviditetsscanning からの回答

Tusind tak for den sÞde anmeldelse, og tak for besÞget🫶🏻

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。