Green Chef Nederland レビュヌ 853

TrustScore 5段階評䟡の4

4.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gezonde en lekkere maaltijden, goed beschreven recepten, goede info over bezorging, vriendelijke bezorgers. Als iets niet goed gaat, wordt het opgelost. Het enige wat beter kan: ik eet glutenvrij me... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Lekkere gerechten alleen jammer dat er zoveel in plastick verpakt is dat kan zoveel minder. Ook is het niet biologisch. Dit bedrijf heeft de mogelijkheid om alles te verpakken in doosjes en alles bi... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Alles vers en goed ontvangen, op tijd en lekker. Alleen de laag calorie maaltijden missen soms wel koolhydraten. Vlees/ groenten/saus zonder rijst/pasta/aardappel.

5぀星のうち4の評䟡

Erg lekkere recepten! Heel zelden een missend ingrediënt, of een enkele keer iets wat minder vers is. Maar 9 van de 10 keren echt top! Dat hebben we nog nooit ergens anders meegemaakt en toch al vele... もっず芋る

䌁業情報

Green Chef Nederland に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Is de wil er om gezond eten in je dagelijkse routine te krijgen, alleen ontbreekt het aan tijd, inspiratie of een mix van de twee? Bij Green Chef weten we - met dank aan ons team van diëtisten - welke gezonde gerechten er bij jouw persoonlijke levensstijl passen.

Kies welke gerechten er volgende week (of wanneer het je uitkomt) op het menu staan, zorgen wij dat je alle verse ingrediënten in de juiste hoeveelheid op tijd in huis hebt. Zo weet je zeker dat – hoe hectisch de dag ook was – er ’s avonds gezond wordt gegeten.

Proef het gemak van lekker gezond eten, op jouw manier!

Vegan, vegetarisch, keto, koolhydraatarm, eiwitrijk of <550 kcal. Bepaal zelf welke gezonde gerechten bij jou thuis aanschuiven. Wat jouw persoonlijke menu ook is, lekker gezond wordt het zeker!

Verwacht veel voedingsstoffen, veel variatie en veel smaken uit het seizoen.

Kies. Kook. Klaar!

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Erg lekkere recepten

Erg lekkere recepten! Zelden dat er een ingrediënt mist, of dat een product niet vers meer is. Dat hebben we bij andere boxen: Veganbox en Ekomenu wel anders ervaren. Daar was het echt tenenkrommend mbt versheid en onvolledigheid van de ingrediënten. Enige minpuntje voor Green Chef, de producten zijn niet biologisch en dat zouden we liever wel hebben.

2025幎9月23日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Tamara, dank voor je positieve review! Fijn dat het zo goed bevalt. Biologisch is voor ons geen must. Vers én lekker, dat staat voor ons voorop. Daarbij vinden we het belangrijk waar alle producten vandaan komen (als het even kan lekker lokaal) en hoe ze zijn geproduceerd. Dit weegt zwaarder, dan bijvoorbeeld het biologische keurmerk. Dit laatste is namelijk niet voor elke boer betaalbaar, terwijl ze net zo goed volgens duurzame standaarden kunnen telen. We houden de lijntjes met de boeren graag kort en laten ons niet door vaak commerciële keurmerken leiden. Ik geef je feedback wel door aan ons receptenteam :). Hopelijk mogen we nog vaak met je mee-koken! Groet, Nicole van Green Chef

5぀星のうち4の評䟡

Bijzondere recepten met niet alledaags

Bijzondere recepten met niet alledaags vlees zoals hert of wildzwijn

2025幎5月13日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Mariska, wat fijn om te zien dat je tevreden met onze boxen bent! Mocht je nog aanvullende feedback voor ons hebben, dan kan dat altijd via onze klantenservice: www.greenchef.nl/contact-page. Hopelijk blijf je nog een tijd met ons mee-eten! Groeten, Bente van Green Chef

5぀星のうち3の評䟡

Wij vinden dat de keuze in Keto

Wij vinden dat de keuze in Keto gerechten uitgebreid mag worden.

2025幎8月16日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Eddie, Wat jammer om te horen dat je ons keto aanbod niet gevarieerd vindt! We doen enorm ons best om elke week verschillende maaltijden aan te bieden. Hopelijk zit er volgende keer weer iets voor je bij! Ik heb jouw feedback doorgegeven aan ons receptenteam. Hopelijk mogen we nog vaak met je mee-eten:) Groet, Milla van Factor

5぀星のうち3の評䟡

Meer geld voor mindere porties

Ik heb het idee dat de porties echt kleiner zijn geworden terwijl de prijzen omhoog zijn gegaan. Het is niet meer in balans. Wij kunnen er alleen gebruik van maken met wat korting. Vaak moeten we nog wat eten erbij kopen/koken. De smaak is nog steeds goed.

2025幎9月16日

Hi Hanneke,

Dank voor je review. Fijn dat het zo bevalt! De portiegrootten van onze maaltijden worden gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Nederlandse Gezondheidsraad. Dit houdt in dat onze recepten voldoen aan de voorwaarden van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Lees: minimaal 250 gram groenten, maximaal 850 calorieën en de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten.
We snappen uiteraard dat niet iedereen dezelfde behoeften heeft.
Ik heb je feedback betreft de portiegrootten doorgegeven aan mijn collega's van het receptenteam.

We hopen nog vaak met je mee te mogen eten. Heel veel kookplezier!

5぀星のうち1の評䟡

Oh oh wat een slecht verhaal

Oh oh wat een slecht verhaal. Klinkt allemaal leuk maar structureel ontbreken er ingrediënten. Tja, lastig koken dan volgens recept. Wat een flop.

2025幎9月17日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Yannick, wat vervelend dat er bij jou regelmatig ingrediënten ontbraken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en ik begrijp helemaal dat je daarvan baalt! Als je dit bij ons meldt via greenchef.nl/contact zorgen wij voor een gepaste oplossing en wordt dit teruggekoppeld aan mijn collega's die jouw box hebben ingepakt, zodat we het hopelijk in de toekomst kunnen voorkomen. Groetjes, Julian van Green Chef

5぀星のうち2の評䟡

Er is iets fout gegaan ik had opgegeven

Er is iets fout gegaan ik had opgegeven dat ik 3 maaltijden zou krijgen en kreeg er maar 2 het zou dinsdag om 8 uur bezorgd worden maar het kwam zondag al dus was ik er niet blij mee sorry dat ik het zegmaar dat ben ik niet van jullie gewend gr Anneke v d jagt

2025幎9月11日

Hi Anneke,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat jammer om te horen dat je box niet compleet was én dat de levering niet volgens afspraak is gegaan. Dat is natuurlijk niet de service die je van ons gewend bent. Mijn excuses hiervoor!
Zou je dit willen melden via greenchef.nl/contact? Dan kijk ik meteen met je mee en zorg ik dat we dit zo snel mogelijk oplossen.

Hopelijk mogen we je binnenkort weer positief verrassen met onze maaltijden.

Het is makkelijk

Het is makkelijk, meestal lekker , maar er gaat wel eens wat fout; toch is het vooral het gemak wat me “vasthoud”.

2025幎8月10日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Suus, wat fijn om te zien dat je tevreden met onze boxen bent! Als er wat fout gaat horen we dat graag zodat we het op kunnen lossen. Je kan contact opnemen via onze klantenservice: www.greenchef.nl/contact-page. Hopelijk blijf je nog een tijd met ons mee-eten! Groeten, Bente van Green Chef

5぀星のうち2の評䟡

vaak iets stuk en vaak iets vergeten in te pakken; afhandeling van klachten vriendelijk maar niet oplossend; afspraken worden neit nagekomen

Het eten is prima; ingrediënten van goede kwaliteit en de recepten goed navolgbaar.

Echter de bezorging - niet de bezorgers, maar het gaat mis bij het inpakken - is waardeloos: er zijn zaken stuk (eieren, pakjes yoghurt open) en er missen zo vaak spullen, daar wordt je moedeloos van.
De afhandeling is vermoeiend en beloftes worden niet nagekomen.

2025幎6月23日

Hi Wendelien,
Bedankt voor jouw review!
Wat jammer om te horen dat er wel eens producten kapot zijn of ontbreken. Goed dat je het aan ons hebt doorgegeven, zo hebben wij beter inzicht in waar het is misgegaan en kunnen we het oppakken met onze leverancier(s) en onze collega's die jouw box inpakken. Zo doen we ons best om dit een volgende keer te voorkomen! Dat er afspraken niet na worden gekomen is natuurlijk zeker niet de bedoeling. Ik wil je vragen om contact op te nemen via greenchef.nl/contact zodat ik kan kijken waar het mis is gegaan.
Hopelijk mogen we nog vaak met je mee-koken :)

5぀星のうち5の評䟡

I had a hard time calculating keto

I had a hard time calculating keto, they did it all for me... absolutely amazing, thank you!

2025幎9月7日

Hi Flores,
So great to hear this! We’re really happy that our keto meals make things easier for you and save you the effort of calculating everything yourself. Thanks for sharing!
Best,
Bente from Green Chef

5぀星のうち4の評䟡

De kwaliteit van de inhoud is prima

De kwaliteit van de inhoud is prima. Wij zijn met 3 personen en bestellen altijd een 4 persoons box. Dat is nét genoeg en soms zelfs iets te weinig. Dat is wel jammer.

2025幎6月17日

Hi,

We snappen uiteraard dat niet iedereen dezelfde behoeften heeft.

We hopen nog vaak met je mee te mogen eten. Heel veel kookplezier!

5぀星のうち5の評䟡

Lekkere en gevarieerde recepten.

Lekkere en gevarieerde recepten.
Volgens afspraak geleverd.
Niet meer na hoeven denken wat je moet eten of de supermarkt in als je moe uit het werk komt.
En je hoeft nergens echt aan vast te zitten. Je kan pauzeren of stoppen wanneer je wilt. En dat voelt prettig.
Maar bovenal is het echt super lekker en betaalbaar

2025幎8月18日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Marieke, bedankt voor het delen van jouw review. 5 sterren! Heel veel kookplezier van jouw boxen gewenst. Groet, Bente van Green Chef

Altijd vers

Altijd vers, altijd op tijd, altijd leuk om bereiden en makkelijk om soms weekje over te slaan

2024幎10月23日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Christiana, bedankt voor het delen van jouw review. 5 sterren! Heel veel kookplezier van jouw boxen gewenst. Groet, Bente van Green Chef

5぀星のうち1の評䟡

This company is absolutely criminal

This company is absolutely criminal. I was just looking at their website to see if it was something I wanted to do. But it asks for credit card information which I added. It then automatically put an order through which j didn’t ask for. I immediately tried to cancel as I didn’t want it, which was really difficult as they hide their cancellation information. Unfortunately even though I cancelled, they still took payment without my permission and delivered the order. Also when the food arrived the cooking instructions didn’t match the order. Even customer service when I complained was scripted. They don’t give two shits, they take money without permission and don’t care for your experience. Stay as far away from this company as possible.

2025幎9月3日

Hi John

Thank you for sharing your experience. I’m really sorry to hear about what happened and completely understand how frustrating this must have been. This is certainly not the experience we want our customers to have.
I recommend reaching out to our customer support directly via greenchef.nl/contact so we can review your case, ensure any unauthorized charges are resolved, and help clarify the cancellation and delivery process. Your feedback about the instructions and service will also be shared with the team to improve the experience for future customers.

We take these concerns seriously and appreciate you bringing this to our attention.

Best regards,
Bente from Green Chef

Fresh and tasteful products

Fresh and tasteful products, good communication.

2025幎8月31日

Hi Pieter-Jan,

Great to hear that you’re happy with the freshness and taste of our products, as well as the communication. That’s exactly what we aim for. Hopefully we can keep surprising you with our service.

Best regards,
Zora Green Chef

Heel afwisselend

Heel afwisselend - super verrassende combinaties - wel wat langer de tijd nodig dan aangegeven

2025幎7月18日

Green Chef Nederland からの回答

Hello Odette, bedankt voor jouw 5 sterren review! Daar doen we het voor :) Je feedback geef ik door aan het receptenteam! Hopelijk mogen we je nog vaak positief verrassen met onze gerechten. Groet, Bente van HelloFresh

Ontbrekende ingrediënten

Nu al een aantal keer ontbrekende ingrediënten. Vanavond het toppunt: het hoofdingrediënt ontbrak in de box - de gekonfijte eend. Daardoor niet kunnen koken want winkels al gesloten. Geen alternatief in huis dus dan maar wat halen. Weinig empathie van de klantenservice die alleen maar vertellen wat ze NIET gaan doen. Greenchef vergoedt overigens alleen het ontbrekende ingrediënt in plaats van de hele box. Gezien wat je er voor betaalt dus een slechte service. Nu zijn ze een klant kwijt om een paar Euro. Goed gedaan!

2025幎8月7日

Hi Jeroen en Monique,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat er opnieuw ingrediënten ontbraken, en deze keer zelfs het hoofdingrediënt. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden, zeker niet op een moment dat winkels al gesloten zijn en jullie dus zonder maaltijd kwamen te zitten. Ik begrijp jullie teleurstelling volledig.
Het is duidelijk dat we hier tekortgeschoten zijn, zowel in de levering als in de afhandeling via onze klantenservice. Dat spijt me oprecht. We nemen jullie feedback serieus en geven dit ook intern door, want juist bij herhaaldelijke fouten moeten we beter optreden.
Als jullie openstaan voor een gesprek, dan kijk ik graag nogmaals met jullie mee naar een passende oplossing. Stuur gerust een bericht via greenchef.nl/contact.

5぀星のうち3の評䟡

Recepten zijn leuk, lekker en eenvoudig

Recepten zijn leuk en goed te volgen.
Tikt voor een box van twee personen / 2x per week maaltijd wel flink aan. Idealiter om de week een box maar dat kan je niet standaard instellen, wat nog weleens voor ongewenste recepten of boxen zorgt.

2025幎5月19日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Vera. wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt! Je betaalt bij ons niet alleen voor de heerlijke verse producten, maar ook voor een stukje gemak. Zo stellen we de recepten samen, pakken we de box in én brengen wij deze naar jouw huis :). Je kan via onze klantenservice instellen dat je om de week een box ontvangt, dit kan via greenchef.nl/contact-page . Dan kijken we meteen met je mee. Hopelijk mogen we in de toekomst nog vaak met je mee-koken. Groet, Nicole van Green Chef

Vier sterren

Vier sterren, omdat de site niet altijd werkt met name bij het geven van een review voor de beoordeling. Soms ontbreken er producten, maar meestal gaat het goed. Verder hele leuke en afwisselende recepten. Wij zijn blij met Green Chef.

2025幎3月4日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Laurence. Leuk om te horen dat jullie blij zijn met Green Chef! 😊 Jammer dat de site soms hapert en er af en toe iets ontbreekt – dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat het meestal goed gaat en dat de recepten in de smaak vallen. Bedankt voor je feedback, daar kunnen we wat mee! 💚 Groetjes, Hannah van Green Chef

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。