Great Musthaves レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Onwijs leuke armbandjes besteld bij Great Musthaves. Ik was opzoek naar een origineel bedankje voor mijn zussen. Gaby was onwijs behulpzaam en kon snel met haar schakelen over het ontwerp. Ben er nog... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik kocht sieraden bij deze website. Hun sieraden zijn heel goede kwaliteit ik ben echt dol op. Zij hebben waterproof sieraden, zij hebben zoveel leuke sieraden bijv, zilver, goud, pareltjes,
 Hun s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb nu voor de 5e keer een bestelling gedaan bij Great Musthaves en zoals iedere keer was het weer heel gezellig ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij! Nu ook weer een superleuke kettin... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Afgelopen maandag een leuke ring besteld voor mijn vrouw en vandaag al binnen. Was heel leuk verpakt en ze is er heel blij mee. Goede service Gaby!

䌁業情報

1. 宝石店
  2. 宝石圫刻家

圓該䌁業による蚘述

Great Musthaves is een webshop met sieraden en accessoires. Sinds kort is onze collectie uitgebreid met gepersonaliseerde sieraden. Sieraden met een betekenis. Het leven bestaat uit mooie, dierbare en soms ook verdrietige momenten. Hoe uniek en bijzonder is het dan om deze momenten vast te leggen in een mooi sieraad. Ik graveer alle gepersonaliseerde sieraden helemaal zelf. Ik vind het bijzonder en mooi dat ik op deze manier mag bijdragen aan iemands verhaal.

連絡先

Leuk ingepakt
Mooi produkt

2023幎2月19日

Great Musthaves からの回答

Dankjewel voor je review Nelly! Veel plezier van je aankoop!

Beste keus

Snel ontvangen
Mooi ingepakt.
Goede producten.
Leuke hebbedingetjes om kado te doen
Altijd weer wat nieuws
😘

2022幎8月15日

Dankjewel voor je leuke review Anja! Veel plezier met al je nieuwe musthaves! X

5぀星のうち4の評䟡

Leuk armbandje

Leuk armbandje, snelle levering!

2022幎7月18日

Great Musthaves からの回答

Dankjewel voor de review! Veel plezier van je armbandje!

Beste

Hun service zijn heel goed je wordt goed geholpen. Snelle levering.
Als u opzoek naar een mooie waterproof sieraden koop hun website.
Ik koop andere keer nog weer🀍🀍

2022幎6月29日

Great Musthaves からの回答

Hoi Hafsa, super bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent over mijn webshop! ♥

Super site

Super site, snelle levering en mooie sieraden.

2022幎5月9日

Great Musthaves からの回答

Dankjewel voor je review! Veel plezier met de sieraden en hopelijk tot een volgende keer!

Super!!

Echt een super lieve meid, de ketting was helaas kapot binnen gekomen (waar zij niks aan kan doen hoor). Ik heb contact opgenomen en ik kreeg al snel bericht dat ik een nieuwe kreeg! Super snel verstuurd, ik ben erg blij. Bedankt😊

2022幎4月6日

Hoi Nienke, wat een super lieve review dankjewel! X

Snelle levering.

Snelle levering.
Netjes ingepakt.
En een heel fijn contact per mail.

2022幎3月21日

Great Musthaves からの回答

Hoi Priscilla, dankjewel voor je review! Hopelijk tot een volgende keer!

Snelle levering, kwaliteits artikel

Heel blij met het super mooie telefoontasje. Volgende dag al in huis, heel leuk verpakt en ook nog een kado'tje erbij.

2022幎2月25日

Great Musthaves からの回答

Hoi Evelyn, dankjewel voor je review! Hopelijk tot een volgende aankoop!

Super !

Hele leuke sieraden , goede kwaliteit en stevig verzonden. Echt een aanrader !

2022幎2月7日

Great Musthaves からの回答

Dankjewel voor je review Quinty! Fijn dat je zo tevreden bent!

5぀星のうち5の評䟡

Pas een telefoontasje besteld .

Pas een telefoontasje besteld .
Ik ben heel tevreden , zeker ook met het vriendelijke en behulpzame contact met Gaby !!

2022幎2月7日

Great Musthaves からの回答

Super lieve review, dankjewel Monique! Veel plezier van je telefoontasje!

Top!

Bestelling heel leuk ingepakt! Kreeg er zelfs een gratis muts bij :). Erg tevreden, sieraden verkleuren niet! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

2022幎1月11日

Great Musthaves からの回答

Hoi Lieve, dankjewel voor je review! Ik hoop je snel weer terug te zien als klant in onze webshop! ♥

Zeer tevreden!

Ik bestel regelmatig bij Great Musthaves en ik ben super enthousiast. Prijs/ kwaliteit verhouding is erg goed. Gaby reageert heel erg snel, regelt alles direct (ook in het weekend) het ziet er mooi verzorgd uit en er zit altijd een mooi cadeautje bij. Zeer tevreden!

2021幎10月11日

Great Musthaves からの回答

Hoi Maaike, dankjewel voor je super lieve review! Fijn dat je zo tevreden bent!

Geweldig 🀩

Super leuk ingepakt en de verzending is ook snel!! ik ben heel erg blij met mijn aankoop. Er zit ook altijd een lief kaartje bij en een gratis armbandje 😍 heel erg leuk, ik raad zeker aan om hier iets te bestellen!!!

2021幎7月19日

Great Musthaves からの回答

Hoi Ysabella, fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je lieve review!

😍😍

Snelle levering, leuk ingepakt en super leuke dingetjes op de site!!

2021幎6月10日

Great Musthaves からの回答

Hoi Tamara, dank je voor je review. Hoop dat je blij bent met al je nieuwe musthaves!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Ik had een ring en bijpassende oorbellen besteld, erg blij mee! Ook nog zomaar een leuk armbandje erbij en alles hartstikke leuk ingepakt. Bedankt Gaby!

2021幎6月10日

Great Musthaves からの回答

Hoi Claudia, dankjewel voor je lieve review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。