GravityBlankets® Nederland レビュー 154

TrustScore 5段階評価の3.5

3.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Gravity slaapmasker gekocht. Moeilijke levering met hun externe leverancier gehad maar is een zalig slaapmasker dat voor een diepe slaap zorgt.

5つ星のうち4の評価

Twee dekens besteld, hiervan eentje vlug ontvangen. Het tweede deken moet echter tijdens de logistiek verloren zijn gegaan. De klantendienst was eerst moeilijk te bereiken, maar na enig aandringen ben... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Een zware bevalling die verzwarings deken. Voor dertien Jan had hij er moeten zijn maar bleek als bestelling zelfs niet bekend. Gelukkig was er een vriendelijk vrouwelijke echte stem ter beschikkin... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Slaap nu als een roos onder de gravity balance deken van 12 kg. De pijn in mn benen die ik snachts vaak heb is enorm verminderd. Wat wel veel beter kan is de "nazorg" Het heeft ruim 4 weken geduurd vo... もっと見る

企業情報

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Uitstekende service

Uitstekende service! Na een probleem met mijn bestelling heeft Gravity Nederland dit zeer professioneel en klantgericht opgelost. Ze hebben de nodige moeite gedaan om een passende oplossing te vinden en hielden me goed op de hoogte. Uiteindelijk heb ik het juiste product ontvangen en ben ik zeer tevreden. Top service en zeker een aanrader!

2026年3月23日
5つ星のうち1の評価

Ik heb in november 2025 gevraagd om een…

Ik heb in november 2025 gevraagd om een factuur van mijn bestelling. Nooit iets gehoord vervolgens nog 2x gemaild, Barbara zou het regelen. Helaas heb ik in februari 2026 nog altijd geen factuur. Hoe moeilijk kan het zijn?

2026年2月11日

Beste,

Het spijt ons oprecht dat dit zo lang heeft geduurd en dat u hierdoor een negatieve ervaring heeft gehad. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

De factuur is inmiddels naar u verzonden. Hartelijk dank voor uw geduld en onze excuses voor de vertraging.

Mocht u nog vragen hebben, helpen wij u uiteraard graag verder.

5つ星のうち4の評価

Geen reacties op mijn vraag over de bestelling

Bestelling op 4/01. Ik heb reeds meerdere keren per mail gemeld dat mijn bestelling nooit is toegekomen.
De bestelling en betaling gingen wel vlot. Er wordt echter niet geleverd...
Als bij wonder een reactie. Ik ben benieuwd. En nu zou het inderdaad nooit geleverd zijn. Ze gaan het opsturen.

2026年1月20日

Beste,

Het spijt ons echt dat uw bestelling zo’n vervelende ervaring heeft veroorzaakt. Dit is uiteraard niet hoe het zou moeten verlopen.

We hebben inmiddels contact gehad en volgens onze gegevens heeft u het product ondertussen ontvangen. We hopen dat alles nu in orde is.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Mocht er nog iets zijn waarbij wij kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

5つ星のうち2の評価

Na al 3x eerder een deken te hebben…

Na al 3x eerder een deken te hebben gekocht wilde ik er nog 1 bestellen. 4 jan gekocht, krijg week later door productie problemen niet te leveren mag een andere kiezen of geld terug.
Sindsdien niet meer te bereiken

2026年1月19日

Beste,

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad, zeker omdat u eerder al meerdere dekens bij ons heeft besteld.

Helaas is de productie van dit specifieke type deken tijdelijk voor onbepaalde tijd stilgelegd. Omdat we geen duidelijke levertijd konden geven, hebben wij het volledige bedrag inmiddels aan u terugbetaald.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor uw eerdere vertrouwen in onze producten.

5つ星のうち2の評価

De deken was toch te licht

De deken was toch te licht. Besloten om hem terug te sturen. Netjes antwoord gekregen met retour gegevens. Retour kosten kreeg ik terug. Alle gegevens doorgestuurd maar vervolgens geen antwoord. Nu blijkt het adres die ik heb doorgekregen niet goed te zijn volgens DHL waardoor het pakket niet geleverd wordt bij het bedrijf. Ik heb er geen vertrouwen meer in. Ik hoop dat mijn sterren bij gesteld kunnen worden als ik mijn geld terug heb. Nu niet te vertrouwen. Jammer want de deken voelt als goede kwaliteit en netjes geleverd.

2025年4月26日

Topkwaliteit verzwaringsdeken!

Dit is mijn tweede bestelling bij Gravity en wederom super tevreden. De Balance Blanket is perfect. fijn gewicht, ademend en de handige rits maakt het verwisselen van de hoes veel makkelijker. Sinds ik deze dekens gebruik, slaap ik veel beter. Absolute aanrader!

2025年2月11日
5つ星のうち3の評価

Een zware bevalling die verzwarings deken bestellen bleek…

Gelukkig was er een vriendelijk vrouwelijke echte stem ter beschikking en via haar is het in orde gekomen.
De langverwachte moest blijkbaar nog gemaakt worden en werd daarna via een lange reis van voorbij Warschau bezorgd.

2025年2月11日

Omruilgarantie

Verzending duurde heel lang. Het deken bleek veels te licht te zijn, na 4 emails nog geen reactie en nu is inmiddels 31 dagen verstreken en heb ik nog steeds geen reactie ontvangen.

Als je dus vanuit de garantie uit wilt gaan, niet doen!!

EDIT:

Na het plaatsen van deze review heeft het bedrijf contract opgenomen. Het vervangende deken is op 10 maart bezorgd, precies een maand nadat de review was geplaatst. Gezien het probleem uiteindelijk goed is verholpen heb ik mijn rating aangepast naar een 3ster en de oorspronkelijke titel aangepast.

2025年2月10日
5つ星のうち5の評価

Zeer goed geholpen door een Grafity…

Zeer goed geholpen door een Grafity medewerker om mijn "Wrap Ninja Limited Edition van 9 kg verzwaringsdeken, (dat iets tè zwaar voor mij bleek te zijn) binnen de 31 dagen uitprobeer periode, om te ruilen voor de lichtere versie van 7 kg.

De Wrap Ninja verzwaringsdeken is overigens van zeer goede kwaliteit en vooral mooi afgewerkt.

2025年1月31日

Unfortunately not for me

Delivery took long time, but it was specify on the website that due to the holidays season there is expected additional waiting time (ordered 28Dec24, delivered 14Jan25).
I really don't like that in the website is the clock telling you end of the discout period to rush you to buy the product, but actually the 'promotion' last forever. We bought gravity blanket for 159 euro on 28Dec24.
Package received in good order. Blanket is warm and good for the winter season.
Unfortunately, have to sent it back, it was not comfortable for us.
We have communicate with the company via WhatsApp chat on the website and they were very responsive.
Return of the item went well, and we reveived the money back within the promised timeline.

2025年1月14日
5つ星のうち5の評価

Ook sterk als het even anders loopt.

In eerste instantie was ik sceptisch met betrekking tot de levertijd en had ik hier kritiek op.

De service desk was super behulpzaam en snel met het beantwoorden van mijn vragen via whats-app, het is een klein bedrijf wat kwaliteit wilt bieden en hun dekens door vakmensen in het buitenland op maat laat fabriceren . Gezien de periode van het jaar (JAN) hebben zij het momenteel enorm druk wat soms voor wat vertraging kan zorgen.

Als ondernemer hou ik graag de middenstand in balans dus ik zou zeggen koop vooral bij dit bedrijf als je er hetzelfde over denkt als ik.

P.L. v Diejie
Just 35

2025年1月21日
5つ星のうち5の評価

Heel tevreden! Klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Mijn deken was na 1,5 maand door verkeerde instructies beschadigd geraakt. GravityBlankets heeft dit heel erg klantvriendelijk opgelost door een nieuwe deken te sturen. De deken zelf is voor mij echt een verademing, het helpt tegen mijn paniekaanvallen en ik slaap er zoveel beter door. Ik kan niet meer zonder!

2024年12月10日

Trustpilot エクスペリエンス