Greatlife.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik had per abuis een nogal verwarrende bestelling gedaan, een en ander ging niet goed, maar dat heeft Greatlife prima opgelost .

5぀星のうち3の評䟡

Een week geleden besteld. Niets leveren, geen updates sturen, waardeloos! Update: uiteindelijk bleek het probleem bij Budbee te liggen en daarna nog bij UPS. Hoe dan ook heeft de klantenservice toe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Really good quality supplements. I recommend it. Although the dha/omega3 it's disgusting in all shapes 🀣

5぀星のうち5の評䟡

This bone broth is absolutely amazing! Pure, clean, and full of flavor. I feel the difference in my joints and energy already. So happy with the quality-definitely worth it!"

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 31ä»¶

レビュヌを曞く

Goed product

Goed product, wat snel geleverd was.

2026幎8月24日

Hallo Roy,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat het product goed bevalt en dat je bestelling snel is aangekomen.

We wensen je veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Really good quality supplements

2026幎7月26日

Hi Lefter family,

Thank you so much for the 5 stars and for recommending us! We're really happy to hear that you appreciate the quality of our supplements.

We definitely understand what you mean about the DHA/Omega-3, the taste can be a bit of a challenge for some! 😄 Hopefully, the benefits make up for it.

Warm regards,

Kwaliteit producten en snelle service

Kwaliteit producten en snelle service

2026幎8月19日

Hallo Yelena,

Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en onze service.

Bedankt voor je vertrouwen in Greatlife en graag tot de volgende keer!

5぀星のうち1の評䟡

Ik wacht na 8 dagen nog steeds op de

Ik wacht na 8 dagen nog steeds op de bestelling

2026幎8月15日

Hallo Hans,

Onze excuses voor de lange levertijd. We hebben de tracking bekeken en zien dat er iets vreemds is gebeurd tijdens het transport. Dit is uiteraard niet de bezorgervaring die we onze klanten willen bieden.

We hebben inmiddels contact met u opgenomen om dit verder te bekijken.

5぀星のうち5の評䟡

Goed product voor een redelijke prijs

Goed product voor een redelijke prijs en snel bezorgd

2026幎7月28日

Hallo Henk,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat alles snel bij je is aangekomen.

We zien je graag weer terug bij Greatlife!

Snel levering

2026幎8月1日

Hallo Carina,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn dat je bestelling zo snel bij je is aangekomen. Precies zoals het hoort!

We wensen je veel plezier met je bestelling.

Top !

Top !! Betrouwbaar

2026幎7月30日

Hallo Tina,

Dank je wel voor de 5 sterren! Kort maar krachtig – geweldig om te horen dat je Greatlife als betrouwbaar ervaart.

Tot de volgende keer!

Ik ben tevreden met Greatlife.nl

Ik ben tevreden met

2026幎7月21日

Hallo Julia,

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met Greatlife! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en voor de 5 sterren.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk te bestellen en je wordt goed

Makkelijk te bestellen en je wordt goed op de hoogte gehouden hoever de bestelling is.

2026幎7月23日

Hallo Hanny,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je 5 sterren! We vinden het belangrijk dat bestellen eenvoudig is en dat je goed op de hoogte blijft van je bestelling.

Bedankt voor je vertrouwen in Greatlife!

Prima vitamine C ¡

Goede prijs kwaliteit verhouding

2026幎7月13日

Hallo Loes,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van onze vitamine C.

We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer terug te zien bij Greatlife!

Heel goed en snel ook

Heel goed en snel ook

2026幎7月8日

Hallo Hayat,

Hartelijk dank voor je geweldige 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel het product als de snelle levering.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen en wensen je veel plezier met je aankoop.

5぀星のうち4の評䟡

Eerste aankoop

Dit was de eerste keer een alles verliep soepeltjes. Prima zo!

2026幎6月18日

Hallo R. J.,

Hartelijk dank voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je eerste ervaring met ons soepel is verlopen en dat alles naar wens was.

We hopen je snel weer terug te zien!

5぀星のうち5の評䟡

a highly recommend of this product is

a highly recommend of this product is absolutely perfect!

2026幎6月21日

Hi Mary Ann,

Thank you so much for your wonderful review! We are delighted to hear that you are so happy with the product. Your recommendation truly means a lot to us and motivates us to continue offering the highest quality possible.

Thank you again, and we hope you continue to enjoy the product!

Top kwaliteit

Snel geleeverd. Goede kwaliteit product. Betrouwbaar.

2026幎6月17日

Hallo Ágnes,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het product. Het betekent veel voor ons dat u ons als betrouwbaar ervaart.

Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Zeer goed product

Zeer goed product. Heerlijk!!! Als basis voor een krachtige soep of als krachtige drinkbouillon

2026幎5月26日

Hallo Marijke,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo geniet van het product, zowel als basis voor een krachtige soep als als voedzame drinkbouillon.

Makkelijk besteld snel geleverd

Makkelijk besteld snel geleverd

2026幎3月25日

Hallo heer M Ameijde,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig was en dat de levering snel verliep.

Van harte welkom om weer bij ons te bestellen!

Quick shipment

Quick shipment, products were safely packaged.

2026幎1月26日

Hello,

Thank you for the fantastic review!

Great to hear that your order arrived quickly and in perfect condition.

We truly appreciate your feedback and hope to welcome you back again soon!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。