Greatlife.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik had per abuis een nogal verwarrende bestelling gedaan, een en ander ging niet goed, maar dat heeft Greatlife prima opgelost .

5つ星のうち3の評価

Een week geleden besteld. Niets leveren, geen updates sturen, waardeloos! Update: uiteindelijk bleek het probleem bij Budbee te liggen en daarna nog bij UPS. Hoe dan ook heeft de klantenservice toe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Really good quality supplements. I recommend it. Although the dha/omega3 it's disgusting in all shapes 🤣

5つ星のうち5の評価

This bone broth is absolutely amazing! Pure, clean, and full of flavor. I feel the difference in my joints and energy already. So happy with the quality-definitely worth it!"

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 31

レビューを書く

Tevreden

tevreden met de producten. Was een kleine issue met de verzendkosten maar dat is inmiddels opgelost.

2025年10月31日

Greatlife.nl からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de producten. Ook goed dat het probleem met de verzendkosten inmiddels is opgelost.

5つ星のうち5の評価

Bestelling werd snel en correct…

Bestelling werd snel en correct geleverd.

2025年10月29日

Greatlife.nl からの回答

Bedankt Anita voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel en correct is geleverd. Van harte welkom om opnieuw bij ons te bestellen!

Top product zonder meuk

Top product zonder meuk. Snel verstuurd en ontvangen. Een aanrader!

2025年10月29日

Greatlife.nl からの回答

Bedankt Hanneke voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de snelle verzending. Van harte welkom om weer bij ons te bestellen!

Gretalife.nl

5つ星のうち5の評価

Mijn product is snel bezorgd en de…

Mijn product is snel bezorgd en de kwaliteit van het product is prima

2025年10月3日

Greatlife.nl からの回答

Tack voor je mooie review, Hiwa! Fijn om te horen dat je product snel is bezorgd en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier ermee!

5つ星のうち5の評価

Mooie producten, vlotte bezorging…

Mooie producten en soepele vlotte bezorging

2025年10月6日

Greatlife.nl からの回答

Tack Tanja, wat fijn om te horen! Heel erg bedankt voor je mooie review — geweldig dat je tevreden bent met de producten en de vlotte bezorging.

5つ星のうち4の評価

Goede communicatie qua update…

Goede communicatie qua update verzending en relatief snel verzonden dus top! Ook met IDEAL kunnen betalen is fijn.

2025年8月25日

Greatlife.nl からの回答

Bedankt voor je mooie review, Vijaya! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie rondom de verzending, de snelle levering en de mogelijkheid om met iDEAL te betalen.

5つ星のうち5の評価

This bone broth is absolutely amazing

2025年6月24日

Greatlife.nl からの回答

Thank you so much, Naana, for your wonderful review! We’re so happy to hear that you’re already noticing a difference in your joints and energy. It means a lot to know you’re pleased with the quality.

Fijn goed werkend supplement

Fijn goed werkend supplement. Nordic Kings

2025年5月6日

Hoi Cailin!

Heel erg bedankt voor je mooie review en de 5 sterren! 💚

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons supplement van Nordic Kings en dat het goed voor je werkt. Jouw feedback betekent veel voor ons!

Laat het gerust weten als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen.

Greatlife.NL

5つ星のうち1の評価

Nooit meer

Nooit meer. Producten komen veeeeeeeel te laat binnen. Vertraging als een gek.

2025年5月3日

Hallo Hafid,

We betreuren het zeer dat je levering vertraagd is. Helaas werden meerdere zendingen getroffen door een technisch probleem bij onze bezorgpartner.

We hebben ons best gedaan om onze klanten op de hoogte te houden van de situatie en om korting aan te bieden als compensatie voor de vertragingen.

We begrijpen dat vertragingen frustrerend zijn en waarderen je geduld zeer.
We hopen dat je volgende ervaring met ons soepel en snel zal verlopen.

5つ星のうち3の評価

Wel betalen en niet leveren. Uiteindelijk netjes opgelost.

Een week geleden besteld. Niets leveren, geen updates sturen, waardeloos!

Update: uiteindelijk bleek het probleem bij Budbee te liggen en daarna nog bij UPS. Hoe dan ook heeft de klantenservice toen ik eenmaal in contact was alles gedaan om het snel op te lossen. Inclusief kleine refund.

2025年5月4日

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw eerlijke beoordeling. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om te betalen en vervolgens zonder updates of levering te moeten wachten. Dat is absoluut niet de service waar wij naar streven. We zijn dan ook blij dat ons klantenteam het probleem uiteindelijk heeft kunnen oplossen.

We waarderen uw geduld en begrip enorm en hopen dat uw volgende ervaring met ons volledig probleemloos zal verlopen. Als u in de toekomst vragen heeft of hulp nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar!

Alles prima gegaan.

2025年3月26日

Greatlife.nl からの回答

Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling! 🌟 We zijn erg blij om te horen dat alles goed is gegaan – je bent altijd van harte welkom terug! 😊

Top service

Top service

2025年3月25日

Hallo Mo,

Bedankt voor je geweldige review en de 5 sterren!
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Hopelijk tot snel weer!

5つ星のうち5の評価

Really good service and good products!

Really good service and good products!

2025年3月18日

Greatlife.nl からの回答

Thank you so much for your wonderful review! We truly appreciate you taking the time to share your experience. We're delighted to hear that you're happy with both our service and our products!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。